NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Most én leszek a szkeptikus.1 héttel ez előtt verte meg a tavalyi bajnokot😅. Meg azért elég sok mindenkit lemeccselt Bill Belichick nem tudom kinek mennyit mond.
Akit Ron lemeccsel az nem biztos, hogy nagy dolgokra hivatott.
Christensen is csak azért játszott, mert Daley megsérült, egyébként nézhettük volna azt a játékost egy harmadik körös újonc helyett, akiről tudjuk, hogy szar.
Meg az egész talent evaluationt remekül bemutatja a QB carousel.
Szoval ha egy mód van rá ne Rhule válassza ki a jövő Panthers QB-ját.
gabokocka
Szóval ez nem jó viszonyítás.
Ellenben én az egész szervezettől várom a megoldást nem Rhuletól, szerintem a tudása elég ahhoz hogy ha jó helyzetbe hozzuk és nem erőltet olyan dolgokat ami nem megy ( QB választás) akkor eltudd menni egy SB ba.
Ahogyan Ron is, aztán vele 1-2 évig ment a dolog és széthullott mellete mögötte minden.
Ha fix PO csapat vagyunk és ott folyton kiszopunk azt azt jelenti hogy a szervezet jól működik de a coaching nem elég, és még akkor is újithat (Kansas)
Azt kívánom jussunk el ide, aztán lássuk mi az utolsó építő kocka.
Ahol kilehet rugni Camet Ide hozni Teddyt majd cserélni Darnoldért ott mindegy ki az edző 😀. Még ha ő akarta akkor se lehetne ez így végig csinálni ha ez egy jó szervezet lenne.
több mint 3 éve
Most én leszek a szkeptikus.Akit Ron lemeccsel az nem biztos, hogy nagy dolgokra hivatott.
Christensen is csak azért játszott, mert Daley megsérült, egyébként nézhettük volna azt a játékost egy harmadik körös újonc helyett, akiről tudjuk, hogy szar.
Meg az egész talent evaluationt remekül bemutatja a QB carousel.
Szoval ha egy mód van rá ne Rhule válassza ki a jövő Panthers QB-ját.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Ez megint olyan meccs volt ami a következő szezon kapcsán jókat jelent. Christensen jó volt, és egy jó meccsel a Miami ellen biztosithatja idénre a helyét.
Elflein is úgy nézki jobb Center mint Paradis eddig.
TE posztot szintén megoldottnak látom. Marshall mondjuk aggasztóan szürke.
Roy nagyon tetszik a fal közepén DQ Jonesal nem kell foglalkozni a holtszezonban. Nix is jó volt amíg nem ment IR-re.
Keith Taylornak nem volt nagy meccse de DJax is elintézi hogy nem akarjuk marasztalni. Hendersonnak volt nagy stopja és Hartsfield is mindenhol ott van a pályán.
Legfontosabb az lenne hogy Cambe benne legyen 2-3 jó év.
több mint 3 éve
onDier
811
Hát ha meglesznek a bonyolultabb játékok is, az O érdekesebb lesz. Minél több idő telik el annál többet tudnak gyakorolni... Viszont az látszik h a gyors játékkal is tudunk majd haladni, ha a fal megint megadja magát. Én arra leszek kíváncsi még hogy Newton karjában mennyire van ott még az erő. Jó lenne látni pár +30y os TD-ket, de ehhez a fal kitartása is kell ugye. Annak meg örülök, hogy látszik hogy nem Robbyval volt a baj pl.
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Szerintem lesznek Camnek jobb meccsei, lesz Ő jobban használva. Most ennyi volt benne első meccse tavaly december óta.
A fal sokkal jobban néz ki Christensennel és Elfleinnel mint nélkülük. Olyan nagy varázslak nem volt sehol, Heini ennyire jó egyszerűen egyes meccseken, a Tampát se véletlen porolták ki.
A futás elleni védelem ellenben geci idegesitő volt, ahogy a rengeteg büntetés is. Burris faszságai kifejezetten nem kelletek, azok hozták lendületbe a Ronékat.
Ilyen játékba van ráció ellenben a Cam előtti időszakkal, jobban kell végezni a dolguk.
több mint 3 éve
Nem tudom, sztem lesz ennél szarabb is az O, tegnap nem adtuk el a labdát, ha a redzoneba jutottunk bevittük, összesen 1x sackelték Camet, nem mindig lesz ez így...Amikor arra gondoltam hogy balfaszok leszünk nem ilyen meccs képe rajzolódott ki bennem, hanem sokkal inkább turnover partyra és epic bénázásra számítottam az O részéről. Azt nem láttam jönni, hogy a D beleáll a földbe és Heineken HoF erényeket csillogtat.
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Ron keményen kifárasztott minket tegnap. A csapatok akik tudnak futni megbasznak minket. Ellenben most bennünk volt egy GW vezetésének esélye 3-4 éve először.
És volt miért nézni a meccset amit már más is megemlített.
Cam egy kicsit túlszárnyalta a várakozásokat mindenbe de nagyjából ilyesmire számítottam.
Ez még egyenlőre csak jobb lesz tőle meg látjuk hol a plafon.
Kedves vereség volt ez, bár mind a 6 ot Rontól kaptuk volna
több mint 3 éve
A legtöbb büntetőt (81) mi kaptukwww.footballdb.com/stats/penalties.html?sort=numpen
#KeepPounding
több mint 3 éve
onDier
811
Ha tudunk futni és fogjuk a futást mi nyerünk. Nem kell hozzá semmi extra.A futást nem fogtuk :/
Full feketébe leszünk 🖤
TSzabi
Ha a D hozza szintet nyerünk, viszont még jöhet a PO ha összeérünk így szezon közben és Darnold nem lesz visszaerőltetve. De! újra lehet nézni a meccseinkek végre 😀
több mint 3 éve
Ma láttunk két jobb QB teljesítményt azoknál, mint akiket pickekért es egy valag pénzért idehoztunk a Rhule éra alatt, olyan játékosoktol, akik akkor a rosteren voltak.Nyilván a passzjáték igen korlatolt volt, de hozott annyit az O, hogy nyerni tudjunk, de a D sztem a legrosszabb meccsét hozta, Heineckie konkrétan MVP-nek tűnt, a futók hoztak az extra 10 yardooat minden kontakt után, tragikus volt az egész performansz...
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Ha tudunk futni és fogjuk a futást mi nyerünk. Nem kell hozzá semmi extra. Full feketébe leszünk 🖤
több mint 3 éve
Én is ettől félek, (ne így legyen), akkora a készülődés és az eufória a szurkolók részéről, ahogy nézem a Twitteren. Ilyenkor szoktunk befürödni, pofára esni.
#KeepPounding
több mint 3 éve
Nincs jó érzésem, vmi miatt azt érzem, hogy most megint a balfasz énünk fog előjönni...Teljesen egyértelmű 😊
gabokocka
Múlt héten eufóriában volt a csapat, egyrészt Cam energizálta a társaságot, másrészt mert megszabadultunk Darnoldtól, plusz kellemesen idegenben underdogként semmi nyomás nem volt a srácokon. Ez most teljesen más kávéház lesz, bőven nyerhető, de hát ismerjük a csapatot.
Btw Elflein egész jó volt centerben.
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Nincs jó érzésem, vmi miatt azt érzem, hogy most megint a balfasz énünk fog előjönni...
több mint 3 éve
Cam fog kezdeni, de sztem megint csak package playekben lesz fenn
több mint 3 éve
Nagyon kéne hogy ne lőjük lábon magunkat és ne basszuk el ezt az állapotot amibe került a csapat Cam visszaigazolásával. Ha tudnánk nyerni azzal talán valós lendületet kapnánk a hátralevő meccsekre.
több mint 3 éve
Hornt lenne jó még idén látni.youtu.be/X4Xi2MAHA70
TSzabi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Gonzalez hasít, megint ő a hét ST játékosa...
több mint 3 éve
Bouye jövőre kivágható, DJax-re sajna nem lesz pénz, Gilmore-t meg kell tartani, kell egy veterán hátra. Akartam is írni, hogy Henderson a hétvégén játszott és tetszett is. Vissza kell nézzem, de ha jól lattam DJax hátralépett sokszor FS-be, a pick és egy leütött labda is így jött.
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Hornt lenne jó még idén látni. Keith Taylor nagyot játszik meccsről meccsre. Ahogy Bouye is.
És akkor Prideot nem láthattuk még ebben a védelemben. Teljesen indokolatlannak tűnik Djax és Gilmore marasztalása, még Henderson is ott van….
több mint 3 éve
Igazából teljesítmény kell. Nem tudjuk milyen állapotban van Cam, ez a meccs arra jó volt, hogy feldobja a hangulatot. Darnold teljesen nyilvánvalóan kuka, most arra vagyunk kiváncsiak Camnek van-e még vmi a tankban. Egy ilyen védelem mellett stabilitás kell a támadósorban, ne szórjuk el a labdát, és a kínálkozó lehetőségeket ki tudjuk használni. Az látszott, hogy Darnold nagyon visszafogta/frusztrálta a csapatot, mindenki sokkal jobb teljesitményt nyújtott Walkerrel/Cammel a center mögött, mint Darnolddal. És a playhívás is ezerszer jobb volt.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Másról beszélünkLátod hogy nekik kérdés volt.Én nem Cam simán "megeszi"reggelire Darnold cimbit úgy ahogy van !Azt nem szabad elfelejteni hogy arról a stábról beszélünk aki évi 20 millát adott Hídvíznek, elküldte Camet egy “SB akarunk vele nyerni” nyilatkozat után, Cserélt Darnoldért.Ezt a Darnold kiüli a szezont, és Cam kap esélyt dolgot teljesen elhiszem.Ne már szerinted Cam barátunkat ellen van bármi esélye az öltözőben ? Kötve hiszem ;DD
De akkor nem kell itt edzőtàborba versenyezni. Darnold kap egy szép nyugdíjat aztán basszuk ki.
Fasznak se hiányzik a cinkelés az öltözőbe
TSzabi
VvAlekosz
Az FA első napján “kitömi” Erviget Elfleint, draftol egy LT akire azt mondja Guard vagy RT majd nagy nehezen beteszi LT-be elmondják hogy szenved és Dennis Daley parázs megmozdulásait csodálhatjuk.
Igen simán elképzelem hogy Problémát okoz ha van még egy 15m+ kereső QB a keretben.
TSzabi
Néger tesók nem kérdés kifelé húznak plusz Cam egy személyiség Darnoldnak meg megalszik a tej a szájába
Számomra nem kérdés kié az öltöző kereshet bármennyit az ember
VvAlekosz
Camet is csak akkor igazoltuk le mikor Tepper azt mondta nem fog Matt Barkley nézni miközben liga elit a védelem.
TSzabi
Amit mondasz igaz
De én kétlem hogy egy Cam mellett egy Darnold vezér bika tud lenni az öltözőben
Sőt be se tud neki zavarni
Az egyik egy bizonyított vezér a másik meg egy újonc aki azért küzd hogy legyenek még évei au NFL ben
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Látod hogy nekik kérdés volt.Én nem Cam simán "megeszi"reggelire Darnold cimbit úgy ahogy van !Azt nem szabad elfelejteni hogy arról a stábról beszélünk aki évi 20 millát adott Hídvíznek, elküldte Camet egy “SB akarunk vele nyerni” nyilatkozat után, Cserélt Darnoldért.Ezt a Darnold kiüli a szezont, és Cam kap esélyt dolgot teljesen elhiszem.Ne már szerinted Cam barátunkat ellen van bármi esélye az öltözőben ? Kötve hiszem ;DD
De akkor nem kell itt edzőtàborba versenyezni. Darnold kap egy szép nyugdíjat aztán basszuk ki.
TSzabi
VvAlekosz
Az FA első napján “kitömi” Erviget Elfleint, draftol egy LT akire azt mondja Guard vagy RT majd nagy nehezen beteszi LT-be elmondják hogy szenved és Dennis Daley parázs megmozdulásait csodálhatjuk.
Igen simán elképzelem hogy Problémát okoz ha van még egy 15m+ kereső QB a keretben.
TSzabi
Néger tesók nem kérdés kifelé húznak plusz Cam egy személyiség Darnoldnak meg megalszik a tej a szájába
VvAlekosz
Camet is csak akkor igazoltuk le mikor Tepper azt mondta nem fog Matt Barkley nézni miközben liga elit a védelem.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Én nem Cam simán "megeszi"reggelire Darnold cimbit úgy ahogy van !Azt nem szabad elfelejteni hogy arról a stábról beszélünk aki évi 20 millát adott Hídvíznek, elküldte Camet egy “SB akarunk vele nyerni” nyilatkozat után, Cserélt Darnoldért.Ezt a Darnold kiüli a szezont, és Cam kap esélyt dolgot teljesen elhiszem.Ne már szerinted Cam barátunkat ellen van bármi esélye az öltözőben ? Kötve hiszem ;DD
TSzabi
VvAlekosz
TSzabi
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Azt nem szabad elfelejteni hogy arról a stábról beszélünk aki évi 20 millát adott Hídvíznek, elküldte Camet egy “SB akarunk vele nyerni” nyilatkozat után, Cserélt Darnoldért.Ezt a Darnold kiüli a szezont, és Cam kap esélyt dolgot teljesen elhiszem.Ne már szerinted Cam barátunkat ellen van bármi esélye az öltözőben ? Kötve hiszem ;DD
TSzabi
VvAlekosz