NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 14 éve
Kemény meccs...kellett hozzá a Green Bay is elég erőssen,iszonyat mennyi büntetést kaptak,2 interceptiont meg egy TD-t visszafújtak nekik de mind 100%ig jogos volt,bírók elég jól fújtak.Brian és Lance 88-adszor voltak együtt a pályán kezdőként ez semmelyik másik csapatnál nem fordult még elő. Picit azért lassultak, de két perccel a vége előtt a forced fumble, az parádés volt. Peppers még nem a régi, nem játszik még bombaformában, de a field goal blockja parádés volt. Rodgers. A liga egyik legjobbja szerintem. Vannak tökéletes passzok, amit egyszerűen nem lehet levédekezni, ilyen CB-kel. Gondolok itt a három lépéses passzaira amikor simán megdobta a quick slant-eket, de a negyedik negyedben az intentional gruounding az csúnya volt. 3 és 2-nél a negyedik negyedben 0 coverage-nél, úgy dobta az underneath passzt, hogy még a legvéremesebb Medvék is csettintettek. Ha van Lambeau leap, akkor Hestertől most láttuk a Soldier bounce-t. Örülök, hogy korai tippjeim nem jöttek be. Parádésan kezdtünk, messze még a vége, de jó úton járunk. Go Bears!
Cutler ideges volt végig,nem úgy mint Cowboys ellen,Matthewsék kikészítették már az elején,fal úgyanúgy kezdett mint week2 ben...van baj,1st round pickünk nem lehet más mint OL😊
Defense...Urlacher és Briggs amilyen formában vannak az hihetetlen,utoljára a XLI évben volt ilyen defense,mindenki a labdára megy,én azthittem Peanut fog megint fumble-t csinálni erre Brian...iszonyat nagy volt.
Benyeljük a rövid passzokat,tipikusan Rodgers szétszedett mnket ahogy kell,Linebackerek és Secondary közé dobált elég sokat,de amikor kellett megállítottuk őket...
Peppers meg egy freak,remegtek vele szemben végig😊anfernee
Football is life. The rest is just details.
több mint 14 éve
na ki az egyedüli veretlen az NFC-ben? 😛
több mint 14 éve
Kemény meccs...kellett hozzá a Green Bay is elég erőssen,iszonyat mennyi büntetést kaptak,2 interceptiont meg egy TD-t visszafújtak nekik de mind 100%ig jogos volt,bírók elég jól fújtak.Cutler ideges volt végig,nem úgy mint Cowboys ellen,Matthewsék kikészítették már az elején,fal úgyanúgy kezdett mint week2 ben...van baj,1st round pickünk nem lehet más mint OL😊
Defense...Urlacher és Briggs amilyen formában vannak az hihetetlen,utoljára a XLI évben volt ilyen defense,mindenki a labdára megy,én azthittem Peanut fog megint fumble-t csinálni erre Brian...iszonyat nagy volt.
Benyeljük a rövid passzokat,tipikusan Rodgers szétszedett mnket ahogy kell,Linebackerek és Secondary közé dobált elég sokat,de amikor kellett megállítottuk őket...
Peppers meg egy freak,remegtek vele szemben végig😊
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Gratula a győzelemhez, jó meccs volt. Sajnos Hester még mindig a régi :/ 😊
több mint 14 éve
JohnKerla
140
Gratulálok én is a győzelemhez, bár megmondom őszintén, nem erre az eredményre számítottam. Érdekes lesz idén az NFC North 😊
több mint 14 éve
Gratu a győzelemhez... bár ha jól sejtem, kellett a 152 yard bünti, hogy így legyen, de akkor is kemény meccsen, jó győzelem...
Hajrá Macik, találkozzunk a SB-n
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Nem bírtam ki megnéztem az összefoglalót. Pedig este a meccset is meg akarom.Én tartottam magam ahhoz, hogy a GB ellen bukta lesz, de nem. Az összefoglaló alapján is nagyon nagy meccsen sikerült a győzelmet kiharcolni.
Így elsőre továbbra is aggasztó a futás lehet, hogy nagyon nem megy, de ezt majd este meg lehet nézni rendesen.
több mint 14 éve
El se hiszem. Egyelőre csak a statisztikai adatokat böngészem, (hétre nekem is be kell érnem dolgozni), nem lehetett valami fényes a támadójáték, de a lényeg, és mindennél fontosabb a győzelem az ősi rivális ellen. A Packers mindenkinél az SB egyik esélyese (részemről sincs vita), ez alapján nem hiszem hogy a Bears ne lenne esélyes legalább egy Szabad Föld kupára.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
A végén azért Cutler 2x is majdnem elveszítette nektek a meccset...de nem volt rossz.A védelem kegyetlen.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Gratulálok a szomszédvárnak, szívvel-lélekkel küzdő csapatotok megérdemelten nyert.Amikor kellett, amit kellett, hoztátok, és ki is használtátok a hibáinkat. Még egyszer gratula.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
nos, fergeteges meccs volt, az első félidőben azt gondoltam nagyon elvernek minket, főleg a kihagyott 4th down után.. de aztán valami megváltozott. nagyon nagy tartást kell, hogy adjon a srácoknak ez a győzelem! ilyen kezdésre biztosan nem számítottam😊szerk: az első MNF élő nézés azért elég jól sikerált számomra! :cool:
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 14 éve
Kicsit elsikkadtunk fölötte, de Cutler becsajozott. Íme a hölgyről néhány fénykép, az apukája biztos büszke a kicsi lányára.LOL bazzeg! 😀
http://www.chicagonow.com/blogs/jay-cutler-superstar/2010/09/jay-cutler-cutie-kristin-cavallari-vanity-fair-pictorial.html
füligjimmy
Konquerornak nagy kedvence a csaj, azt hiszem a Van Wilder III-ban tűnt fel neki.
linkelt is egy videot twitterre már jó rég, de nem találom sehol basszameg 😀
szerk http://www.youtube.com/watch?v=vFqP_Y-s-Mk&feature=related
több mint 14 éve
Én korán lefekszem, hogy élőben nézhessem a meccset. Ezt a Vikingek elleni meccsek mellett szintén kötelező mindenkinek élőben nyomatnia... Jó játék és 1pontos győzelem, ennyit szeretnék csak ma! 😊Könnyen beszél, akinek nem 6kor kell kelni reggel 😊
soma80
több mint 14 éve
Tényleg azt hitted búza?! Én nem ítélkezek senki felett de ha búza lenne csak RBnek megy nem??? 😂Én meg voltam róla győződve, hogy az. Na, engem aztán a melegség hidegen hagy (jahaj de vicces vagyok ma), ha a Lombardi trófea árnyékában ő és Urlacher egymásnak esnek, az se érdekel. Csak nyerjék meg. De viccet félretéve, én nem vagyok tőle lenyűgözve, hogy ilyen C-kategriás tévés macákkal mozog. Eddig ez jó vért nem szült.
Amúgy akár mekkora a kiscsaj melle csak megkérdezném tőle hány óra... 😛
Legyen akaraterőd Jimmy, felvett meccsek nézésénél én személy szerint sokkal jobban tudom élvezni a meccshangulatot ha nem tudom az eredményt, feltéve persze ha vissza tudod nézni.
Este a szendvicsre dupla annyi sajtot tettem, ZABÁLJUK MEG ŐKET! :cool:davemayer
A mai meccsel kapcsolatban van egy olyan érzésem, hogy Taylor nagyobb szerepet fog kapni. Úgy érzem, mintha eddig jegelték volna. A blitzekre fel kell készülni, Matthews ellen ki kell találni néhány blokkolási variációt, és ami a lényeg, normálisan meg is kell csinálni. Nálam Shaffer nagyobb kérdőjel, mint Omi. Williams kiválását első dühömben én se bántam, most már kicsit húzom a szám szélét. A védelem várhatóan sok yardot fog kapni, ez hosszú éjszakának ígérkezik számukra. A lényeg, ilyen kaliberű ellenfél ellen szinte hiba nélküli játékra van szükség. Ezt persze ők is elmondhatják. Aztán a várakozásokra rácáfolva egy nevetségesen alacsony színvonalú meccset láthatunk 😀
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Én korán lefekszem, hogy élőben nézhessem a meccset. Ezt a Vikingek elleni meccsek mellett szintén kötelező mindenkinek élőben nyomatnia... Jó játék és 1pontos győzelem, ennyit szeretnék csak ma! 😊Cutler csaja nekem szimpi, én bírom az ilyen deszka csajokat, amúgy a lelkem reality-star volt, szóval esze tényleg nem sok, de ha nyugton tartja Cutlert, hát tőlem legyen...😊
több mint 14 éve
ROFLAmúgy én azt hittem, hogy saját térfélre szereti dobálni a gólokat, de mégis inkább a csajokra bukik, nahát.füligjimmyplay action fake 😛JayB
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Sajna nem tudom nézni a meccset, de reggel első dolgom, hogy megnézem az eredményt, nekem nincs túl sok akaraterőm. Azért én nem lennék meglepve, ha most jönne két vereség. A Dunának se szaladnék dühömben, ha jó játékkal kapunk ki egy jobb csapattól.Tényleg azt hitted búza?! Én nem ítélkezek senki felett de ha búza lenne csak RBnek megy nem??? 😂
Kicsit elsikkadtunk fölötte, de Cutler becsajozott. Íme a hölgyről néhány fénykép, az apukája biztos büszke a kicsi lányára.
http://www.chicagonow.com/blogs/jay-cutler-superstar/2010/09/jay-cutler-cutie-kristin-cavallari-vanity-fair-pictorial.html
Nincs sok csöcs a csajon, szerintem dekára meg lehet mondani az eszét, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek? Mindenesetre látszik, hogy JC sokkal nyugodtabb, nincs benne a a rengeteg feszültség 😀 Amúgy én azt hittem, hogy saját térfélre szereti dobálni a gólokat, de mégis inkább a csajokra bukik, nahát.füligjimmy
Amúgy akár mekkora a kiscsaj melle csak megkérdezném tőle hány óra... 😛
Legyen akaraterőd Jimmy, felvett meccsek nézésénél én személy szerint sokkal jobban tudom élvezni a meccshangulatot ha nem tudom az eredményt, feltéve persze ha vissza tudod nézni.
Este a szendvicsre dupla annyi sajtot tettem, ZABÁLJUK MEG ŐKET! :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Amúgy én azt hittem, hogy saját térfélre szereti dobálni a gólokat, de mégis inkább a csajokra bukik, nahát.füligjimmyplay action fake 😛
több mint 14 éve
Sajna nem tudom nézni a meccset, de reggel első dolgom, hogy megnézem az eredményt, nekem nincs túl sok akaraterőm. Azért én nem lennék meglepve, ha most jönne két vereség. A Dunának se szaladnék dühömben, ha jó játékkal kapunk ki egy jobb csapattól. Kicsit elsikkadtunk fölötte, de Cutler becsajozott. Íme a hölgyről néhány fénykép, az apukája biztos büszke a kicsi lányára.
Nincs sok csöcs a csajon, szerintem dekára meg lehet mondani az eszét, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek? Mindenesetre látszik, hogy JC sokkal nyugodtabb, nincs benne a a rengeteg feszültség 😀 Amúgy én azt hittem, hogy saját térfélre szereti dobálni a gólokat, de mégis inkább a csajokra bukik, nahát.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
felejtős. Ahogy közeledik a meccs egyre inkább reménykedek. Remélem valami normális szakkom lesz. Olivér, Sanyi kilőve. Marad Viziló, Márk és Gumbó. Ha netán utóbbi lesz jövök netre, különben TVből élvezem a meccset.GO BEARS!
több mint 14 éve
ezt ítam én is hogy ha ma nyerünk az lendületet adhat az idegenbeli meccsekre(amik hozhatóak)Nézegettem kicsit a sorsolásunkat. Ma egy esetleges W-vel 3-0 után utaznánk az erősen sebezhetőnek tűnő Giantshez, azok után, az eddig 0-3 Carolina otthona is húzható, majd itthon Seattle és Washington is nyerhető meccs, hogy az bye után sorra kerülő Bills ellenit ne is említsem. Tehát első 8 meccsünkből azt mondom egy 6-2-t minimum kikellene innen hozni, ha a Cowboys elleni meccset veszem alapul. Onnan pedig már lehetne matekozni. De az még nagyon messze van.... Ráadásul tavaly is félig rózsaszín volt 4 kör után...tüsi91úúúúúúúúú legyünk túl a main basszus😀anfernee
bye week 0 L-al? 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Nézegettem kicsit a sorsolásunkat. Ma egy esetleges W-vel 3-0 után utaznánk az erősen sebezhetőnek tűnő Giantshez, azok után, az eddig 0-3 Carolina otthona is húzható, majd itthon Seattle és Washington is nyerhető meccs, hogy az bye után sorra kerülő Bills ellenit ne is említsem. Tehát első 8 meccsünkből azt mondom egy 6-2-t minimum kikellene innen hozni, ha a Cowboys elleni meccset veszem alapul. Onnan pedig már lehetne matekozni. De az még nagyon messze van.... Ráadásul tavaly is félig rózsaszín volt 4 kör után...tüsi91úúúúúúúúú legyünk túl a main basszus😀
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Nézegettem kicsit a sorsolásunkat. Ma egy esetleges W-vel 3-0 után utaznánk az erősen sebezhetőnek tűnő Giantshez, azok után, az eddig 0-3 Carolina otthona is húzható, majd itthon Seattle és Washington is nyerhető meccs, hogy az bye után sorra kerülő Bills ellenit ne is említsem. Tehát első 8 meccsünkből azt mondom egy 6-2-t minimum kikellene innen hozni, ha a Cowboys elleni meccset veszem alapul. Onnan pedig már lehetne matekozni. De az még nagyon messze van.... Ráadásul tavaly is félig rózsaszín volt 4 kör után...
több mint 14 éve
http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3D8WJsuM19-8c&h=2b12fObama velünk van😊
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
NFC North derbi, veretlen csapatok meccse, MNF. Nem kell több. Talán még egy -10 fok egy kellemes chicagoi széllel még inkább illene ehhez a meccshez, de így is jó lesz. Őszintén megmondva gondolkodva, kicsit átnézve a csapatot nem tudom hová kellene tennem. Melyik is az igazi arcunk? Az első hétbeli, vagy a Cowboyst verő? Vagy a 2 között valahol félúton? Ma eldől. Tavaly oda-vissza kikaptunk 2 szoros meccsen, remélem most felénk billen el a mérleg nyelve. Magáról a csapatról: Tavaly finoman szólva sem ízlett nekünk a GB védekezése, a folyamatos blitzek. Cutler dobott 6 picket a 2 meccsen, futójátékunk nem nagyon volt. Ebből kiindulva nem sok esély mutatkozna, de hála Istennek idén más a kép. A fal még mindig tré ezzel együtt kell élnünk. Nagyon bízok Martzban, hogy hasonlóan jó playcalling lesz, mint múlt héten. A secondary Woodson kivételével sbezhetőnek tűnik, viszont az LB soruk parádés. Rengeteg passzjátékunk lesz, ahol az RBknek és az aktuális FBnek többségben blokkoló szerep jut. Vélem azt, hogy az offense képes lesz olyat produkálni amivel reális esélyünk van a győzelemre.
Nagy meccs lesz a labda túl oldalán is. A DL kap egy olyan ellenfelet, amely ellen lehet turbózni a számokat. A Lions ellen sem voltam különösen elragadtatva a pass rushtól, múlt héten nem sikerült sacket elérni. Futójátéka nincs a GBnek, bár Grant általában ellenünk mindig alkot vmit, de ugye ő sincs, szóval kétlem, hogy jelentős számokat produkálna a Packers. 50-70 yard között valahol. Innentől kezdve kérdés a turnoverek száma. Mert Rodgers passzol majd gazdagon, de ha megint sikerül 3 labdát szereznünk és a kritikus helyzeteket megoldani a Defenseel sem lesz gond.
Green Bayben ha azt mondom az utóbbi években nem volt kiemelkedő az ST akkor helyesen fogalmazok. Sajnos a preseasonbeli tapasztalatok és az első 2 meccs alapján nálunk sem az idén. Packers ellen hagyományosan jó visszahordásaink voltak, most viszont a Speckó teamtől tartok a legjobban. Crosbyban ettől függetlenül bízhatunk, bár idén elég tűrhetően rugdal, de benne benne van a hiba.
Összeségében kiélezett meccsre számítok, amit eldöntenek a turnoverek. Mesés lenne 3-0al kezdeni, de nincs tragédia esetleges vereség után sem. Minden esetre jobbkor talán nem is jöhetne egy Chicago - Green Bay meccs az amerikai futball kedvelőinek.