Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Breesnek jó pihenést kivanok jövő hét ilyenkortól.
több mint 3 éve
Sztem idén kb minden tök8, QB legyen.A) Draftolunk vkit, és modjuk Daltont hozzuk a padra mentornak
B) Draftolunk vkit és hozzuk mellé kvázi versenyezni Minshewt/Darnoldot/Mariotát
C) Cserélünk QB-ért, két értelmes elképzelésem volna, Stafford és Watson
Teddy cut, az minden verzióban megegyezik.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Spórolni lehet:Teddy 8M 15DM
Short 14,5 M 6DM
Paradis 8,5 M 1,8DM
Weatherly 6M 2DM
Palardy 2M 0,5DM
A 2 kezdő safetyn lehetne még 7-8 millát fogni.
Ez majd 40m plusz így volna 55 M
Paradist meg Weatherlyt megtarthatjuk de egyikük se tűnik nélkülözhetetlennek.
Akkor is sikerül kihozni Moton 15-17 millás és Samuel 10-12 millás bérét.
Szerintem közel sem annyira szerelmesek Teddybe mint ahogy az elején kinézet. Elfogják küldeni ha olyan QB-t találnak.
Az Olineból FA lesz
Okung Scott Reed Scofield Miller Moton
Tehát az 5 kezdőből 4. meg a fő csere.
Miller Moton Paradisra kezdő szint.
Reed Scott maradhatna cserének.
Little Daley projekt kukànak tűnik. Egyik a teljesítmény másik az üveg teste miatt. Little-t ki is rúgnám.
Robbyn DJ-n kívül Omar Baylessnek lesz még szerződése ha itt van Samuel nem kell aggódni CMC meg Bonnafon is felmehet bármikor elkapónak és Omar elég jó volt TC-n.
Mike Davist remélem nem hozzuk vissza, nem kéne ennyi lét a padon tartani már így is túl sokat költünk skill playerekre.
Tightendek gondolom lelesznek szarva, amire használjuk őket arra Manhertz a legjobb szóval veterán minimumért maradhat.
Csere QB kéne majd ha Teddyt kivágjuk, aki esetleg át is adhat valamit egy rookienak.
Ilyen Hoyer McCoy Schaubal elégedett lennék és jó 6-7 millió sporolás Teddyhez képest. Grier marad 3.
Roy Kerr meg Brown szerintem nem volt rossz idén. Néha Efe meg Matos is beugrik középre. A széleken is jók vagyunk főleg ha Weatherly is marad és megtudja szolgálni a pénzét. Jön még vissza Miller is aki miatt megint nem érdenes projekteket hozni.
A DL-t én elsporolnám senkit nem hoznék ide. Leginkább 3 emberes fronttal megyünk amihez Brown Roy Kerr is elég közèpre a széleket meg helyzete válogatja.
Carter Shaq és Chinn marad azok közül akik kaptak snapet mint LB.
Ide max draftolnék valaki klasszikus Mikeot.
Franklin Burris Boston Chinn maradnak és Kenny Robinsont is jó lenne látni, nem bántanám a pozit, inkább húznék Guardot a hátsó körökbe.
CB helyzet az szar DJax üveg testű
Rasul Fa lesz, Elder idén mutatott valamit FA lesz. Itt van Pride aki inkább volt szar mint nem és Oliver akiből semmit nem láttuk.
Ide kell áldozni komolyabban Djax miatt. Elvileg innen senki se slot. Drága FA nem fér bele de valami upgrade kéne.
Tenni valóban remélem izgalmas lesz az új GM.
több mint 3 éve
Samuel és Moore elkapásai, atyaég. Ha ezekután nem QB-t húztok, akkor mindenki mondjon le.
több mint 3 éve
1. JAX2. NYJ
3. MIA (via HOU)
4. ATL
5. CIN
6. PHI
7. DET
8. CAR
9. DEN
10. DAL
11. NYG
12. SF
13. LAC
14. MIN
15. NE
16. ARI
17. LVR
18. MIA
Az első kettő sztem tuti QB, a Phins, a Falcons és a Lions necces.
Ha a Bengals pick után benne lesz Fields/Wilson, az 1/6-ra fel kell menni, nehogy a Lions QB-t húzzon, vagy bárki más felcseréljen. Az nem baj, hogy a Bears és a Skins PO-be ment, mindkét helyre qrvára kell QB.
De messze van még....
több mint 3 éve
Tegnap sztem a sérülése is hátráltatta, ennyire nem nyomorék, de haladni tegnap is tudtunk, az 5 pickből 4 FG távban volt talán.
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Úgy nehéz ezt a játékot játszani, ha a QB-k a töküres elkapót nem találják el...Nem volt ez máshogy év elején se, de akkor valahogy elkaristoltunk.
gabokocka
Ennyi pick se volt az év első felében,
Teddy szar játéka mellet kiszámíthatóak is lettünk amivel Teddy játéka még szarabb lett.
Az is igaz ugyan hogy Teddyvel csak ezt lehet játszani, ahhoz a pár sikeres 20 yard feletti passzhoz rohadt nagyot kellet melóznia az elkapóknak.
Minden esetre a route tree alját rendesen kihasználtuk idén és ezt év végére csak a hülyék nem tudták volna levédekezni, ebben vártam volna egy kis kreativitást.
több mint 3 éve
Allitolag Reese is megy hozzatok interjúra.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Úgy nehéz ezt a játékot játszani, ha a QB-k a töküres elkapót nem találják el...Így van, Samuelnek és Motonnak maradnia kell.
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Az O nagyon gyenge volt azért az elmúlt pár meccsen. Bradynek is van hova fejlődni. A védelem viszont tud rohadt kellemetlen lenni az ellennek. A 2 leghasznosabb embernek az O ban lejár a szerződése. Samuelt már csak azért itt kell tartani hogy ne máshol legyen. Moton se lehet kérdés. Ez lesz az GM feladata a QB-t kiválasztják Rhuleék.
Védelembe vannak hiányosságok, de ha így kéne kimenni egy egész évbe mint tegnap, akkor se lenne katasztrófa. Egy LB várok Shaq és Carter mellé, az se baj ha Luke jön vissza.
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Na messze nem voltam végül.Stevenst felhoztuk PS ből.Kizártnak tartom, Teddyvel nyomjuk végig ha csak vmi csoda nem történik, nyerni akarunk. Stevenst maximum trükkös játékokra fogjuk használni, esetleg TE-nek.
Eltudom képzepni hogy minden QB kap egy negyedet ezen a meccsen.
TSzabi
gabokocka
több mint 3 éve
According to Joe Person of The Athletic (via Pro Football Talk), the Carolina Panthers are expected to request an interview with San Francisco 49ers vice president of player personnel Adam Peters for the team's general manager opening.
több mint 3 éve
Azt hiszem ha eddig nem lett volna nyilvánvaló, hova kell húzni az első körben, most teljesen egyértelművé vált...1/8-on vagyunk, ha nyerni a Philly akkor 1/7.
több mint 3 éve
The #Panthers have begun to put in their requests to interview GM candidates. The first three: #Patriots Director of Player Personnel Nick Caserio, #Bills assistant GM Joe Schoen, and #Browns VP of Football Operations Kwesi Adofo-Mensah. There will be more.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 3, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Howell nagyon Trubiskys, szóval 1/2-re tényleg van esélye 😀Egyik QB túlsztároltabb idé mint a másik szerintem.Hát pedig sztem meg kéne becsülni ezt a class-t, mert jövőre Howellt mondják 1/1 esélyesnek, ő pedig.... Lawrence, Fields és Wilson is bőven jobb prospect nála, közülük egy valakit el kellene vinni.
A 14 es class jut eszembe róla ahol ilyen muszájból húztak végül QB-t a csapatok, Bortles Manziel Bridgewater.
TSzabi
gabokocka
Rhule-nál és Bradynél nem sokan ismerik jobban a mostani meg a jövő évi qb classt, ettől még ők is nyúlhatnak mellé, de ilyen Hurney-féle Clausen pick nem lesz, abban elég biztos vagyok.
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Akiknek ma szurkolni kell:Ten@HOU
ATL@TB
Bal@CIN
Was@PHI
Min@DET
Dal@NYG
Ebből a Texans és a Bengals győzelmére sztem minimális esély van, a Falcons talán szokás szerint leszopatja magát egy fölösleges W-vel a szezon végén, a Philly qrva tartalékos és Alex Smith visszatér Rivéráéknál, a Detroit is qrva tartalékos, Stafford alig tud járni de játszik, talán a Giants-nek vannak a legjobb esélyei.
több mint 3 éve
Valahogy én már el se várom az edzőktől hogy kitalálják ki lesz FR QB.Baszki, azért kapnak trilliárdos fizetést, hogy a lehető legjobban felmérjék, utána pedig felkészítsék ezeket a játékosokat. Ez a munkájuk. Ha puszta lottery lenne, én is ülhetnék ott és vehetném fel a nagy zsozsit.
Gyenge ellenfelek, gyenge egyetem, gyenge csapattársak. Jó séma rossz séma. Meg persze az egyetemek is falaznak a játékosaiknak, sok dolgot elkussolnak amíg ki nem választják.
A családba is minden rendbe amíg nem jönnek a milliók. Minden lehet ezen a poszton. 2-3 évig is játszhat valaki az NFL ben teljesen máshogy mint ami aztàn lesz belőle.
Igaziból az egyetlen elváras az lehet, hogy hamar csapják ki aki reménytelen. Meg ne adjanak nagy pénzt annak aki semmit se mutat 5-6 jó alapszakasz meccsen kívűl egy évbe.
Pl tök jó kérdés lesz Jackson vagy Josh Allen. Mindegyikükbe benne van hogy 1-2 év múlva nem lesznek jók. Ehhez egyszerűen kell a szerencse, csak az esélyeidet tudod növelni.
Ne legyen beszari meg lusta és ne legyen gyenge a karja.
Ha már Haskins ugyis napi renden van, oda ment komoly súly felesleggel a combinera, futott egy OG időt ki nem látta hogy ez a gyerek lusta? Ilyeneket kerüljük ez aztán többi lutri.
TSzabi
Egyik QB túlsztároltabb idé mint a másik szerintem.Hát pedig sztem meg kéne becsülni ezt a class-t, mert jövőre Howellt mondják 1/1 esélyesnek, ő pedig.... Lawrence, Fields és Wilson is bőven jobb prospect nála, közülük egy valakit el kellene vinni.
A 14 es class jut eszembe róla ahol ilyen muszájból húztak végül QB-t a csapatok, Bortles Manziel Bridgewater.
TSzabi
Stevenst felhoztuk PS ből.Kizártnak tartom, Teddyvel nyomjuk végig ha csak vmi csoda nem történik, nyerni akarunk. Stevenst maximum trükkös játékokra fogjuk használni, esetleg TE-nek.
Eltudom képzepni hogy minden QB kap egy negyedet ezen a meccsen.
TSzabi
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Pride IR re rakásával pedig Oliver kaphat fontos snapeket.
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Stevenst felhoztuk PS ből. Eltudom képzepni hogy minden QB kap egy negyedet ezen a meccsen.
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Egyik QB túlsztároltabb idé mint a másik szerintem. A 14 es class jut eszembe róla ahol ilyen muszájból húztak végül QB-t a csapatok, Bortles Manziel Bridgewater.
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Valahogy én már el se várom az edzőktől hogy kitalálják ki lesz FR QB. Gyenge ellenfelek, gyenge egyetem, gyenge csapattársak. Jó séma rossz séma. Meg persze az egyetemek is falaznak a játékosaiknak, sok dolgot elkussolnak amíg ki nem választják.
A családba is minden rendbe amíg nem jönnek a milliók. Minden lehet ezen a poszton. 2-3 évig is játszhat valaki az NFL ben teljesen máshogy mint ami aztàn lesz belőle.
Igaziból az egyetlen elváras az lehet, hogy hamar csapják ki aki reménytelen. Meg ne adjanak nagy pénzt annak aki semmit se mutat 5-6 jó alapszakasz meccsen kívűl egy évbe.
Pl tök jó kérdés lesz Jackson vagy Josh Allen. Mindegyikükbe benne van hogy 1-2 év múlva nem lesznek jók. Ehhez egyszerűen kell a szerencse, csak az esélyeidet tudod növelni.
Ne legyen beszari meg lusta és ne legyen gyenge a karja.
Ha már Haskins ugyis napi renden van, oda ment komoly súly felesleggel a combinera, futott egy OG időt ki nem látta hogy ez a gyerek lusta? Ilyeneket kerüljük ez aztán többi lutri.
Szerkesztette: TSzabi
több mint 3 éve
Hát ez valóban elég gyenge meccse volt 😁Még mindig?Ezek közül Trask és Jones vicc.Én Trasket jelenleg Wilson elé raknám, nekem Lance tűnik nem gyengén felhypeoltnak ahhoz képest hogy csak a másodosztályban bizonyított.
gabokocka
kapitnono
gabokocka
De egy meccs alapján azért senkit nem írnék le.
Oklahoma még mindig erősebb mint aki ellen Wilson vagy akár Lance játszott karrierje során, lehet nekik sem ment volna sokkal jobban, meglátjuk hol választják ki őket, aztán mire mennek az nfl-ben, lehet én tévedek, és Traskből lesz a legnagyobb bust, ki tudja.
Szerkesztette: kapitnono
több mint 3 éve
Még mindig?Ezek közül Trask és Jones vicc.Én Trasket jelenleg Wilson elé raknám, nekem Lance tűnik nem gyengén felhypeoltnak ahhoz képest hogy csak a másodosztályban bizonyított.
gabokocka
kapitnono
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Úgy néz ki tartalékos brigáddal megyünk az utolsó meccsre. Egyenlőre kényszerűségből.
Hagynám a francba, Grier kapjon 1 meccset, meg küldjünk fel már elkapókat is a 3 ason kívül.
Esetleg egy Cooper, Zystra is kaphatna 2-3 labdát.
A D be is menjen fel Oliver, Pride sok lehetőséget kapott.
Aztán más nagyon nincsen aki idén ne kapott volna esélyt bizonyítani.
több mint 3 éve
b /\ L i N T
198
Nagyon remélem, hogy ebből nem lesz semmi.