Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
#Bears expected to release RB Kahlil Bell, league source confirms.

Lions W, Packers W, Vikings L... szorosabb lett a csoport..

Nekünk most mindenképpen vernünk kellene a Lionst. Ez nem kérdés. Érdekes derbinek néz ki
több mint 12 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
MNF előtt már egy héttel nem mosok fogat!😀picidzé
Vajon a szájnak is van önmegtisztulása...és a medvék mivel mosnak fogat? 😮 😀 Hát fogkefével...https://www.youtube.com/watch?v=ciyPFobeh20 😒"

Matthew Stafford
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Üdv mindenkinek a fórumon! Itt a bye week, regisztráltam hát közétek, hogy ne unatkozzatok annyira meccs nélkül.😊 Kb. két éve olvasgatlak Titeket,tanultam jónéhány dolgot a kommentjeitekből. A csapatnak 2006-óta szurkolok. Remélem hozzászólásaim építő jellegűek lesznek, s azt is, hogy minimum egy főcsoport döntőt hozó szezonban csatlakoztam hozzátok.😊promax
Istenhozot és azbiztozshogy töllem sokatt lehet tanúlni ami a focsitilleti,sok focsit néztem már meg és sokat jozanul is! remélem,hogy jol fogód magadatt érezni a mink inteligencs társaságunkban és azt neflelejcsd hogy mecs napján babbonábol nem ér fogat mosni az 1só sackig az igazi BERS druckernek!

ÉN MÁR. picidzé
MNF előtt már egy héttel nem mosok fogat!😀
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Üdv mindenkinek a fórumon! Itt a bye week, regisztráltam hát közétek, hogy ne unatkozzatok annyira meccs nélkül.😊 Kb. két éve olvasgatlak Titeket,tanultam jónéhány dolgot a kommentjeitekből. A csapatnak 2006-óta szurkolok. Remélem hozzászólásaim építő jellegűek lesznek, s azt is, hogy minimum egy főcsoport döntőt hozó szezonban csatlakoztam hozzátok.😊promax
Istenhozot és azbiztozshogy töllem sokatt lehet tanúlni ami a focsitilleti,sok focsit néztem már meg és sokat jozanul is! remélem,hogy jol fogód magadatt érezni a mink inteligencs társaságunkban és azt neflelejcsd hogy mecs napján babbonábol nem ér fogat mosni az 1só sackig az igazi BERS druckernek!

ÉN MÁR. picidzé
Jézusom pici, lehet egy kiskorú első hozzászólását olvassuk, te pedig az orális higiénia elhanyaglosásra bíztatod? Mondjuk az üzenet dekódolása nem egyszerű, vagy mi vagyunk ilyen okosak.

Packers meccset látta valaki? Istenesen elpicsázták a Texanst. Vikings kikapott, az első negyed alapján meglepődtem az eredményen. Ponderre ki kell találni valamit, All Pro dink&dunk irányító, ők meg ellenünk tudnak haladni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532

ÉN MÁR.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nézve a Lions-Eagles meccs első félidejét úgy gondolom, hogy egy átlagos deffense teljesítmény mellett ha Cutlert úgy védik majd mint Dallasban, nem lehet gond a következő Monday night. Hihetetlen gyenge Stafford eddig ma, remélem nem sérül meg!😊promax
Újabb comeback victory, megvan a felvezetés a hétfő esti meccsre. Verjük őket vagy hússzal legalább, ha ezt a szintet hozzák. Az én szememben a meccs hősei a galambok voltak.

Matthew Stafford

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nézve a Lions-Eagles meccs első félidejét úgy gondolom, hogy egy átlagos deffense teljesítmény mellett ha Cutlert úgy védik majd mint Dallasban, nem lehet gond a következő Monday night. Hihetetlen gyenge Stafford eddig ma, remélem nem sérül meg!😊
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 859 — Bears & Illinois fan
Néhány szokásos fanyalgónak leírnám az elmúlt hetekben megvert ellenfeleink nevét:
soma80
Ne üzengess, mond a szemembe! Minden páratlan hétköznap 6 és 9 között megtalálsz a Gól Presszóban (korábban Makk Hetes).

Matthew Staffordfüligjimmy
Miért nem Makk Hetes? Csak nem a régmúlt rendszereket idézte a név?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A D eddig elég megyőző. Peppers halovány, mert nem csinál minden meccsen 3sacket? Azért ez a D ott van a legjobbak között sack illetve szerzett labdák terén, szokás szerint. Tény, h a passrush kicsit gyengült az uccsó kettő meccsen, de amíg labdaszerzések tömkelege van, addig nem probléma.
soma80
Én nem vagyok örök fanyalgó, de idén nem Peppers fakít a legjobban a DLből. Persze őt sokszor duplázzák, de 3 meccsen az 5ből nem sok vizet zavart. 😀
több mint 12 éve
Néhány szokásos fanyalgónak leírnám az elmúlt hetekben megvert ellenfeleink nevét:
soma80
Ne üzengess, mond a szemembe! Minden páratlan hétköznap 6 és 9 között megtalálsz a Gól Presszóban (korábban Makk Hetes).

😊

Amúgy pont nem rád céloztam, mivel te is felvetetted már ezt előttemsoma80
Netán engem gondolsz fanyalgónak? 😊
Inkább óvatos vagyok....

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
soma80

😊

Amúgy pont nem rád céloztam, mivel te is felvetetted már ezt előttem
több mint 12 éve
Szia! Üdv a Bears topicban!csi77
Szia! Én is üdvözöllek! 😊
több mint 12 éve
soma80

Matthew Stafford

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Üdv közöttünk, csak serényen a hozzászólásokkal.... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Szia! Üdv a Bears topicban!

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Üdv mindenkinek a fórumon! Itt a bye week, regisztráltam hát közétek, hogy ne unatkozzatok annyira meccs nélkül.😊 Kb. két éve olvasgatlak Titeket,tanultam jónéhány dolgot a kommentjeitekből. A csapatnak 2006-óta szurkolok. Remélem hozzászólásaim építő jellegűek lesznek, s azt is, hogy minimum egy főcsoport döntőt hozó szezonban csatlakoztam hozzátok.😊
több mint 12 éve
1, Colts ellen 20pt-s W - (legyőzték a Vikings és Packers csapatát is)
2, Rams "csak" 17pontos W- a Lions csak 4ponttal verte őket, de viszont megverték pl a Seattle csapatát..
3, Dallas- verte a Giants csapatát.
4, Jags. 1.héten a Minnesota csak hosszabbításban gyűrte le

A D eddig elég megyőző. Peppers halovány, mert nem csinál minden meccsen 3sacket? Azért ez a D ott van a legjobbak között sack illetve szerzett labdák terén, szokás szerint. Tény, h a passrush kicsit gyengült az uccsó kettő meccsen, de amíg labdaszerzések tömkelege van, addig nem probléma.

Jennings jó idényt fut, remélhetőleg kitart jó sokáig. A két Safety sem rossz, ahhoz képest, hogy évek óta megoldatlan poszt volt ez a csapatnál, most Conte és Wright hozza azt az átlagot, ami nem rontja le a D teljesítményét.
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hát ez lesz az első hét, mikor nem szerez labdát a defense és Cutler sem ad el. Meg kell becsülni utóbbit sajnos.
Amúgy Rachalt látva 3 meccsen upgrade Spencerhez képest. Pass protectionban mindenképp. Nem tudom kire nézve ciki, hogy mondjuk Louis a legjobb falemberünk eddig...
A DLből Peppers idén nagyon halovány, a Packers ellen jól játszott, meg mondjuk a Rams ellen is. Aztán semmi. Izzynek ez lesz az utolsó éve, Melton néha tündököl, máskor eltűnik az egész meccsre. Paea és Okoye hoz egy jó átlagot, McClellin határozottan nem rossz, de számomra Wootton a legkellemesebb meglepetés. A végén még lesz belőle egy tisztességes nickel rusher.
Briggs idén ott van a szeren, talán 5 éve nem voltak ilyen jó meccsei, Roach korrektül játszik, Urlacher viszont szerintem nem.
A secondary meg vadássza a labdákat. Jenningset azért meg-meg verik, de általában mindig ott lóg az elkapó nyakának közelében, a 2 safetyre nem lehet panasz, Tillman pedig a szokásos.

Az ST viszont fakíthatna végre valamit, mert eddig egy darab jó visszahordásra nem emlékszem, cserébe egy engedett TD azonban befigyel.
több mint 12 éve
Tök rossz nélkülük😕
frozee
Inkább most hiányozzunk, mint januárban... 😊

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
Tök rossz nélkülük😕
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 749 — Axel Foley
De rossz lesz ez a hét mackók nélkül. 😕 Bühűűűű! 😥Pap'pers
Ráadásul nem is vasárnap este 7kor, hanem kedd hajnalban lesz a meccs. Addig még olyan sok nap van, hogy az ujjaimon se bírtam összeszámolni. Olyan depi vagyok, mindjárt öngyi leszek.

Matthew Stafford.... jah, most inkább nyerjenek egyet, ne jöjjenek ide sarokba szorítvafüligjimmy
Ha kikapunk akkor nem sarokba szorítva leszünk, hanem vége lesz az idényünknek. 1-4ről nagyon kevés csapat jutott POba. ST nélkül mondjuk tök mindegy.

több mint 12 éve
De rossz lesz ez a hét mackók nélkül. 😕 Bühűűűű! 😥Pap'pers
Ráadásul nem is vasárnap este 7kor, hanem kedd hajnalban lesz a meccs. Addig még olyan sok nap van, hogy az ujjaimon se bírtam összeszámolni. Olyan depi vagyok, mindjárt öngyi leszek.

Matthew Stafford.... jah, most inkább nyerjenek egyet, ne jöjjenek ide sarokba szorítva

- Abe Simpson
több mint 12 éve
De rossz lesz ez a hét mackók nélkül. 😕 Bühűűűű! 😥
több mint 12 éve
Azért ez a "telefonáló" se normális 😀davemayer
Azért paradicsomot, bázzeg.....minek? Töltött káposztához?

Tillman a hét védője. ELőtte Jennings. Volt már ilyen? Amúgy már esedékes egy istenes betli, a Rams ellen Gibson(?) mellkasáról pattant ki, Dallas ellen háromszor nem rajtuk múlott (mondjuk tényleg minden drive-ban két holdingot fújhattak volna, és itt visszatérék arra, hogy az igazi bírók vaj'h mennyivel jobbak, maradok annál, hogy legalább magabiztosan szarok), Gabbert is megoldott pár 3&long szitut, plusz hibázott is. Szerintem valamit rendesen kielemeztek, azt a zónát a CB/S között 7 pontért előbb-utóbb megcsapják. 4 man rush nem nagyon volt, kellettek a spéci felállások, amiben Mekk Eleket nagyon sokat használjuk, blitzel, zónázik, vannak érdekes felállások. A Seattle Irvin pickjén röhögtünk, hozzánk pletykálták, most azért elég jól néznénk ki (plusz Chandler Jones, az én pickem). A következő 3 simán nyerhető, sőt, AJ kiesése ide-oda, Bennett visszatér (pedig Marshall a slotban majdhogynem megállíthatalan), Hester több lehetséget kap (visszahordásból kivenném, vagy ez, vagy az, nem megy a kettő együtt), Sanzenbakker marad aktív, oszt csocsi. Rodriguez visszatérésével kíváncsi vagyok fog e javulni a futójáték. Nem mintha rossz lenne.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 816 — "Grammar maci"
Azért ez a "telefonáló" se normális 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal