Buffalo Bills

33 feliratkozó

10 órája
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 721
Én egy kicsit többet vártam ettől a védelemtől már a szezon ezen fázisában is. Oké, főleg a Lions offense top15 alapesetben (remélem, legalább azt az egységet elkerüli az injury bug), de néha úgy érződött, mintha még mindig előszezonban lennének a fiúk, különösen újfent a secondary. DL kezd összeállni, Chubb is úgy tűnik, hogy vezéregyéniséggé válik gyorsan. Ami kifejezetten tetszik, az a jóval agresszívabb playhívás, még Krisztus előtt Mike Pettine volt ennyire rámenős, igaz, ott azért voltak bőven benyelt yardok futás ellen.

Összességében megint jól indul a szezon, bár most az idővonal azon szakaszában járunk, amikor "Josh Allen MVP, és ez az év a miénk lesz" 😊

Ja, és nem értek egyet a stadiont illetően, Madden 08-ban csak álmodozni lehetett ilyen generált stadionról 😊 Egyedüli gond, hogy nekem halkabbnak tűnik, de lehet, hogy a közvetítés kevésbé adta át a hangulatot.
3 napja
ThySoul Buffalo Bills 2 157
"Brady was upset with how he handled the last 2 minutes of the first half. Said there's no reason to give up the ball there much less allow points. He said it starts with him to allow that."

"Joe Brady said they'll use these few days to do some self-scouting and look at some trends around the league over the first couple weeks, so his staff and team can be ready for what may be coming. Called looking at his own team "smoke detectors" on things they are doing and putting on film."

Leonhard: "We're kind of a boom or bust defense (right now). And that's not ok. Not a sustainable way to win and play good defense throughout the season. We have to have more emotional stability as drives go on."

"We're not playing our best ball. We're all pissed off. The players know that. But at the same time we're 2-0." - Jim Leonhard, who said he was mad walking off the field but feels a lot better after watching the film.
3 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 529 — karsaijanos@gmail.com
Úgy döntöttem, tönkre teszem a péntekem: megnézem a mecsset. Nem bántam meg. Meggyőző volt a támadó és a védekező sor is. A szünetben rendet kellett tenni a fejekben.
Buffalo Bill
MEGÉRTE!!!
3 napja
Based on EPA per drive, yesterday was the best regular season offensive performance of the Josh Allen era.

8 possessions: 6 TDs, 2 punts, 0 turnovers.

34 1st downs are more than any team had in a game all of last season.
3 napja
Bazsinho Buffalo Bills 1 295
Bills WR DJ Moore suffered a shoulder injury Thursday night that doctors do not consider serious and will leave him day to day, per source. “He has a chance to play next week (vs. the Chargers), but it’s not a lock, either,” said the source.
ThySoul
Ez jó hír. Lehet beleferne a Chargers ellen a pihentetés is.
3 napja
Bills WR DJ Moore suffered a shoulder injury Thursday night that doctors do not consider serious and will leave him day to day, per source. “He has a chance to play next week (vs. the Chargers), but it’s not a lock, either,” said the source.
3 napja
4 napja
Úgy döntöttem, tönkre teszem a péntekem: megnézem a mecsset. Nem bántam meg. Meggyőző volt a támadó és a védekező sor is. A szünetben rendet kellett tenni a fejekben.
4 napja
Win.
Moore-nak kulcs csont, vall sérülés néz ki. Remélem nem komoly.
7 napja

Picit felnevettem hogy Bernard egy meccs után felkerült😀
7 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 066 — Így remélem megfelelek nektek.....
7 napja
Újabb klasszikus így rögtön az első hétre. Ami tetszett:

- Allen-DJ Moore kombó;
- A meccset lezáró fumble előtti agresszív playhívás;
- Rousseau új szerepköre;
- Kincaid vastag csekkért való hajszája;
- Bass visszatérése az automata üzemmódba.

Ami kevésbé tetszett:

- Secondary;
- Coleman;
- Futójáték en bloc.

Ez utóbbiból kettő javítható, Coleman-ben én már nem hiszek. Ettől függetlenül le a kalappal a csapat előtt, és gratuláció Brady első győzelméhez főedzőként!

Nincs megállás, folyt. köv. a stadionavatóval péntek hajnalban!
8 napja
8 napja
100 évet öregedtem itt a végén
ThySoul
Na jobb lett a védelem? 😶‍🌫️
Bazsinho
Én vártam hogy az első 1-2 hónap ott nyögvenyelős lesz. Az más kérdés hogy ennél jobbra számítottam a texans fal ellen lol

De hey, O felpakolt 36 pontot idegenben a texans D-nek, legalább valaminek örülhetünk
ThySoul
Örülök is neki. Ezt a meccset L nek húztam alapból. De az O jó volt, pedig a futojatek nem volt az igazi
Egyébként az ST is jó volt. A Punt is végre hosszabb volt mint 30 yard, bár nem bánom, ha sokat nem kell rúgnia.
A.secondarybe azért vannak bajok, Dee Alford nem.gyozott meg, Benford jó volt. Hamlin is a pályán...
Bazsinho
Én W-t vártam csak nyögvenyelősen, tavaly nem volt ellenük a fél falunk meg Kincaid se, Allen meg Gabe Davisnek meg Cooksnak dobált 😀

O nagyon jól néz ki, amíg van Moore meg Kincaid térde bírja jók vagyunk. Defense az full homály volt Walkert meg néha Grootot leszámítva, de idény felét megadom nekik, ha 10. héten is gatya az egész egység akkor megint lesz SB run sajna.

Bassnak meg jár a keksz, berúgott mindent, talán tőle féltem a legjobban
8 napja
ThySoul
Bazsinho
Én vártam hogy az első 1-2 hónap ott nyögvenyelős lesz. Az más kérdés hogy ennél jobbra számítottam a texans fal ellen lol

De hey, O felpakolt 36 pontot idegenben a texans D-nek, legalább valaminek örülhetünk
ThySoul
Örülök is neki. Ezt a meccset L nek húztam alapból. De az O jó volt, pedig a futojatek nem volt az igazi
Egyébként az ST is jó volt. A Punt is végre hosszabb volt mint 30 yard, bár nem bánom, ha sokat nem kell rúgnia.
A.secondarybe azért vannak bajok, Dee Alford nem.gyozott meg, Benford jó volt. Hamlin is a pályán...
8 napja
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 199 — Bills & Dawgs fan
ThySoul
Bazsinho

ThySoul
Örülünk is , a secondary csak összeáll januárig 🤪

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
8 napja
ThySoul
Bazsinho

8 napja
ThySoul
8 napja
10 napja

Évek óta nem láttam ilyen rövid injury reportot a csapatnál
12 napja
A Houston elleni első meccs máris látható lesz az Arena4-en vasárnap 19 órától.
20 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 603 — Bears & Illinois fan
Arena 4-en dokumentum film a 4 Suber Bowl buktàròl.
Ha mèg valaki nem látta volna…
cyberfox
Csak erős idegzetűeknek!
Viccet félretéve, a szokásos profin összeszedett munka, nekem tetszett, még ha nem is túl boldog dologról szól.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
21 napja
21 napja
Milano sincs...
22 napja
Geno Stone kivagva