NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 5 éve
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 3 794
Engem az zavar hogy nem blokkol úgy mint egy fal ember, de senki nem gondolja az ellentől hogy rá bármennyire is figyelni kéne.

Egyrészt ezt ki lehetne használni egy szoros meccsen, másrészt ha már számon tartják mint lehetséges célpont, az kamatozna.

Armah ra már hívunk 1-2 play meccsenkènt ezt vele is meg lehetne tenni ahogy tavaly a CMC passzolt TD is volt. Thomasra meg kortétan rá lehetne írni egy meccset mint Dicksonra anno.
több mint 5 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 486 — Keep pounding
Manhertz nem is feltétlenül azért zavar, mert ő sokat van fenn, hanem mert Thomas elől veszi el a snapeket. Róla is majd az újonc szerződése negyedik éveben fog kiderülni, jé, lehetett volna használni olcsón...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Amúgy egész vállalható döntéseket hoz mostanában a vezetés, Manhertz továbbra is az anomália.
50-60% ot pályán van, ennyire nem blokkol jól, vagy akkor már falember is küldhetünk be mert ugyan úgy nem fog targetet kapni mint Manhertz. Ha ennyire bele vagyunk zugva akkor legalább meccsenként 2 playt írjunk rá.
több mint 5 éve
Reshad Jones felesleges, Reid posztján játszik, Bostont kéne upgradelni. Normant én továbbra is lájkolnám. Amúgy az hagyján, hogy Butler kezd úgy kinézni, mint egy futballista, de Poe játéka meghatározó, úgy játszik, mint akiért évi 9 misit fizetünk.
gabokocka
Ez az hogy Reid posztján játszik, Reidnek minden meccsen van valami kis nyavajája ami miatt pár snappat kihagy, Jones megérne egy 4. Kört
több mint 5 éve
Reshad Jones felesleges, Reid posztján játszik, Bostont kéne upgradelni. Normant én továbbra is lájkolnám. Amúgy az hagyján, hogy Butler kezd úgy kinézni, mint egy futballista, de Poe játéka meghatározó, úgy játszik, mint akiért évi 9 misit fizetünk.

több mint 5 éve
Ez a bye a sérülések szempontjából
Jókor jön, a trade deadline miatt meg rosszkor.

Jó lett volna látni Allent egy Top védelem ellen. Aztán egy esetleges 5-2 úgy hogy van még meccsunk a Skins Titans és a Falcons ellen 2x adhat okot a bizakodásra.

A védelembe van 1-2 kérdés amire jó lett volna választ kapni.
Pl Butler fent tudja e tartani ezt a formát, mert ha igen akkor nem kell iDLman. DJax mikor jön vissza és mekkora plusz lesz Ő?

Az lenne kellemetlen ha eljutunk a Saintshez egy 7-3 al és kiesik valaki a SEC ből mert ott nagyon soványak vagyunk. Közben ellehetne hozni egy Normant meg egy Reshad Jonest apróért.
több mint 5 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 782 — Panthers fan
Kivágtuk Ray-Rayt.
TSzabi
Rendes volt Hurney, hogy a repülőre még felülhetett visszafelé.

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Kivágtuk Ray-Rayt.
több mint 5 éve
Az, amelyik jobb, mint Allen.
Legutóbb későn váltottunk QB-t, az egy W-be került. Most jobban el kéne találni.

több mint 5 éve
Ha 100%-os Cam akkor játsszon, ha nem akkor nem.

A következő 5 meccsből lesz 3 olyan idegenbeli (49ers, Packers, Saints), amiből az egyiken kéne bravúr, amellett, hogy a hazaiakat hozzuk közbe. Ebből nyilván a Saints elleni lenne a legjobb, de az lesz a legnehezebb. A 49ersnél baszós a D, az igazai védekező csata lehet, nem tudom, hogy egy ilyen meccsre hoznám-e vissza Camet...
gabokocka
Melyik 100%-a amiben még lehet reménykedni?

49ers ellen, mindenképp Allent raknám be, ha nyer akkor nyertünk, ha kikapunk vele akkor Cam egy kényelmesebb helyzetbe jöhet vissza egy gyengébb csapat ellen.
több mint 5 éve
Ha 100%-os Cam akkor játsszon, ha nem akkor nem.

A következő 5 meccsből lesz 3 olyan idegenbeli (49ers, Packers, Saints), amiből az egyiken kéne bravúr, amellett, hogy a hazaiakat hozzuk közbe. Ebből nyilván a Saints elleni lenne a legjobb, de az lesz a legnehezebb. A 49ersnél baszós a D, az igazai védekező csata lehet, nem tudom, hogy egy ilyen meccsre hoznám-e vissza Camet...

több mint 5 éve
A Niners elleni meccs tökéletesen alkalmasnak tűnik rá hogy Allent mèg agyon verjék, aztán a Titans ellen Cam visszakocoghat.
több mint 5 éve
Daley a hét csapatába a PFF nél.
Most akkor mi lesz 😀 kitúrja Littlet, Williams meg Turnert?
több mint 5 éve
Balint kolléga szerintem arra gondolt, hogy az a mondat, hogy Rivera nagyjából soha nem tudta lejátszani Sean-t, egyszerűen nem igaz.
smash28anddash34
Költői túlzás volt, elismerem. A 8 év alatt volt egy-két olyan meccs, amikor azonos erőben volt a csapat és Ron megverte Paytont. Csak SP végigvitt egy kvázi rebuildinget, abban a 3-4 évben kaptunk ki sokkal rosszabb HC-któl is, lásd Smith 😀

Béke
Gyurma Pappa
Nem túlzás!!SP meghalt majd újjá született és mint tudjuk hogy erre ki volt még képes, igaz SP nek 3 év kellet, a lényeg hogy most már egy szent.
több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 222 — Egyéb témák lakó
Balint kolléga szerintem arra gondolt, hogy az a mondat, hogy Rivera nagyjából soha nem tudta lejátszani Sean-t, egyszerűen nem igaz.
smash28anddash34
Költői túlzás volt, elismerem. A 8 év alatt volt egy-két olyan meccs, amikor azonos erőben volt a csapat és Ron megverte Paytont. Csak SP végigvitt egy kvázi rebuildinget, abban a 3-4 évben kaptunk ki sokkal rosszabb HC-któl is, lásd Smith 😀

Béke

több mint 5 éve
smash28anddash34 Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 45
Fú tesó te nagyon vakon vagy.... Kb minden amit leírtál totál hülyeség. Ha szerinted Rivera jobb edző mint Sean, akkor gratulálok.
A sokszínűségről meg szerintem ne beszélj amíg itt 1 ember alkotja a teljes O-t
[/quote]Balint kolléga szerintem arra gondolt, hogy az a mondat, hogy Rivera nagyjából soha nem tudta lejátszani Sean-t, egyszerűen nem igaz. Nem állította, hogy jobb edző, nem is értem ezt a hozzaszolast.
Vagyis ertem. Szeretett csapatodat vallalhatatlan, alaptalan vad erte a csoportrivalisanak a topicjaban. Hallatlan.
több mint 5 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Fair catch kick.🤔
Aha.Eletemben nem hallottam errol.😳
több mint 5 éve
Nem bonyolult amit a Tampa csinált. “Verjen meg Allen passzal!” Most Winston verte meg saját magukat passzal. Kíváncsian nézem majd vissza a meccset, de amit láttam hogy CMC nek volt mindig alapba 1 embere és volt 1 aki egy-folytába spyolta. Amikor bent maradt blokkolni akkor meg Olsennen csinalták a duble covert. Egyfolytába duplázták az általuk veszélyesnek vélt embert amellett persze hogy a Dlineuk is jol mukodott.

Meglehet ezt csinálni de akkor lekell passzolni Allent ami megint nem nehéz csak a SEC és a Passrush is termeli a nagy játékokat.

Vegyék ki CMC-t ugy hogy nem duplázzák triplázzák. Az is igaz hogy Lavonte mondjuk meg oldja amit egy Myles Jack nem.
több mint 5 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 782 — Panthers fan
Ez a tegnapi nem volt igazán értékmérő, szerencsére most az idióta Winstont kaptuk, az utolsó 20 perc már garbage time volt. CMC túl van tömve, és a Tampa másodjára zárta rövidre, a földön különösen látványosan, nem hiszem, hogy túl sokáig fog tartani, amíg a többi edző is rájön, mit kell csinálni (más kérdés, hogy nincs meg mindenhol az emberállomány hozzá).

Norv is érzi ezt szerintem, most már próbálkozunk hosszú passzokkal, meg a futójátékokat is igyekszik kicsit keverni. A CMC pihentetés nagyon fontos lenne, értem, hogy teljesen más dimenziót ad a passzjátéknak, ha ő pályán van, mert úgy még a checkdown passzok is veszélyesek, de a Saintsnél Kamara ugyanez, és ők mégis meg tudják oldani, hogy ne kelljen mindig pályán lennie.

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Egyáltalán nem bántásnak írtam hogy a Saints szürke. Nincsnek kiugróan jó teljesítmények, csapatként nyerik a meccseket nem 3 INT el 6 sackkel, 200 Thomas/Kamata yarddal.
Az O line mondjuk TOP 10, de messze nincs TOP 5 ben, Thomas Kamara sincs ott az idei tejesítményével. Lattimort tényleg hagyjuk Williams korrekt de nem klasszis, Davenport kezdő szint lett ok, Jordanről lehet beszélni legjobbakkal együtt. Davis se rossz de azért nem a LB-ek krémje.

Meccseket nyernek csak ez számít, nekem abból a szempontból érdekes hogy mi játszunk úgy amit évekig tőletek láttam Ti meg úgy mint amit magunktól várnék.
TSzabi
Nem vettem bántásnak. Csak tényszerű vagyok. 😊 (Egyébként a TB ellen 6 sack kellett a W-hez, a Seattle ellen meg Kamara 170 yardja. A Dallast és a Jaguarst vertük meg "szürke játékkal", amikor igazán senki nem alkotott nagyot.)
Thomas top5 elkapó, Teddyvel is. Kamara 5. az RB között All-Purpose yardage-ban, nem értem, hogy Lattimore-t miért hagyjuk, de tényleg hagyjuk. Williams jelenleg az elsőszámú S a PFF szerint, Jordan megint nagyon jó évet megy (80 feletti pff score, nem volt igazán rossz meccse. Nincs sok sackje, illetve a sack-ek eloszlanak a DL között)

Jó, Davis-szel és Davenporttal elfogult vagyok, ezt elismerem készségesen.

Mindegy. Jó volt a meccsetek, reggeli mellé a "tömörített" verziót néztem. Hogy 30 pontnál miért játszik még CMC, azt majd magyarázza meg nekem valaki.
Gyurma Pappa
Ez utóbbit senki sem tudja.

több mint 5 éve
Egyáltalán nem bántásnak írtam hogy a Saints szürke. Nincsnek kiugróan jó teljesítmények, csapatként nyerik a meccseket nem 3 INT el 6 sackkel, 200 Thomas/Kamata yarddal.
Az O line mondjuk TOP 10, de messze nincs TOP 5 ben, Thomas Kamara sincs ott az idei tejesítményével. Lattimort tényleg hagyjuk Williams korrekt de nem klasszis, Davenport kezdő szint lett ok, Jordanről lehet beszélni legjobbakkal együtt. Davis se rossz de azért nem a LB-ek krémje.

Meccseket nyernek csak ez számít, nekem abból a szempontból érdekes hogy mi játszunk úgy amit évekig tőletek láttam Ti meg úgy mint amit magunktól várnék.
TSzabi
Nem vettem bántásnak. Csak tényszerű vagyok. 😊 (Egyébként a TB ellen 6 sack kellett a W-hez, a Seattle ellen meg Kamara 170 yardja. A Dallast és a Jaguarst vertük meg "szürke játékkal", amikor igazán senki nem alkotott nagyot.)
Thomas top5 elkapó, Teddyvel is. Kamara 5. az RB között All-Purpose yardage-ban, nem értem, hogy Lattimore-t miért hagyjuk, de tényleg hagyjuk. Williams jelenleg az elsőszámú S a PFF szerint, Jordan megint nagyon jó évet megy (80 feletti pff score, nem volt igazán rossz meccse. Nincs sok sackje, illetve a sack-ek eloszlanak a DL között)

Jó, Davis-szel és Davenporttal elfogult vagyok, ezt elismerem készségesen.

Mindegy. Jó volt a meccsetek, reggeli mellé a "tömörített" verziót néztem. Hogy 30 pontnál miért játszik még CMC, azt majd magyarázza meg nekem valaki.

több mint 5 éve
" Rivera amúgy sem nagyon tudta soha lejátszani Payton a pályáról, idén meg " igyál egy kis vizet, és akk nem írsz hülyeséget...
b /\ L i N T
😀 😀 😀 😀

Oké. 2017-ben csak háromszor verte meg Payton Riverát, 2016 óta egyszer tudott nyerni a Panthers, tétmeccsen. 😀

Thomasnak egy kiugróan jó meccse volt...a többin meg átlag körülit hozott..
b /\ L i N T
Thomas 2000 yardos szezonon van "on the pace" 😀 😀 teljesen átlagosan 😀 😀 Második elkapott yardokban, első elkapásokban (az első játékos aki 6 meccsen keresztül folyamatosan +15 pontot szerzett fantasyben, bár ez annyira nem érdekel engem, csak mondom).

Lattimoret szerintem ne nagyon reklámozd, akiből hülyét csinált DeAndre
b /\ L i N T
Volt egy rossz meccse (egyébként 51 yardot engedett DeAndre-nak, jujj de megégett) 😀 😀 Azóta 0 elkapáson tartotta Evanst, és egyébként is a 3. legkevesebb elkapást engedi. De: 😀 😀 😀

Mer aztán a Saints olyan sokszínűen játszik 😀b /\ L i N T
Minek játszana sokszínűen 😀 😀 😀 Pont annyit vár el Payton a csapattól, amit az adott helyzetben meg kell csinálni. Nem többet és nem kevesebbet. A Patriotsnak ez egészen jól bejött.

Ha nem jönnek a passzok az elkapóknak vagy Cooknak, jönnek a Kamara screen passzok, amikből eredményes az igaz, de a Saints is egy 0, ha Kamara meg Thomasnak nem megy... amiből volt rá példa bőven 😀 b /\ L i N T
Bőven? 😀 😀 😀 Soroljad már.

Ne írj hülyeségeket, és akkor nem fogsz hülyeségeket írni 😀 😀 😀

(Elég 😀-t raktam, hogy átjöjjön minden információ?)

több mint 5 éve

TSzabi
Most olyan Pats módon nyernek. Mindenki megcsinálja a dolgát és kész.
gabokocka
Igen erről van szó, de sporik nem tudom most kit tolnak kit nem.
több mint 5 éve

TSzabi
Most olyan Pats módon nyernek. Mindenki megcsinálja a dolgát és kész.

több mint 5 éve
Hát pedig ha Ront és Paytont összevetem abból nem mi jövünk ki győztesen....

De szerencsére nem csak ezen fog múlni. Mondjuk én úgy számolok, hogy a 17. héten tét nélküli meccsen nyerünk, mint tavaly, ami könnyen playoffot érhet majd nekünk.

Amúgy érdekes Allen is, ugye nagy extrákat nem csinál, nem bassza el a meccset, de ezzel ebben a ligában sok helyen kezdő lehetne. Viszont egy egészséges, csúcsformában levő Cammel a határ a csillagos ég lehetne ennek a keretnek, a kérdés az, hogy láthatunk-e még ilyet valaha.