Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 3 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Az NFL-ben két út vezet a siker felé. Az egyik a jó munka és/vagy szerencse. A másik, ha leszerződteted TB12-őt.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Matt Nagy is Covidos
csi77
Lesz ideje gameplant írni a Steelersre 🙃
steelwolf
Ja elképzelem ahogy facetime-on mondja ezt a csapatnak és a hátsóbb sorokból feltör a röhögés.

Aki látta a sideline-nál az arcokat a Bucs ellen az láthatta milyen arcot vágnak azok a játékosok akiknek fogalmuk sincs arról mit is kellene csinálni.
davemayer
Nálunk ez megy cirka 50 éve.
Bazzani
Bazza esküszöm számomra olyan ez az egész a lions-szal kapcsolatban mintha mindig feltennéd ugyanazt a lemezt bármi is történjék egy adott meccsen. Nagyon sok embernek feltűnt mennyivel másabb idén a lions, a veresegek ellenére is. Például az ahogy a rams elleni meccshez hozzáálltatok az kiváló volt és az elmúlt évek lionsától ez elképzelhetetlen lett volna.
davemayer
Mondjuk ez 0-7-nél, ennyi év szarakodás után nem valami biztató, főleg úgy, hogy Goff messze nem a megoldás hosszú távra a frencsi irányítónak. Kb ez olyan, mintha most mi Daltonnal állnánk hasonló mérleggel, de ügyesen játszanak a srácok.
Nem hiszem, hogy sokakat vigasztalna....
Ráadásul, lett volna esélyük valamelyik fiatal QB-t kihúzni, aki Goff mögött/mellett betanulhatott volna. Ja és mi kihúztuk Fieldset
Szóval, valahol értem.
csi77
Több szempontból sem lett volna értelme irwnyítót húzniuk most, pont Goff miatt. A mai nflben úgy tudsz hatékony sb windowt felépíteni ha a qb-d rookie contractjának idejében már contender tudsz lenni (lásd seattle wilsonnal). Ha most kihúzták volna Fieldset pl az hagyján hogy pályát nem látott volna Goff miatt de Goff szerződése miatt garantált is hogy nem fog kezdeni az első két évében. Mire felveszi a ritmust és hatékony lesz ott járna a csapat hogy szerződést kell hosszabbítani az új fr qb-val, ami mindig behatárolja utána a capet ugyebár.
Szerintem kifejezetten okosan csinálják, felépítenek egy új rostert Goffal, megnézik ki az akire lehet számítani hosszabb távon, aztán vagy jövőre vagy akár 2023ban kihúzzák az új fr qbt és robbantanak vele.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Matt Nagy is Covidos
csi77
steelwolf
Ja elképzelem ahogy facetime-on mondja ezt a csapatnak és a hátsóbb sorokból feltör a röhögés.

Aki látta a sideline-nál az arcokat a Bucs ellen az láthatta milyen arcot vágnak azok a játékosok akiknek fogalmuk sincs arról mit is kellene csinálni.
davemayer
Bazzani
Bazza esküszöm számomra olyan ez az egész a lions-szal kapcsolatban mintha mindig feltennéd ugyanazt a lemezt bármi is történjék egy adott meccsen. Nagyon sok embernek feltűnt mennyivel másabb idén a lions, a veresegek ellenére is. Például az ahogy a rams elleni meccshez hozzáálltatok az kiváló volt és az elmúlt évek lionsától ez elképzelhetetlen lett volna.
davemayer
0-10 idén.
A többi csak mellébeszélés.
Majd amikor ügyességre meg lelkesedésre adják a bajnoki címet akkor szólj.

több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 789 — Bears & Illinois fan
Matt Nagy is Covidos
csi77
steelwolf

davemayer
Bazzani
davemayer
Mondjuk ez 0-7-nél, ennyi év szarakodás után nem valami biztató, főleg úgy, hogy Goff messze nem a megoldás hosszú távra a frencsi irányítónak. Kb ez olyan, mintha most mi Daltonnal állnánk hasonló mérleggel, de ügyesen játszanak a srácok.
Nem hiszem, hogy sokakat vigasztalna....
Ráadásul, lett volna esélyük valamelyik fiatal QB-t kihúzni, aki Goff mögött/mellett betanulhatott volna. Ja és mi kihúztuk Fieldset
Szóval, valahol értem.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Matt Nagy is Covidos
csi77
steelwolf

davemayer
Bazzani

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Matt Nagy is Covidos
csi77
steelwolf

davemayer

Szerkesztette: Bazzani

több mint 3 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Matt Nagy is Covidos
csi77
steelwolf
ilyeneket, hogy gameplan nem mondanak Nagynak, mert a végén még össze zavarodna

több mint 3 éve
Matt Nagy is Covidos
csi77
steelwolf

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én nem bagatellizálnam el Nagy Covid pozitív tesztjét. Komoly baj van, mert a vírus benn van a Halasban. És nem Nagy lesz az utolsó, aki pozitív tesztet fog adni.
tüsi91
+ a GB-nél is felütötte a fejét. Lehet mi vittük?
csi77
Nem pofoztuk le Rodgerst, adott helyette covidot.

Sajnos tényleg ugy néz ki hogy a csapaton végig fog menni, amikor sorozatosan igy jönnek az esetek szamítani lehet rá hogy más is elkapja.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én nem bagatellizálnam el Nagy Covid pozitív tesztjét. Komoly baj van, mert a vírus benn van a Halasban. És nem Nagy lesz az utolsó, aki pozitív tesztet fog adni.
tüsi91
+ a GB-nél is felütötte a fejét. Lehet mi vittük?

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Matt Nagy is Covidos
csi77
steelwolf
A mit 😊?
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Matt Nagy is Covidos
csi77
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Matt Nagy is Covidos
csi77
Hát ez szomorú. Szerintem Covid protocolban kéne tartani a szezon végéig csak a biztonság kedvéért. Utánna pedig könnyes búcsút vehetnénk tőle és a soha nem létezett offensive rendszerétől…

több mint 3 éve
Matt Nagy is Covidos
csi77
Hátha nem rontja el a felkészülést a héten.
(Jobbulást persze neki.)
Bazzani
ha lesz még elég játékos, aki nem kerül karanténba...

Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
mintha buntetesben lenne
Toto21
Büntetésben van, amióta kiderült, hogy Nagy kezei alá kerül.
több mint 3 éve
Matt Nagy is Covidos
csi77
(Jobbulást persze neki.)
Bazzani
Az lehet, hogy a héten már nem rontja el, de már évek óta dolgozik rajta, így nem lesz fennakadás.
több mint 3 éve
Matt Nagy is Covidos
csi77
(Jobbulást persze neki.)

több mint 3 éve
Matt Nagy is Covidos

Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Eddig azon bosszankodtam, hogy folyton puntolunk. Most meg már odáig sem jutunk el... Attól tartok, hogy már Fields is megértette, hogy idén már nem lesz jobb a helyzet, legalábbis az arcán én ezt láttam.
mortirolo
Engem elegge zavar az is, hogy a play-ek utan nem ul le senki Melle, hogy atvegye vele a play-eket. Egyedul ul minden egyes drive utan, mintha buntetesben lenne. Dalton es a QB edzo mit csinal ilyenkor? Egymast masszirozzak vagy Mi?
több mint 3 éve
Eddig azon bosszankodtam, hogy folyton puntolunk. Most meg már odáig sem jutunk el... Attól tartok, hogy már Fields is megértette, hogy idén már nem lesz jobb a helyzet, legalábbis az arcán én ezt láttam.

Szerkesztette: mortirolo
több mint 3 éve
Fields ennyire rossz vagy a körülmények rosszak?
Bazzani
Rookie hibákkal játszik… Nade a Coaching mindent csinàl csak segíteni nem segítik.. amikor egy scramble QBból Pocket QBt akarnak. Manningből Wilsont… Wilsonból meg Manninget..
ricsiii83
Nem értek egyet. Fields egy zsebirányító, remek fizikai adottságokkal. De a játékstílusa nem Lamar Jackson.
Ahogy meccs közben is írtam, hogy azt a West Coast offenset - ami Matt Nagy futtatni szeretne - Fields szerintem sohasem fogja jól működtetni. Akkor sem, ha a rendszer működne, hát még egy olyat, ami rossz. Nem kell messze menni a csoportból - a Vikings offense egy olyan stílus, ami Fields erősségeinek feküdne + mobilitásban is Cousinshoz képest nyújtana újabb lehetőségeket.

Nem tudom ki lesz jövőre a HC. A legtöbbet emlegetett név talán Daboll Bills OC. Aki mondjuk 2018-ig olyan sokat nem tett le az asztalra, de az alapján, ahogy Josh Allen nyers tehetségét egy top NFL irányítóvá alakította elég impresszív. Nem lenne rá garancia, hogy ezt mégegyszer megtenné, de a Billsnél elvégzett munkája alapján az esélyt mindenképpen megérdemli.

Nagy maradni fog szezon végéig, dobhatnának egy csontot a szurkolóknak, ha kirúgnák, de alapjaiban véve sok minden nem változna ebben az évben már. A mérleg 3-4. Kikaptál azoktól, akikre gondoltál: Rams, Browns, Packers, Bucs. Nem meglepő. A vereségek módjai tényleg kellemetlenek. Megvertél 2 olyat, akire számítottál: Lions, Bengals. S a Bengals azóta milyen jól muszikál. Meg hoztál egy bravúr győzelmet Las Vegasban.

A következő két meccs 49ers, Steelers. Egyik sem lehetetlen küldetés és egyik sincs azon csapatok szintjén, akiktől kikaptál.
tüsi91
Azért a Steelers D fala így ki fogja végezni Fieldset, ott futni kell. A 49-ers sem kutya e téren.
Igaz, Röfit és Garoppolot is meg lehet zavarni.

Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Bazzani
Fields pont úgy játszik mint egy rookie QB aki a 2. sorral edzett az egész előszezonban. Ezt fűszerezd meg egy fogalmatlan balfasz edzői stábbal, egy ótvar szar support classal és egy szedett-vetett 2.-3. soros emberekből álló O fallal és pont azt kapod amit tegnap láttunk.

WR-ek…ARob le akar lépni ebből a szarfészekből az tisztán látszik. Szarik idén az egészbe, úgy volt vele hogy nem adtak hosszú távú t azok után hogy éveken át magas szinten játszott, 10 milliókat vernek el Folesra meg Daltonra engem meg nem fizetnek ki akkor kapják be…Kb ő az egyetlen aki contested elkapásra képes. Mooney az egyetlen aki néha el tud szakadni. A többi szart se ér. Ott a sok speedster, de a 100 méteres sík futás nem elég az NFL-ben. A Packers meg a Tampa is csere DB sorral játszott és 0 szeparációra képesek a WR-ek.

TE Graham felemészt milliókat és zéró amitcsinál.
Kmettel várni akartam még de azt hiszem közel áll hozzá hogy rá ragasszuk a bust jelzőt. Nem dinamikus, sokat droppol. Azon lovagolunk hogy Pace hogyan manageli a QB pozíciót mióta itt van, na hát a TE posztot is legalább annyira “jól”…

O fal… A legjobb emberünk a 39 éves Peters akit a tóparton hívtak fel pecázás közben hogy van-e kedve beugrani. Jó lett volna látni hogy Jenkins és Borom mire képes, de ugye lesérültek. Az hogy Mustipher automatán megkapta a kezdő center posztot mindenféle versengés nélkül, csak mert tavaly volt 2-3 jobb meccse gyengébb védelmek ellen az hatalmas hiba. Most hogy a 3. string tackle olyan amilyen azt ne hánytorgassuk. Maradjunk annyiban ha TB12 játszik tegnap Fields helyén lehet ő sem tudott volna sokkal többet csinálni.

Az edzői stáb ilyen fokú idiotizmusa elfogadhatatlan. Az hogy nem hogy segíteni próbálsz a rookie QB-nak, de még direkt nehezíted a dolgát az vicc. Tudod jól hogy a fal szar és egy 3. soros tackle játszik erre olyan játékokat hívsz ahol minden WR mély útvonalat fut és nincs idő erre… Az hogy a slant nem létezik a playbookban. Nincs egy counter blitz játékunk az kész vicc. 5 man protection, drop back aztán hajrá Justin…Ennek a kókler bandának el kell takaródnia mielőtt tönkre teszik Fieldset. Nem mondom hogy Trubisky egy all pro QB, de hogy jobb mint amit láttunk csak őt is jól tönkre vágták az szinte biztos…

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bazzani
Rookie hibákkal játszik… Nade a Coaching mindent csinàl csak segíteni nem segítik.. amikor egy scramble QBból Pocket QBt akarnak. Manningből Wilsont… Wilsonból meg Manninget..
ricsiii83
Nem értek egyet. Fields egy zsebirányító, remek fizikai adottságokkal. De a játékstílusa nem Lamar Jackson.
Ahogy meccs közben is írtam, hogy azt a West Coast offenset - ami Matt Nagy futtatni szeretne - Fields szerintem sohasem fogja jól működtetni. Akkor sem, ha a rendszer működne, hát még egy olyat, ami rossz. Nem kell messze menni a csoportból - a Vikings offense egy olyan stílus, ami Fields erősségeinek feküdne + mobilitásban is Cousinshoz képest nyújtana újabb lehetőségeket.

Nem tudom ki lesz jövőre a HC. A legtöbbet emlegetett név talán Daboll Bills OC. Aki mondjuk 2018-ig olyan sokat nem tett le az asztalra, de az alapján, ahogy Josh Allen nyers tehetségét egy top NFL irányítóvá alakította elég impresszív. Nem lenne rá garancia, hogy ezt mégegyszer megtenné, de a Billsnél elvégzett munkája alapján az esélyt mindenképpen megérdemli.

Nagy maradni fog szezon végéig, dobhatnának egy csontot a szurkolóknak, ha kirúgnák, de alapjaiban véve sok minden nem változna ebben az évben már. A mérleg 3-4. Kikaptál azoktól, akikre gondoltál: Rams, Browns, Packers, Bucs. Nem meglepő. A vereségek módjai tényleg kellemetlenek. Megvertél 2 olyat, akire számítottál: Lions, Bengals. S a Bengals azóta milyen jól muszikál. Meg hoztál egy bravúr győzelmet Las Vegasban.

A következő két meccs 49ers, Steelers. Egyik sem lehetetlen küldetés és egyik sincs azon csapatok szintjén, akiktől kikaptál.
több mint 3 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Bazzani