Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 11 éve
A Falcons fala is gyenge oszt egy sacket csináltunk összesen.Johnson megy MRI-re, az utsó drive-ra visszajött, csak nem lesz nagy baj...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Ha ez a DL nem szerez azon a meccsen 8 sacket akkor egyet se, elég jó matchup szvsz a Phins a Panthersnek.Hát én jelenleg még mindig kishitű vagyok, elég egy meccset előretekinteni, Miamiban sem lesz egyszerű nyerni.MIA jön nektek? Nagyszerű. 😊 Szerintem ez a D simán megoldja azt a feladatot. És el is várom ezt a kis segítséget most. 😀
Azért Lesterről ne feledkezzünk meg harmadik pickje volt amióta felkerült a keretbe 6-1 mérlegünk 😀gabokocka
Soldados
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
A Pats megtapasztalta, hogy a karma mekkora bitch: ellenünk egy non-call miatt nyerhettek, itt meg nem kaptak még egy esélyt egy non call miatt. Attól függetlenül, hogy jobb lett volna, ha ők nyernek, ez most jól esett 😀
több mint 11 éve
Hát én jelenleg még mindig kishitű vagyok, elég egy meccset előretekinteni, Miamiban sem lesz egyszerű nyerni.MIA jön nektek? Nagyszerű. 😊 Szerintem ez a D simán megoldja azt a feladatot. És el is várom ezt a kis segítséget most. 😀
Azért Lesterről ne feledkezzünk meg harmadik pickje volt amióta felkerült a keretbe 6-1 mérlegünk 😀gabokocka
Mindig is szimpatizáltam a csapattal, de most abszolút rajta ülök a Panthers-bandwagonon. Én nagyon sokat látok ebben a keretben és ebben az évben a Panthers-t illetően. Hogy Rivera milyen HC azt így a nagy W-szériában nem érdemes feszegetni, de hogy megint baszott jó D-t rakott össze, az tuti.
És még egy apróság. Smity-t imádom! 😊 Bírom az olyan nagypofájú WR-eket, akik nem primadonnák. És ő ilyen. 😊 Megy trashtalk ezerrel, de alázatos marad a játék és a csapat felé is.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Hát én jelenleg még mindig kishitű vagyok, elég egy meccset előretekinteni, Miamiban sem lesz egyszerű nyerni.Azért Lesterről ne feledkezzünk meg harmadik pickje volt amióta felkerült a keretbe 6-1 mérlegünk 😀
több mint 11 éve
Én azt gondolom erről a csapatról, hogy nem PO-esélyes, hanem SB-esélyes. Tudom, nagy szavak, és merész kijelentés. De nem azt mondom, hogy összejön, csak azt, hogy minden adva van hozzá. Elit Defense és kifejezetten életképes, nagy potenciállal rendelkező, kiegyensúlyozott Offense. És bár a védelem hibái valamelyest kijöttek, azért így is jó volt nézni és állta a sarat becsülettel. A végén lehet szerencséjük is volt a bírókkal, de ahogy az SF-NO meccs sem a rossz callon múlott, úgy ez sem.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Illetve az első félidőben rohadt könnyen dobtak zászlókat mindkét oldalra olyan esetekben amikor nem feltétlen lett volna szükséges. De hogy a Pats ellen mi jövünk ki ezekből jobban azért az nagy szó. Amùgy az egyetlen dolog amiben felülmúltuk őket az a redzone hatékonyság.
több mint 11 éve
Erről a no callról még sokat fogunk hallani - tényleg szerencsénk volt, Luke-nak nem lett volna szabad ennyire látványosan összeölelkeznie Gronkkal, mert amúgy sem lett volna reális esélye elkapni a labdát. Amikor Gronk megpróbált a labda felé mozdulni és megtörtént a DPI, addigra Lester már sokkal jobb pozícióban volt, egyszerűen annyira rövid volt a passz. Ha kicsit magasabb/hosszabb, nem veszik fel a zászlót, de nyilván így rosszabb az egész, mintha eleve be sem dobták volna.
Nyilván a Panthersös szemüvegem miatt, de szerintem a Johnson felrúgásánál történt no call sokkal rosszabb volt: a 15 yardos büntetés után könnyen elakadhatott volna a Pats első TD drive-ja, ráadásul kiesett majdnem a teljes második félidőre a legjobb DE-nk, de ez már a mi bajunk.
Persze azt is el kell mondani a korrektség jegyében, hogy Olsen sunyi módon harcolt ki egy nagyon fontos def holdingot, ott sokkal inkább éreztem azt, hogy segítséget kaptunk, mint az utolsó playnél. Szóval nem voltak valami jók a bírók.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Feribali
48
SuperCam félelmetes volt. Az első nagy futásánál volt mázlija is, de a negyedik negyedben félelmetes volt, ahogy megvárta, hogy Ninko majdnem elérje, és berobbant a helyére. Azt a higgadtságot nem lehet tanítani.
több mint 11 éve
Azzal nehéz volna vitatkozni, hogy a végén két ítéletnél is nekünk kedveztek a bírók, azonban a Pats elsősorban magának köszönheti a vereséget, a redzone fumlbinál három pontot otthagytak a pályán, illetve az utolsó driveot nagyon csúnyán végig asszisztálták illetve Talib rutinos játékos létére kajálta Smitty minden hülyeségét. Azért hosszú távon normális esetben ezek kiegyenlítődnek, eddig miután a kárunkra tévedtek a bírók, a következő meccsen visszakaptuk (Cards&Rams és 49ers&Pats), mondjuk, gondolom őket ez most nem vigasztalja. Cam nagyot játszott, sztem pályafutása legjobb meccse volt, két kimondottan rossz passzt dobott, miközben a fal jobb oldala átjáróház volt, ott valamit kezdeni kell, mert ezen meccseket fogunk bukni. LaFell, Olsen, Smitty és Ginn is hozzátett a játékhoz, futni viszont egyáltalán nem tudtunk és ez így van meccsek óta sajnos. A védelem nem volt jó, a tackling a második félidőben irtó szar volt, ennek ellenére 20 ponton tartottuk Bradyéket, úgy, hogy most először volt teljes a szezon során a fegyverarzenálja (Vereen bohócot is csinált belőlünk sokszor). Davis sokszor nem érezte a zónát, ami meg még nagyobb baj gyakran a tackle sem lett meg. Mondjuk amint passzolnia kellett Bradynek olyan nyomás lett rajta hogy ihaj, de ha nem kényszerítjük 3&longra, játszhatta a biztonsági játékot amiből nagyon sok yard after catchet engedtünk.
több mint 11 éve
Micsoda csapat, ez igen, szep gyozelem.
több mint 11 éve
Gratulálok a győzelemhez!Bár voltak bírói tévedések, de nem ezen múlott, hanem nálatok kevesebb egyéni hiba volt az egész meccsen és Cam nagyot játszott a D# mellett.
Sok sikert a továbbiakban!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Nyertünk.De Bill és Tom szétkapta a védelmet a második félidőben, ezt Cam nyerte meg.
Tanulni kell belőle, mondjuk győzelemből könnyebb, mint a vereségből 😀
több mint 11 éve
A Saints után nálunk is itt a flag controversy, ez az igazi rivalry 😀
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Két nailbitert nyertünk egymás után, miután két és fél év alatt mindet elbuktuk, ez a nagy dolog.Lesz itt mit elemezni, mert szépen felszínre kerültek a védelmi gyengeségeink.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Jó ez a csapat nagyon, mondjuk kellett Cam 2-3 óriási menekülése, és a turnoverek számunkra szarul alakulása. Remélem összefutunk még 😉
több mint 11 éve
hrubi
150
De király meccs volt. 😊
több mint 11 éve
Lassítsatok már le. 😀
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Én ezt nem így látom. Akár nyerünk ma akár nem, kétszer kell nyerni ellenetek, mert a jobb NFC-s mérleg miatt Tietek a tiebreaker. Ha meg nyerünk kétszer, a mai vereséggel is előzünk Titeket, ha meg nem, akkor hiába nyerünk, négy meccsből kettőt kell buknotok, amit nem fogtok.gabokockaIgen, ezzel a győzelemmel megvan a lépéselőny most már, szerintem az egymás elleni meccseket mindenki 1-1-re veszi, aztán bármikor benne van a 2-0 és a 0-2 is. Persze ha kikapunk Atlantában, akkor semmissé tesszük a dolgot, de a feltételezett 1-1-gyel nektek 12-4, nekünk at Falcons, at Rams, Bucs kell ugyanehhez és a tiebraker nekünk jobb. Plusz ugye nektek ehhez nyerni kell most a Pats ellen meg Miamiban is.
A Wild Card viszont nekünk már biztos, ha előztök a végén, akkor is megvertük a Ninerst, a Cardinalst, a Bearst az erre pályázók közül és vezetünk is előttük bőven. Ha hozzátok a papírformát, akkor nem tudom elképzelni, hogy ti ne jussatok be.
több mint 11 éve
Alapvetően nekünk a wild cardra kell koncentrálni (nem feladva persze a div győzelem lehetőségét, ha úgy alakul, de ahhoz valószínűleg söpörni kell a csoportot), nem olyan egyszerű ez a schedule még, a Fins idegenben kőkemény grind lesz, a Bucs most már sorozatban három meccsen játszott egész jól, a Saints az a Saints, a Falcons meg tuti mindent megtesz majd, hogy betegyen nekünk az utolsó héten, ahogy azt el is várom tőlük 😊 Egyedül a Jets tűnik most nekem kicsit könnyebb meccsnek, azt az O-t jó eséllyel szarrá fogjuk dominálni.A WC verseny szempontjából még jól is jött a Saints tegnapi győzelme, így a Ninersnek már nehéz lesz elénk kerülnie (viszont a Cardsról nem szabad elfeledkezni, mert ellenük bukjuk a tiebreakert).
De ne számolgassunk, csak nyerjük a meccseket 😊
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Én ezt nem így látom. Akár nyerünk ma akár nem, kétszer kell nyerni ellenetek, mert a jobb NFC-s mérleg miatt Tietek a tiebreaker. Ha meg nyerünk kétszer, a mai vereséggel is előzünk Titeket, ha meg nem, akkor hiába nyerünk, négy meccsből kettőt kell buknotok, amit nem fogtok.
több mint 11 éve
A mai meccsen ha kikaptok, igazán nagy realitása nem marad a csoportgyőzelemnek.Ha nyertek, nem változik semmi. Ami megkeverheti a szálakat, ha kikapunk Georgia-ban, de azért elnézve, hogy a 3. (4.?) futó hogy szétkapta a Falcons védelmét, nem tartok tőle, hogy meg tudnak állítani.Én elég biztosra gondolom, hogy mindkét csapat megy a PO-ba.
több mint 11 éve
Egész jól alakultak az eredmények, ha a wildcardét folytatott harcot nézzük, kikapott a Packers, a Lions és a 49ers, viszont nyert a Cards és a Bears.A Saints győzelme olyan szempontból nem oszt nem szoroz, hogy ha meg akarjuk nyerni a csoportot oda-vissza kell verni őket, aminek azért nem olyan nagy a realitása, úgyhogy lehet nem jön majd rosszul a végén, hogy leverték a Friscót.
több mint 11 éve
Scott, Blackburn és Hartsock nem lesz hétfőn, Florence kérdéses.A Patsben Gregory hiányzik majd, Talib játékára 50% esély van.
Nem rajtuk fog múlni a meccs. Lehetne már kedd hajnal 😀
több mint 11 éve
A cár ránk tippelt, múlt héten bejött 😊 Jók ezek a beharangozók, főleg a white board elemzések miatt érdemes megnézni.Tepper takarodj!