Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerencsére a bajnoki gyűrűk az ujjain nem fogják kiszakítani a papírokat.Lamar majd bekopogtat a GM irodájába egyik kezében Allen szerződésének számaival, másikban meg az MVP címével.Nem roszbol írtam ,mert tényleg lenyűgözö volt a tejesitménye, én már leirtam hogy Lamarnak max 35 milliót adnák ,annál többet nem ,Jo bátrak vagytok ,azt a mindenit , csori gyereknek volt 1 jó éve , ez dupla vagy semmi ,mert ha visza esik arra a szintre ahol volt, akor jó nagy szarban vagytok.Ha Lamar aláír, ezt a kommentet kérem elhelyezni a Ravens topicba is köszcsi.
Norbi180
Muffalo_Bafia
Norbi180
winston
több mint 3 éve
Lamar majd bekopogtat a GM irodájába egyik kezében Allen szerződésének számaival, másikban meg az MVP címével.Nem roszbol írtam ,mert tényleg lenyűgözö volt a tejesitménye, én már leirtam hogy Lamarnak max 35 milliót adnák ,annál többet nem ,Jo bátrak vagytok ,azt a mindenit , csori gyereknek volt 1 jó éve , ez dupla vagy semmi ,mert ha visza esik arra a szintre ahol volt, akor jó nagy szarban vagytok.Ha Lamar aláír, ezt a kommentet kérem elhelyezni a Ravens topicba is köszcsi.
Norbi180
Muffalo_Bafia
Norbi180
több mint 3 éve
ThySoul
1 622
Jo bátrak vagytok ,azt a mindenit , csori gyereknek volt 1 jó éve , ez dupla vagy semmi ,mert ha visza esik arra a szintre ahol volt, akor jó nagy szarban vagytok.Ha láttad milyet fejlődött a játéka (nem csak statokban) akkor tudod miért kapta a nagy pénzt. Kockázat van benne, de olyan szinten jobb lett mindenben hogy meglepne ha nem lenne stabil top10. Meg hát ez az NFL, itt szinte minden döntésedben benne van a kockázat
Norbi180
több mint 3 éve
Norbi180
676
Nem roszbol írtam ,mert tényleg lenyűgözö volt a tejesitménye, én már leirtam hogy Lamarnak max 35 milliót adnák ,annál többet nem ,Jo bátrak vagytok ,azt a mindenit , csori gyereknek volt 1 jó éve , ez dupla vagy semmi ,mert ha visza esik arra a szintre ahol volt, akor jó nagy szarban vagytok.Ha Lamar aláír, ezt a kommentet kérem elhelyezni a Ravens topicba is köszcsi.
Norbi180
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Jo bátrak vagytok ,azt a mindenit , csori gyereknek volt 1 jó éve , ez dupla vagy semmi ,mert ha visza esik arra a szintre ahol volt, akor jó nagy szarban vagytok.Ha Lamar aláír, ezt a kommentet kérem elhelyezni a Ravens topicba is köszcsi.
Norbi180
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Norbi180
676
Jo bátrak vagytok ,azt a mindenit , csori gyereknek volt 1 jó éve , ez dupla vagy semmi ,mert ha visza esik arra a szintre ahol volt, akor jó nagy szarban vagytok.
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
nice, ki gondolta volna h ezt is megérjük akár 10 évvel ezelőttKi gondolta volna ezt Allen rookie évében?
briareos
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Bazsinho
1 005
Hmm.. akkor erre még iszok
több mint 3 éve
Erre csak azt tudom mondani | bmeg, bocsánat.... | 😊
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Lamar meg Baker is ekörül fog kapni (Lamarka többet persze), és akkor máris nem lesz értelme erről a szerződésről beszélni.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
ThySoul
1 622
A legfontosabb hogy papíron 2028ig jó az Allenes mezem
több mint 3 éve
Allennek se lesz már gondja a Bills-szel. Mármint a számlákkal. 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
nice, ki gondolta volna h ezt is megérjük akár 10 évvel ezelőtt
több mint 3 éve
Bakernek még bizonyítani kell, illetve a Chubb és Ward pénzek miatt lehet csak jövőre kap.The Bills and All-Pro QB Josh Allen have agreed to a 6-year/$258M contract extension that includes $150M guaranteed.Nem vártuk meg Lamart, vagy Bakert, bemondtuk az all-int. Remélem, a franchise történetének egyik legjobb döntése volt ez!
P@trik
Hungarian Bill
Lamarnak simán benne van egy ilyen vagy még betegebb lové.
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
The Bills and All-Pro QB Josh Allen have agreed to a 6-year/$258M contract extension that includes $150M guaranteed.Nem vártuk meg Lamart, vagy Bakert, bemondtuk az all-int. Remélem, a franchise történetének egyik legjobb döntése volt ez!
P@trik
több mint 3 éve
The Bills and All-Pro QB Josh Allen have agreed to a 6-year/$258M contract extension that includes $150M guaranteed.
több mint 3 éve
Bills menni Texas?Az Austin Buffalos mindenesetre jól cseng.
www.cbssports.com/nfl/news/austin-emerges-as-possible-relocation-spot-for-bills-amid-new-orchard-park-stadium-negotiations-per-report/
empty taxi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Bills menni Texas?Akkor már inkább jöjjenek ide, adófizetői pénzből épült stadionokban mi vagyunk a császárok!
www.cbssports.com/nfl/news/austin-emerges-as-possible-relocation-spot-for-bills-amid-new-orchard-park-stadium-negotiations-per-report/
empty taxi
több mint 3 éve
Bills menni Texas?www.cbssports.com/nfl/news/austin-emerges-as-possible-relocation-spot-for-bills-amid-new-orchard-park-stadium-negotiations-per-report/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Höri Bills offseason értékelője. több mint 3 éve
ThySoul
1 622
A tegnapi nap voltak nézők isDiggs nem nagyon játszott, így Kumerow kapott több lehetőséget, ezzel együtt ez volt Allen legrosszabb TC napja eddig
Rousseau és Epenesa volt az első csapatban tegnap
Valamint....dobpergés....Knoxnak volt egy szép TD elkapása (kár hogy tavaly is midnen nehéz labdát elkapott minden könnyűt meg elejtett)
több mint 3 éve
ThySoul
1 622
Eddig történt:Josht mindenki dicséri, ezek alapján a tavalyi év nem egy kiugró valami volt
A WR sor jól néz ki, Sanders eddig tetszetős, de Mckenziet is nagyon dicsérik
Oliver és az újonc falember Brown megismerkedtek jobban is egy kis pofozkodás alkalmával
A TE helyzetnek nem néztem jobban utána, az Eagles elméletileg nem engedi Ertz-t szeptemberig, szóval valószínűleg a jó öreg Dawson "minden második labdát elejtek" Knox lesz a kezdőnk
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Elkezdődött az edzőtábor, folytatódnak a kompetitív edzések! Átoltottság terén kb 80%-ban van a csapat, a komplett edzői stáb viszont be van oltva.Vegas szerint 3. legnagyobb a sanszunk a bajnoki címre, a sorsolásunk is barátibbnak tűnik most.
Ideálisan indulnak a dolgok, lehet várni az őszt!
több mint 3 éve
Nagyon kompetitívek az edzések Buffaloban. A rare OTA fight broke out. A.J. Epenesa intercepted Josh Allen at the line of scrimmage, and returned the ball for a TD. Jon Feliciano chased him down and the two exchanged words before Epenesa fired the ball at Feliciano, who then tossed a punch and a melee ensued. #Bills
— Jay Skurski (@JaySkurski) June 8, 2021