NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
170
29
18:30-tól, ARENA4
Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Blackburn visszajött ST kordinátornak. Az arcnak örülök de nagyon gáz volt amit tavaly pályára rakott
több mint 4 éve
Most még annyira nem kristályosodtak ki prospectek értékei, kombájn meg egy rakat tape nézés után jobban fog látszani, kit mire tartanak. Aztán az se mindegy, hogy az FA piac kinek hogy alakul. Akiket bírnék mostani infók alapján:
OT: Thomas, Wirfs, Wills (mondjuk őt kevésbé, mert RT van, de lehet akkor Motont megnéznénk baloldalt)
WR: Jeudy, Lamb
DT: Brown, Kinlaw (DT-t inkább csak csere után húznék, 1/7-et Donaldon és Coxon kívül más belső falember nem ér a ligában sztem, arra meg elég kicsi a sansz, hogy ekkora stud váljon bármelyikükből, még ha tényleg qrva jók is lesznek)
DE: Gross-Matos
LB: Simmons
CB: Okudah, Fulton
S: Delpit (ugyanaz, mint a DT-k)
QB-t semmiképp nem húznék idén, és mivel itt van 12 név, nyilván a hátracsere lenne logikus megfelelő ajánlat esetén, aztán lehet belebuzulunk vkibe és mindenképp visszük, ha benn marad hetediknek. Ezért jó a szar roster, lehet húzni bárhova 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Amúgy fingom nincs kit húznék.Simmons megint csak egy srácnak tűnik akinek nincs igazi poziciója, és az NFL-ben mar muszáj lesz specializálódnia, majd a Combineon meglátjuk minek akar tűnni.
1/7 valaki hosszútávon meghatározó játékost kéne húzni aki már a draft napján is annak tűnik. Ha marad bent QB a 3 ból akkor ki kéne cserélni 10-15 be egy plusz második és 3. Körért. Aztán akkor van pick mind2 falat komolyan megtápolni.
több mint 4 éve
Azért az ugyanaz a skillset, kicsit erős.Bonnafon hasznos kiegészítő lehet, sztem alulhasználtuk, egy Tysom Hill féle szerep simán ülhetne nála, megnézzük Brady mit tud kezdeni vele.
Sztem az O jól fog kinézni, legyen bárki is a QB, a védelem viszont így Luke nélkül, kiherélve, hát, bottom 5 minimum...
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Attól függ, mit tekintesz talentnak.Hát igen, úgy értem hogy nem mutattak semmi olyat amiért kár lenne. Tehát Rhuleal csak jobb lehet a csapat mert ez a keret szerintem bottom 5 lesz a draft előtt. Szóval nem fogok bosszankodni nincs kiért,
1st team all pro valóban csak CMC van.
Ugyanakkor van jó pár olyan játékos, akiből megfelelő coachinggal elég sok kihozható lenne.
Mondjuk pl rohadtul nem lepne meg, ha Thomasból csinálna egy 800+ yardos TE-et. Vagy Samuelt végre megtalálnák a labdák. Adott esetben a védelemben Burns virít vmit, vagy Donte nem a misstackle hegyek miatt jutna eszünkbe.
Szóval vannak játékosok, akiket formálni kellene, meglátjuk sikerül-e neki.
gabokocka
CMC is padozhatna egy évet amíg érdemes összeveretni magát, Bonnafon ugyanaz a skillset.
több mint 4 éve
Attól függ, mit tekintesz talentnak.1st team all pro valóban csak CMC van.
Ugyanakkor van jó pár olyan játékos, akiből megfelelő coachinggal elég sok kihozható lenne.
Mondjuk pl rohadtul nem lepne meg, ha Thomasból csinálna egy 800+ yardos TE-et. Vagy Samuelt végre megtalálnák a labdák. Adott esetben a védelemben Burns virít vmit, vagy Donte nem a misstackle hegyek miatt jutna eszünkbe.
Szóval vannak játékosok, akiket formálni kellene, meglátjuk sikerül-e neki.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Azon gondolkoztam, hogy Rhulenak nem nagyon maradt mit elbasznia, gyakorlatilag CMC-n kívül 0 talent van a csapatba. Megnéztem Moore számait csak az érdekesség kedvérét, persze az nem minden mert kidobált neki stb, de hát az igazság az hogy Kelvin Benjamint nem sikerült eddig felül múlnia, se Y/G se TD/G de még elkapott yard átlagba se. Ezzel nem is Moore-t akarom lehúzni csak hogy az emlékek hogy változnak amíg itt volt Benji sima 900-1000 yardos elkapó volt 7-8 TD vel. Moore kb úgyan ez fele ennyi TD vel. Az egyik egy bust a másikba meg reménykedünk.
több mint 4 éve
Idén, legyen bármi Cammel, én nagyon szomorú lennék, ha QB-t húznánk. Vigyenek ki előttünk hármat, mi meg cseréljünk le, vagy húzzunk be egy elit falembert.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Nem lesz itt semmi ilyesmi.Meg nekünk amúgy se kell QB van ünneplős meg játszós is.
Korábban lenyilatkozta, bárhol focizik, ahol pénzt adnak érte.
gabokocka
több mint 4 éve
Nem lesz itt semmi ilyesmi. Korábban lenyilatkozta, bárhol focizik, ahol pénzt adnak érte.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
kiindulásnak anno:Ha ezt így kijelentené Burrow, hogy nem játszik persze hogy elengedi.
amellett hogy elcserélték a 2 irányítót első körös választottként kaptak még gazdagon.
nem lepődnék meg ha lenne az az ajánlat amiért elengednék
The New York Giants received:
2004 Eli Manning, QB
The San Diego Chargers received:
2004 Philip Rivers, QB
2004 3rd-round pick (Nate Kaeding, PK)
2005 1st-round pick (Shawne Merriman, OLB)
2005 5th-round pick (traded to TB for Roman Oben, OT)
ozibozi
A post azt firtatta hogy Burrow és a Papa az a karakter aki ezt bevállalhatja.
2 helyzet van:
Ha azt mondja Bengals nem.
Akkor aztán mennek a licitek rendesen. Azzal jól is járhat a Cinci.
Pl ha szerez 3 első és második kört meg aprót.
Ha azt mondja csak a Joe Brady.
Na az szívás, mert akkor akinek Burrow kène az nem akar cserélni.
Persze Youngot behuzhatják aki 1/1-re komoly érték és érte is akarhat cserélni valaki.
több mint 4 éve
ozibozi
17 202
kiindulásnak anno:amellett hogy elcserélték a 2 irányítót első körös választottként kaptak még gazdagon.
nem lepődnék meg ha lenne az az ajánlat amiért elengednék
The New York Giants received:
2004 Eli Manning, QB
The San Diego Chargers received:
2004 Philip Rivers, QB
2004 3rd-round pick (Nate Kaeding, PK)
2005 1st-round pick (Shawne Merriman, OLB)
2005 5th-round pick (traded to TB for Roman Oben, OT)
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Igen csak azon a drafton volt tehetségben kb azonos érték, most nem nagyon van.... ha meg Burrow beválik, a ti picketek később nem ér annyit... szóval ezért ez elég necces..Ez mindig a nagy kerdes. Marmint kibol lesz a csere
dande
En mondjuk nem ertek hozza, de nalam Herbert a legitim iranyito, akinek orulnek ha valamelyik kedvenc csapatomba menne elso korben. A tobbi korben vannak prospectek persze, az mas. Aztan ez annyit er, hogy nekem Murray is nagyon tehetseges, sokra mennek vele. 😀
Szoval, ha valakinek Burrow nem kihagyhatatlan tehetseg, akkor nem az, es kesz. Es ez minden csapatnal minden prospectre igaz. Es ez az, amirol fogalmunk sincs.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Igen csak azon a drafton volt tehetségben kb azonos érték, most nem nagyon van.... ha meg Burrow beválik, a ti picketek később nem ér annyit... szóval ezért ez elég necces..
több mint 4 éve
ozibozi
17 202
meg kell adni az ellenértéket, a San Diego is megkapta rendesen anno az 1/1-ért. A "nyomott egy Eli-t" ott elő volt készítve rendesen, nem egy kósza hirtelen ötlet volt... van idő bőven még😊
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Herbert nagyot ment a Senior Bowlon most azt mondják sima ToP 10 lesz, de azt kivánom neki menjel el Top 5be. Burrow kapcsán elég meredek cikket olvastam, hogy nyomhat egy Eli-t és Joe Brady miatt inkább itt játszana.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Amúgy azt kívánom mindenkinek hogy így keressen 3 millát mint nálunk Mike Davis
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Majd Gaulden megoldja, a mentorálast is. Oh wait
több mint 4 éve
Mondjuk Berry tökéletes volna mentornak egy ilyen újjá alakuló csapatban két-három évre, ha olyan állapotban van, mondjuk más kérdés, hogy ilyen szerepre akarna-e visszatérni, nem pedig egy kontenderhez menne-e el gyűrűért. Gyanítom inkább az utóbbi.
több mint 4 éve
Nem tudom Kuechly-nek mik a tervei a jövőre. Egy biztos, az NFL-nek vagy az amerikai focinak mint sportágnak hatalmas veszteséget jelentene, ha ennyire okos játékos nem kamatoztatná a tudását edzőként, bármilyen szintről is legyen szó. www.youtube.com/watch?v=K3s7SrXaDnU
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Chargersből OL edző, Packersből DB jöhet
több mint 4 éve
Na kellett elkiabálnom, Paton offolta a clevelandi melót, mégis Berry lehet a befutó. Szegények ott megint nem fogják tudni ki kinek a főnöke és ki kinek jelentsen, ebből ottan káosz lesz (ismét).
több mint 4 éve
Nyilván nekem is ez lenne a tervem, aztán meglátjuk mi lesz belőle.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
www.instagram.com/p/B7rtFpmAVNx/?igshid=ktuzs3pdcaovEzt én se tudom mennyire vegyem komolyan. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy szurkolók számára ilyen súlyos, számára ilyen jelentéktelen( a 6 éves szerződése miatt) dologról csak úgy vetítsen.
TSzabi
Persze ha nem egészséges az megint más, de nekem úgy jön le hogy amennyiben minden ok nem tervezi lecserélni csak azért mert nem tetszik neki.