Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 7 éve
A futás sose fog eltűnni a repertoárból, viszont a dobás javulásával, a futások száma csökkeni fog.Csíptem Flaccot,csak már elegem lett a halvirtusból.Pár éve valaki nagyon találóan úgy fogalmazott,hogy Joe annyira cool,hogy fel sem tűnik neki,hogy kikaptunk.Igazi hegyi frisslevegő Lamar.Vigyázni kell rá,2.évétől már nem szabad ilyen futásokba beleengedni.Nagy kedvencem , színt hozott a játékba, a Flaccszenvedés évei után. 15 év frenccsííí kúbé időszakot kívánok neki nálunk,Lamar Jackson lesz a rájátszás történetének legfiatalabb kezdőirányítója, ugyanis csak a Chargers elleni meccs másnapján ünnepli 22. születésnapját. Az eddigi rekordot Bernie Kosar tartotta, aki 22 évesen és 40 naposan lépett pályára a Browns 1986-os playoff-meccsén.Pont most másoltam volna be en is. Hihetetlen a csóka.
KeyG
Voice
KeyG
kátrány
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Csíptem Flaccot,csak már elegem lett a halvirtusból.Pár éve valaki nagyon találóan úgy fogalmazott,hogy Joe annyira cool,hogy fel sem tűnik neki,hogy kikaptunk.Igazi hegyi frisslevegő Lamar.Vigyázni kell rá,2.évétől már nem szabad ilyen futásokba beleengedni.Nagy kedvencem , színt hozott a játékba, a Flaccszenvedés évei után. 15 év frenccsííí kúbé időszakot kívánok neki nálunk,Lamar Jackson lesz a rájátszás történetének legfiatalabb kezdőirányítója, ugyanis csak a Chargers elleni meccs másnapján ünnepli 22. születésnapját. Az eddigi rekordot Bernie Kosar tartotta, aki 22 évesen és 40 naposan lépett pályára a Browns 1986-os playoff-meccsén.Pont most másoltam volna be en is. Hihetetlen a csóka.
KeyG
Voice
KeyG

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
Nagy kedvencem , színt hozott a játékba, a Flaccszenvedés évei után. 15 év frenccsííí kúbé időszakot kívánok neki nálunk,Lamar Jackson lesz a rájátszás történetének legfiatalabb kezdőirányítója, ugyanis csak a Chargers elleni meccs másnapján ünnepli 22. születésnapját. Az eddigi rekordot Bernie Kosar tartotta, aki 22 évesen és 40 naposan lépett pályára a Browns 1986-os playoff-meccsén.Pont most másoltam volna be en is. Hihetetlen a csóka.
KeyG
Voice
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Lamar Jackson lesz a rájátszás történetének legfiatalabb kezdőirányítója, ugyanis csak a Chargers elleni meccs másnapján ünnepli 22. születésnapját. Az eddigi rekordot Bernie Kosar tartotta, aki 22 évesen és 40 naposan lépett pályára a Browns 1986-os playoff-meccsén.Pont most másoltam volna be en is. Hihetetlen a csóka.
KeyG
Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
Lamar Jackson lesz a rájátszás történetének legfiatalabb kezdőirányítója, ugyanis csak a Chargers elleni meccs másnapján ünnepli 22. születésnapját. Az eddigi rekordot Bernie Kosar tartotta, aki 22 évesen és 40 naposan lépett pályára a Browns 1986-os playoff-meccsén.
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
BÚÉK = Baltimore Újra Észak Királya , milyen kreatív vagyok ilyen állapotban is, na meg persze a Ravens jár az eszembe.
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
gedam
6 478
megnéztem a töltők denveri kirándulását. hát remélem rivers átmenti a formáját.
több mint 7 éve
Na akkor pezsgot beletek is.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
gedam
6 478
ha mondjuk az első három meccs statjait meg az utolsó négyet különvesszük már jól mérhető a fejlődés. tényleg meccsről meccsre jobb.Lamar Jackson 😎Lamar Jackson GameStarting stats (7 games)
6-1 !
Win rate: 85.7%
Voice
1114 passing yards , 159.14 yards / game
556 rushing yards , 79,42 yards / game
238.57 combined yards / game
58 %-os passzpontosság.
3 intet dobott és 5 TD passzt, illetve 4 TD-t futott. Ezek a számok ugye 7 meccsre vannak.
Van hova javulni jövőre, mert a számok még karcsúak, viszont a győztes mentalitás már megvan.
Voice
több mint 7 éve
Imádom Lamar arcát, mikor megy fel a pályára, olyan gyermeki,Hurrá megyünk focizni! kifejezéssel.Abszolut győztes mentális jellemzi.Ha vigyàznak rà sok örömünk lesz vele.Pedig Joe problémâje, hogy nem a számára komfortos szisztémàban jàtszott.Lamar Jackson 😎Lamar Jackson GameStarting stats (7 games)
6-1 !
Voice
58 %-os passzpontosság.
3 intet dobott és 5 TD passzt, illetve 4 TD-t futott. Ezek a számok ugye 7 meccsre vannak.
Van hova javulni jövőre, mert a számok még karcsúak, viszont a győztes mentalitás már megvan.
Voice

több mint 7 éve
Lamar Jackson 😎Lamar Jackson GameStarting stats (7 games)
6-1 !
Voice
58 %-os passzpontosság.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
Baltimore Ravens 2019 home opponents:Pittsburgh Steelers Cleveland Browns Cincinnati Bengals New England Patriots New York Jets Arizona Cardinals San Francisco 49ers Houston Texans
Baltimore Ravens 2019 away opponents:
Pittsburgh Steelers Cleveland Browns Cincinnati Bengals Seattle Seahawks Miami Dolphins Los Angeles Rams Buffalo Bills Kansas City Chiefs
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
1 dolog biztos, már senki se mondhatja h nézhetetlenek a meccseink.
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Bele kell verni a fejébe, hogy vigyázzon a labdára..És kurva szarok vagyunk RZ-ban. Ahhoz képest,hogy a hatékonyságunk 100% volt még szezon elején, ebben nagyon visszaestünk. 3 TD-t szórakoztunk el tegnap. Ezek a hibák már a Browns ellen is visszaütöttek, hát még egy jobb csapat ellen....Nagy meccs volt,az ifjú Mayfield óriási tehetséges, kihívás lesz évente 2x játszani ellene.A 2.félidei jàtékvezetés kritikàn aluli volt.Jók voltunk, a fölény realizálásának dolgozni kell.Van fantàzia Lamarban,a Chargers 2x nehéz lesz,de fàzni fognak a télben.szerintem összességében jobban jártunk volna, ha a fumbli ritörn td-t beszopjuk, mert a másodikban botrányosan elkezdtek kompenzálni. td-t vettek el, firstdown-t fújtak vissza, minden kétes szitut a barnáknak adtak.
kátrány
viszont ezekkel a fumblikkal vmit kezdeni kell, mert szinte minden meccsen jön 1-2.
gedam
Mondjuk engem már nem izgat, minden meccs ajándék.
Egyébként melyik ellenfélnek örültünk volna a Chargers helyett? Annyira könnyűt nem látok, talán a Texanssal játszottam volna egy fokkal szívesebben. De van azért némi keresnivalónk Riversék ellen.
több mint 7 éve
Itt ezt senki nem mondta, csak sajnáljuk, hogy ők lesznek az ellenfél...utana meg meg egy hazai meccs 😊
Mellesleg azt nagyon adnám, ha a colts nyerne a texans ellen és ha mi is nyernénk, akkor utazhatnánk a rókalyukba... az igazán kircsi lenne 😀
malkav
Mi szlopaljuk a legtobb Coca-cola-t szoval Atlanta is kegyes lehet hozzank 😊
több mint 7 éve
Itt ezt senki nem mondta, csak sajnáljuk, hogy ők lesznek az ellenfél...Mellesleg azt nagyon adnám, ha a colts nyerne a texans ellen és ha mi is nyernénk, akkor utazhatnánk a rókalyukba... az igazán kircsi lenne 😀
több mint 7 éve
Gratula a továbbjutáshoz, a jobb csapat jutott tovább ebből a csoportból. Most már viszont remélem kitart a lendület a végéig is talán. Ja és meg ne halljam ,hogy így Rivers és Chargers, nektek kell továbbmenni és kész.
Steelers fan
több mint 7 éve
gedam
6 478
Nagy meccs volt,az ifjú Mayfield óriási tehetséges, kihívás lesz évente 2x játszani ellene.A 2.félidei jàtékvezetés kritikàn aluli volt.Jók voltunk, a fölény realizálásának dolgozni kell.Van fantàzia Lamarban,a Chargers 2x nehéz lesz,de fàzni fognak a télben.szerintem összességében jobban jártunk volna, ha a fumbli ritörn td-t beszopjuk, mert a másodikban botrányosan elkezdtek kompenzálni. td-t vettek el, firstdown-t fújtak vissza, minden kétes szitut a barnáknak adtak.
kátrány
viszont ezekkel a fumblikkal vmit kezdeni kell, mert szinte minden meccsen jön 1-2.
több mint 7 éve
Smith és Humphry mintha mezt cseréltek volna tegnap. Persze nem bánom ha mindig van egy next man up, de jó lenne ha mindketten egyszerre játszanának jól 😊
több mint 7 éve
Jott a sakkjatszmaban a S lejon a box-ba es LJ megdobta amit kellett. Ez jo. Most fog jonni hogy ez el fogjak rejteni, hogy nehezebb legyen olvasnia.Ami rossz volt hogy amikor a DL osszezart akkor semmit nem leptunk, playactiont a PO-ra tartogatjuk.
több mint 7 éve
Nem véletlenül fáztam ettől a Browns-tól. Kemény meccs volt, grat mindkét csapatnak, nem adták olcsón a PO-t😊Remélem a Láma csoda kitart még 4 meccsig😊
Kicsit jobban örültem volna a KC visszavágónak, lélektanilag talán nagyobb flash lett volna nekik visszavágni a szoros meccsért mint másodszor megfogni a LAR-t.
Kicsit bennem volt a meccs végén az ideg a tavalyi bengals fiaskó miatt de örülök, hogy ezen sikerült túllépni.
A top D-vel jöhet egy 2012es PO run, NE AFC döntővel 😊 (az undordog státusz szerintem most is adott, ahogy a liga elit D és abban az évben is volt egy statement győzelem a chargers ellen 😀 - jó előjelek 😊)
több mint 7 éve
Az INT miatt? Jo jatekos es nem tudom megeri-e tulfizetni nagyon. Lehetne inkabb top3 es a legnagyobb fizut is tulfizetnem szivesen. 2 maflas jarna neki, mert elkezdett futni vele, foleg ugy hogy megigerte nem lesz hulye tobbet ilyen szituban.Nagyon nehez ketszer elverni uazt a csapatot egy idenyben.Igen, ez valóban így van,nehezebb meccs lesz mint az előző, annak ellenére, hogy Baltimore-ban lesz.
new orl
A másik, én elképzelhetetlennek tartom, hogy ezek után nem kap CJ szerződést, eddig is nagy esély volt rá, hogy megfizetjük, most már egyáltalán nem látom, hogy elengednénk.
cikesz
Amikor a penzrol kell majd alkudni vele akkor elovennem ezt a meccset. A D felall, elkezdi mutatni a jatekot Young szol neki nem azt jatszuk es ide kell allnod. 😊
több mint 7 éve
PO-zitivum

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Nagy meccs volt,az ifjú Mayfield óriási tehetséges, kihívás lesz évente 2x játszani ellene.A 2.félidei jàtékvezetés kritikàn aluli volt.Jók voltunk, a fölény realizálásának dolgozni kell.Van fantàzia Lamarban,a Chargers 2x nehéz lesz,de fàzni fognak a télben.