Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 813
Lamar Jackson lesz a rájátszás történetének legfiatalabb kezdőirányítója, ugyanis csak a Chargers elleni meccs másnapján ünnepli 22. születésnapját. Az eddigi rekordot Bernie Kosar tartotta, aki 22 évesen és 40 naposan lépett pályára a Browns 1986-os playoff-meccsén.
KeyG
Pont most másoltam volna be en is. Hihetetlen a csóka.
Voice
Nagy kedvencem , színt hozott a játékba, a Flaccszenvedés évei után. 15 év frenccsííí kúbé időszakot kívánok neki nálunk,
KeyG
Csíptem Flaccot,csak már elegem lett a halvirtusból.Pár éve valaki nagyon találóan úgy fogalmazott,hogy Joe annyira cool,hogy fel sem tűnik neki,hogy kikaptunk.Igazi hegyi frisslevegő Lamar.Vigyázni kell rá,2.évétől már nem szabad ilyen futásokba beleengedni.
kátrány
A futás sose fog eltűnni a repertoárból, viszont a dobás javulásával, a futások száma csökkeni fog.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Lamar Jackson lesz a rájátszás történetének legfiatalabb kezdőirányítója, ugyanis csak a Chargers elleni meccs másnapján ünnepli 22. születésnapját. Az eddigi rekordot Bernie Kosar tartotta, aki 22 évesen és 40 naposan lépett pályára a Browns 1986-os playoff-meccsén.
KeyG
Voice
Nagy kedvencem , színt hozott a játékba, a Flaccszenvedés évei után. 15 év frenccsííí kúbé időszakot kívánok neki nálunk,
KeyG
Csíptem Flaccot,csak már elegem lett a halvirtusból.Pár éve valaki nagyon találóan úgy fogalmazott,hogy Joe annyira cool,hogy fel sem tűnik neki,hogy kikaptunk.Igazi hegyi frisslevegő Lamar.Vigyázni kell rá,2.évétől már nem szabad ilyen futásokba beleengedni.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
gedam 6 478
álom:
verjük a töltőket, nyer az indi, verjük a peccet, nyer az indi, afc döntő baltimúrban a frencsájztolvajokkal, a szünetben a baltimore colts rezesbanda húzza a talpalávalót

Szerkesztette: gedam
több mint 7 éve
KeyG
Voice

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
KeyG

Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
BÚÉK = Baltimore Újra Észak Királya , milyen kreatív vagyok ilyen állapotban is, na meg persze a Ravens jár az eszembe.

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
gedam 6 478
megnéztem a töltők denveri kirándulását. hát remélem rivers átmenti a formáját.
több mint 7 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Na akkor pezsgot beletek is.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
gedam 6 478
Lamar Jackson 😎
6-1 !

Win rate: 85.7%
Voice
Lamar Jackson GameStarting stats (7 games)

1114 passing yards , 159.14 yards / game

556 rushing yards , 79,42 yards / game

238.57 combined yards / game

58 %-os passzpontosság.

3 intet dobott és 5 TD passzt, illetve 4 TD-t futott. Ezek a számok ugye 7 meccsre vannak.

Van hova javulni jövőre, mert a számok még karcsúak, viszont a győztes mentalitás már megvan.
Voice
ha mondjuk az első három meccs statjait meg az utolsó négyet különvesszük már jól mérhető a fejlődés. tényleg meccsről meccsre jobb.
több mint 7 éve
Lamar Jackson 😎
6-1 !

Voice

58 %-os passzpontosság.

3 intet dobott és 5 TD passzt, illetve 4 TD-t futott. Ezek a számok ugye 7 meccsre vannak.

Van hova javulni jövőre, mert a számok még karcsúak, viszont a győztes mentalitás már megvan.
Voice
Imádom Lamar arcát, mikor megy fel a pályára, olyan gyermeki,Hurrá megyünk focizni! kifejezéssel.Abszolut győztes mentális jellemzi.Ha vigyàznak rà sok örömünk lesz vele.Pedig Joe problémâje, hogy nem a számára komfortos szisztémàban jàtszott.

több mint 7 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Lamar Jackson 😎
6-1 !

Voice

58 %-os passzpontosság.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
Baltimore Ravens 2019 home opponents:
Pittsburgh Steelers Cleveland Browns Cincinnati Bengals New England Patriots New York Jets Arizona Cardinals San Francisco 49ers Houston Texans
Baltimore Ravens 2019 away opponents:
Pittsburgh Steelers Cleveland Browns Cincinnati Bengals Seattle Seahawks Miami Dolphins Los Angeles Rams Buffalo Bills Kansas City Chiefs

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
1 dolog biztos, már senki se mondhatja h nézhetetlenek a meccseink.

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Nagy meccs volt,az ifjú Mayfield óriási tehetséges, kihívás lesz évente 2x játszani ellene.A 2.félidei jàtékvezetés kritikàn aluli volt.Jók voltunk, a fölény realizálásának dolgozni kell.Van fantàzia Lamarban,a Chargers 2x nehéz lesz,de fàzni fognak a télben.
kátrány
szerintem összességében jobban jártunk volna, ha a fumbli ritörn td-t beszopjuk, mert a másodikban botrányosan elkezdtek kompenzálni. td-t vettek el, firstdown-t fújtak vissza, minden kétes szitut a barnáknak adtak.
viszont ezekkel a fumblikkal vmit kezdeni kell, mert szinte minden meccsen jön 1-2.
gedam
Bele kell verni a fejébe, hogy vigyázzon a labdára..És kurva szarok vagyunk RZ-ban. Ahhoz képest,hogy a hatékonyságunk 100% volt még szezon elején, ebben nagyon visszaestünk. 3 TD-t szórakoztunk el tegnap. Ezek a hibák már a Browns ellen is visszaütöttek, hát még egy jobb csapat ellen....

Mondjuk engem már nem izgat, minden meccs ajándék.
Egyébként melyik ellenfélnek örültünk volna a Chargers helyett? Annyira könnyűt nem látok, talán a Texanssal játszottam volna egy fokkal szívesebben. De van azért némi keresnivalónk Riversék ellen.
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Itt ezt senki nem mondta, csak sajnáljuk, hogy ők lesznek az ellenfél...
Mellesleg azt nagyon adnám, ha a colts nyerne a texans ellen és ha mi is nyernénk, akkor utazhatnánk a rókalyukba... az igazán kircsi lenne 😀
malkav
utana meg meg egy hazai meccs 😊
Mi szlopaljuk a legtobb Coca-cola-t szoval Atlanta is kegyes lehet hozzank 😊
több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Itt ezt senki nem mondta, csak sajnáljuk, hogy ők lesznek az ellenfél...
Mellesleg azt nagyon adnám, ha a colts nyerne a texans ellen és ha mi is nyernénk, akkor utazhatnánk a rókalyukba... az igazán kircsi lenne 😀
több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 287
Gratula a továbbjutáshoz, a jobb csapat jutott tovább ebből a csoportból. Most már viszont remélem kitart a lendület a végéig is talán. Ja és meg ne halljam ,hogy így Rivers és Chargers, nektek kell továbbmenni és kész.

Steelers fan
több mint 7 éve
gedam 6 478
Nagy meccs volt,az ifjú Mayfield óriási tehetséges, kihívás lesz évente 2x játszani ellene.A 2.félidei jàtékvezetés kritikàn aluli volt.Jók voltunk, a fölény realizálásának dolgozni kell.Van fantàzia Lamarban,a Chargers 2x nehéz lesz,de fàzni fognak a télben.
kátrány
szerintem összességében jobban jártunk volna, ha a fumbli ritörn td-t beszopjuk, mert a másodikban botrányosan elkezdtek kompenzálni. td-t vettek el, firstdown-t fújtak vissza, minden kétes szitut a barnáknak adtak.
viszont ezekkel a fumblikkal vmit kezdeni kell, mert szinte minden meccsen jön 1-2.
több mint 7 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Smith és Humphry mintha mezt cseréltek volna tegnap. Persze nem bánom ha mindig van egy next man up, de jó lenne ha mindketten egyszerre játszanának jól 😊
több mint 7 éve
Jott a sakkjatszmaban a S lejon a box-ba es LJ megdobta amit kellett. Ez jo. Most fog jonni hogy ez el fogjak rejteni, hogy nehezebb legyen olvasnia.

Ami rossz volt hogy amikor a DL osszezart akkor semmit nem leptunk, playactiont a PO-ra tartogatjuk.
több mint 7 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Nem véletlenül fáztam ettől a Browns-tól. Kemény meccs volt, grat mindkét csapatnak, nem adták olcsón a PO-t😊
Remélem a Láma csoda kitart még 4 meccsig😊
Kicsit jobban örültem volna a KC visszavágónak, lélektanilag talán nagyobb flash lett volna nekik visszavágni a szoros meccsért mint másodszor megfogni a LAR-t.

Kicsit bennem volt a meccs végén az ideg a tavalyi bengals fiaskó miatt de örülök, hogy ezen sikerült túllépni.
A top D-vel jöhet egy 2012es PO run, NE AFC döntővel 😊 (az undordog státusz szerintem most is adott, ahogy a liga elit D és abban az évben is volt egy statement győzelem a chargers ellen 😀 - jó előjelek 😊)
több mint 7 éve
Nagyon nehez ketszer elverni uazt a csapatot egy idenyben.
new orl
Igen, ez valóban így van,nehezebb meccs lesz mint az előző, annak ellenére, hogy Baltimore-ban lesz.

A másik, én elképzelhetetlennek tartom, hogy ezek után nem kap CJ szerződést, eddig is nagy esély volt rá, hogy megfizetjük, most már egyáltalán nem látom, hogy elengednénk.
cikesz
Az INT miatt? Jo jatekos es nem tudom megeri-e tulfizetni nagyon. Lehetne inkabb top3 es a legnagyobb fizut is tulfizetnem szivesen. 2 maflas jarna neki, mert elkezdett futni vele, foleg ugy hogy megigerte nem lesz hulye tobbet ilyen szituban.

Amikor a penzrol kell majd alkudni vele akkor elovennem ezt a meccset. A D felall, elkezdi mutatni a jatekot Young szol neki nem azt jatszuk es ide kell allnod. 😊
több mint 7 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
PO-zitivum

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve