Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Teljesen egyetértek Hungarian Bill-vel. Amit nehezményezek, az továbbra is a Special Teams. Összehoztak egy TD a Steelers-nek, egyet pedig most a REDSKINS-nek is. (Nekem ők örökké rézbőrűek maradnak) Kiváncsi vagyok, lesz-e ott valamilyen változtatás, akár edzői poszton is.
Buffalo Bill
persze, hívják Harbaught, csak még nem veszi fel...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
Teljesen egyetértek Hungarian Bill-vel. Amit nehezményezek, az továbbra is a Special Teams. Összehoztak egy TD a Steelers-nek, egyet pedig most a REDSKINS-nek is. (Nekem ők örökké rézbőrűek maradnak) Kiváncsi vagyok, lesz-e ott valamilyen változtatás, akár edzői poszton is.
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
Végre elkezdte JA17 is a szezont, nem is akárhogy! Ettől függetlenül nálam Sanders a meccs embere, elképesztően jól képes elszakadni a DB-től, gyakorlatilag ebben semmi különbség nincs közte és Diggs között. Kvázi van egy #1A és egy #1B elkapónk, a WR-corps még a tavalyinál is jobb, pedig az se volt piskóta!

Védelmi oldalon most a pass rush nem feltétlen volt olyan, mint Miamiban, de szerencsére a washingtoni elkapók kisegítettek minket jópár elejtett labdával, köszönet nekik érte. 21-0 után sikerült elkényelmesedni a nézőknek is, de azért ennyire izgalmassá nem kellett volna tenni a meccset. Szerencsére az offense pont akkor lépett elő, mikor a leginkább kellett, így összeségében ez a győzelem is megérdemelt.

Vasárnap jön a Texans, nem megbántva a houstoniakat, az is egy felhozó meccsnek néz ki jelenlegi forma alapján a jövő hét utáni KC elleni rangadóra. Ettől függetlenül nem árt ugyanolyan élesnek lenni, mint a tegnapi második félidőben, akkor baj semmiképp se lehet.
több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Ha nem lesz nagy gebasz akkor az AFC Eastet csukott szemmel nyeritek.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Izgalmassá tettük a meccset. Nem lehetne esetleg cserét kérni? Mondjuk a special teams-et, akik a Steelers ellen már bizonyítottak.
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 005
 reddit.nflbite.com/game/buffalo-bills-vs-washington-football-team-live-stream/
több mint 3 éve
Sziasztok! Valaki? Esetleg egy stream?
több mint 3 éve
Jó estét az uraknak!
Jöhetnek a streamek! 😊
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
na
Muffalo_Bafia
Pi-na?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
na

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Most Allen mennyiért is írt alá? Már el is felejtettem azt a bagatell összeget.
Buffalo Bill
Azért temetni nem szabad a srácot két rossz meccs után, ha a szezonja is ilyen lesz, majd akkor reménykedjünk benne, hogy a csekket valójában a Nymphas Corporation nevére írták.
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Buffalo Bill
260, kérlekalássan

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Rousseau jelölt A Hét Újonca címre, és vezeti is a listát! Itt lehet szavazni:

bufbills.co/3Ap0J3P
több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 622
Remélem Allen összekapja magát, mert akkor felesleges volt odatolni a nagy lóvét neki.
Hiába a 35 pont, nem volt jó ez az offense.
Bazsinho
A Diggs TD-nél azért volt húha, bár utólag belegondolva azért ott is Diggs segítette ki azzal, hogy nem szart bele a playbe, miután elesett, hanem felállt, és tisztára játszotta magát.
Hungarian Bill
Azért ne vegyük el tőle azt a playt, ott előjött belőle az amiért évi 43 millát kap (kár hogy az utóbbi két hétben kevés iylen játék volt)
több mint 3 éve
Remélem Allen összekapja magát, mert akkor felesleges volt odatolni a nagy lóvét neki.
Bazsinho
A Diggs TD-nél azért volt húha, bár utólag belegondolva azért ott is Diggs segítette ki azzal, hogy nem szart bele a playbe, miután elesett, hanem felállt, és tisztára játszotta magát.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
Úgy néz ki, hogy Idén a Defense húz minket amíg a támadók összeszedik magukat!
Az O-line elfelejtette a passz blokkot cserébe a futás megy, a kettő együtt nem lehetne? 😛

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
Az első félidőben Allen elég gyenge volt, ezért is írtam a szünetben. Utána viszont szabályosan megtáltosodott, a régi énjét idézte. A passzait lehet hajmeresztőnek nevezni, de akár hajszál pontosnak is. Nem tudom. Tény viszont, hogy lenullázni egy csapatot minden képen bravúros.
A mérkőzés legnagyobb tanulsága: a Steelers bitang jó csapat.
több mint 3 éve
A mai mészárlás után hiba lenne azt hinni, hogy minden fasza, mindenesetre a védelem előtt le a kalappal, a komplett egység dicséretet érdemel! A támadóoldal döcögött, Allen néha hajmeresztő passzokat dobott, a pontossága pedig ismét a 2018-2019-es verzióját idézte, mondom ezt a 3 TD ellenére, ami ettől függetlenül megsüvegelendő. Kicsit felmentve őt azért elmondható, hogy ligaszinten jó secondaryk ellen játszottunk, ettől függetlenül ha elszakad az elkapód, akkor illik odatenni neki, és nem alul, vagy túldobni. Jövő hétre össze kell szednie magát, mert a Washington védelme sem lesz kisebb falat.

A múlt heti buktát mindenesetre sikerült kijavítani, most pedig két hazai meccs jön, mindkettő nyerhető!
több mint 3 éve
Visszatekintve: HA T.J. Watt hozzánk szerződik, mi nyertük volna a meccset.
Ma nézi valaki az összecsapást a nunamentes reklámokkal?
Buffalo Bill
Van már valami címed? Nekem semmi sem jön be.
több mint 3 éve
JustoVillar Michigan State Spartans 626
És most valami teljesen más... Néztem az előszezom mérkőzéseit, és érdekes dologra lettem figyelmes a reklámokban. Az amerikai nők nunája teljesen rendben van. Ez hogyan lehetséges? Se egy gomba, se egy csepegés...?
Szakértői válaszokat várnék...
Buffalo Bill
Lehet Amerikában van annyi eszük a tv csatornáknak hogy meccsek szüneteiben nem női cuccokat reklámoznak 😀

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 3 éve
Buffalo Bill
Persze, mindenki nézi 😉
több mint 3 éve
több mint 3 éve
És most valami teljesen más... Néztem az előszezom mérkőzéseit, és érdekes dologra lettem figyelmes a reklámokban. Az amerikai nők nunája teljesen rendben van. Ez hogyan lehetséges? Se egy gomba, se egy csepegés...?
Szakértői válaszokat várnék...
Buffalo Bill
Az amerikai nőkre ott hajtogatsz nunát, ahova akarsz!
Muffalo_Bafia
Már vártam dr. Muffalo szakértői válaszát! Köszönöm!