Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 898 — secret level
Én sem örülnék, Jackson egy RUNNING BACK, Spiller meg egy hód!!!
Ez a lépés kb olyan, mint a magyar állami vállalatok promóciós, előléptetési politikája.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Meglepődtem Bellen,tavaly a fal egyik,ha nem a legstabilabb pontja volt,idén meg pocsék eddig....Elég "érdekes" lesz az offense egy ilyen fallal 😐 Ráadásul Spillert felváltva gyakoroltatják Jacksonnal a no1 RB helyért,aminek Jackson érthető módon nem nagyon örül.

több mint 14 éve
Emberünk mind mentális mind fizikális szempontból alkalmatlanul érkezett a Vikes edzőtáborába...
(190 kilóval érkezett meg, és nagyon nem volt NFL ready.)
Ha Pittsburghbe érkezne azt mondanám, hogy jó lesz ő, mert lesz, aki gatyába rázza!!! Ez még csak nem is Merrmaid esete, aki akart játszani, csak nem tudott. Ez a csávó kb ugyanúgy nem foglalkozott a ténnyel, hogy ő egy profi, mint mondjuk Maybin, aki meg le tudott fogyni 228 fontra! Ez a csávó práblöm csájld, szokott segget csinálni saját szájából! Szerintetek milyen mentalitással bír az a játékos, akinek sikerül kirugatnia magát a pro bowl teamből?????
Szerintem veszett fejsze nyele projekt , ami azt mutatja, hogy nagyon nagy a pánik. (a csávó egyáltalán nem illik a Bills csapatépítési mentalitásba) Tetszett volna a Spiller draft környékén gondolkozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o

Állítólag nem a Von Miller akciótól bukott ki CG, hanem attól, hogy nem tudott olyan embert rakni DE poziba aki ne döntötte össze Bellt, és a komplett vak oldalt.
több mint 14 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Nagy gázok vannak a támadófallal, ez egyértelmű, és most az eddig biztosnak tartott LT poszton a viszonylag tűrhető Bell is el lesz mozdítva? És Levitrét akarjátok a helyére? Jajj.
Nagyon kellene egy LT. Így Bell átmehetne RT-be, ahol talán jobb lenne.

Azon gondolkodtam, h ki jöhetne még LT-nek, és McKinnie elég egyértelmű jelölt. Nem tudtam, h mi van vele, szóval ránéztem a twitterére:

RT @CaptOTM: @RosenhausSports Can we make this happen? #BillsMafia #BMACinBLo #BryantToBLo @BryantMckinnie http://t.co/f5GIzDr (creative!)
13 hours ago

A linkelt kép:

Korábbról:
RT @NickBarnett: @BryantMckinnie heard you wanna come to buffalo ...😀 (just realized u was there.)
21 Aug

Nagyon kellene!!!

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Megvan Maybin 2. sackje!!!!!

Innen gratuláljunk neki!!!Helmut Zimmer
Eddig a Jets-ben sack/meccs megvan. 😀somoskovig
😀 😀 😀

az a csúf, hogy az nálunk is megvolt 😂 csak a folytatás.....Helmut Zimmer
Maybinnel végülis nem lenne sok gond, hogy ha csak a 3. számú támadósorok ellen kéne pályára lépni, előszezonokban tolt, 2009-ben 2 sacket, tavaly hármat, most is megvan az első, csak az a baj, hogy alapszakaszban ez úgy annyira nem fog bekövetkezni...

több mint 14 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 191 — Bills & Dawgs fan
Chan próbálkozik a támadófallal,Levitre volt tegnap az LT(college-ban is ezt játszotta) és Rheinhart került a helyére!

Jones,Roosevelt és White kihagyja a pre-season hátralévő részét,Merriman,Shep és Roscoe pedig visszatért!!!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 191 — Bills & Dawgs fan
Na jó ezt a meccset felejtsük el, mert megint titrálás folyt a pályán. Marcellt egyszer nem kettőzték 😀 !!!
Bell ismét bizonyította, hogy jó szándékú de átlagos T. A csoda az volt, hogy Miller csak egyszer verte meg.
McK nem NFL kész, megint ő volt a DB sorban a balfasz.
Easley mit gondot???? Az Int nem Fitzé volt, hanem az Ővé! Én értem, hogy a sok sérülés miatt még nem 100%-os, de akkor is!!!!

Jó ez a Denver Oline, úgyhogy különösen szembeötlő volt Merrmaid hiánya!!!

Gratu amúgy a Broncosnak, bár nekem nem szimpi, ahogy TT-t szivatják. Biztos van sportszakmai alapja, de az emberi része nekem nem jön be!Helmut Zimmer
Hatalmas +1, bár a TT-saga engem annyira nem érdekel. Hozzátenném még azt, hogy Channek el kéne azon gondolkodni, hogy a kezdő Offense két meccs alatt egy pontot se tudott a táblára tenni! Szerencsére egyik sérült játékosunk se szenvedett komolyabb sérülést, bár abban a Moore-hitben benne volt, hogy Jones hosszabb időre kidőlhet... Nem tudom mit gondolt...?

Dolgozni kell tovább, jövő héten végre a hazai közönség előtt is bemutatkozhatunk majd a Jaguars ellen.

Ja, és személyes véleményem szerint ez az új kickoff-szabály egy hatalmas mellényúlás... Megértem, hogy így biztonság, meg úgy biztonság, de teljesen megváltoztatja a játék egy részét... Legalább a rúgók párszor poénból belövik a kapuba a lasztit kickoffból gyakorlásképp...Hungarian Bill
na megnéztem a meccset...

Bell-t lejátszották a pályáról sajnos, de Fitz sem volt szinkronban a WR-kel ha csak Stevie-re játszik az kevés lesz ide!

Roscoe hiányzik a slotból vele még menne a az összjáték de Jones még nem második számú elkapó és Easley-nek is kellenek a mecsek!
most még sehogyan sem állunk a passzjátékkal, de a futás talán menni fog 😛

pass rush gyakorlatilag nulla volt Merriman nélkül és igen, lehet hogy McGee-t kéne visszatenni McK helyére!!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
MAjd élesben derül ki, hogy mit tud. Ryan basztatni fogja rendesen, ha nem úgy állna hozzá ahogy azt ő elképzeli. Szóval még lehet hogy jól is jártak vele.Shawn84
Az a baj, h ez már rég nem a hozzáállásról szól sztem.szaba
hátja.
Gholston után nem bíznék Maybinben
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 825
MAjd élesben derül ki, hogy mit tud. Ryan basztatni fogja rendesen, ha nem úgy állna hozzá ahogy azt ő elképzeli. Szóval még lehet hogy jól is jártak vele.Shawn84
Az a baj, h ez már rég nem a hozzáállásról szól sztem.
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
MAjd élesben derül ki, hogy mit tud. Ryan basztatni fogja rendesen, ha nem úgy állna hozzá ahogy azt ő elképzeli. Szóval még lehet hogy jól is jártak vele.
több mint 14 éve

Eddig a Jets-ben sack/meccs megvan. 😀somoskovig
😀 😀 😀

az a csúf, hogy az nálunk is megvolt 😂 csak a folytatás.....
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 482 — Chiefs GM

Eddig a Jets-ben sack/meccs megvan. 😀

több mint 14 éve

Innen gratuláljunk neki!!!
több mint 14 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 666
Pears az komoly? Mit nyújtott eddig?szaba
Vele nincs különösebb baj ő nyújt talán Wood mellett egyedül konzisztens teljesítményt. A többiek sajna hullámzóak...Hungarian Bill
Az meglepő, azok után, hogy Oaklandben nem fért be.szaba
Denverben viszont megbízható volt korábban.

De jó lett volna, ha a helyén egy Clabo játszhatna mondjuk... :/
több mint 14 éve
LT - Bell
LG - Levitre/Rinehart
C - Wood
RG - Urbik
RT - PearsHungarian Bill
Vele nincs különösebb baj ő nyújt talán Wood mellett egyedül konzisztens teljesítményt. A többiek sajna hullámzóak...Hungarian Bill
Az meglepő, azok után, hogy Oaklandben nem fért be.
több mint 14 éve
LT - Bell
LG - Levitre/Rinehart
C - Wood
RG - Urbik
RT - PearsHungarian Bill
Vele nincs különösebb baj ő nyújt talán Wood mellett egyedül konzisztens teljesítményt. A többiek sajna hullámzóak...
több mint 14 éve
LT - Bell
LG - Levitre/Rinehart
C - Wood
RG - Urbik
RT - PearsHungarian Bill
Pears az komoly? Mit nyújtott eddig?
több mint 14 éve
LT - Bell
LG - Levitre/Rinehart
C - Wood
RG - Urbik
RT - Pears
több mint 14 éve
Hogy áll fel a kezdő OL-etek?
több mint 14 éve
Na jó ezt a meccset felejtsük el, mert megint titrálás folyt a pályán. Marcellt egyszer nem kettőzték 😀 !!!
Bell ismét bizonyította, hogy jó szándékú de átlagos T. A csoda az volt, hogy Miller csak egyszer verte meg.
Easley mit gondot???? Az Int nem Fitzé volt, hanem az Ővé! Én értem, hogy a sok sérülés miatt még nem 100%-os, de akkor is!!!!

Gratu amúgy a Broncosnak, bár nekem nem szimpi, ahogy TT-t szivatják. Biztos van sportszakmai alapja, de az emberi része nekem nem jön be!Helmut Zimmer
Hatalmas +1, bár a TT-saga engem annyira nem érdekel. Hozzátenném még azt, hogy Channek el kéne azon gondolkodni, hogy a kezdő Offense két meccs alatt egy pontot se tudott a táblára tenni! Szerencsére egyik sérült játékosunk se szenvedett komolyabb sérülést, bár abban a Moore-hitben benne volt, hogy Jones hosszabb időre kidőlhet... Nem tudom mit gondolt...?

Dolgozni kell tovább, jövő héten végre a hazai közönség előtt is bemutatkozhatunk majd a Jaguars ellen.

Ja, és személyes véleményem szerint ez az új kickoff-szabály egy hatalmas mellényúlás... Megértem, hogy így biztonság, meg úgy biztonság, de teljesen megváltoztatja a játék egy részét... Legalább a rúgók párszor poénból belövik a kapuba a lasztit kickoffból gyakorlásképp...
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"A ki megtartóztatja az ő vesszejét, gyűlöli az ő fiát; a ki pedig szereti azt, megkeresi őt fenyítékkel."

(persze nem komoly 😊 )

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve

Gratu amúgy a Broncosnak, bár nekem nem szimpi, ahogy TT-t szivatják. Biztos van sportszakmai alapja, de az emberi része nekem nem jön be!
több mint 14 éve
Mégiscsak 2:30 lesz a kezdési időpont, a denveriek korábban közleményben írták, hogy 2:35-kor kezdünk.

Pár dolog, amit tudni kell a mai meccsről:

-a kezdők nagyjából 20 play erejéig lesznek a pályán. A cserék pedig kb 25 playt kapnak majd.
-Levitre kezd majd, de a meccs alatt is rotálni fognak majd Rinehart-tal
-Batten kezd majd Merriman helyén. Gailey nagyon elégedett volt vele.
-Spiller több lehetőséget kap ma.

Remélem lesz stream a meccshez, valószínű ezúttal is csak egy félidőt maradok majd.
több mint 14 éve
A Vick-sztorira visszatérve; ugye a Bills is szerepelt a lehetőségek közt, és nem is biztos, hogy rosszul jártunk volna vele. Ebbe a rendszerbe cseszettül illett volna. Az igazságot sose fogjuk megtudni, de lehet jobb lett volna, hogyha nem a kommisszár irányítja Phillybe, hanem magától dönt így.

Viszont én nem rajongtam volna azért, hogyha a kedvenc csapatom arca egy börtönviselt személy lett volna. Más kérdés, hogy volt már füves franchise-arcunk, és most "alakulóban" van egy egykori szteroidos 😊Hungarian Bill
Én sem túlságosan örültem neki, de nem is azért jött, hogy a csapat arca legyen. Később, a játékával vált azzá, és manapság már egyre kevesebbet hallani a kutyás dolog felemlegetését.

A D# dologhoz. Kezd az eset engem a 2006-os Bearsre emlékeztetni. Ott is jó védelem vol, szar támadó fal, még szarabb Grossman és mégis Super Bowlig jutottak. persze a Billsnél nem lehet számolni ilyen szintű védelemmel, és brutál erős a csoport is, de 6-7 győzelem azért összejöhet már idén. Aztán a következő dtafton végre tessék első körben OL-be húzni, aztán meg a remek irányító kínálatból választani másodikban.Shawn84
Az idei drafton az OT-class nem volt annyira mély sajna, Hairstont húztuk ugye 5. körben, de vele még rengeteg munka van, az egyelőre ezen a szinten kevés, hogy egy nagy állat.

FA-piacon ugye Clabót próbáltuk behúzni, de addig, amíg Buffalóban a postseasont csak TV-ből nézik, addig elitnek mondható játékos FA-piacról nem nagyon fog sajna idejönni. Gaitherről is volt szó, de ő injury prone, ennek a falnak meg most folytonosságra van szüksége.

A draftról kell építkeznünk, ez egy hosszadalmasabb folyamat, remélhetőleg jól sül el Buddyék terve, és 2-3 éven belül bele fogunk tudni szólni a nagyok dolgába. De én titkon bízom abban, hogy már idén is összejöhet egy .500-as mérleg 😊
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A Vick-sztorira visszatérve; ugye a Bills is szerepelt a lehetőségek közt, és nem is biztos, hogy rosszul jártunk volna vele. Ebbe a rendszerbe cseszettül illett volna. Az igazságot sose fogjuk megtudni, de lehet jobb lett volna, hogyha nem a kommisszár irányítja Phillybe, hanem magától dönt így.

Viszont én nem rajongtam volna azért, hogyha a kedvenc csapatom arca egy börtönviselt személy lett volna. Más kérdés, hogy volt már füves franchise-arcunk, és most "alakulóban" van egy egykori szteroidos 😊Hungarian Bill
Én sem túlságosan örültem neki, de nem is azért jött, hogy a csapat arca legyen. Később, a játékával vált azzá, és manapság már egyre kevesebbet hallani a kutyás dolog felemlegetését.

A D# dologhoz. Kezd az eset engem a 2006-os Bearsre emlékeztetni. Ott is jó védelem vol, szar támadó fal, még szarabb Grossman és mégis Super Bowlig jutottak. persze a Billsnél nem lehet számolni ilyen szintű védelemmel, és brutál erős a csoport is, de 6-7 győzelem azért összejöhet már idén. Aztán a következő dtafton végre tessék első körben OL-be húzni, aztán meg a remek irányító kínálatból választani másodikban.