Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Annyira nem lehetnek romon mint mi. Kérdés persze akarnak-e focizni.DeCastro Wagner és Swartz esetében annyira még nem kéne hogy romon legyenek.de, mindannyian romon vannak.
TSzabi
kristof
Millert kortétan az összes playbe megbaszták. Daleyt lehet hogy 2-3x nem. Paradist minden 1-1ben megbaszták.
Szerkesztette: TSzabi
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
DeCastro Wagner és Swartz esetében annyira még nem kéne hogy romon legyenek.de, mindannyian romon vannak.
TSzabi
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Még mindig van egy rakás falember a piacon. Mindegy hova hozunk embert. Most raktunk át Motont a túloldalra a sok false start javítható azon kívűl nem volt rossz. Christensen semmi backtoback balfaszságot nem művelt.
Na róla azt mondták egy elit guard lehetne akkor csókolom megjöttünk.
Mitchell Swartz al nem tudom mi a baj vagy Rick Wagnerrel lehet rakni őket RT-be. Decastro is mindegy mennyire van agyon verve ezt hozza.
Center opció nincs igazán sehol.
De egy jobb fal csak húzná magával Paradist nem mindig volt Ő szar.
31-32 éves emberekről beszélünk
DeCastro Wagner és Swartz esetében annyira még nem kéne hogy romon legyenek.
Azt mondom legalább Decastro jöhetne aztán Brownt bedobni OG nak, de Christensen is megnézném már ott ha ennyire oda mondták évközben. Ezt a Darnold projektet úgy kéne elengedi, hogy valami falszerűt azért raktunk elé.
Fasz se akar majd ide jönni ha ezt látja.
több mint 3 éve
b /\ L i N T
198
Henderson milyen 2 meccs után itt? És Bouye mennyire rozsdás?4.negyedig neztem, addig Bouyenak volt tobb szep jateka, bar Donte vitte a showt
iktriad
több mint 3 éve
Nem nagyon derült ki, vissza kéne nézzem a meccset, de qrvára nincs kedvem hozzá.Sztem nem lesz velük gond, a védelem jól néz ki, a támadók okoznak hányingert.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Henderson milyen 2 meccs után itt? És Bouye mennyire rozsdás?
több mint 3 éve
Brady felszopóknak:Már a második meccsen mondják az ellenfél CB-i hogy tudták milyen route-ot fog futni az elkapónk.
És ugye Robby is ezért akadt ki a meccs végén.
Aztán tegnap meg Rhule előveszi a D-t, hogy ha vezetünk a negyedik negyedben akkor nem kéne kikapni...
Hogy mivan????
Kezd az az érzésem lenni hogy sikerült megnyerni magunknak Ron2.0-át.
Tehetséget nevelni tudunk, meccselni nem, ráadásul játszatjuk a szar veteránokat ahelyett hogy próbálkoznánk fiatalokkal (nyilván ezt mértékkel, mert tele van fiatallal a keret és egy csomó játszik is).
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Amúgy fejeknek kéne hullani Miller Daley lapát aztán jöhetnek az UDFA arcok. Szarabb nem lesz, Paradis meg követheti őket még1 ilyen után. Charton is szar, blokkolt punttól függetlenül. Ha Robby mégegyszer kiakad az oldal vonal mellet 3 drop után mehet ő is a picsába.
több mint 3 éve
TSzabi
3 793
Idáig okádni voltam. Ki a faszom nem látja ezt előre hogy befosik ez a fal.
Daley Miller Paradis tavaly is itt volt.
Ki a fasz gondolta hogy jobbak lesznek? Én, de elhittem baszdmeg hogy értenek hozzá. Aztán ide hoznak egy Ervinget meg egy Elfleint.
Egyiket 1,5 meccsere(szerencsére) másikat meg kijátsza egy rookie még úgy is hogy nem a posztján játszik.
Amúgy meg a faszért cserélt Moton és Christensen. Mind2be ott legyen egy kis diszkomfort Moton hány false startot szedett össze?
Anderson ritka csira egy személyiség, látod rajta hogy ha valami szar körülötte csak még jobban képes elbaszni.
Darnold nagy égés volt. 3 pontos labda kellet volna még pluszba és nem lenne itt ekkora gyász hangulat.
Teddybb vot mint Teddy.
De Paradisra Daleyre meg Millerre akkor sincsenek szavak.
Mennyivel méltóság teljesebb lenne ez az egész egy kurva jó védelemmel
Olcsó rooki fallal meg valami UDFA Kyle Allennel. Aztán néznénk másokat az elsőkörös chokker qb-kal.
több mint 3 éve
Tudod hanyszor lattuk ezt tavaly?Tavaly Robby teljesen jól használható vilt mindenhol a pályán, nem csak mélységi célpontként szolgált.Teddy kifejezetten jó volt, pedig kergettük rendesen. Az INT-nél hülyeséget csinált, de nem azon múlott, hanem azon hogy end zone közelében egyszer nem hívtak futást.
Ezt a tegnapit elég sokáig kell emészteni, ekkora fost rég nem láttam. Igazából Bradyt is vihetik a picsába HC-nek, nem látom benbe azt a hű de nagy zsenit.
Darnold opciója szerencsére lehívva, mondjuk Tepper sztem leszarja, jövőre cserélni kell Rodgersért/Wilsonért/Watsonért, még egy máshol besült QB projekt fel nem élesztést nem szeretnék végignézni.
Egyébként a tegnapi olyan meccs volt amit Teddyvel sztem megnyertünk volna...
Mondjuk ő se változott, fél szemmel néztem a tegnapi meccsüket, hero módban visszajönnek, majd 2 yardrol picket dob 4. kísérletre.
gabokocka
Egyébként a meccsen voltak kifejezetten nagy, nehéz passzai, meglepő volt, hogy tud ilyet, szerintem a DC-nk sem várta.
Willie Parker
Sztem 7-8 ilyen meccs biztos volt.
Zsanialisan megold nehez feladatokat, meccsben tart minket, visszahoz, a vegen elbassza. Vagy elbassza mas. Egyszeruen a luzerseg a genjeiben van...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Tavaly Robby teljesen jól használható vilt mindenhol a pályán, nem csak mélységi célpontként szolgált.Teddy kifejezetten jó volt, pedig kergettük rendesen. Az INT-nél hülyeséget csinált, de nem azon múlott, hanem azon hogy end zone közelében egyszer nem hívtak futást.
Ezt a tegnapit elég sokáig kell emészteni, ekkora fost rég nem láttam. Igazából Bradyt is vihetik a picsába HC-nek, nem látom benbe azt a hű de nagy zsenit.
Darnold opciója szerencsére lehívva, mondjuk Tepper sztem leszarja, jövőre cserélni kell Rodgersért/Wilsonért/Watsonért, még egy máshol besült QB projekt fel nem élesztést nem szeretnék végignézni.
Mondjuk ő se változott, fél szemmel néztem a tegnapi meccsüket, hero módban visszajönnek, majd 2 yardrol picket dob 4. kísérletre.
gabokocka
Egyébként a meccsen voltak kifejezetten nagy, nehéz passzai, meglepő volt, hogy tud ilyet, szerintem a DC-nk sem várta.
több mint 3 éve
Tavaly Robby teljesen jól használható vilt mindenhol a pályán, nem csak mélységi célpontként szolgált.Ezt a tegnapit elég sokáig kell emészteni, ekkora fost rég nem láttam. Igazából Bradyt is vihetik a picsába HC-nek, nem látom benbe azt a hű de nagy zsenit.
több mint 3 éve
Teljesen mindegy hogy Robby vagy Samuel van itt, amíg nincs fal és QB...A fal nem jó, de ma lehetett volna velük nyerni simán. Samuel sokoldalúbb játékos, Robby haszontalan ha nincs mély passzjáték, márpedig az első hét óta nincs.
gabokocka
Egy dolgon húztam fel igazából magam, amikor Darnold végre adott egy jó passzt 3rd&longra a végén, Robby meg végre nem droppolt, ott voltunk a félpálya közelében, alig valamivel a 2 minute warning előtt, és teljesen nyilvánvaló volt, hogy ha okosan játszunk, akkor végig nálunk lehet a labda és vagy TD vagy legrosszabb esetben FG és hosszabbítás. Na erre ezek az amatőr college edzők (nem tudom, hogy Rhule vagy Brady ötlete volt, de mindkettőnek megvan a felelőssége benne) nem várják meg a 2 percet, a nagy kapkodásban előbb jön egy false start aztán a pick. Erre nálam nincs mentség.
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Teljesen mindegy hogy Robby vagy Samuel van itt, amíg nincs fal és QB...
több mint 3 éve
CMCvel hoztátok volna, további sok sikert 😊Már ha úgy érted, hogy csak direct snapek CMC-nek és Darnold pályán sincs, akkor lehet 😊
dande
Remélem, zúg a kurva gyenge kórus, ez az Eagles nem sok meccset fog nyerni idén, ma is szarok voltak, de komoly melóval sikerült valahogy bemászni alájuk.
Megjegyzem, biztos el kellett Samuelt engedni? Robby se olcsóbb viszont szarabb
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
CMCvel hoztátok volna, további sok sikert 😊Chubba hozott 130 scrimmage yardot, semmi nem múlt ezen, ugyanígy elvesztettük volna.
dande
több mint 3 éve
onDier
811
XDCMCvel hoztátok volna, további sok sikert 😊QBval hoztuk volna* 😀
dande
b /\ L i N T
több mint 3 éve
b /\ L i N T
198
CMCvel hoztátok volna, további sok sikert 😊QBval hoztuk volna* 😀
dande
több mint 3 éve
Az egész védelmet oehet sajnálni, tartalékosan remekül tartottak 3 es fel negyeden keresztul
több mint 3 éve
CMCvel hoztátok volna, további sok sikert 😊
több mint 3 éve
b /\ L i N T
198
Chinnt sajnáltam igazán, jól nyomta és nem sokon múlt az a TDje 😕
több mint 3 éve
Ez ma nagyon csúnya volt, ami az O-t és az edzői gárdát illeti
#KeepPounding
több mint 3 éve
b /\ L i N T
198
Azt hiszem ez a Darnold projekt is 5 hétig tartott...ezt akartam írni, hogy év végéig tükör simán "dobja" magát ebből a csapatból
gabokocka