NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 2 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 153
Ha Willks kibaszatja Teppert szobrot kap.

Arany ember mindent megtesz a FR ért látja hogy fejétől bűzlik a hal.
Tepper alatt egyetlen edzőnek nem volt negatív a mérlege annak is azért mert örökölte a helyet nem ez a szerencsétlen igazolta.

Na majd Reich 10-7 es szezonok Carral
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
hat nem ugy nez ki, hogy Wilks marad DC-nek sztem. eleg csunya valas lesz ebbol.
csebi
Wilks ugyvedje mar kilatasba is helyezett jogi lepeseket. Kitalaljatok mi a jogalap?

Razzzzzizsta Panthers!
undisputedly
nem szeretem, hogy ezt elkoptatjak, de azert a szamok nem hazudnak.
csebi
Onmagaban a teny, hogy egyaltalan a stab tagja volt, majd interim
HC, invalidalja a teljes ervelesuket.

Lassan eljut oda az nfl, hogy ha egy fekete edzo menni szeretne valamelyik csapathoz, a tulajdonos nem donthet, neki kell adnia. Vicc.
undisputedly
nem ertem az osszefuggest. attol, mert mondjuk kirugsz vkit, es megorokolsz egy lentebbi embert fel szezonra attol meg lehet a tulaj rasszista. a tulajd nem talalkozik rendszeresen az egesz stabbal mig a HCvel azert szorosabb a kapcsolat.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 431 — Panthers fan
hat nem ugy nez ki, hogy Wilks marad DC-nek sztem. eleg csunya valas lesz ebbol.
csebi
Wilks ugyvedje mar kilatasba is helyezett jogi lepeseket. Kitalaljatok mi a jogalap?

Razzzzzizsta Panthers!
undisputedly
csebi

Lassan eljut oda az nfl, hogy ha egy fekete edzo menni szeretne valamelyik csapathoz, a tulajdonos nem donthet, neki kell adnia. Vicc.
undisputedly
Mégis hogyan invalidálná?

Nem mintha ismernénk az érvelésüket.

Tepper takarodj!
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 711 — SuperBowl Champions 2013/2014
csebi

Razzzzzizsta Panthers!
undisputedly
csebi

több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 542
csebi

Razzzzzizsta Panthers!
undisputedly
pedig fekete párducok, akkor hogy lehetnének rasszisták? 🤔
peach
Ha átkeresztelkednének hópárducokra.
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
csebi

Razzzzzizsta Panthers!
undisputedly
pedig fekete párducok, akkor hogy lehetnének rasszisták? 🤔

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
csebi

Razzzzzizsta Panthers!
undisputedly

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
csebi

Razzzzzizsta Panthers!
több mint 2 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 431 — Panthers fan
Akár jó választás lesz Reich, akár nem, magát a folyamatot megint sikerült elbaszni.

El nem tudom képzelni, Tepper hogy a faszba lett milliárdos, mert konkrétan egy retardált balfasznak tűnik egyelőre.
gabokocka
Azért, mert valaki egy dologhoz nagyon ért, nem jelenti azt, hogy tud egy foci franchise-ot értelmesen vezetni.

Reich egyébként nálam relatíve magas polcon van szakemberként, de nehéz lelkesedni, pláne ha tényleg Carr lesz újabb befuccsoltatott qb-nk. Egy Carr nevű irányító elég volt Panthers mezben, sok is 😊

Tepper takarodj!
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Akár jó választás lesz Reich, akár nem, magát a folyamatot megint sikerült elbaszni.

El nem tudom képzelni, Tepper hogy a faszba lett milliárdos, mert konkrétan egy retardált balfasznak tűnik egyelőre.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 488 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Frank Reich lánya már pár hete a Panthers alkalmazottja. És most az apja is megjött. NEPOTIZMUS!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
Na akkor folytathatjuk a mashol mar bizonyitott qb-k berheleset. Felkeszul Carson Wentz és Nick Foles😂
Gela90
Elütötted, kijavítottam, szívesen!! 😉
több mint 2 éve
Gela90 Carolina Panthers 166
Na akkor folytathatjuk a mashol mar bizonyitott qb-k berheleset. Felkeszul Derek Carr 😂

Keep pounding!
több mint 2 éve
32 ből 31 csapat jobb eredményeket ér el Reichel mint Wilksel, csak ezt itt Carolina 2018 óta az első olyan meccseket láthattuk ahol van valami tartása a csapatnak meg identitása.

Szar hogy ezt most kidobtuk egy hátháért
több mint 2 éve
Gorro Carolina Panthers 1 506 — Törzsvendég
Nem tudom miért kellene örülnöm ennek a döntésnek. Az első számú a jelöltek közül, akit nem szerettem volna

több mint 2 éve
Örülök hogy nem egy szűz OC jött valami olyan szervezettől ahol a szertáros is hívhatja a playeket és megnyerik a csoportot.

De vettünk a 340 000 km es dizel kombi helyett egy 320 000 km est eggyel nagyobb motorral.
több mint 2 éve
Most kb ugy nezunk ki mint a Luck visszavonulasa utani Colts. Nekem nem ugy remlik hogy olyan faszan megoldotta volna utana a QB posztot...
gabokocka
Lófasz lesz itt megoldva.
Lövöldözünk majd veteránokkal és ha szerencséje van Reichnek előbb talál valakit mint elfogy a türelem.

Teppernek egy dolga volt hagyni a picsába mindent. Tolni a moneyballt aztán ha ott egy Burrow a drafton vagy egy bizonyitott FR QB a piacon akkor rátolni mindent.
Addig védelmet pofozgatni semleges szezonok véletlen rájátszás hogy ne az a bohoc csapat legyünk ahova senki se akar jönni csak a bohócok.

Elbaszta most majd megy a tippmix, lesz e QB jó lesz e az új OC DC stb.
több mint 2 éve
Most kb ugy nezunk ki mint a Luck visszavonulasa utani Colts. Nekem nem ugy remlik hogy olyan faszan megoldotta volna utana a QB posztot...
gabokocka
Probalkozott, tobb alternativaval is, a lehetosegekhez kepest maximum valuet akasztani a poszton. Nem feltetlenul rossz ez.
undisputedly
Az elmult 3 ev nalunk is errol szolt.
Remek eredmennyel.
Mindegy, meglatjuk mi lesz, jelen allas szerint nem kell foldontuli munkat vegezni ahhoz, hogy ezt a csoportot megnyerjuk...

több mint 2 éve
gabokocka
Probalkozott, tobb alternativaval is, a lehetosegekhez kepest maximum valuet akasztani a poszton. Nem feltetlenul rossz ez.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Hát nem vagyok túlzottan feldobva, mondjuk Rhule-nak ellenben rettentő mód örültem, szóval bármi kisülhet.

Ja, Wilks jó lenne DC-nek, de igen, fordítva jobban tetszett volna a buli.

Meglátjuk, Rhule-nal szarabb nem lehet.
gabokocka
Draftoltat egy QB-t, hogy eladja a koncepcióját alaphangon 3 évre. Ezt várom.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha ez bátorító: megbukott a Chargersnèl mint OC, jött hozzánk (fejünk fogtuk) SB 😊 megbukott mint HC a Coltsnál 🤪...
több mint 2 éve
gabokocka
Jaj faszom inkább ne jósoljuk.

3 prémium QB lesz akire érdemes költeni Rodgers Brady Lamar.

Lamar nem lesz FA, Rodgers nem jön ide mert itt nem 2 éven belül lát SB.

Brady ott hagyta Bowles ért a gyerekeit meg a top modell feleségét, az ő fejébe nem turkálnék.

Ha ők nem elérhetőek akkor QB draft.
több mint 2 éve
Hát nem vagyok túlzottan feldobva, mondjuk Rhule-nak ellenben rettentő mód örültem, szóval bármi kisülhet.

Ja, Wilks jó lenne DC-nek, de igen, fordítva jobban tetszett volna a buli.