NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
S ha megnézed mellé Ratliff számait az is figyelemreméltó. Csak ugye Ratliff 34 éves, idén is kihagyott vagy 5 meccset. Ami nekem picit csalódás volt az újoncok játéka. Nyilván nem vártam azt, hogy rögtön impact játékosok legyenek, de a biztató szezonkezdet után Ferguson, de főleg Sutton is visszaesett. S szépek ezek a számok, meg minden, de konzisztensen sem Paea, sem Ratliff nem dominált. Voltak meccsek, ahol elképesztően jók voltak, voltak meccsek, ahol semmi. Nyilván a fő gond az, hogy az edgeről érkezett nagyon kevés nyomás. Illetve az igazsághoz hozzátartozik, hogy mind Paea, mind Ratliff sackjei és hitjei is jórészt akkor érkeztek mikor volt még extra blitzelő. 4 man rushban kell javulni, de ott sokat.

Ryan kirúgva a Jetsből.
több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Paea retweetelte:

"#2 in QB HITS (11 QB HITS)
#3 in QB PRESSURES (46 QB PRESSURES)
#5 in QB HURRIES (30 QB HURRIES)

NOT BAD FOR A NT "

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Baromira kiváncsi leszek erre a HC, GM keringőre. Annyira hm nem tudok jobb szót, buta ez az egész szituáció. Van egy csapatod ementáli sajt szintűen sok és nagy lyukakkal, erre mit kell tenni? Elküldeni a francise történetének egyik legjobb QB-ját, és lehet majd elpazarolni egy 7. körös picket, hogy keresni kelljen valakit a center mögé.
Ha lenne Cutlernek fala mennyivel rosszabb irányító mint Dalton, akivel PO ban a Cincinnati, mert van mögötte egy fasza csapat?
Nem kezdem el pontosan számolgatni, nálam kb 10-12 csapat van, ahol jobb QB van most mint Jay.
De hát OL nélkül, motiválatlan elkapó gárdák nélkül, és pláne konzisztensen jó futójáték nélkül tényleg ki lehet hegyezni a QB-ra a dolgot, hogy miatta kap ki a csapat, csak semmi értelme.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Gery90 Chicago Bears 924
7.-ek vagyunk a listán. Nem lenne jó...ilyen pozícióból még egy minősíthetetlen Draftot látni. Annak rendje és módja szerint MRI is nyugodtan elmehetne a picsába! Oakman for the president!
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nézek némi valóban NFL sziínvonalú focit is, és egy dolog teljesen nyilvánvaló: ez az offense egyszerűen lassú. Biztos volt értelme egy 31 éves, kiváló fantáziafoci számokat produkáló, abszolút megbízhatatlan elkapónak 27 millió garantáltat adni, ha így nézzük.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Trestman says he expects to be the #Bears head coach in 2015.

A kis optimista. Nem hinném, hogy csütörtökig várnának a kirúgásával. 😀
több mint 11 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Na bakker ez gyors volt.

Hivatalos, MRI és Trest is kirúgva.

Szerk.: Nem, srácok nem. Csak szopattalak (kuncog) 😊 😊kovi470
annyira amatőr, black monday előtt nincs sosem döntés, ilyenkor mindig várnak 1 napot 😛davemayer
De nem bírtam várni, féltem hogy valaki elsüti előttem, és akkor nem leszek celeb!!!
szerk.: de akkor lehet elsütöm hétfőn is, de csak ha megígéred,hogy akkor beszopod!!!!

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Na bakker ez gyors volt.

Szerk.: Nem, srácok nem. Csak szopattalak (kuncog) 😊 😊kovi470
annyira amatőr, black monday előtt nincs sosem döntés, ilyenkor mindig várnak 1 napot 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Na bakker ez gyors volt.

Szerk.: Nem, srácok nem. Csak szopattalak (kuncog) 😊 😊

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
majd jövőre!!!!

egyszerre, 22:03-kor indíccsuk el eme remek muzsikát, hamut szórva a szezonra!!!! Like ha megtetted!!!

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
December 29-én legalább kapunk Chicagoból is egy karácsonyi ajándékot. A kérdés az mekkora lesz az az ajándék.

Szégyen volt ez az év. Januártól lehet reménykedni.

Fortenak grat a rekordért.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
3&19 után 4. 3 man rush, persze Bushrod kapásból meg van verve, de odadobja, Bennett 1 yarddal rövidebb route-ot fut, mert annyira buta, amennyire csak elképzelhető ezen a szinten. Gratulálok a csapatnak, gratulálok mindenkinek, aki ebben részt vett.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Emelem a tétet, MRI is repülni fog.kovi470
Több helyen olvastam, hogy keresitek a helyettesét.Bazzani
Ugyanígy megtippelték, hogy Ánheló repülni fog. Annyi infójuk van, mint nekem. Azt se tudták, ki mikor volt itt interjún, amikor a HC-t keresték. Mert ahhoz fizetni kellett volna egy sört a portásnak, az meg már oknyomozó újságírás kategória.füligjimmy
Na jó cimbi, de én tippeltem meg Anhelót? NAUGYE!!!!!!444!!!!444444!4!4!!!!!kovi470
most azért ne mosd össze a nevedet ezekkel a pöcsökkel, mert árt a reputációdnak.

Szomorú nézni a Tampa teljesítményét a Saint ellen. Szomorú.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ugyanígy megtippelték, hogy Ánheló repülni fog. Annyi infójuk van, mint nekem. Azt se tudták, ki mikor volt itt interjún, amikor a HC-t keresték. Mert ahhoz fizetni kellett volna egy sört a portásnak, az meg már oknyomozó újságírás kategória.füligjimmy
Na jó cimbi, de én tippeltem meg Anhelót? NAUGYE!!!!!!444!!!!444444!4!4!!!!!

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Ugyanígy megtippelték, hogy Ánheló repülni fog. Annyi infójuk van, mint nekem. Azt se tudták, ki mikor volt itt interjún, amikor a HC-t keresték. Mert ahhoz fizetni kellett volna egy sört a portásnak, az meg már oknyomozó újságírás kategória.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Több helyen olvastam, hogy keresitek a helyettesét.

több mint 11 éve
Emelem a tétet, MRI is repülni fog.

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Te azt mondod hülye, én azt mondom alkalomhoz illő

"Release me
Release my body
I know it's wrong
So why am I with you now
I say release me"

"I tell you I don't care
But I don't want to
Anything that you say
I hear myself agree
And I don't recognize
What I've turned into"

Mostmár csak arra kell nagyon figyelni, nehogy véletlenül megnyerjék a srácok ezt a meccset. Véletlenül. Mert valós veszély ám ez. Múlkor is hogy örült mindenki annak, hogy sikerült hazai 10 ponton belül kikapni. Jövőre még szorosabbak lesznek a vereségek!

- Abe Simpson
több mint 11 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
Nagyon hüje😊)))))))))))

Jay Cutler nevű hallgatónk szeretne küldeni egy nagyon szép szakítós számot Phil Emerynek, a McCaskey családnak, és mindenkinek, aki szereti. Nekik szóljon most ez a sláger, amit 2008-ban nyírségi diszkótékákból együtt juttatunk fel a slágerlisták élére: Agnes - Release me
füligjimmy
több mint 11 éve
Jay Cutler nevű hallgatónk szeretne küldeni egy nagyon szép szakítós számot Phil Emerynek, a McCaskey családnak, és mindenkinek, aki szereti. Nekik szóljon most ez a sláger, amit 2008-ban nyírségi diszkótékákból együtt juttatunk fel a slágerlisták élére: Agnes - Release me

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Garza szerződésébe megint nincs garantált, s nincs kizárva, hogy DLP is marad, vagy hoznak egy fiatal játékost. Csak a bejelentés időpontja piszkosul undorító, mert ezzel Emery gyakorlatilag deklarálta, hogy marad. S még a komolyabb reményt is elvette a drukkerektől, hogy esetleg ő is lapát... Holnap megválunk Trestmantől és beszélgethetünk ki a következő HC. Engem csak az aggaszt és dühít piszkosul az egész szituációba, hogy Emerynek már most is eléggé rezeg a léc, s jövőre ha nincs komolyabb előrelépés, akkor repül majd és valószínűleg a vele kinevezett HC is. Na ennek nem lenne értelme. Kicsi bíztam benne, hogy George van annyira fasza gyerek, hogy megnyomja a reset gombot, tökéletes rá az alkalom.

A mai meccs nem érdekel különösebben. Remélem Jay önálló üzemmódba kapcsol aztán minden mindegy alapon tüzel majd. Akkor még kisülhet belőle bármi.tüsi91
Na igen ez az érdekes kérdés... Engem a draft is nagyon foglalkoztat, ha MRI marad van most pár athletic freak amilyen típusokat ő kedvel, Gregory, Oakman, Collins...első 10-Ben húzunk ez szinte tuti, és idén nagyon erősnek tartják a pass rush classt... Csak nem húzunk bustot... Én mondjuk a Gregory, Shane Ray, Oakman trióból örülnék valakinek...( Oakman még nem kiforrt, de ilyen méretekkel nem mindennap találkozni, egy jó edzővel nagyon dúrva elit játékos lehet szerintem...eddig gyengeségének tartották a futás elleni védekezést, de a szakértők azt írták rengeteget fejlődött az elmúlt pár hónapban...)...

több mint 11 éve
Garza szerződésébe megint nincs garantált, s nincs kizárva, hogy DLP is marad, vagy hoznak egy fiatal játékost. Csak a bejelentés időpontja piszkosul undorító, mert ezzel Emery gyakorlatilag deklarálta, hogy marad. S még a komolyabb reményt is elvette a drukkerektől, hogy esetleg ő is lapát... Holnap megválunk Trestmantől és beszélgethetünk ki a következő HC. Engem csak az aggaszt és dühít piszkosul az egész szituációba, hogy Emerynek már most is eléggé rezeg a léc, s jövőre ha nincs komolyabb előrelépés, akkor repül majd és valószínűleg a vele kinevezett HC is. Na ennek nem lenne értelme. Kicsi bíztam benne, hogy George van annyira fasza gyerek, hogy megnyomja a reset gombot, tökéletes rá az alkalom.

A mai meccs nem érdekel különösebben. Remélem Jay önálló üzemmódba kapcsol aztán minden mindegy alapon tüzel majd. Akkor még kisülhet belőle bármi.
több mint 11 éve
Na ezért kéne MRI- nek is húzni a búsba...
“Extremely happy for Roberto, his family and the Chicago Bears that Roberto will remain with the team,” Emery said in a statement. “He has been a consistently good positive producer and key contributor to our offensive line for an extended time period along with being a leader and role model to everyone on our team and in the greater Chicago community.”
Az amúgy is gyenge, idén pucsafüst O line egyik leggyengébbje volt, nem mondom, hogy DLP kurva jó, de fiatalabb és nem roszabb...miben voltunk idén a legtosszabak? Középső futásban...úgy összeségében futás az nem volt, de középső futás szinte nem létezett. Lassú már, nem ér fel 2. Szintre blokkolni( elsőre se nagyon 😀 )... Na de mind egy leader meg key player na...mondjuk nem ő a leges legnagyobb bajunk, de nem hoztam volna vissza...

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Random gondolat: Josh Smith az NBA Jay Cutlere.füligjimmy
Hasonló pontossággal dobáltak az biztos.

több mint 11 éve
Ez egy igazi gerinctelen csúszómászó megmozdulás, amihez hozászokunk lassan. Emery ezzel üzen, hogy helló, én még maradok, de Trestman távozik. Egyébként kiállt volna 3 héttel ezelőtt, hogy visszatér ez nyomi. Ezzel Harbaugh-álom lelőve. Legyen egy biztonsági Shanahan-Wade Phillips kombó.

Random gondolat: Josh Smith az NBA Jay Cutlere.füligjimmy
Garza nagyon gyenge volt ebben az évben. Saints meccsen a 7 sackből kb 4 róla jött, máig látom magam előtt ahogy a DT betolta Cutlerig és mindkettőjüket földre vitte... Futáshoz szart se tudott blokkolni egész évben. Valszeg ez előre vetíti MRI maradását...meglátjuk, csak néhány nap...