NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Egyáltalán nem bántásnak írtam hogy a Saints szürke. Nincsnek kiugróan jó teljesítmények, csapatként nyerik a meccseket nem 3 INT el 6 sackkel, 200 Thomas/Kamata yarddal. Az O line mondjuk TOP 10, de messze nincs TOP 5 ben, Thomas Kamara sincs ott az idei tejesítményével. Lattimort tényleg hagyjuk Williams korrekt de nem klasszis, Davenport kezdő szint lett ok, Jordanről lehet beszélni legjobbakkal együtt. Davis se rossz de azért nem a LB-ek krémje.
Meccseket nyernek csak ez számít, nekem abból a szempontból érdekes hogy mi játszunk úgy amit évekig tőletek láttam Ti meg úgy mint amit magunktól várnék.
Szerkesztette: TSzabi
több mint 5 éve
b /\ L i N T
198
Pedig Szabolcsnak teljesen igaza van...Thomasnak egy kiugróan jó meccse volt...a többin meg átlag körülit hozott.. Lattimoret szerintem ne nagyon reklámozd, akiből hülyét csinált DeAndre 😀Egész különös érzés ilyen csapatnak szurkolni. Nagy játékokból élünk, állandósult a D és az O részéről is, hogy minden szar playre jut egy zseniális.Micheal Thomas nem ért egyet veled. Ahogy Marcus Williams, Lattimore és Davis sem. Jordan is felhúzta a szemöldökét, Davenporttal együtt. Armstead és Ramczyk meg nevet is egy kicsit.
Saintsbe meg csak mindenki szürkén teszi a dolgát semmi nagyon kiugró teljesítmény és ugyan úgy nyernek.
Érdekes csata lesz ez így szerep cserélve a csoportért.
TSzabi
Mivel jó a védelem, nincs szükség nagy playekre. Meccsenként egy-két labdaszerzés, megöljük a futást, a pass rush domináns. De ettől még sok kiváló teljesítmény van.
De jó írtad, ha vannak szar playek, azokra muszáj a big play, hogy kompenzáljon.
Nem túl bonyolult a lesz a meccs: tud a CMC sokat futkosni és elkapni vagy rászorul Allen/Cam, hogy dobálja a labdákat a secondarynkbe bele. A másik oldalon meg az a kérdés, hogy Brees játszik-e vagy nem, mert asszerint lesz a gameplan 😛 De Payton úgy meccsel tovább, mint idén, hát... Rivera amúgy sem nagyon tudta soha lejátszani Payton a pályáról, idén meg...
Gyurma Pappa
Mer aztán a Saints olyan sokszínűen játszik 😀 Ha nem jönnek a passzok az elkapóknak vagy Cooknak, jönnek a Kamara screen passzok, amikből eredményes az igaz, de a Saints is egy 0, ha Kamara meg Thomasnak nem megy... amiből volt rá példa bőven 😀
" Rivera amúgy sem nagyon tudta soha lejátszani Payton a pályáról, idén meg " igyál egy kis vizet, és akk nem írsz hülyeséget...
több mint 5 éve
Hát, én még nem hiszem, hogy reálisan versenybe lennénk a csoportért, a bye utáni 49ers meccs igazi értékmérő lesz, illetve majd itthon a Hawks meccs, ami nagyon kellhet a wildcardért. Ha nyerni tudnánk a Niners ellen, akkor mondanám, hogy kell velünk számolnia a Saintsnek, addig inkább a wildcardért menő csapatnak látom magunkat.Egyébként kiemelném a falat pass protection szempontból, toldozva foldozva gyakorlatilag egész nap tiszta zsebet tartottak Allennek, aki végre rendesen fogta a labdát.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Egész különös érzés ilyen csapatnak szurkolni. Nagy játékokból élünk, állandósult a D és az O részéről is, hogy minden szar playre jut egy zseniális.Micheal Thomas nem ért egyet veled. Ahogy Marcus Williams, Lattimore és Davis sem. Jordan is felhúzta a szemöldökét, Davenporttal együtt. Armstead és Ramczyk meg nevet is egy kicsit.
Saintsbe meg csak mindenki szürkén teszi a dolgát semmi nagyon kiugró teljesítmény és ugyan úgy nyernek.
TSzabi
Mivel jó a védelem, nincs szükség nagy playekre. Meccsenként egy-két labdaszerzés, megöljük a futást, a pass rush domináns. De ettől még sok kiváló teljesítmény van.
De jó írtad, ha vannak szar playek, azokra muszáj a big play, hogy kompenzáljon.
Nem túl bonyolult a lesz a meccs: tud a CMC sokat futkosni és elkapni vagy rászorul Allen/Cam, hogy dobálja a labdákat a secondarynkbe bele. A másik oldalon meg az a kérdés, hogy Brees játszik-e vagy nem, mert asszerint lesz a gameplan 😛 De Payton úgy meccsel tovább, mint idén, hát... Rivera amúgy sem nagyon tudta soha lejátszani Payton a pályáról, idén meg...
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Egész különös érzés ilyen csapatnak szurkolni. Nagy játékokból élünk, állandósult a D és az O részéről is, hogy minden szar playre jut egy zseniális. Saintsbe meg csak mindenki szürkén teszi a dolgát semmi nagyon kiugró teljesítmény és ugyan úgy nyernek.
több mint 5 éve
Bell és Willians az egyik legjobb S páros most a ligában, de fixen 3. "S" és nagyon megbízható ha egyedül is marad. Jó pick volt, stabil játékos lesz DA rendszerében, ahol gyakorlatilag a falon kívül DB-k vannak a pályán. Ja meg DavisNickelben használjuk inkább, szerintem jól tolja bár sok lehetőséget még nem kapott idén. Jól szerel az biztos, mai meccsen is volt 2 3rd down stopja 1v1-ben.Hát nem sokat láttam a pályán, de amikor őt mutatták nem volt rossz.Megnézem a Saints meccset, mennyire faszság lett volna kihúzni Gardner-Johnsont Grier helyett.Mire jutottál? 😊
TSzabi
gabokocka
Azért inkább tűnik nickelnek mint SH safetynek. Ha jól tudom jól játszik, azért is vagyok kíváncsi rá.
TSzabi
kapitnono
több mint 5 éve
Nickelben használjuk inkább, szerintem jól tolja bár sok lehetőséget még nem kapott idén. Jól szerel az biztos, mai meccsen is volt 2 3rd down stopja 1v1-ben.Hát nem sokat láttam a pályán, de amikor őt mutatták nem volt rossz.Megnézem a Saints meccset, mennyire faszság lett volna kihúzni Gardner-Johnsont Grier helyett.Mire jutottál? 😊
TSzabi
gabokocka
Azért inkább tűnik nickelnek mint SH safetynek. Ha jól tudom jól játszik, azért is vagyok kíváncsi rá.
TSzabi
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Az meg van hogy a 6 DB-ből aki látott pályán csak a FS Bostonnak nincs még pickje?
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Hát nem sokat láttam a pályán, de amikor őt mutatták nem volt rossz.Megnézem a Saints meccset, mennyire faszság lett volna kihúzni Gardner-Johnsont Grier helyett.Mire jutottál? 😊
TSzabi
gabokocka
Szerkesztette: TSzabi
több mint 5 éve
Megnézem a Saints meccset, mennyire faszság lett volna kihúzni Gardner-Johnsont Grier helyett.Mire jutottál? 😊
TSzabi
Jók voltunk, tetszett, egyedül CMC agyonveretését nem tudom értelmezni garbage time-ban.
Majd nyomatok hosszabb beszámolót is.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Nem tudom mit gondoljak erről a szezonról. A 49ers GB Hawks meccsek elég fontosak lesznek a Saints elleni 2 ről nem is beszélve. A West-be van 3 csapat aki tovább szeretne jutni a Northba 4 😀 vétek az az 1 hely az Eastnek.
több mint 5 éve
cikesz
590
Feltételeztem, hogy van olyan, aki anyagi,jegyigénylés,személyes okok miatt nem tudott résztvenni a londoni eseményen, de én örülök neki a legjobban, hogy ezek szerint ennyi fórum társamnak megadatott ez az élmény. Az eredményt látva nem is akármilyen. 😉Mind Londonban vannak, csodálkozol, hogy nem találkoztál szinte senkivel? 😊Amúgy tök érdekes, Londonban nagy sok Panthers sapkás, mezes, kabátos arcot láttunk, Tampa drukkert viszont egy kezemen meg tudom számolni hányat. Úgy tűnik ezek alapján hazai pályánk lesz 😊Érdekes valóban.
gabokocka
Én kint voltam a válogatott meccsen Pantherses sapkámba és pont az ellenkezője döbbentett le, nem láttam senki mást panthers cuccban...pedig azért voltak itt sikerek, Newton,Kuechly,CMC régen Peppers,Smith.
Volt kint valaki?
cikesz
iktriad
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Efe 1 napra kapitány lett. Nagyon szép 😊
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Jó mulatást a kintieknek!!!
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Nem azért de nincs elég iDL (Butler Love Poe McCoy, Efe?) se CB. Azért 3 cornerrel neki vágni vad. Oké hogy Gaulden Jones elvileg slotba tud menni de ha szélen sérül meg valaki, kajak Elliotra akarjuk azt bízni, slotba meg mehet az egyik küklopsz?
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Djax ma se aktiv
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Illetve a picketet is elejtjük 😀
több mint 5 éve
Az a jó, hogy szakad az eső, Allen a száraz labdát se tudja megtartani, nem hogy a vizeset. 😊
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Sportolok közt van sok. Volt, hogy Panthers sapimba voltam versenyen oda jöttek hátba vertem hogy Keep pounding!!, egyszer meg csak intettunk egymasnak kondiba.Amúgy tök érdekes, Londonban nagy sok Panthers sapkás, mezes, kabátos arcot láttunk, Tampa drukkert viszont egy kezemen meg tudom számolni hányat. Úgy tűnik ezek alapján hazai pályánk lesz 😊Mi is ezt láttuk eddig. Mondjuk nem tudom otthon milyen az arány, gondolom a tampa sem túl gyakori. Otthon én meg sose láttam mást panthers cuccban. Pats, green bay, meg steelers elég gyakori, meg a hawks bandwagon pár éve
gabokocka
SrBandi
Amúgy meg nem alakult ki igazi identitás még a csapat körül, azért nem csapodnak ide csak úgy az emberek.
több mint 5 éve
SrBandi
566
Amúgy tök érdekes, Londonban nagy sok Panthers sapkás, mezes, kabátos arcot láttunk, Tampa drukkert viszont egy kezemen meg tudom számolni hányat. Úgy tűnik ezek alapján hazai pályánk lesz 😊Mi is ezt láttuk eddig. Mondjuk nem tudom otthon milyen az arány, gondolom a tampa sem túl gyakori. Otthon én meg sose láttam mást panthers cuccban. Pats, green bay, meg steelers elég gyakori, meg a hawks bandwagon pár éve
gabokocka
több mint 5 éve
Én voltam, mindig vagyok 😀 mivel London sajnos nem jött össze előbb jegy majd egyéb elfoglaltság miatt 😕Amúgy tök érdekes, Londonban nagy sok Panthers sapkás, mezes, kabátos arcot láttunk, Tampa drukkert viszont egy kezemen meg tudom számolni hányat. Úgy tűnik ezek alapján hazai pályánk lesz 😊Érdekes valóban.
gabokocka
Én kint voltam a válogatott meccsen Pantherses sapkámba és pont az ellenkezője döbbentett le, nem láttam senki mást panthers cuccban...pedig azért voltak itt sikerek, Newton,Kuechly,CMC régen Peppers,Smith.
Volt kint valaki?
cikesz
#KeepPounding
több mint 5 éve
Mind Londonban vannak, csodálkozol, hogy nem találkoztál szinte senkivel? 😊Amúgy tök érdekes, Londonban nagy sok Panthers sapkás, mezes, kabátos arcot láttunk, Tampa drukkert viszont egy kezemen meg tudom számolni hányat. Úgy tűnik ezek alapján hazai pályánk lesz 😊Érdekes valóban.
gabokocka
Volt kint valaki?
cikesz