Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 13 éve
p3t1
36
Nem tudom hogy örüljek e vagy nem....megvan az első győzelem...de ilyen játékkal....egy ilyen csapat ellen.....eddig bizakodóbb voltam...erre egy győzelem bizonytalanít el......nah de lehet ez egy ilyen nap volt....nyögvenyelősen hoztuk a meccset.....nem kell magyarázni......nézzünk inkább előre....van hova fejlődni...😊
"You are not as bad as you think when you lose. You are not as good as you think when you win."
több mint 13 éve
Gratula a Whez. Tehát ha Newton remek szívtok, ha Newton pocsék nyertek. Megvan a nyerő recept.
több mint 13 éve
Toronymagasan a legszarabb teljesítmény, toronymagasan a legszarabb ellenfél, de győzelem.Azt meg ugye nem kell megmagyarázni 😊
Egyébként szánalmas volt 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Elég necces volt de legalább megvan az első győzelem...
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
szántsák fel az egészet a g..ibe
több mint 13 éve
van ám eredménykövető topik is.
több mint 13 éve
Hát ez csúnya TD volt...
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
😀 safety 😀
több mint 13 éve
p3t1
36
Tudtok valami linket?JUNIOR46http://www.firstrowsports.tv/watch/82765/1/watch-carolina-panthers-vs-jacksonville-jaguars.html
"You are not as bad as you think when you lose. You are not as good as you think when you win."
több mint 13 éve
Tudtok valami linket?
több mint 13 éve
Ez alap hogy ezt a meccset most meg kell nyernünk...
több mint 13 éve
Én minden meccsen győzelmet várok 😊JakehomerIgazad is van. A döntetlen ritka.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Én minden meccsen győzelmet várok 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Gameday! 😊Mojo nyilván szarrá fog futni minket, ez evidens.
De ettől még simán nyerhetünk.
Az is előfordulhat, hogy Gabbert is jó lesz, a backup,rookie,noname qb-k általában szétdobálnak minket 😊
De még ettől is nyerhetünk.
Az O-nak kell termelni yardokat mint eddig, azonban a rednzone-ban mindenképp hatékonyabbnak kell lenni.
Gyökér penaltykkal nem kéne megszivatni magunkat. Nem kéne szórni a labdákat, mint tyúk a töreket.
A D-nek pedig a sok engedett yard ellenére időnként nagy playeket csinálni, a láma TD-ket meg kerüljük el ha egy mód van rá. Mondjuk Pugh-gal a secondary-ben ez nem lesz egyszerű.
Ez az első meccs, amikor győzelmet várok, eddig csak örültem a jó játéknak. Remélem nem basznak ki velem a fiúk! 😊
több mint 13 éve
MJD-től tartok, meg a saját hülyeségeinktől.Kell a jó kezdés megint, hogy catchupot kelljen a Jaxnek játszania, ne kontrollálhassák az órát és akkor Gabbertet bele lehet kényszeríteni néhány nagyobb hibába.
A védelemből lehet, hogy Godfrey se játszhat, szóval azért ez érdekes lesz. Nem egyszerű meccs, elég jó az ellenfél védelme, de ha a Packers ellen tartottuk a lépést, akkor a Jax ellen is fogjuk.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Egy kis Carolinat is érintő hírecske: Vasárnap rookie QB rangadó van kilátásban. 95+%, hogy Gabbert kezd a Panthers (és Newton) ellen vasárnap.
több mint 13 éve
Jason Phillips, LB claimelve lett. Davis meg már hivatalosan is IR listán van.DenyMég egy érkező: Frank Kearse, védőfal játékos. Eddig Delfin PS-ben volt.
Reggie Wells, OG repült, hogy legyen helye.
több mint 13 éve
Jason Phillips, LB claimelve lett. Davis meg már hivatalosan is IR listán van.
több mint 13 éve
Nagyon tetszik az ide Panthers en Newtont is nagyon kedveltem mar az egyetemen is. Mit ossze passzol, nem akarok hinni a szememnek! Gratula mindket eddigi meccsert, elvezet nezni, es hamarosan a gyozelem is meglesz szerintem.
több mint 13 éve
Nagy csapás ez a csapatnak, de annál is nagyobb Davisnek. Nagyon sajnálom a fickót, nem ezt érdemelte.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Davis ACL, asszem neki ezzel ennyi volt... 😕Twitteren be is jelentette a visszavonulását:S
Két meccs alatt kihalt a LB sorunk....gabokocka
mennyi a garantált fizuja?
szerk.: 7 milkás signing bonust kapott, ezzel csak beindítja a civil pályafutását
több mint 13 éve
Davis ACL, asszem neki ezzel ennyi volt... 😕Két meccs alatt kihalt a LB sorunk....
több mint 13 éve
Igen, LaFellt kihagytam. Két olyan elkapása volt, hogy no comment.Illetve Charles Johnsont kell még megemlítsem mindenképp. A 3&1 stopja überkirály volt.
Amúgy amikor a redzone-ban az elején kaptunk egy holding penaltyt azt kire fújták? Elvileg Gross nevét mondták be, de ő rohadtul semmit sem csinált. Az meg azért nagyon nem mindegy, hogy 3 yardról, vagy 13-ról próbálkozol...
Rohadtul várom már a vasárnapot 😊
Nagyon tetszik a csapat a két zakó ellenére.
több mint 13 éve
aztec
1 360
Azt lehetett tudni, hogy a tavalyi Panthers volt minden idők talán legjobb 1/1-es húzója, szóval a csapat magja nagyjából kész volt, épp csak egy irányító hiányzott.A Packers látványosan a nagy játékokra ment rá, mint 2 éve a Saints, kapták a yardokat rendesen, de amikor kellett labdákat szereztek.Lehet többet kellett volna futni és akkor talán még szorosabb lett volna a meccs, sőt.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Ja és LaFellt muszáj megdicsérnem, nagyon kellemes meglepetés a srác, a TD elkapása bravúros volt, de amikor felé dob Cam, szinte mindig megcsinálja a playt, ráadásul tisztára is tudja játszani magát.
Tepper takarodj!