NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
Carolina Panthers
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Igazából kibaszhatna minden veteránt, feltölthetné a rostert UDFA-kkal és csurig lennénk cap space-szel.Miben gátolja ez a move a jövő évi QB piac megalapozását?Mondjuk abban, hogy minimum 4.5 millióval, max. 10 millióval kevesebb cap space lesz jövőre? Csapatépítés esetén minden dollár számít.
gabokocka
Hulkeinstein
Meccseket kell nyerni, ahhoz pedig játékosok kellenek. Ilyen alapon a Jaguars és a Jets kéne álljon a liga élén, de vmiért még sem...
Ha ez a csapat nyer még idén 4-5 meccset akár a PO-ba is bemehet, mivel az NFC-ben jelenleg 5 normális csapat van, két kripli is ott lesz a rájátszásban.
Hogy Cammel bejutunk-e? Valószínű nem. De ezt a sportot nézők előtt játsszák. Őket nem lehet szembeköpni, próbálkozni kell.
Jelen helyzetben ez volt az egyetlen esélyünk, megléptük.
Ha meg 10 millióba fog fájni idén Cam akkor bőven bejutunk a rájátszásba, akkor meg nopláne megérte.
Arról nem is beszélve mit jelent ő a franchise-nak, az öltözőnek, a városnak, nem volt kérdés, hogy ilyen esetben ezt kell tenni.
Tepper addig fog próbálkozni, amíg nem lesz QB. Nem érdekli, hogy mibe kerül.Tyler Huntley
Pont.
gabokocka
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Miben gátolja ez a move a jövő évi QB piac megalapozását?Mondjuk abban, hogy minimum 4.5 millióval, max. 10 millióval kevesebb cap space lesz jövőre? Csapatépítés esetén minden dollár számít.
gabokocka
Pont.
Teddy, meg Darnold 5. Éve az teritett betli. Szerintem nem is tudunk a piacon QB-t szerezni vagy olyan jó lesz Cam hogy megkapja a 10 millát és draftolunk olyat aki 1 év múlva kezdhet azzal a pickkel ami van.
Vagy oda adunk mindent egy felmozgásért. Bármi is legyen az Rhuleék utolsó dobása. Ha a kövi QBis becsödől szevasz van.
Na pont ez az, ezért nagyon nem mindegy mennyi pénzt kap. Valami 44,5 millió dollárt fizettek ki idén olyan QB-kra, akik közül egyik sem tud igazán focizni. Sok közepes sokra megy.David Tepper is current paying Cam’s replacement, the replacement for Cam’s replacement, and Cam to replace the replacement for his own replacement.
— Dion Beary (@hashtagdion) November 11, 2021
gabokocka
Nekem kifejezetten szimpatikus volt kezdetben Tapper ténykedése és látszott, hogy szépen épül a csapat, szurkoltam is. De ez az idei évi QB ámokfutás megmagyarázhatatlan. Nem az a baj, hogy hibát követ el, hanem hogy az év elvesztése után még nagyobb hibákkal próbálja javítani ezt.
Ha Darnold bukása után elkönyvelitek, hogy ez az év kampó és a ligában elsőként úgy igazán rámentek a 2022-es QB piac megalapozására, akkor sokkal többre menne a csapat rövid, közép és hosszú távon is.
Most láttam mit csinált Jones Burns-el, el is intézte, hogy a Patriotsnak megint ne szurkoljak, amíg ott ilyen emberek játszanak. Burns-nek jobbulást és hajrá Cam-el. Remélem találkoztok még velük, hogy visszakapják a szeretetet.Szerintem utazni fognak Jones-ra más csapatok is. Gusztustalan volt, de védjük a QB-t , viszont fordítva nincs retorzió.
Toto21
Jó pénz. 😀
#KeepPounding
David Tepper is current paying Cam’s replacement, the replacement for Cam’s replacement, and Cam to replace the replacement for his own replacement.
— Dion Beary (@hashtagdion) November 11, 2021
Miért, min valtoztatna ha csak másfelet kapna? Ezen a pénzen fog múlni hogy jövőre contenderek leszünk vagy sem?És arra van bármi magyarázatotok hogy miért kap 4,5 millió garantáltat november közepén? Nyugtassatok meg, hogy csak én nem értem és van valami komoly plan 😀I don’t know if this will work in terms of fixing the offense or winning games, but sometimes we forget that sports are supposed to be fun. And this will be fun
— gbein83 (@gbein83) November 11, 2021
Tökéletes megfogalmazas.
Nyilván nem várok semmit, de legalább nem negyedház lesz és lesz vmi értelme leülni meccseket nézni.
gabokocka
Hulkeinstein
Tepper pont leszarja.
A lényeg hogy a nézőket ne a hanyinger kerülgesse ha kijönnek a meccsre.
Ezzel a reménnyel két meccset nyert magának sztem.
Csak azt kívánom hogy Cam érezze még párszor mennyire szeretik itt, az se baj ha 3-4 W vel meg menti Rhuleék picsáját. Elvárás semmi ezzel a fallal meg Bradyvel, ha 1-2 safetyt beledöngöl a földbe már örülni fogok.
Vagy ha a meccs szar is, de legalább lesz SWAG a press conference-enI don’t know if this will work in terms of fixing the offense or winning games, but sometimes we forget that sports are supposed to be fun. And this will be fun
Tökéletes megfogalmazas.
Nyilván nem várok semmit, de legalább nem negyedház lesz és lesz vmi értelme leülni meccseket nézni.
gabokocka
nem akartak OBJ-re kolteni azt a 4.5 milkat. 😀És arra van bármi magyarázatotok hogy miért kap 4,5 millió garantáltat november közepén? Nyugtassatok meg, hogy csak én nem értem és van valami komoly plan 😀I don’t know if this will work in terms of fixing the offense or winning games, but sometimes we forget that sports are supposed to be fun. And this will be fun
Tökéletes megfogalmazas.
gabokocka
Hulkeinstein
Szerkesztette: ligur
És arra van bármi magyarázatotok hogy miért kap 4,5 millió garantáltat november közepén? Nyugtassatok meg, hogy csak én nem értem és van valami komoly plan 😀I don’t know if this will work in terms of fixing the offense or winning games, but sometimes we forget that sports are supposed to be fun. And this will be fun
Tökéletes megfogalmazas.
gabokocka
I don’t know if this will work in terms of fixing the offense or winning games, but sometimes we forget that sports are supposed to be fun. And this will be fun
Tökéletes megfogalmazas.