Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 10 éve
Letrade, pickszerzés és BPA... ezt várom én

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
WR,RB,CB,DT,TE,OLB,OL kéne.hát nem nagyon szoktunk így érkezni a draftra.elmentek az árak a FA-ben sajna nem mintha valaha is nagyon aktívak letünk volna ebben a szakaszban.szerintem a feltrade egy elkapóért kb kizárható egyrészt a múlt alapján másrészt a meetingek alapján.viszont egy elsőben letradet másodikban feltradet el tudok képzelni ha Strong kimegy elöttünk.akkor a másodikban jöhetne Clive Walford meg egy elkapó.egyébként kb mindig szoktunk olyan fontos pozicióra húzni akinek lejár jövőre a szerződése.ezek idén CB,OLB,OG (és K de az most mindegy).úgyhogy érdekes lesz ez a draft szerintem.Ahogy olvasom a nyilatkozatokat, RB fog még érkezni, az sincs kizárva hogy draftról és nézelődünk csere QB után.VoiceHogy őszinte legyek most meglepetést várok Ozzietól...... Ha lesz top WR még előttünk akkor nem tartom kizártnak a feltrade lehetőségét. Második körbe TE fog jönni.malkav
több mint 10 éve
Ahogy olvasom a nyilatkozatokat, RB fog még érkezni, az sincs kizárva hogy draftról és nézelődünk csere QB után.VoiceHogy őszinte legyek most meglepetést várok Ozzietól...... Ha lesz top WR még előttünk akkor nem tartom kizártnak a feltrade lehetőségét. Második körbe TE fog jönni.
több mint 10 éve
Ahogy olvasom a nyilatkozatokat, RB fog még érkezni, az sincs kizárva hogy draftról és nézelődünk csere QB után.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
DeTe is fiam,Brutus?kátrányIgensutianapmármint ti vagy az eagles ?kátrányMit gondolsz WR-t vagy mást húztok?kátrányigenulpianus
Tu mi Philly Chiptus? 😉 😀 Aloe iacta est

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Így hogy számolgattam én is, meglepődnék, ha bent lenn egy valóban első kört érő WR 1/26-on, Perrimant én meg nem akarom első körben hozzánk, akkor már inkább hátha pass rusher jön. De meggyőzhető vagyok, ha valaki megtud Perrimant illetően. 😀 (azon kívül, amivel Höri indokolta a Baltimore-ba költözését. 😀)
több mint 10 éve
Te is fiam,Brutus?Igensutianapmármint ti vagy az eagles ?kátrányMit gondolsz WR-t vagy mást húztok?kátrányigenulpianus

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
😓 xD

több mint 10 éve
Igenmármint ti vagy az eagles ?kátrányMit gondolsz WR-t vagy mást húztok?kátrányigenulpianus

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Logikus a WR lenne.Strong? DGB?
Ha pedig azt nezzuk johet CB esetleg OT is...
Es ugye Kelly nem szokvanyos
több mint 10 éve
mármint ti vagy az eagles ?Mit gondolsz WR-t vagy mást húztok?kátrányigenulpianus

több mint 10 éve
Mit gondolsz WR-t vagy mást húztok?kátrányigen

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Eagles nem wr needes szerintetek?Én nem tudom,most már igen.
szerintem azJanek
Mit gondolsz WR-t vagy mást húztok?

több mint 10 éve
WR neednél: Parker nagyon adná magát a Vikingshoz, viszont a Chiefs Maclinnal talán kevésbé need már a WR. Miamit sem tartom elképzelhetetlennekBlaiseVagy valaki elbpa-za.
több mint 10 éve
Eagles nem wr needes szerintetek?szerintem az
több mint 10 éve
WR neednél: Parker nagyon adná magát a Vikingshoz, viszont a Chiefs Maclinnal talán kevésbé need már a WR. Miamit sem tartom elképzelhetetlennek
több mint 10 éve
Akkor tényleg necces,hogy bent lesz valamelyik.nem mintha 10%-nál több esélyt adnék arra,hogy Oz behúzná valamelyiket aki bennt van.Oakland, Chicago, Cleveland, Kansas. Houston?VrijbloedNekem az az aggodalmam,hogy megint kimegy minden 1.körös WR prospect.Hány WR needes csapat húz elöttünk?egyébként Parker jön vizitre.Peter
Nálam a WR és a passrusher need kéz a kézben battyog az első helyen.
A biztos 1.körös tehetségek:
Winston,Mariota
Cooper,White,Parker,Strong.
Gurley,Gordon (?)
Scherff,Poat ,Collins(?)Clemmings(?)
Van G 1.körös tehetség?
Leonard Williams,talán Shelton
Beasley,talán McKinney
Randy Gregory(?????),Shane Ray,Fowler,Dupre
Collins
talán 1 CB kimegy előttünk
Van még ,ezek a prognosztizált top játékosai a posztjuknak
Akit gond nélkül berántana Ozzy is(?),Cooper,White,Parker,Strong.
Dorial Green-Beckham nagy ? ,talán kockáztatunk.
Sajnos ez nincs 26 top tehetség,szóval még néhány meglepő húzással is szerencse faktor ,hogy a 4 top WR lecsússzon 26-ig.kátrány
több mint 10 éve
Teljesen más a helyzet mint tavaly, amit most sem vettél észre, ezért nem lep meg hogy tavaly sem tűnt fel, hogy #D heavy draft kell.Ne legyél ilyen ellenséges te Balaced fan!!!poén volt. XD
Most egy balanced draft kell, valahol elől egy WR-rel és DE/DT-vel, esetleg CB.Voice
több mint 10 éve
Oakland, Chicago, Cleveland, Kansas. Houston?Nekem az az aggodalmam,hogy megint kimegy minden 1.körös WR prospect.Hány WR needes csapat húz elöttünk?egyébként Parker jön vizitre.Peter
Winston,Mariota
Gurley,Gordon (?)
Van G 1.körös tehetség?
Beasley,talán McKinney
Collins
Sajnos ez nincs 26 top tehetség,szóval még néhány meglepő húzással is szerencse faktor ,hogy a 4 top WR lecsússzon 26-ig.kátrány
több mint 10 éve
Nekem az az aggodalmam,hogy megint kimegy minden 1.körös WR prospect.Hány WR needes csapat húz elöttünk?egyébként Parker jön vizitre.
Winston,Mariota
Gurley,Gordon (?)
Van G 1.körös tehetség?
Beasley,talán McKinney
Collins
több mint 10 éve
kátrányAz NFL prospect ismertetők alapján kb 40 kezdőpotenciájú játékos lesz a drafton.

több mint 10 éve
Nekem az az aggodalmam,hogy megint kimegy minden 1.körös WR prospect.Nálam a WR és a passrusher need kéz a kézben battyog az első helyen.
Winston,Mariota
Gurley,Gordon (?)
Van G 1.körös tehetség?
Beasley,talán McKinney
Collins
Sajnos ez nincs 26 top tehetség,szóval még néhány meglepő húzással is szerencse faktor ,hogy a 4 top WR lecsússzon 26-ig.

több mint 10 éve
Teljesen más a helyzet mint tavaly, amit most sem vettél észre, ezért nem lep meg hogy tavaly sem tűnt fel, hogy #D heavy draft kell.Most egy balanced draft kell, valahol elől egy WR-rel és DE/DT-vel, esetleg CB.

több mint 10 éve
R1P26 WR JAELEN STRONG ARIZONA STATEErre a tavalyi draft előtti felfokozott hangulati eszmecserékben bőven rá lett volna sütve, hogy "#D hater!!" 😀 😀
R2P26 RB TODD GURLEY GEORGIA
R3P26 DT GABE WRIGHT AUBURN
R4P23 CB STEVEN NELSON OREGON STATE
R4P26 TE JEFF HEUERMAN OHIO STATE
R4P37 WR TRE MCBRIDE WILLIAM & MARYVoice
Ami az én meglátásom: Joenak nem mennyiségi elkapó kell, hanem végre valahára minőségi. Draftolhatunk 35 középső körök WR/TE-t, azzal semmivel nem leszünk beljebb, csak max magát nyugtatja meg a csapatot, hogy ja jó, mégis csak van 7 WR a rosteren, akkor nagy baj nem lehet. Azt a feladatot bőven meg tudja oldani M. Brown / Aiken / GilmoreGirls is, amit bármelyik középső körök elkapó. Strong pick nagyon nagyon tetszik, és ha tényleg komolyan gondolja a csapat a minőségi, nem csak mismásoló megoldást, akkor a következő picknek is WR/TE-nek kellene lennie. (ami minket ismerve úgyse lehetséges - akkor viszont tényleg marad a szoksásos utolsó kör + FA kukázás)
több mint 10 éve
Az a baj ezekkel, hogy mindegyik mockolt draftban olyan 2/3/4 koros emberek jonnek, akikre semmi esely hogy bent maradnak addig..😀😀
Ez nem a ti hibatok.. hanem a 31 masik GM-e.
De egy Gurley 2/26 utan (vegtelen mennyisegu rotflolmao smiley), ezek irrealis elvarasokat es csalodast szulnek.. mert a valo eletben ezek a nevek/prospectek nem fognak bennmaradni..
szerk: micsoda idozites :dIgor