NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 14 éve
Ha minden igaz, Jake kezd majd ellenünk. A hét meccse 😊
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1710NFC South heti körkép - sajnos most egy olyan koncepció volt, amibe a Panthers nem nagyon illett, de jövő héten kárpótlás lesz 😊 Addig is a divízió szempontjából érdekes lehet.
több mint 14 éve
Panthers add QB Keith Null to practice squad and S Gerald Alexander to active roster, waive WR Devin Thomas and put LB Sean Ware on IR.deny79Gerald jó arc; (twitteren meg hiperaktiv...); örülök hogy idekerült- bár nem tőle kerül kli a kátyúból a Panthers szekere.
Null volt nálunk is P squados; de nem tudott megragadni; ami nem biztos hogy jó előjel...
több mint 14 éve
Panthers add QB Keith Null to practice squad and S Gerald Alexander to active roster, waive WR Devin Thomas and put LB Sean Ware on IR.
több mint 14 éve
Az OL jó. Lesz.Egy normális QB előtt ezt a falat a legjobbak között fogják emlegetni, egy RG kell és megvagyunk.
Ez 70%-ban (azért ennyit írok, mert Schwartz azért már sokat játszott tavaly is) ugyanaz a fal, amelyik mögött NFL rekordot döntött tavaly Stew és DeAngelo. Jó pass protectiont meg nehéz ilyen irányítókkal és főleg ilyen inkompetens OC-vel összehozni, aki olyan playeket hív a nyilvánvaló blitzeknél, aminek 5-6 másodperc kell a kibontakozására. Davidsont nem lehet eléggé fikázni ezért az idei szánalomért.
Clausen nem teljesen reménytelen eset, de nagyon messze van attól, hogy nyugodt szívvel a kezébe adjam a csapatot. És ha van esélyed Luckra, akkor nem fogsz Clausennel évekig szenvedni...
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
és Jimmy?mondjuk annyira súlytalan volt eddig,hogy el is felejtettem,hogy itt van,adnék neki egy évet,hátha csinál is valami értelmesetQB kell a legjobban, not even close.Sajnálom nagyon a csapatot,mert sokkal többre hivatott szvsz,csak ugye kéne (normális) irányító (Lesz lehetőség a drafton szerezni egyet,esetleg trade során)Newmanülj le, egyes 😛
Otah, Davis, Connor, DeWill, Stewart IR
DT kell legjobban szerintem. Fairley 1/1 tetszeneHöri
Persze nem bánnám a DT 1/1-et se, ha jönne Manning FA-n 😛Jakehomer
ofal kuka,pass protection szar,run blockról nem is beszélve,de az idei draft nagyon kulák ebből a szempontból,úgyhogy marad a d-fal,fairley meg egy állat
több mint 14 éve
QB draft esetén legyen Clausen trade, különben berágok a csapatra 😛QB kell a legjobban, not even close.Sajnálom nagyon a csapatot,mert sokkal többre hivatott szvsz,csak ugye kéne (normális) irányító (Lesz lehetőség a drafton szerezni egyet,esetleg trade során)Newmanülj le, egyes 😛
Persze nem bánnám a DT 1/1-et se, ha jönne Manning FA-n 😛Jakehomer
több mint 14 éve
QB kell a legjobban, not even close.Sajnálom nagyon a csapatot,mert sokkal többre hivatott szvsz,csak ugye kéne (normális) irányító (Lesz lehetőség a drafton szerezni egyet,esetleg trade során)Newmanülj le, egyes 😛
Persze nem bánnám a DT 1/1-et se, ha jönne Manning FA-n 😛
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Green 😊Sajnálom nagyon a csapatot,mert sokkal többre hivatott szvsz,csak ugye kéne (normális) irányító (Lesz lehetőség a drafton szerezni egyet,esetleg trade során)Newmanülj le, egyes 😛
több mint 14 éve
csutkára QB-t húznák,ja,hogy itt van Clausen (el is felejtettem 😛),akkor tényleg nem kell QB,1 évet még kaphata fiú,de nem többetSajnálom nagyon a csapatot,mert sokkal többre hivatott szvsz,csak ugye kéne (normális) irányító (Lesz lehetőség a drafton szerezni egyet,esetleg trade során)Newmanülj le, egyes 😛
OL class idén tényleg ergya (ha normális lenne,akkor azt húznék először),kabbe höri 😛,igazad van,Fairley kő
több mint 14 éve
Sajnálom nagyon a csapatot,mert sokkal többre hivatott szvsz,csak ugye kéne (normális) irányító (Lesz lehetőség a drafton szerezni egyet,esetleg trade során)Newmanülj le, egyes 😛
DT kell legjobban szerintem. Fairley 1/1 tetszene
több mint 14 éve
Sajnálom nagyon a csapatot,mert sokkal többre hivatott szvsz,csak ugye kéne (normális) irányító (Lesz lehetőség a drafton szerezni egyet,esetleg trade során)
több mint 14 éve
Istenem! Miért óóóóóóóóóóóóóóóó miért??? 😐 😐 😐JUNIOR#46Nem tök mindegy, melyik QB szenved majd? Ha lehetne, visszalépnénk legszívesebben szerintem 😀
Na kicsit utánaolvastam azért, hogy mi motiválta Foxot, az újságírók gyakorlatilag egyöntetűen azt mondják, hogy ezzel képletesen bemutatott Richardsonnak, amiért idén ezt a rostert kapta tőle. Nem minden alap nélküli a feltételezés.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Még csak nem is top 3. De amúgy jogos az észrevétel, nyilván hasznát vettük volna még.Újabb IR, DeAngelo Williams...Az gáz, hogy 2, max 3 hét múlva visszajöhetett volna, de Fox azt mondta, hogy kellett a rosterhely? Végülis a legjobb játékosuk...Döme
Clausen nem edzettdeny79
A lépést kétféleképp is lehet interpretálni: lehet egy jel arra nézve, hogy a jövőben nem számítunk rá, vagy épp ellenkezőleg, kímélni akarjuk egy dobott szezonban.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Istenem! Miért óóóóóóóóóóóóóóóó miért??? 😐 😐 😐
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 14 éve
Vmit mindenesetre tudhat, hogy soha senki nem látta játszani 8 év alatt é mégsem kopott ki a ligából. 😀 😀Soldadosazért ez nem véletlen.
gondolod Sorginak vagy Painternek még lenne csapata ha be kellett volna álniuk?
St.Pierre a Boston Collegera járt, és 2 évig volt Tim Hasselbeck cseréje, aki most espn elemző 😊
Hát azért egy Ravens D ellen én sem biztos hogy odavetnék egy Tony Pike-ot..DömeJMR kéne
több mint 14 éve
Az eddigi posztja az volt, hogy hivatásos playbook tartó.Nem tudom, mit tud ez az ember, hogy 8 éve van a ligában és ezalatt 5 passzkísérletet kapott, de véletlenül sem kopott ki a ligából. 😀
A Steeler- és Cards-évekre emlékzem, mindig ott állt a partvonalon, legtöbbször a HC mellett és sokszor tényleg fogott vmi playbookszerűséget. 😂 Vmit mindenesetre tudhat, hogy soha senki nem látta játszani 8 év alatt é mégsem kopott ki a ligából. 😀 😀
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Hát azért egy Ravens D ellen én sem biztos hogy odavetnék egy Tony Pike-ot..Megnéztem,hogy ki ez a St. Pierre,azt hittem,hogy hülye vagyok azért nem emlékszek rá.Brian St. Pierre fog kezdeni...én sokkal inkább Pike-ot játszatnámadam8ezek megőrültekHöri
Hát nem is volt miért emlékezni.
Valóban ésszerűbb lenne egy rookie-t játszatni mint őt.Bazzani
több mint 14 éve
Megnéztem,hogy ki ez a St. Pierre,azt hittem,hogy hülye vagyok azért nem emlékszek rá.Brian St. Pierre fog kezdeni...én sokkal inkább Pike-ot játszatnámadam8ezek megőrültekHöri
Hát nem is volt miért emlékezni.
Valóban ésszerűbb lenne egy rookie-t játszatni mint őt.
több mint 14 éve
Brian St. Pierre fog kezdeni...én sokkal inkább Pike-ot játszatnámadam8ezek megőrültek
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Brian St. Pierre fog kezdeni...én sokkal inkább Pike-ot játszatnám
több mint 14 éve
DeWillel mi lesz? Kíváncsi vagyok, egy ilyen év után kap-e új szerződést.
több mint 14 éve
Újabb IR, DeAngelo Williams...Az gáz, hogy 2, max 3 hét múlva visszajöhetett volna, de Fox azt mondta, hogy kellett a rosterhely? Végülis a legjobb játékosuk...
Clausen nem edzettdeny79
több mint 14 éve
Panthers promote QB Brian St. Pierre from the practice squad and waive RB Andre Brown.