Carolina Panthers

32 feliratkozó

6 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Morgant meg kell dicsérni.

Olyan helyzetbe hozott minket, hogy bármit csinálhatunk a drafton.

Sőt ha végig megyünk nem nagyon találni olyan helyet ahol ne lehet e előre lépéssel számolni.

Walker elvileg passz blokkolásban előre lépést hozhat Ickeyhez képest.
Illetve ha felépül is tök jó hekyzetben vagyunk mert eldönthetjük kit akarunk megtartani vagy mindenki menjen amerre lát.

Fortner szintén passzblokkolásban erős ez így már egy koncepcióként tetszik. Amúgy sajnálom hogy valaki nem maradt Christensenbe még bízom. Akkor a stagnálás minimum megint a poszton.

Az elkapó állomány nem gyengült,
TJ Sanders és Brooks segítség lenne.

Védelméből kidobtuk a hely foglaló ballasztot és olyanokat hoztunk akik mindenki játékát jobbá teszik.
Én még Scott marasztalását se bánom ha Ransom kap majd több snappet és év végére sima kezdő.

A Young segítés egy nekem sokkal jobban tetsző fázisba lépet azzal hogy nem a védelek kárára pakolunk bele mindent, a célpontjaiba.

Needünk nincs de mindenhova jöhet erősítés. Én mindenképpen szeretnék sztár potenciált.
A class legjobb Cenetere se zavarna az első körben
TSzabi
Walker leigazolásáig meg voltam győződve róla, hogy OT-t fogunk húzni.
Így nem hinném.
De ettől függetlenül persze jöhet az is.
Én azon gondolkoztam, ha Downs elkezd csúszni, lenne-e olyan pozíció, ahová már felmennénk érte, és ha igen, akkor hol ez a drafthely?
gabokocka
Gondolom a 4., mert ott van turnover on Downs 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
6 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 278 — Keep pounding

Sőt ha végig megyünk nem nagyon találni olyan helyet ahol ne lehet e előre lépéssel számolni.

Illetve ha felépül is tök jó hekyzetben vagyunk mert eldönthetjük kit akarunk megtartani vagy mindenki menjen amerre lát.

Fortner szintén passzblokkolásban erős ez így már egy koncepcióként tetszik. Amúgy sajnálom hogy valaki nem maradt Christensenbe még bízom. Akkor a stagnálás minimum megint a poszton.

Védelméből kidobtuk a hely foglaló ballasztot és olyanokat hoztunk akik mindenki játékát jobbá teszik.
Én még Scott marasztalását se bánom ha Ransom kap majd több snappet és év végére sima kezdő.

A Young segítés egy nekem sokkal jobban tetsző fázisba lépet azzal hogy nem a védelek kárára pakolunk bele mindent, a célpontjaiba.

Needünk nincs de mindenhova jöhet erősítés. Én mindenképpen szeretnék sztár potenciált.
TSzabi
Walker leigazolásáig meg voltam győződve róla, hogy OT-t fogunk húzni.
Így nem hinném.
De ettől függetlenül persze jöhet az is.
Én azon gondolkoztam, ha Downs elkezd csúszni, lenne-e olyan pozíció, ahová már felmennénk érte, és ha igen, akkor hol ez a drafthely?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 463 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hogy ez nektek miért volt jó....
Ráadásul nem is pick swap, hanem jött plusz egy draftcetli, még ha csak hetedik körös, akkor is kaptunk valamit a semmiért. Tavaly már nagyon szar volt Dalton, amikor be kellett szálljon.
gabokocka
Talán McKeet elpasszoljuk majd egy 5. körèrt 🤷 illetve aki QB edző lett nálunk ő dolgozott Daltonnal. Howienak valamièrt fètisei az ilyen húzások, lehet a Wentz Foles story ennyire beragadt 🤪 (persze tudom Dalton mar messze nincs mèg azon a szinten sem)
Mondom anno a draftoláskor nagyon örültem volna hozzánk, azt Rose bowlt amit anno TCUval megnyert, sose feledem.

Szerkesztette: dande2
6 napja
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 224

6 napja
Hogy ez nektek miért volt jó....
Ráadásul nem is pick swap, hanem jött plusz egy draftcetli, még ha csak hetedik körös, akkor is kaptunk valamit a semmiért. Tavaly már nagyon szar volt Dalton, amikor be kellett szálljon.

6 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 463 — Így remélem megfelelek nektek.....
Daltont meg elpasszoltátok nekünk egy 7. körèrt 😀😀😀😀
6 napja
Jött AJ Dillon.
Bele lehet látni egy Dowdle 2.0-át.

6 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 676 — Panthers fan
Gondolom Wonnumot nem véletlenül nem marasztalta a csapat...
Bazzani
Depthnek elmegy, ilyen 30 százalékos snap share-re elfogadható opció

Tepper takarodj!
6 napja

7 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 134 — Axel Foley
Hát igen, részvétem 😁
Bár nyilván Hutchinson túloldalán jobb számokra lesz képes, mint nálunk volt, de nem értem ezt a low budget balfaszkodást amit műveltek, amikor win now üzemmódban van a csapat.
gabokocka
Holmes egy teljes idióta.
Állandóan a távoli jövőbe néz, ahol már nem lesz állása ha így haladunk.

7 napja
Hát igen, részvétem 😁
Bár nyilván Hutchinson túloldalán jobb számokra lesz képes, mint nálunk volt, de nem értem ezt a low budget balfaszkodást amit műveltek, amikor win now üzemmódban van a csapat.

7 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 134 — Axel Foley
Gondolom Wonnumot nem véletlenül nem marasztalta a csapat...

8 napja
Nem is emlékszem, mikor voltunk ilyen agresszívek az FA piacon, kb soha lol

Aztán persze be lehet fürdeni a nagy szerződésekkel, de fontos posztokra (ok a lb azért volt csak fontos, mert hatalmas nihil volt évek óta ott) jöttek jó játékosok, ennél többet nem kívánhattunk
Jakehomer
De ez min múlik? Most több pénzünk van, eddig meg nem volt? Vagy csak szándék kérdése, mert a szerződések cap hitjét át lehet tolni a jövőre? Mert nekem ez volt az érzésem már amikor a guardokat igazoltuk, hogy miből telik nekünk erre, hogy két guardot túlfizessünk. Vagy a "rookie" QB ennyit számít?
SrBandi
Sokáig inkább szándék kérdése volt, Richardson filozófiája a draftolj jól és tartsd meg a gyémántjaidat volt, fa-n meg hozz kiegészítő embereket. Nyilván ezt mondani könnyebb, mint megcsinálni, de egy ideig meglepően jól működött, mert bár a draftjaink nyilván vegyesek voltak, de az 1. köröket többnyire telibe találtuk.

Aztán a Tepper érában minden szétbaszódott 😊 Eddig is próbáltunk költeni, csak szarul csináltuk. Morgannek talán több autoritása van.

Tepper takarodj!
8 napja
KeyG Baltimore Ravens 14 092
Punter news: The #Panthers and P Sam Martin have agreed to terms on a 2-year contract worth up to $5M to land Martin back in Carolina, per The Insiders.

Deal done by agent Sean Kiernan of @AthletesFirst.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 napja
onDier Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 1 034

Aztán persze be lehet fürdeni a nagy szerződésekkel, de fontos posztokra (ok a lb azért volt csak fontos, mert hatalmas nihil volt évek óta ott) jöttek jó játékosok, ennél többet nem kívánhattunk
Jakehomer
De ez min múlik? Most több pénzünk van, eddig meg nem volt? Vagy csak szándék kérdése, mert a szerződések cap hitjét át lehet tolni a jövőre? Mert nekem ez volt az érzésem már amikor a guardokat igazoltuk, hogy miből telik nekünk erre, hogy két guardot túlfizessünk. Vagy a "rookie" QB ennyit számít?
SrBandi
Saints óta azért egyre jobban csinálják ezt a tologatást, az Eaglesnél is már alakulgat pl, de igen azt is jól látod h nekünk nagyon Brown és Hornt leszámítva senkit se kellett megfizetnünk. egy top qb 50 Millió, abból kijön pl egy top5 edge és wr fizu is, most nekünk idén meg jó lesz, meg jövőre se para Young 5. éves opciója mert az is csak 25, plusz ha fejlődik még akkor meg az azért lesz jó hogy kicsit simítsuk a fizetését, viszont ha Tmac marad ilyen akkor vele is nyertünk még pár évet, ezért fontosak a jó draftolások is mert impact játékosokat tudsz olcsón használni és ezért van az ált hogy a rookie contract alatt túlfizetnek sok mindenkit, részben azért hogy odamenjenek részben azért mert meglehet tenn, mivel a legdrágább játékosod ára nem létezik kb. (lásd titans, raiders vagy a commenders még Daniels első évében)

Szóval régen kívánatosak se voltunk, meg még nincs egy jó alapod addig sztárt/top5-öt is felesleges hozni mert elviszi a pénzt az építkezéstől, persze itt már bejön az h cserébe meg érte mennek az emberek meccsre meg köré húzni a csapatot... De ha idén úgy játszunk mint tavaly po-ban és bejutunk önerőnkből, plusz a draft is sikeres lesz akkor már tényleg könyebb lesz olcsóbban hozni valakit, alapból a contendereket jobban preferálják a játékosok mert egy gyűrű kell 😀
9 napja
SrBandi Carolina Panthers 700

Jakehomer

Szerkesztette: SrBandi
10 napja
Azért Nick Scottot vissza kellett igazolni, hogy szarabb legyen a szánk íze...

10 napja

Tepper takarodj!
11 napja
Ezzel kb a kezdő megvan, tényleg lehet bárhova draftolni. Nem mondom, hogy contender a csapat, de látszik egy tudatos építkezés.

11 napja
Reméljük Walker nem fegyverrel jön xD

11 napja
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 224
Na igy már felcserélhetünk egy QB ért
13 napja
Nagyon erős a keret, az FA 2-3. napján már camp body-kat hozunk 😊

Byardot 9 misiért igazolta le a Pats, őt szívesen elnéztem volna nálunk...
gabokocka
Meh, Ransom jobb 😛

Metchie szerintem korrekt depth, Legette lehet nem fog roster augusztusban, én legalábbis arra számítok, hogy draftról is jönni fog wr

Tepper takarodj!
13 napja
Nagyon erős a keret, az FA 2-3. napján már camp body-kat hozunk 😊

Byardot 9 misiért igazolta le a Pats, őt szívesen elnéztem volna nálunk...

13 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 939 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
13 napja
Na, hosszú idő után végre lesz egy normális lb a csapatban, öröm-boldogság

Tepper takarodj!