Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Miért a d--n és Jimmyn lovagoltok?a világ összes D-je elfáradt volna ha ennyit van fenn.az O-nak kéne végre több pontot felrakni és több időt zabálni.Az O-n is folos lovagolni - a falunk ementali, Flacconak (megint) hektikus eve van, Wallace es Smitty jo..
Peter
Owings Mills-ben a helyzet valtozatlan.
Ha iden valamit akarunk a PO-ban (vagy legalabb oda eljutni), azt a D fogja produkalni/elosegiteni.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Miért a d--n és Jimmyn lovagoltok?a világ összes D-je elfáradt volna ha ennyit van fenn.az O-nak kéne végre több pontot felrakni és több időt zabálni.Ez nem lovaglás, csak szerintem vele sokkal jobban alakulhattak volna a dolgok...
Peter
Meg unalmas má folyamatosan az O-t baszlatni tudjuk hogy szarok ...
több mint 9 éve
Miért a d--n és Jimmyn lovagoltok?a világ összes D-je elfáradt volna ha ennyit van fenn.az O-nak kéne végre több pontot felrakni és több időt zabálni.
több mint 9 éve
Ebben a meccsben kb. annyi pozitívumot láthattunk, mint a Browns abban, amit ellenünk játszott. Az elitnek tartott védelmünk a második félidőben nem sokat mutatott. Az O meg villant egyet az elején, meg akkor, amikor már veszett fejsze volt. Különben ott volt, ahol eddig.Elit d# nincs itt az biztos, max jok vagyunk a statokban, ami az ellenfelek erossegen is mult eddig. A vasas elleni lehetne a legjobb meccsuk, ahol worthy az ellenfel ( de a prevD#-unk fanyalgassa valtoztatta a mosolyt). Raadasul a vasassal peldalozni annyi ertelme van, mint sivatagba homokot vinni.
Tán egyetlen előrelépés, hogy az OL ezen variációja jobban működött, mint az eddigiek.
A cicákok idén verhetőek, pláne, hogy Green 99%, hogy out. A Miami szintén. Node ha egy O átlag kevesebb, mint két TD drive-ot tud vezetni egy meccsen, ott nagyon szűk a hibalehetőség. És ha az ellen nem hibázik, mint pl. ma, az ellenünk untig elég. Nem is kell nekünk hibázni.
Ha hozzuk a hazai meccseinket (de ezzel az O-val ez kb = háromszor párosat dobni egymás után a kockával) akkor kihúzzuk az idényt odáig, hogy elég legyen nyerni idegenben a steelers, vagy idegenben a steelers vagy a cicák ellen. Ja és szurkoljunk a Coltsnak meg a Billsnek meg a cicáknak a Steelers ellen.
lucio
több mint 9 éve
Nekem a futas elhagyasaval volt a bajom. Ez erthetelen szamomra, nagy hibanak tartom tobb okbol.Hat itt a varhato vereseg jott be. Amit nem ertek hogy ment a futas es teljesen elhagytuk a 2. felidoben, amikor meg nem volt szuksegszeru. A birtoklasi idot igy torvenszeruen elbuktuk. Ok nem adtak fel, pedig mi jobbak voltunk (16/101y vs 30/118y). A playhivasunk sokszor a 1and 10 elso hivasaval meghatarozta ( vagy ma extra jol tippeltem mi lesz), ha nem sikerult, hogy mi lesz a 2. es utana a 3., ezek igy mar csak bravurral teljesithetok ( pl SSS visszanezett elkapasa). A vegen +60 dobasok vagy bejon vagy nem, ha igen legalabb OK probalhattunk volna.két ember volt aki vitte a csapatot, Beasly és DB ... Ha DB-t le tudjuk venni a pályáról Beasly egyedül nem nyerte volna meg a meccset. Mindegy ez már csak teortikál..
A d# is hozta amit varni lehetett toluk, boven kezelheto szinten tartottuk a futasukat, de a sec eddig se volt jo, JS-el jobb lett volna, de ezzel a felfogassal vele se lettunk volna eredmenyesek. Hany jatekos kapott el labdat? Kb 8-10, nemcsak DB vert mindenkit. Az NFL-ben 2-3 QB kilog felulrol es alulrol, de az atlagba tartozo QB-k kepesek oda dobni a labdat ahova akarjak a hatotavolsagukon belul es ha van eleg idejuk. Persze egy jobb iranyito 10 cm-kel jobb helyre dobta volna a Wr-nek es nehezebb lett volna a leviteluk is. A lenyeg amit eldobott, talalt. Szamunkra itt a legjobb esetben elkapas utan rogton le tudod nyomni. Siman kockaztattam volna DP-t eroteljesebb letamadasaval. Ez a nem torunk hajlunk, jol is hangozhatna, de 500 yardos is lehetett volna a palya akkor se kuldtuk volna le oket, legalabbis ezt ereztem. A buntetesek meg elkepesztoek. Mosley egy fasz, labda eldobasa utan 5 lepes utan, amibol 3 a vonalon kivul volt, nem engedi el a Qb-t. Hat biztos nem tekintelyt akart parancsolni, mert ahhoz nagyon puha volt.
no
O oldalon nekem nem a playhívásokkal volt bajom, inkább a felesleges szabálytalanságok ölték már megint az O-t, meg kaptunk olyan sárgákat is amikért JJ keményen a zsebébe nyúlhatott...
Mindegy nem volt ez rossz meccs, nem ezt kellett megnyerni.
malkav
A playhivasunknal ha en eltalalom mi fog jonni, akkor akik ertenek hozza....
A szabalytalansagok borzasztoak voltak, de amit a sporik tevedtek a hazai palya fele nem neveznem meghatarozonak. Sok egyeni hiba viszont elfogadhatatlan, pl. Mosley-e megmagyarazhatatlan.
Sztem rossz meccs volt, a 2. felidei vedekezesunk-tamadasaik szamomra kinszenvedes volt.
A 2 ember vitte a csapatot? DP 27/36, nem tudom hibazott-e a 2. felidoben egyaltalan? DB 6/80 es B 5/59 yard, 6 masik paciens: 2/49, 4/30, 2/21, 2/14, 5/37, 1/11
Oriasi kulonbseg van koztunk, mert JS-el a fedelzeten sem valtozott volna a jatek kepe sztem.
több mint 9 éve
lucio
329
Ebben a meccsben kb. annyi pozitívumot láthattunk, mint a Browns abban, amit ellenünk játszott. Az elitnek tartott védelmünk a második félidőben nem sokat mutatott. Az O meg villant egyet az elején, meg akkor, amikor már veszett fejsze volt. Különben ott volt, ahol eddig.Tán egyetlen előrelépés, hogy az OL ezen variációja jobban működött, mint az eddigiek.
A cicákok idén verhetőek, pláne, hogy Green 99%, hogy out. A Miami szintén. Node ha egy O átlag kevesebb, mint két TD drive-ot tud vezetni egy meccsen, ott nagyon szűk a hibalehetőség. És ha az ellen nem hibázik, mint pl. ma, az ellenünk untig elég. Nem is kell nekünk hibázni.
Ha hozzuk a hazai meccseinket (de ezzel az O-val ez kb = háromszor párosat dobni egymás után a kockával) akkor kihúzzuk az idényt odáig, hogy elég legyen nyerni idegenben a steelers, vagy idegenben a steelers vagy a cicák ellen. Ja és szurkoljunk a Coltsnak meg a Billsnek meg a cicáknak a Steelers ellen.
több mint 9 éve
Hat itt a varhato vereseg jott be. Amit nem ertek hogy ment a futas es teljesen elhagytuk a 2. felidoben, amikor meg nem volt szuksegszeru. A birtoklasi idot igy torvenszeruen elbuktuk. Ok nem adtak fel, pedig mi jobbak voltunk (16/101y vs 30/118y). A playhivasunk sokszor a 1and 10 elso hivasaval meghatarozta ( vagy ma extra jol tippeltem mi lesz), ha nem sikerult, hogy mi lesz a 2. es utana a 3., ezek igy mar csak bravurral teljesithetok ( pl SSS visszanezett elkapasa). A vegen +60 dobasok vagy bejon vagy nem, ha igen legalabb OK probalhattunk volna.két ember volt aki vitte a csapatot, Beasly és DB ... Ha DB-t le tudjuk venni a pályáról Beasly egyedül nem nyerte volna meg a meccset. Mindegy ez már csak teortikál..
A d# is hozta amit varni lehetett toluk, boven kezelheto szinten tartottuk a futasukat, de a sec eddig se volt jo, JS-el jobb lett volna, de ezzel a felfogassal vele se lettunk volna eredmenyesek. Hany jatekos kapott el labdat? Kb 8-10, nemcsak DB vert mindenkit. Az NFL-ben 2-3 QB kilog felulrol es alulrol, de az atlagba tartozo QB-k kepesek oda dobni a labdat ahova akarjak a hatotavolsagukon belul es ha van eleg idejuk. Persze egy jobb iranyito 10 cm-kel jobb helyre dobta volna a Wr-nek es nehezebb lett volna a leviteluk is. A lenyeg amit eldobott, talalt. Szamunkra itt a legjobb esetben elkapas utan rogton le tudod nyomni. Siman kockaztattam volna DP-t eroteljesebb letamadasaval. Ez a nem torunk hajlunk, jol is hangozhatna, de 500 yardos is lehetett volna a palya akkor se kuldtuk volna le oket, legalabbis ezt ereztem. A buntetesek meg elkepesztoek. Mosley egy fasz, labda eldobasa utan 5 lepes utan, amibol 3 a vonalon kivul volt, nem engedi el a Qb-t. Hat biztos nem tekintelyt akart parancsolni, mert ahhoz nagyon puha volt.
no
O oldalon nekem nem a playhívásokkal volt bajom, inkább a felesleges szabálytalanságok ölték már megint az O-t, meg kaptunk olyan sárgákat is amikért JJ keményen a zsebébe nyúlhatott...
Mindegy nem volt ez rossz meccs, nem ezt kellett megnyerni.
több mint 9 éve
A vasas volt az eselyes a mult heten is es ok is lesznek, sokkal konnyebb a sorsolasuk. Mi leginkabb bizhatunk a vasas leolvadasban. Ha jol jatszanak be fogjak huzni, de jok a leolvadasban is.A NE nalam alapbol L (mondjuk ha nincs Gronk, akit esetleg PO-ra pihentetnek, akkor talan van eselyunk), de a Philly Wentz megzavarasaval siman meglehet... ott azert nem kell senkitol felni offense oldalon.Nyílván nem ez a meccs volt amit meg kellett nyerni, de szerintem itt is egy JS-re illetve egy-két DPI hívásra, vagy 1-2 normális Flacco passzra voltunk a győzelemtől.Idén Dallasban ki lehet kapni,nem lenne tragédia.A lényeg,hogy a Bengals és a Dolphins ellen legyen minél kevesebb sérültünk.Őket kell ütniKb. ezt akartam leirni... illetve ertelemszeruen a Steelers lesz a kulcsmeccs majd szezon vegen.
kátrány
Igor
A miamit és a cincit otthon hozni kell NE és phili nem lenne egyszerű, és meglátjuk milyen mérleggel fordulunk rá a steelers elleni derbire. Ott valszeg eldől minden.
malkav
Mindegy, akar meg 8-8-cal is meglehet ez a div, ha esetleg Luck v Eli tesz egy szivesseget nekunk, bar a Steelers menetrendje azert joval konnyebb.
Igor
több mint 9 éve
"Bengals.com's Geoff Hobson reports the team fears A.J. Green's (hamstring) season may be over."Torn harmstring, MRI hetfon.
Hmm.. ha ez igy van, akkor itt is eleg sok keresnivalonk lesz.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Hat itt a varhato vereseg jott be. Amit nem ertek hogy ment a futas es teljesen elhagytuk a 2. felidoben, amikor meg nem volt szuksegszeru. A birtoklasi idot igy torvenszeruen elbuktuk. Ok nem adtak fel, pedig mi jobbak voltunk (16/101y vs 30/118y). A playhivasunk sokszor a 1and 10 elso hivasaval meghatarozta ( vagy ma extra jol tippeltem mi lesz), ha nem sikerult, hogy mi lesz a 2. es utana a 3., ezek igy mar csak bravurral teljesithetok ( pl SSS visszanezett elkapasa). A vegen +60 dobasok vagy bejon vagy nem, ha igen legalabb OK probalhattunk volna. A d# is hozta amit varni lehetett toluk, boven kezelheto szinten tartottuk a futasukat, de a sec eddig se volt jo, JS-el jobb lett volna, de ezzel a felfogassal vele se lettunk volna eredmenyesek. Hany jatekos kapott el labdat? Kb 8-10, nemcsak DB vert mindenkit. Az NFL-ben 2-3 QB kilog felulrol es alulrol, de az atlagba tartozo QB-k kepesek oda dobni a labdat ahova akarjak a hatotavolsagukon belul es ha van eleg idejuk. Persze egy jobb iranyito 10 cm-kel jobb helyre dobta volna a Wr-nek es nehezebb lett volna a leviteluk is. A lenyeg amit eldobott, talalt. Szamunkra itt a legjobb esetben elkapas utan rogton le tudod nyomni. Siman kockaztattam volna DP-t eroteljesebb letamadasaval. Ez a nem torunk hajlunk, jol is hangozhatna, de 500 yardos is lehetett volna a palya akkor se kuldtuk volna le oket, legalabbis ezt ereztem. A buntetesek meg elkepesztoek. Mosley egy fasz, labda eldobasa utan 5 lepes utan, amibol 3 a vonalon kivul volt, nem engedi el a Qb-t. Hat biztos nem tekintelyt akart parancsolni, mert ahhoz nagyon puha volt.
több mint 9 éve
A NE nalam alapbol L (mondjuk ha nincs Gronk, akit esetleg PO-ra pihentetnek, akkor talan van eselyunk), de a Philly Wentz megzavarasaval siman meglehet... ott azert nem kell senkitol felni offense oldalon.Nyílván nem ez a meccs volt amit meg kellett nyerni, de szerintem itt is egy JS-re illetve egy-két DPI hívásra, vagy 1-2 normális Flacco passzra voltunk a győzelemtől.Idén Dallasban ki lehet kapni,nem lenne tragédia.A lényeg,hogy a Bengals és a Dolphins ellen legyen minél kevesebb sérültünk.Őket kell ütniKb. ezt akartam leirni... illetve ertelemszeruen a Steelers lesz a kulcsmeccs majd szezon vegen.
kátrány
Igor
A miamit és a cincit otthon hozni kell NE és phili nem lenne egyszerű, és meglátjuk milyen mérleggel fordulunk rá a steelers elleni derbire. Ott valszeg eldől minden.
malkav
Mindegy, akar meg 8-8-cal is meglehet ez a div, ha esetleg Luck v Eli tesz egy szivesseget nekunk, bar a Steelers menetrendje azert joval konnyebb.
több mint 9 éve
Nyílván nem ez a meccs volt amit meg kellett nyerni, de szerintem itt is egy JS-re illetve egy-két DPI hívásra, vagy 1-2 normális Flacco passzra voltunk a győzelemtől.Idén Dallasban ki lehet kapni,nem lenne tragédia.A lényeg,hogy a Bengals és a Dolphins ellen legyen minél kevesebb sérültünk.Őket kell ütniKb. ezt akartam leirni... illetve ertelemszeruen a Steelers lesz a kulcsmeccs majd szezon vegen.
kátrány
Igor
több mint 9 éve
Idén Dallasban ki lehet kapni,nem lenne tragédia.A lényeg,hogy a Bengals és a Dolphins ellen legyen minél kevesebb sérültünk.Őket kell ütniKb. ezt akartam leirni... illetve ertelemszeruen a Steelers lesz a kulcsmeccs majd szezon vegen.
kátrány
több mint 9 éve
Na ez jó meccs volt, megint megizleltük milyen JS nélkül a sec. Az O is egyre jobban néz ki, bár ma is kevés volt. Kicsit úgy éreztem bár én nem szoktam bírózni, hogy most nem volt kiegyenlítve a fújás, de nem ezen múlt az eredmény. Zeke-t még megfogtuk, de Dez-t nem tudtuk levédekezni. | Macskáék megint buktak egy meccset így őket lassan kivehetjük a Steelerszel meg egál van, az Globusfield eldönt majd mindent. |
több mint 9 éve
As others have noted, the Stanley (LT), Yanda (LG), Zuttah (c), Ducasse (RG) and Wagner (RT) is the Ravens' 7th different OL combo this yearen irtam hogy rovidtavon jo megoldas lenne, mert S hatareset volt eddig
Peter
több mint 9 éve
Idén Dallasban ki lehet kapni,nem lenne tragédia.A lényeg,hogy a Bengals és a Dolphins ellen legyen minél kevesebb sérültünk.Őket kell ütni

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
As others have noted, the Stanley (LT), Yanda (LG), Zuttah (c), Ducasse (RG) and Wagner (RT) is the Ravens' 7th different OL combo this year
több mint 9 éve
Nevetséges hogy Doom a fél szezont kihagyja, a legfontosabb front7 emberünk lett volna...falunkból folyton hiányzik valaki, ez a Dallas teljes kerettel sem lenne könnyű ellenfél így meg...Én vékony vereséget várok, főleg hogy milyen szar idén Flacco, azért reménykedek.
MATCH DAY ! 😀

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
INACTIVES vs. Dallas:Jimmy Smith
Asa Jackson
Lorenzo Taliaferro
Elvis Dumervil
Ryan Jensen
Alex Lewis
Crockett Gillmore
több mint 9 éve
esélyünk sincs mivel ma vesztettünk egy szurkolót.a fiam (7éves) elárulta,hogy ö igazából Panthers szurkoló de nyugodjak meg a Ravens a második.mondtam,hogy annak szurkol akinek szeretne nem szólok bele kivéve persze:NE,PIT,CIN,CLE........Panthers szurkoló... egyemmeg babbal ...
egyébként nagyon várom a meccset.kíváncsi vagyok,hogy az O lendületbe jött e vagy csak a CLE védelem miatt néztünk ki úgy mint egy focicsapat múlthéten.a védelemnél meg jó lenne ha összefoltoznák Jimmyt mert Wright nem életbiztosítás.
Gillmore,ALewis out, Doom és Taliga is vszinü out,Jimmy is doubtful de még meglátják.
Peter
több mint 9 éve
esélyünk sincs mivel ma vesztettünk egy szurkolót.a fiam (7éves) elárulta,hogy ö igazából Panthers szurkoló de nyugodjak meg a Ravens a második.mondtam,hogy annak szurkol akinek szeretne nem szólok bele kivéve persze:NE,PIT,CIN,CLE........Ja olvastam én is hogy nem edzett JS, de igazából ha nem életképes akkor inkább most ne játsszon, mert mondjuk a Cin ellen csak ő vele lehetünk valamenyire életképesek, és fontosabb őket megverni.
egyébként nagyon várom a meccset.kíváncsi vagyok,hogy az O lendületbe jött e vagy csak a CLE védelem miatt néztünk ki úgy mint egy focicsapat múlthéten.a védelemnél meg jó lenne ha összefoltoznák Jimmyt mert Wright nem életbiztosítás.
Gillmore,ALewis out, Doom és Taliga is vszinü out,Jimmy is doubtful de még meglátják.
Peter
több mint 9 éve
esélyünk sincs mivel ma vesztettünk egy szurkolót.a fiam (7éves) elárulta,hogy ö igazából Panthers szurkoló de nyugodjak meg a Ravens a második.mondtam,hogy annak szurkol akinek szeretne nem szólok bele kivéve persze:NE,PIT,CIN,CLE........egyébként nagyon várom a meccset.kíváncsi vagyok,hogy az O lendületbe jött e vagy csak a CLE védelem miatt néztünk ki úgy mint egy focicsapat múlthéten.a védelemnél meg jó lenne ha összefoltoznák Jimmyt mert Wright nem életbiztosítás.
több mint 9 éve
Na ma mit tippeltek meglepetést okozunk, vagy kikapunk ahogy illik 😀
több mint 9 éve
meg szerencse hogy nem Okit Idaz a neve 😊Cteve Cmith CP.a ruszkik?Erröl mit gondoltok ?amit sztem mindannyian tudunk. flacco egy frencsájz qb, de nem egy leader-típus. sztem nem is szükséges feltétlen annak lennie. arra most ott van cccp. a csapat szempontjából ennyi fontos, az, hogy intriventált típus és nem mutatja ki az érzelmeit, azzal nem tudsz nagyon mit kezdeni. egyébként én nem hiszem, hogy nincs benne szenvedély. pont a rájátszások alkalmával ez a szenvedély hatványozza meg a teljesítményét.
www.baltimorebeatdown.com/2016/11/18/13673086/ray-lewis-on-joe-flacco-gifted-absolutely-passionate-about-what-he-does-i-ve-never-seen-that
malkav
gedam
no
gedam
több mint 9 éve
gedam
6 478
Cteve Cmith CP.a ruszkik?Erröl mit gondoltok ?amit sztem mindannyian tudunk. flacco egy frencsájz qb, de nem egy leader-típus. sztem nem is szükséges feltétlen annak lennie. arra most ott van cccp. a csapat szempontjából ennyi fontos, az, hogy intriventált típus és nem mutatja ki az érzelmeit, azzal nem tudsz nagyon mit kezdeni. egyébként én nem hiszem, hogy nincs benne szenvedély. pont a rájátszások alkalmával ez a szenvedély hatványozza meg a teljesítményét.
www.baltimorebeatdown.com/2016/11/18/13673086/ray-lewis-on-joe-flacco-gifted-absolutely-passionate-about-what-he-does-i-ve-never-seen-that
malkav
gedam
no