NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
68
10
19:00
RedZone week 12
46
8
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
35
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
33
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
10
4
Indianapolis Colts - Detroit Lions
5
5
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 14 éve
Williamst valahogy nem sajnálom...davemayerÉn igen...amilyen draftjaink voltak nem kellene még 1 1st rounder kuka😊meg azért várjuk meg mi lesz így h rájuk is készülnek nem Williamsre
"Do or Do not. There is no try."
több mint 14 éve
Williamst valahogy nem sajnálom...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Hú hiszen mindjárt monday night! TÁ-TÁ-tá-TÁÁÁ 😂Williams és Wright out...ugyh Omi kezd LT-ben ahogy a Cowboys meccset fejezték be,Williams kicsit hamarabb fog visszajönni,Wrightnak kb 4 hét...
Sajnos nem látom élőben, csak felvételről, addig teljes hírzárlat még a telómat is kikapcsolom...(tesóm úgyis megszivat)
Remélem Rodgers meg Matthewst lefogjuk, akkor van esély a győzelemre. Igyanak vért a fiúk, hazai pályán csak nem hagyják hogy cseszegessék őket?! 😀
Nem volt időm megnézni, valaki aki megnézte írja be hogy van-e valami key injury? köszi
Sok sört, sok pancake-t, bears győzelmet mindenkinek! 😊davemayer
több mint 14 éve
Hú hiszen mindjárt monday night! TÁ-TÁ-tá-TÁÁÁ 😂 Sajnos nem látom élőben, csak felvételről, addig teljes hírzárlat még a telómat is kikapcsolom...(tesóm úgyis megszivat)
Remélem Rodgers meg Matthewst lefogjuk, akkor van esély a győzelemre. Igyanak vért a fiúk, hazai pályán csak nem hagyják hogy cseszegessék őket?! 😀
Nem volt időm megnézni, valaki aki megnézte írja be hogy van-e valami key injury? köszi
Sok sört, sok pancake-t, bears győzelmet mindenkinek! 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
A Cowboys a Texans nemkicsit kiváló támadósorát teljesen levette a pályáról. Ennek fényében a múlt heti teljesítmény még szebb. Bár alulteljesítő csaptból bármikor kijöhet egy kitűnő eredmény.füligjimmyUgyanezt akartam írni 😊
Nagyon kemény meccsre számítok a MNF alkalmából, már itt az elején óriási téttel bír ez a rangadó.
Azt hiszem ha itt most nyerne a csapat akkor az lendületet adhat akár a következő 3-4 meccsre is
(bár átmehet nagyképűségbe az önbizalom aztán annyi az egésznek ugyebár...)
Jobb lett volna ma játszani a Vikings-el, nem haraptak még ma sem szvsz de ez a győzelem és főleg ha követi majd még 1-2 zsinórban az felhozhatja őket a tavalyi szintre, de erre remélem minimális az esély 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
A Cowboys a Texans nemkicsit kiváló támadósorát teljesen levette a pályáról. Ennek fényében a múlt heti teljesítmény még szebb. Bár alulteljesítő csaptból bármikor kijöhet egy kitűnő eredmény. A Packers elleni meccsen nem át, de mégis kicsit előrenézve, ezért is lesz nagyon nehéz a Giants elleni, megnéztem a meccsüket, hát röhejes teljesítményt nyújtottak, egy rakás bünti, olyan safety, amilyet én még nem is láttam, meg eladott labdák minden mennyiségben.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Üdv!Jön a nagy rangadó, érdekes mdon nincs túl nagy szájkarate (nem itt, a nagy vizen túl). A Packers megverte az Eaglest, és a Billst, ez mennyit ér (az Eagles 32 pontot kapott a Lionstól, a Bills pedig eléggé harmatos), elenünk fog kiderülni. Mackóföldén nem lehetnek túl büszkék az idénnyitóra, a Cowboys elleni játékra azért mr igen. Lehet, hogy a Boys túlértékelt, de saját pályán megverni őket nem kis dolog. A védelem kapott 13 pontot, ami remek teljesítmény, hiába a sok passzolt yard, jöttek a labdaszerzések, az LB-k egészen parádésan játszottak, a védőfal pedig legalább futás ellen nagyon jó volt. Az én észrevételeim alapján nem nagyon játszanak mást, mint az elmúlt években, kicsit talán agresszívabb a playhívás. Szóval a playbook nagyjából ugyanaz, csak egyszerűen jobban vannak a játékok kivitelezve.
Most nem kezdenék bele semmiféle Cutler-imádásba, mert ezért hozták, ezért kapja a nagy lóvét. Williams kiválása után jól alkalmazkodott a csapat és az edző, én Shaffertől nem voltam elájulva, de neki van mentsége, a meccs elején Louis meg egyenesen szar volt, Garza meg a szokásos puhapöcs. Omiyale kellemes meglepetés, eddig mindent mondtak rá, csak azt nem, hogy jó játékos lenne. Öröm volt nézni a counter blitz játékokat. Évek óta ezt hajtogatom, mint a pereces, végre ott vannak a jól megtervezett, és jól is kivitelezett RB screenek, többek között. Ezzel egy blitzelő csapatot nagyon meg lehet büntetni, le lehet lassítani a védelmet, hogy aztán máshonnan vigyék be nekik a következő ütést. Le a kalappal Martz előtt, eddig semmiféle hülye kritikára nem szolgált rá, pedig hallottunk belőle bőven (nem használja a Te-ket, csak hosszúpasszt tud, stb.) Remélhetőleg a támadófal fejlődőképes, hiába vannak minden bizonnyal képességbeli problémák is, mégiscsak az összeszokottság az alapja mindennek.
A hétvégére jó mulatást, pihenést, sörözést mindenkinek.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Felelevenítésképpen, ha jól emlékszem a Packers és a Vikings elleni Soldieron lévő meccseken ilyen retro mezekben játszunk:
több mint 14 éve
Örülök hogy bizakodsz a Packers ellen, bár nem emlékszem hogy ez milyen hatással van a konkrét végeredményre (ilyenkor nyerünk ugye...?) 😛davemayerEz úgy néz ki, hogy én bizakodok, kijelentek, jósolgatok, aztán néha bejön, inkább nem. Amúgy fenemód dícsérik Martzot, (okkal), senki nem említi, hogy Ron turner azért mégis milyen egy hulladék edző, és ilyen színvonalú munkáért mennyi pénzt vett fel, és ugyan ki volt az a faszkalap, aki kétszer is szerződést hosszabbított vele. Két új játékos érkezett, Taylor, és Manulamulena, biztos ők szabták át teljesen a támadósort.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
„A halálomról szóló híresztelések nagymértékben túlzottak" - don Fülig di St. JamesÜdv Jimmy újra körünkben!
2-0, eddig köszönjük szépen. Bár látom, győztes meccs után is ment a szidás vastagon, szóval szellemem tovább élt 😀 Az offseason elég tré volt, a rosterszűkítés se kis vihart kavart. Jött a Lions, ritka alacsony színvonalú meccsen verték őket. De azt a meccset is háromszor meg lehetett volna nyerni. No mindegy, ennél kevésbé impresszív módon tényleg nehéz győzni. Mondjuk ez a lions 32 pontot karcolt fel a táblára most az Eagles ellen. Most nem mennék bele elemezgetésbe, de a Cowboys elleni meccs már sokkal jobb volt. Főleg Williams kiválása után, többen voltak a pályán nélküle. A támadófal külön megér egy misét. A védelem az elvárható színvonalat hozza, kétszer egymás után, talán rendszer lesz belőle. Az ST elég rossz. :/
A Packers ellen nem értem, mire fel lennénk esélytelenebbek, tavaly ugyan söpörtek, de azt a mutatott játékot ők se tették ki az ablakba. Big Love mindig elég jól fel tudott készülni a Gb ellen, most végre támadó-koordinátor is van a csapatnál.füligjimmy
Látod, a többiekkel próbáltuk megőrizni azt a hangulatot amit minden hozzászólásoddal elénk varázsolsz , de hát a piros pöttyös az igazi... 😂
Örülök hogy bizakodsz a Packers ellen, bár nem emlékszem hogy ez milyen hatással van a konkrét végeredményre (ilyenkor nyerünk ugye...?) 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
"most végre támadó-koordinátor is van a csapatnál" by füligjimmyjó ilyet olvasni egy Bears topicban 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 14 éve
„A halálomról szóló híresztelések nagymértékben túlzottak" - don Fülig di St. James2-0, eddig köszönjük szépen. Bár látom, győztes meccs után is ment a szidás vastagon, szóval szellemem tovább élt 😀 Az offseason elég tré volt, a rosterszűkítés se kis vihart kavart. Jött a Lions, ritka alacsony színvonalú meccsen verték őket. De azt a meccset is háromszor meg lehetett volna nyerni. No mindegy, ennél kevésbé impresszív módon tényleg nehéz győzni. Mondjuk ez a lions 32 pontot karcolt fel a táblára most az Eagles ellen. Most nem mennék bele elemezgetésbe, de a Cowboys elleni meccs már sokkal jobb volt. Főleg Williams kiválása után, többen voltak a pályán nélküle. A támadófal külön megér egy misét. A védelem az elvárható színvonalat hozza, kétszer egymás után, talán rendszer lesz belőle. Az ST elég rossz. :/
A Packers ellen nem értem, mire fel lennénk esélytelenebbek, tavaly ugyan söpörtek, de azt a mutatott játékot ők se tették ki az ablakba. Big Love mindig elég jól fel tudott készülni a Gb ellen, most végre támadó-koordinátor is van a csapatnál.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Off de ha vkit érdekel McFarlane toys Urlacher bábú 6 inch,kb 15cm,teljesen új,4000 ftért,doboz nélkül az szóljon...6000kb boltban.http://www.spawn.com/toys/product.aspx?product=2183
több mint 14 éve
Én tartom, hogy a GB ellen kevések lesznek a macik.Lions ellen személy szerint nekem, csúnya lett volna más eredmény mint a győzelem. (akár mennyire másabb csapat mint 2 éve.)
Dallas ellen meglepő győzelem én nem számítottam rá, de így még nagyobb a boldogság.
Most viszont azt mondanám, hogy GB csoport első, én úgy érzem, hogy ők rendben vannak.
Viszont most már annyival pozitívabb vagyok, hogy a második hely meglehet, meg kell lennie, és reménykedni kell, hogy elég lesz a playoffra.
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Én nem pesszimista vagyok, hanem inkább realista, de semmiképp se túlzóan optimista, hogy nagyot csalódjak. Detroit ellen erős szenvedés után nyertünk, bár a Lions már nem az amely az elmúlt 2 évben és jókor utaztunk egy láthatóan frusztrált Dallashoz, akit valóban jó játékkal legyőztünk. De ettől nem fogom rögtön azt mondani, hogy legyőzzük a Green Bayt, még itthon sem. Éles meccs lesz, de ha a tegnapi játékot alulmúljuk, nem fogunk nyerni szvsz.
több mint 14 éve
Szerintem mindenki hisz a csapatban csak valaki jobban ki meri mondani valaki kevésbé 😉Nagyon nagy győzelem.1.héten Lions előtt az ment, hogy simán le fogunk bőgni még ellenük is olyan gyatra preseason után, aztán W lett.
Sok yard az beszaladt, de a Dallas ellen nem csoda, így is jó volt a D.
Az O meg messze messze nem látott szép teljesítmény a csapatnál. (Passzra értve természetesen)
GB ellen szerintem így is bukta lesz, de a Vikings már meglehet a csoportba én úgy érzem.Darth
2.héten Dallas előtt most már tuti L lesz, sőt oltári nagy verést kapunk idegenben esélye sincs a csapatnak... aztán W lett..
3. héten hazai pályán fogadjuk a Packerst... hazai pályán azért nehogy már ők legyenek az esélyesebbek. Komolyan mintha 0-2-vel kezdtünk volna. Én még ilyen pesszimista szurkolókat nem nagyon láttam. Van sok potenciál a csapatban,mind az O,mind a D részéről. Ha nem hibáznak sokat, akkor bárkit meg tudnak verni. Tudom, hogy a csapatunknak nem fekszik a 3-4 D-ben védekező csapatok, de tavaly is megoldottuk...
Szóval továbbra is én vagyok a csapat optimista szurkolója, én hiszek a csapatban! Go Bears!soma80
Abban tökéletesen igazad van hogy pesszimista volt a többség a meccsek előtt(bár a Lions ellen sztem a többség várta a győzelmet) és W lett de előzetesen szvsz nem lehetett számítani ekkora fejlődésre a playcalling területén ill. arra sem hogy a fiúk most tényleg akarják majd a győzelmet + valljuk meg azért volt szerencse is a tegnapi győzelemben, több döntő dropja is pl a Cowboysnak tegnap meg a kihagyott FG 20-17nél... Szóval ez egy meglepő ám annál szebb győzelem volt de korántsem érdemtelen!
Nagyon remélem hogy tudják tartani ezt a lelkesedést és formát, így akár beleszólhatunk a csoport végjátékába is ami nagyon tetszene 😀
A Vikes fel fog támadni, az ellenük vívott meccsek illetve a GB idegenben döntő lehet ( nagyon reménykedem hogy a Soldier Fielden meg tudjuk verni a sajtfejűeket, a vikingeket is meg tudtuk tavaly)
Jókor lesz a Bye Week is szerintem, addig mindent ki kéne sajtolni belőlük a minél jobb végjáték érdekében!
C'MON BEARS!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Nagyon nagy győzelem.1.héten Lions előtt az ment, hogy simán le fogunk bőgni még ellenük is olyan gyatra preseason után, aztán W lett.
Sok yard az beszaladt, de a Dallas ellen nem csoda, így is jó volt a D.
Az O meg messze messze nem látott szép teljesítmény a csapatnál. (Passzra értve természetesen)
GB ellen szerintem így is bukta lesz, de a Vikings már meglehet a csoportba én úgy érzem.Darth
2.héten Dallas előtt most már tuti L lesz, sőt oltári nagy verést kapunk idegenben esélye sincs a csapatnak... aztán W lett..
3. héten hazai pályán fogadjuk a Packerst... hazai pályán azért nehogy már ők legyenek az esélyesebbek. Komolyan mintha 0-2-vel kezdtünk volna. Én még ilyen pesszimista szurkolókat nem nagyon láttam. Van sok potenciál a csapatban,mind az O,mind a D részéről. Ha nem hibáznak sokat, akkor bárkit meg tudnak verni. Tudom, hogy a csapatunknak nem fekszik a 3-4 D-ben védekező csapatok, de tavaly is megoldottuk...
Szóval továbbra is én vagyok a csapat optimista szurkolója, én hiszek a csapatban! Go Bears!
több mint 14 éve
na az beteg volt majdnem kirúgott tesóm az albiból akkorát ordítottam 😀Azért 3. kísérleteknél az 1/11 nem éppen rózsás adat. Csak a teljesség kedvéért.tüsi91igen az nagyon csúnya,de az az 1 az 59 yardos volt😊anfernee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Azért 3. kísérleteknél az 1/11 nem éppen rózsás adat. Csak a teljesség kedvéért.tüsi91igen az nagyon csúnya,de az az 1 az 59 yardos volt😊
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Azért 3. kísérleteknél az 1/11 nem éppen rózsás adat. Csak a teljesség kedvéért.
több mint 14 éve
Nagyon nagy győzelem.Sok yard az beszaladt, de a Dallas ellen nem csoda, így is jó volt a D.
GB ellen szerintem így is bukta lesz, de a Vikings már meglehet a csoportba én úgy érzem.
több mint 14 éve
és ez csak week2 volt,mekkora lesz a változás 17.re😀Jaja nagy negatívság volt itt a preseason után,de week1 től más világ van mindíg...Igen nagy negativságok voltak eddig, de ezek szerintem jogosak voltak mivel csapnivaló volt a csapat szinte minden téren. A héten meg fogom nézni újra a Lions meccset utána meg a Cowboyst de valószinűleg olyan kontraszt lesz közte mintha eltelt volna legalább 1 szezon...davemayer
1 hét az nagyon sok idő NFL-ben,bármi lehet kb.
A D a superbowl szezon óta nem volt ilyen,repkedtek mindenfelé,és ha még sok yardot is csináltak Romoék amikor kellett megállították őket,Marinelli eddig megoldja amit rábíztak.
Martzre nem találok szavakat,Forté Marshall Faulkot játszik,használja Olsent is,ilyen playcallingot nem láttam még nálunk.2-0,lásssuk a Packerst
Emberek, ez óriási volt!anfernee
Nagyon vártam ezt a meccset, bár sírtam amikor az eredményre gondoltam a kickoffot megelőzően 😀
valahogy az egész meccsen azt lehetett érezni hogy meglehet. A félidőben azon imádkoztam ha szoros lesz nehogy kikapjunk, az inkább fájó lett volna mint egy sima idegenben.
Nagyszerű eredmény, nagyszerű teljesítmény, NAGYSZERŰ playcalling, ez csak W lehet 😛
1. Lehet tartani ezt a teljesítményt vagy ez 120 % volt?
2. Lehet egy hét alatt ekkorát fejlődni vagy a Lions meccs volt kisiklás (a W ellenére)?
A Packers elleni meccset én is vízválasztónak érzem, valamit ki kell találni ellenük is...
Ma megmutatták a srácok hogy tudnak küzdeni és játszani is, remélem ez nagy erőt ad nekik a folytatásra.
2-0 és a Vikes 0-2...KI hitte volna??? 😂davemayer
több mint 14 éve
Jaja nagy negatívság volt itt a preseason után,de week1 től más világ van mindíg...Igen nagy negativságok voltak eddig, de ezek szerintem jogosak voltak mivel csapnivaló volt a csapat szinte minden téren. A héten meg fogom nézni újra a Lions meccset utána meg a Cowboyst de valószinűleg olyan kontraszt lesz közte mintha eltelt volna legalább 1 szezon...
1 hét az nagyon sok idő NFL-ben,bármi lehet kb.
A D a superbowl szezon óta nem volt ilyen,repkedtek mindenfelé,és ha még sok yardot is csináltak Romoék amikor kellett megállították őket,Marinelli eddig megoldja amit rábíztak.
Martzre nem találok szavakat,Forté Marshall Faulkot játszik,használja Olsent is,ilyen playcallingot nem láttam még nálunk.2-0,lásssuk a Packerst
Emberek, ez óriási volt!anfernee
Nagyon vártam ezt a meccset, bár sírtam amikor az eredményre gondoltam a kickoffot megelőzően 😀
valahogy az egész meccsen azt lehetett érezni hogy meglehet. A félidőben azon imádkoztam ha szoros lesz nehogy kikapjunk, az inkább fájó lett volna mint egy sima idegenben.
Nagyszerű eredmény, nagyszerű teljesítmény, NAGYSZERŰ playcalling, ez csak W lehet 😛
2. Lehet egy hét alatt ekkorát fejlődni vagy a Lions meccs volt kisiklás (a W ellenére)?
A Packers elleni meccset én is vízválasztónak érzem, valamit ki kell találni ellenük is...
Ma megmutatták a srácok hogy tudnak küzdeni és játszani is, remélem ez nagy erőt ad nekik a folytatásra.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Megkövetem magam, mert nem gondoltam rá, hogy mi nyerhetünk Texasban, mégis sikerült. Kicsit átgondolva a mérkőzést van olyan dolog amit másként látok.Offense:
OL: hát használjuk az erősen középszerű jelzőt. Használhatnám a ramaty vagy a szar kifejezéseket, de mégis egy idegenbeli bravúr után engedékenyebb jelzőkkel is lehet illetni az egységet. Williams kiesése nem mondom, hogy előny, de nem is hátrány. Kérdés mondjuk, hogy Omi oda-vissza van ráncigálva a falban, nem tudom ez mennyire szerencsés. A pass protectiontől sem voltam elájulva, Jaynek rengetegszer kellett menekülni, viszont említsük meg, hogy volt 5-7 olyan dobóhelyzete, amikor bőven volt ideje nézelődni. Futásblokkolásról nem ejtenék szót. Olyan amilyen, jobb nem sokkal lesz.
Forteból nekem még mindig hiányzik valami futásoknál, elkapások után viszont ugyanolyan lendüleets, mint újonc évében.
WR: 😀 Hát nem emelem magasba Hestert, de tegnap volt az eddigi egyetlen olyan meccse, amikor hasonlított egy No.1 WR-re. Knox sebessége félelmetes és ezt ki is használja, nagy steal volt tavaly az 5. körben. Bennett visszatérése után átvette Aromashodutól a 3. számú WR szerepét. Semmi extra elkapások terén, de Olsen TDjénél remekül blokkolt. Olsen 1 elkapás 1TD. Erre azért nem jelenteném ki, hogy Martz használja... Martz 😊. Múlt héten őt is elküldtem a sunyiba, de tegnap a playcalling szerintem jó volt, nem véletlenül lett ő azért SB győztes off coordinátor és még Kitnaval is tudott 7 győzelmes szezont kihozni. 1 yardos vonalon pedig olyan playt játszottunk ami igaz baromi egyértelmű, de szinte levédekezhetetlen, ha jó helyre megy a passz. (régebbi drukkerek emlékezhetnek szinte replay volt a játék a 08as Vikings meccsen lévőre még Ortonnal). Cutler igazi vezetőként viselkedett a pályán. Valami ilyesmiért érhetett ennyi draft picket.
Defense: ööö sok engedett yard. Ez mindenképp negatívum. 3 turnover mindkét meccsen. Ez mindenképp pozitívum. Futás legyilkolása. Pozitívum. (itt megjegyezném azért, hogy akkor leszek igazán kíváncsi, mikor hátrányba leszünk és az ellenfél nyugodtan futhat vagy passzolhat, nincs rákényszerítve csak a passzra). Ami nagyon szembetűnő a kevés misstackle. Tavaly elképesztő sok ilyet láthattunk és azért ebben még mindig megmutatkozik Urlacher zsenialitása, hogy róla nem mennek tovább. Lehet, hogy már lassú, de még mindig biztos szerelő. Briggs hozza az elvárt szintetés Tino is. Tegnap a passrush azért nem volt egetverő, bár a végén már érett, hogy bezúzzuk Romot végül is egyszer sem sikerült. GB ellen viszont lehet szépíteni a statokat, sőt kell is, mert csak is akkor van esélyünk. DJ Moore jó Pippo Inzaghi módra jól halászott a zavarosba. Bowman és Peanut azonban sokszor megverték. Chris Harris is ölég rozsdásnak tűnik.
ST: Meccs előtt írtam, milyen rég kaptunk return TD-t. Bumm neki. Utána viszont már jó volt a coverage. Ilyen meccseken kitűnik milyen jó ha neked biztos lábú placekickered van.
Összeségébe sokszor fanyalgunk, hogy csak az offense volt jó, másik héten a defense volt jó, egyszerre egyik sem. Tegnap vmi olyesmi volt, hogy mindkettő klappolt. Szép győzelem, nagy győzelem, de még hosszú az év. Tavaly 4. kör után milyen szép volt az élet. 3-1 után jött 1-6. Hazudnék, ha azt mondanám nem tekintek bizakodva a GB elleni meccs elé, már így 1 héttel előtte, de azért nehogy nagyot csalódjunk. A GB esélyesebb, esetleges vereséggel sincs még gond, de nagy lehetőséget adott a Vikings a vereségével, mi pedig azzal, hogy egy gyenge rajtot, jó jótékkal feledtettünk.
több mint 14 éve
Jaja nagy negatívság volt itt a preseason után,de week1 től más világ van mindíg...1 hét az nagyon sok idő NFL-ben,bármi lehet kb.
Emberek, ez óriási volt!