Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Butler újszülött kislányán szívműtétet kellett végrehajtani, emiatt nem biztos hogy fog tudni játszani vasárnap.Kegyetlen dolgokat tud művelni az élet....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Cam már most elit.Azért az, hogy elit, egyelőre nekem még erős (Brady, Manning, Brees és Rodgers ez a kategória nálam), de hamarosan csatlakozhat hozzájuk, ha így folytatja.
Nyilván nem kell a legjobb D e mellé az Offense mellé, de egy játékos nem tud csodát tenni, Beason akármennyire is hiányzik. Vele is szarul ment a D-nek az első héten, pedig akkor kaptunk a legharmatosabb ellenfelet (az a vereség a legfájóbb, ott konkrétan semmi köze nem volt a Cardsnak ahhoz a meccshez, nem is nagyon lesz nekik győzelmük azon kívül).
AP-nek 150 yard alsó hangon is tuti, Hightower is átmasírozott rajtunk, ő meg egy kicsit jobb nála. Szóval már csak emiatt sem lesz egyszerű dolgunk, ami viszont tetszik, hogy a Minny secondary egészen mókás dolgokat produkál, Pugh simán beférne oda, ez mindent elmond 😀Jakehomer
Furcsa, de azt hiszem kezdhetünk hozzászokni, hogy pontzuhatagos meccseket játszunk. A Cards meccset én is nagyon sajnálom, mert ott egy igen fos csapat ellen bohóckodtuk el a győzelmet, nem erős ellenfél ellen, mint néhány másik alkalommal. Mondjuk az első meccs volt, csonka offseasonnal teljesen új szisztémával, sztem ma már hoznánk azt a csörtét.
Beason pedig hoz akkor upgrade-et a védelemnek, amire szükségünk lesz. Két nagyon jó DE, ütős LB sor egy igazi vezérrel alkalmas lesz a szükséges nagy playek megcsinálására. Pláne, hogy idén meglepően nem totál fogalmatlan a secondary (a Butler pickup jó döntés volt, Gamble is magára talált, Captain is jól muzsikál)
A 2-5 ellenére nagyon bíztató a jövőnk, sokkal derűlátóbb vagyok, mint a szezon előtt voltam. És röhögjetek ki, de én még az idei szezont se temetném, két hozhatónak tűnő hazai meccs (MIN, TEN), amik persze rohadt nehezek lesznek, de mégis meg kéne nyerni, mert 4-5-tel már ott lihegnénk a többiek nyakán.
3-5 here we come 😊
több mint 13 éve
Sajnos élőben nem láttam, de micsoda meccs volt, nagyon tetszett a játékunk, különösen Cam-é és Smitty-é remélem ezt jövőre is folytatni fogják, mert liga elit párost alkotnak. Nagyon várom én is a jövő évet, na azért nem fogok bánkódni ha idén is csinálunk még szép dolgokat és aratunk szép győzelmeket. A következő állomás lehet a Vikes, sőt remélem nem csak feltételes módban lesz ez, mert jobb csapanak tartom magunkat, az elfogultságomat leszámítva is. AP szétfut minket az szinte biztos, arra leszek kíváncsi ,milyen fogócskát fog bemutatni nekünk Cam és Jared Allen.
You can tell me I'm short. You can tell me I'm slow. You can tell me I can't run. You can tell me I ain't gonna be nothing.But I'm wearing this jersey, baby. I'm wearing this jersey.
több mint 13 éve
Cam már most elit.Nyilván nem kell a legjobb D e mellé az Offense mellé, de egy játékos nem tud csodát tenni, Beason akármennyire is hiányzik. Vele is szarul ment a D-nek az első héten, pedig akkor kaptunk a legharmatosabb ellenfelet (az a vereség a legfájóbb, ott konkrétan semmi köze nem volt a Cardsnak ahhoz a meccshez, nem is nagyon lesz nekik győzelmük azon kívül).
AP-nek 150 yard alsó hangon is tuti, Hightower is átmasírozott rajtunk, ő meg egy kicsit jobb nála. Szóval már csak emiatt sem lesz egyszerű dolgunk, ami viszont tetszik, hogy a Minny secondary egészen mókás dolgokat produkál, Pugh simán beférne oda, ez mindent elmond 😀
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Most, hogy erős offenseünk lesz (de jó ezt leírni 😊 ) más jellegű D is megteszi majd.Nem kell ide Steelers szintű védelem, elég ha megnézzük, hogy az elit irányítóval megáldott csapatok (hiszem, hogy Cam közéjük tartozik majd nagyon hamar) milyen védelemmel rendelkeznek. Nem tartják 10 pont alatt/környékén az ellent, de amikor nagyon kell labdát szereznek, megcsinálják azt a turnovert/stopot, ami nagyon fontos a győzelemhez. Ehhez hatalmas segítség lesz Beason, én már nagyon várom a jövő évi csapatot. Ő egymaga képes lehet erre a szintre repíteni a védelmünket. És ezért írtam korábban, hogy inkább használnám az offense tökéletesítésére az első körös pickünket, hogy a jó egységünk még tökéletesebb legyen, mint a védelem javítására, ahol nem látnánk akkora hasznát egy jó újoncnak.
Nézegettem a tegnapi győzelem után a hátralevő sorsolásunkat, maradjunk annyiban nem láttam olyan meccset, amitől tartanék. Persze ez akkor igaz, ha nem kreténkedünk jó szokásunkhoz híven. Első körben Peterson lábát kell betonba önteni 😊
3-5 here we come
több mint 13 éve
Cam érdemeit nem kisebbítve!!!, de ritka nagy szerencséje, hogy van egy Steve Smith a Panthersben, akiben még lehet 3-4 jó évaztecVagy Steve Smith szerencséje, hogy Cam dobál neki 😊 Az előző két évben, amikor az irányítójáték a közepesnél gyengébb, illetve a nemlétező között mozgott, Smitty se sokat segített a csapaton.
Érdemes kicsit elemezgetni az O játékát - a D olyan, amilyen, ők nem fognak nekünk meccset nyerni, max abban bízhatunk, hogy nem is vesztik el (a ST-ről ne is beszéljünk, óriási hendikep, hogy ilyen szarok).
Jó jel, hogy a Skins ellen idén először végre 20-nál több carryt kaptak a futóink (a Jax ellen pont húszat, az összes többi meccsen ennél kevesebbet), ráadásul a RZ-ban is bátran futottunk, ami meggyőződésem, hogy az eddigi kudarcaink egyik legfőbb oka, rengeteg pontot benne hagytunk a meccsekben. A futás nemcsak azért fontos, mert jók vagyunk benne - még szép, eddig erre voltunk építve -, hanem mert terhet vesz le Cam válláról, akit kicsit túlhasználtunk néhány meccsen, és ez a hatékonyság rovására ment.
A yardokkal a Jax elleni monszunballon kívül nem volt gond egyik meccsen se, de háromszor is húsznál több yardot kellett megtennünk egy pontért, ami katasztrofális mutató, és legalább annyira edzői hibák eredménye, mint rosszul végrehajtott playeké.
Szerintem csalóka stat, hogy amikor nem csináltunk turnovert, nyertünk, amikor igen, akkor kikaptunk. Ez az Offense turnover prone, de egyébként sem várható el egyetlen csapattól sem, hogy minden meccsét lehozza vesztett labda nélkül. Azokon a meccseken, amikor egy turnoverünk volt (Cards, Bears, Saints), minden esélyünk megvolt a győzelemre, de különböző módon elcsesztük őket.
Elég valószínű, hogy nemcsak idén, hanem még egy jó ideig (főleg ha Rivera komolyan gondolja a 3-4-et, ami reális veszély) az fogja meghatározni a sorsunkat, hogy az O mennyire hatékony. Ehhez úgy kell játszani, mint a Skins ellen, ne mindent Camnek kelljen csinálnia, merjünk/akarjunk futni, a RZ-ba se váljunk egydimenzióssá, és pakoljunk minél több támadásból pontokat a táblára.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
aztec
1 360
Cam érdemeit nem kisebbítve!!!, de ritka nagy szerencséje, hogy van egy Steve Smith a Panthersben, akiben még lehet 3-4 jó év
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
A 2. meccs, amit élőben nem láttam, és mind a kettőt megnyertük 😕 vagy 😊 Azóta megnéztem, Cam egy állat volt tényleg, Smitty forever!!!
#KeepPounding
több mint 13 éve
Cammy legösszeszedettebb meccse volt, egy eddig igen jól teljesítő D ellen.Jön a Vikings azokat is el kő picsázni, mondjuk ők egy Petersonnal jobbak a Skinsnél, de ettől függetlenül nyerni kell.
több mint 13 éve
p3t1
36
Igen igen...ma nem volt turnover és összeállt a Rz-offense is a második félidőre...valamint a D se sz.pott be nagy playeket.......összeségében elégedett vagyok....Cam és Smity nagyon ott voltak ma.....😊😊
"You are not as bad as you think when you lose. You are not as good as you think when you win."
több mint 13 éve
Ahogy az eredménykövetőben is szó volt róla, nem csináltunk turnovert, és a második félidőben hatékonyak voltunk a RZ-ban is. Ennyin múlik ez a játék, így belefért a D futás elleni betlije és a két bekapott TD Becktől.Camre nincsenek szavak.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
ezeket agyonvertük2-5 😊
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Ez a meccs meglehet a Panthersnek. Washington offense nagyon gyér, Cam pedig mindenki ellen termeli a yardokat.
több mint 13 éve
aztec
1 360
Ideje lenne már, hogy ne csak egy JAX elleni győzelem legyen a zsákban, hanem egy nagyobb falat is. 😉 Ha a csapat végre megtanulna győzni, most akár 3-3mal is állhatnátok.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Smittynek menni szokott ellenük, bár Hall már sajnos nincs 😂Most lesz, remélem alázni fogja 😊
Jakehomer
Olsen is játszhat, az O rendben lesz, a védelmet kell összekapni, hogy ne villoghasson a fogalmatlan Beck és akkor jók lehetünk.
2-5 here we come 😊
több mint 13 éve
Sztem behúzzuk, már van net, tudom nézni, ennek be kell jönnie 😊 JAX is ilyen matchup volt, mégis megnyertük.Mit akarunk játszani? Hát ugye adva van egy futás ellen tragikomikus védelem, innentől kezdve sok lehetőség nincs, pontháború oszt ki jön ki jobban belőle. Hát eddig nem mi, de fog ez még változni.
Amúgy véleményem szerint a szezon után DeWillnek vagy Stewnak menni kell trade keretén belül, kérdés mit tudunk kapni valamelyikükért. Így, hogy Cam ennyire bevált, tök fölösleges két ilyen kvalitású RB. Egyszerűen nincs lehetőségünk kihasználni a képességeiket.
Otah már fel sem tud idegesíteni, vágjuk ki a picsába, nem létezik hogy képtelen egészséges maradni.
JÓSLAT 😊
A byeweekig megnyerjük mindkét meccsünk, aztán utána a csoporton belül is hozunk kettőt (TB, ATL), a Colts ellen is jók leszünk még talán egy W-re, így olyan 6-10 körül fogunk zárni.
Ezzel lesz egy 10. hely körüli pickünk, amit most igen sok mindenre fel lehet majd használni. Az O-ba jöhet egy klasszis WR, Camnek szüksége lesz célpontra Smitty után is, vagy egy sokoldalú falember, akit több helyen is lehetne használni. A védelembe DT-t nem hiszem, hogy drafton kéne nézni, azt inkább FA-n vagy trade útján, DE-ek megvannak, OLB is jöhet Davis kiesése miatt, vagy egy elit CB.
Most nyilván szar a szánk íze a sok elkerülhető vereség miatt, de azért ne úgy fogjuk fel, hogy minden ami jó az Cam miatt van, ami szar az pedig Rivera miatt. Én akkor leszek morci, ha nem lesz meg a 6-10 (na jó 5-11-nél se megyek a falnak) és nem vetkőzzük le az év végére a gyökérségeinket (na jó azok nagy részét).
több mint 13 éve
A Washington is szét fog minket futni, ne legyen kétsége senkinek e felől. Rossz matchup a Skins, jól futnak és jó a védelmük. Nekünk azokon a meccseken van esélyünk, ahol gyengébb az ellenfél futójátéka és a védelme (hahó Packers, Saints).
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Továbbra is tartom hogy gyenge meccse volt Camnek, nem lehet meggyőzni 😀 ! Szerencsére külföldi szakértők is megerősitettek ebben.Nézd, azt gondolsz Cam játékáról, amit jól esik, de az, hogy a külföldi szakértőkre hivatkozol (akiket azért fizetnek, hogy ellentmondásos dolgokat mondjanak, hogy mindig legyen téma), az egészen röhejes. Majdnem olyan rossz, mintha Ricsi okosságait mantráznád 😛
Lépjünk tovább a Skins meccsre. Az ő támadó játékuk nem hiszem hogy gondot jelenthet a mi elég gyenge védelmünknek. Ami aggasztóbb hogy elég jó a védelmük a futás és a passz ellen is. Camnek nem lesz egyszerű dolga, de szerintem megoldja. LaFellt többet lehetne foglalkoztatni, ügyes a srác, ezt már megmutatta. Remélem Stewnak is bejön egy 100+os teljesítmény mert már nagyon kéne. 2-5-öt várok nagyon. Egy szép W-nek annyira örülnék már. A 3-4-et meg hagyjuk beszélni sem érdemes róla.Delhomme
Camnek mindent egyedül kell csinálnia, felfoghatatlan, hogy játszik ilyen jól, az Atlanta ellen alig hibázott (voltak korábban sokkal nagyobb hibái, az más kérdés, hogy egy csomót megúszott). De amíg elképzelés nélkül játszik a csapat, márpedig az elképzelés kimerül annyiban, hogy majd Cam megoldja, addig kurva nehéz eredményt elérni.
Ez az én alapvető bajom, lement hat meccs és fogalmam sincs, mit akarunk játszani. Lehetett Foxot utálni a kockázatkerülő, kiszámítható játék miatt, sőt, azon is lehet vitatkozni, hogy ebben a szar pass happy ligában már nem versenyképes az ő filozófiája, de nála lehetett látni, hogy mit akar megvalósítani. Hosszú labdabirtoklások, sok futás, akkor is ha nem megy, abból play action passzok, néhány nagy play Smittyre, D-ben pedig bend dont break, minimalizálni az ellenfél támadásainak számát, és a RZ-ban megállítani őket. Ezzel low scoring meccsek kikényszerítése, amit jó eséllyel a végére fáradó D ellen meg lehet nyerni - nem véletlenül volt olyan sok game winning drive-ja Jake-nek.
Valaki mondja el please, hogy most mit akarunk játszani, mert én nem látom.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
"As reported earlier today, RT Jeff Otah has been placed on IR and will miss the remainder of the season."Miért is ne....A fél kezdőcsapat sérült listán....Next man up! In Byron Bell we trust! 😀
You can tell me I'm short. You can tell me I'm slow. You can tell me I can't run. You can tell me I ain't gonna be nothing.But I'm wearing this jersey, baby. I'm wearing this jersey.
több mint 13 éve
John Beck....Ő fog szarrá dobálni bennünket vasárnap 😊
több mint 13 éve
Továbbra is tartom hogy gyenge meccse volt Camnek, nem lehet meggyőzni 😀 ! Szerencsére külföldi szakértők is megerősitettek ebben.Lépjünk tovább a Skins meccsre. Az ő támadó játékuk nem hiszem hogy gondot jelenthet a mi elég gyenge védelmünknek. Ami aggasztóbb hogy elég jó a védelmük a futás és a passz ellen is. Camnek nem lesz egyszerű dolga, de szerintem megoldja. LaFellt többet lehetne foglalkoztatni, ügyes a srác, ezt már megmutatta. Remélem Stewnak is bejön egy 100+os teljesítmény mert már nagyon kéne. 2-5-öt várok nagyon. Egy szép W-nek annyira örülnék már. A 3-4-et meg hagyjuk beszélni sem érdemes róla.
több mint 13 éve
Ezt a meccset sem láttam sajnos, úgy tűnik ez nem jó ómen...Ennek ellenére továbbra sem érzem, hogy el kéne keseredjünk, ha jövőre is itt tartunk akkor lesz gáz. Modjuk ez a 3-4 remélem csak vmi elmeháborodás szüleménye, totálisan alkalmatlan rá a keret, nincs NT (Fu 4-3-ban is a leggyengébb lánccszem, 3-4-ben még hatványozottabb lenne a szerepe, bele se gondoljunk mi várna ránk. Nem lesz rossz ez a védelem, jövőre ha hozunk egy normális DT-t, McClainnek már vannak megvillanásai (az elfogadhatótól még azért messze van) a két DE überkirály, Beason elképesztően fontos láncszeme a védelemnek, hizem hogy vele nem így nézne ki az egész (mondjuk jó nagy faszság volt egy meccs miatt kockáztatni az egész szezont...) A secondary jobb, mint vártuk, plusz még ha Hogan felépül, már Pughot sem kell majd erőltetni. Az Offense meg adott, azzal nem nagyon lesz bajukn az lekövetkezendő időben.
Szóval reménykedjünk, mást nagyon nem tehetünk.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sziasztok elég menő egyedi sorszámos Panthers-es órák akciósan eladók! ha érdekel szóljatok vagy írjatok erre: krisz@klugex.com és mondjátok h itt találtatok erre. Itt vannak képek: ( http://www.klugex.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=hu&Product_Code=NF45&Category_Code=KOR )
több mint 13 éve
Az utolsó picknél már mindegy volt, azért dobta, hogy ütközhessen utána egyet 😀 Az elsőt éreztem leginkább az ő hibájának, még ha pechünk is volt a labda pattanásával, de hogy egyáltalán bele tudott érni a védő, az az ő hibája. A másodiknál szar volt a playcall, sokadszorra próbáltuk meg ezt a screent, simán leolvasta a D, és nem teljesen elvárható Camtől, hogy lereagálja a DT visszalépését. Mondjuk így is egy bravúros egykezes elkapás kellett a pickhez, amiket DT-k azért nem szoktak mindennap megcsinálni.
Ha kivennénk Camet és visszaraknánk Jimmyt, ez a csapat rosszabb lenne, mint a tavalyi, ez Rivera legnagyobb kritikája.
A legújabb, hogy bedobták a 3-4-re váltást. Ja, végül is pazaroljuk el az egyetlen posztot, ahol rendben vagyunk (DE), legyen még szarabb a DL, erre van szükségünk.
Tepper takarodj!