Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Giri
19
NFL Plaxico eyeing Bears after injury to WR Jeffery - If the Chicago Bears are looking for a veteran receiver to...
több mint 12 éve
espn.go.com/espnradio/chicago/play?id=8479738A szokásos heti rádióműsor Cutlerral, a 10. perc környékén van egy telefonáló, aki megoszt egy kevéssé ismert tényt a kiváló irányítóról. Nem gyenge....
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bears have 5 INT-return TDs in the last 3 games, joining 1960 Browns as only teams in NFL history to record 5 such TD over any 3-game span.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
A bye week jó lesz arra, hogy egy kicsit tisztán lássunk, mert mostanában a védelem teljesítménye kicsit elhomályosította az objektívet.1. Nem várhatja meg mindig az O, míg a D szerez neki labdát, sőt td-t, neki kell a momentumot megtenni (a Dallas és a Jax ellen is a D-nél volt a momentum)
2. 4-1-gyel állunk, de az egy zamek pont a csoportból jött. Most már ki meri állítani, hogy lesz sima meccsünk a csoportban? A Lions is az életéért küzd, lehet rosszkor találkozunk velük.
3. A négy győzelemből talán a Dallasé nem volt előre kalkulálva, bár szenvedős volt mindegyik, a negyedik olyan meccs, ahol az utolsó negyed órafuttatós volt (igazából az ötödik is, csak ott kikaptunk). Ha valaki külsős ránéz az eredményeinkre, azt mondja, milyen sima meccseink voltak, de mi, akik láttuk, tudjuk, hogy nem így volt. Kérdés, hogy, ha az utolsó pillanatig küzdeni kell, meg van-e ez a képesség az offense-ben (JC-ben)?
4. A Cutler kérdésben egyetértek Tüsivel, már nem lehet mindent a falra fogni, kellene a tavalyelőtti, meg tavalyi játéka...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
Jó dolog, hogy megpróbálja kihasználni a legjobb WR-jét, de azért már erősen túlzásba viszi Marshallt. tüsi91Ugyancsak twitteren olvastam valami olyasmit Lovie Smith-től, hogy "Persze, hogy sok labdát kap Marshall...ezért hoztuk ide" 😀
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Annak ellenére, hogy 4-1el megyünk pihenőre, jókor jön ez a szünet offense részről. Cutlert összekell tákolni fejben, 5ből volt kb 1,5 jó meccse. Hát nem sok. Jó dolog, hogy megpróbálja kihasználni a legjobb WR-jét, de azért már erősen túlzásba viszi Marshallt. Tisztább célpontok helyett vasárnap is legalább 3szor BM felé dobta. Perzse az is igaz, hogy sokszor csak ő képes elszakadni. Ha visszatér Bennett remélem többet használja majd.
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
Tegnap még azt írták, nem komoly, ma meg már több helyen is 4-6 hetes kihagyást lehet olvasni.Stez"Chicago Bears receiver Alshon Jeffery suffered a fracture in his right hand during Sunday's 41-3 win over the Jacksonville Jaguars, a source familiar with the situation told ESPNChicago.com's Jeff Dickerson.
...
His hand is in a cast and he's expected to miss a couple of game, but he won't need surgery, according to the source.
The Bears may sign another receiver as soon as Tuesday, a source told ESPNChicago.com's Michael C. Wright."
Más:
"@ChicagoBears: #Bears coach Lovie Smith says WR Earl Bennett and FB Evan Rodriguez likely to return from injuries for next game Oct. 22 vs. Lions."
több mint 12 éve
Tegnap még azt írták, nem komoly, ma meg már több helyen is 4-6 hetes kihagyást lehet olvasni.Remélem Alshonnak nem súlyos a sérülése.Delonso_Sajna elég nagy bumszli kötést raktak rá...reméljük a legjobbakat.dcsicsak
több mint 12 éve
Az első félidő szerintem is gyötrelem volt, de aztán az első TD levette a csapat válláról a terhet, és aztán kijött a különbség a javunkra. Ebből a szempontból mind1, hogy a d szerezte, mert ha a támadók, akkor is átlendítette volna a csapatot a holtponton. Mindenesetre pazar teljesítményt hozott a d a héten, és azért a 2. félidőért az egész csapatot hatalmas dicséret illeti. Kicsit szerintem rosszkor jön számunkra a bye week, lendületben vagyunk, remélem nem fog visszavetni minket a szünet. A következő 3 meccset hoznunk kell, ebből kettő hazai lesz, és akkor 7-1-gyel szerintem a rájátszás kapujában leszünk, aztán majd meglátjuk.Üdc, mindenkinek és go bears!
több mint 12 éve
most jutott el az agyamig hogy 2 hét múlva lesz csak meccs. FU bye week FU 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Eltekintve attól, hogy a félelmetes JAX passrushal nézett szembe az OL, nagyszerű munkát végeztek. Webbet talán nem is verték meg, Rachal sokkal jobb, mint Spencer, Garza az INTnél adott egy botrány snapet, de nem volt rossz, Louis elég megbízhatóan játszik, Carimi viszont elég nagy blama volt tegnap. 2 false start, holding, sack.
több mint 12 éve
Marhára unom, h az első félidőben mintha nem is fociznánk...mondjuk a második annál faszább volt...A D nagyon állat (nem tetszett mondjuk a nyista passrush az első két negyedben)
A végén Allen már nem is akart befutni, de nem tudta megállni...az vicces volt...
A falból Louis és Garza komolyan dolgoztak, az ex-TE-nek egyre jobb meccsei vannak szerintem.
Jay még mindig halványabb, de már pislákol legalább...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Na hát az első félidei szenvedés után kivirágzott a csapat, D átbillentette az O-t, remélem nem lesz mindig erre szükség mert amit most a D csinál azt nem lehet végig tartani + eddig tényleg minden hozzánk pattan, ez sem lesz így. Ami nekem óriási pozitívum volt az pl Bush, pont egy ilyen futó kellett Forte mellé, ez nagyon kifizetődő vétel már most is, később pedig nagyon sokat számíthat. Carimival meg nem tudom mi van, mintha nem tudná elviselni a nyomást, az a 2 false start 3&goalnál nagyon durva volt, valaki szóljon neki hogy ez nem a Dancing with the stars (vagy mi a tököm...), itt az ilyen step lépések nem menők.Bears 4-1
Vikes 4-1 (OMFG bár most azt hiszem jön nekik a fekete leves)
Lions 1-3
Packers 2-3 (nem tudom mi volt ez az Indy ellen de megnézem a második félidőt az tuti 😀 )
Álom eddig a csoport, remélem leszakad rólunk a Vikes is és akkor meglesz a PO. Gyakorlatilag most úgy állunk hogyha a hozzuk a 3 hazai meccset a csoportban és a Lions-Vikes idegenbeli meccsekből hozunk egyet + még a nyerhetőeket hozzuk megvan a PO.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
picidzé
532
A részletes elemzéseket meghagyom jimmynek és a többi nálamnál képzettebb kollégának, én csak úgy értékelném a meccset, hogy:DÍ-FENSZ-GÓ!
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
Remélem Alshonnak nem súlyos a sérülése.Delonso_Sajna elég nagy bumszli kötést raktak rá...reméljük a legjobbakat.
több mint 12 éve
Remélem Alshonnak nem súlyos a sérülése.
több mint 12 éve
Gratula Mackófalviak. Abszolút megérdemelt W. Bárcsak negyed... inkább tized ilyen jó csapatunk lenne, mint ami nektek van.
több mint 12 éve
Az inaktívjaitok mára: RB Bell, FB Rodriguez, G/C Edwin Williams, G/T Chris Williams, WR Bennett, DT Collins, DE Ozougwu
több mint 12 éve
Magyar idő szerint mikor kezdődik majd most a meccs?Pap'pers22:05
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Magyar idő szerint mikor kezdődik majd most a meccs?
több mint 12 éve
Ha játszik egyáltalán Forte, mert szó volt róla h őt ill Pepperset pihentetné ezen a meccsen Lovie.Biztos nyilvánvaló, de szögezzük le, mert nem szeretek más tollával ékeskedni, hogy valahol olvastam, szóval nem az enyém az érdem. Először nem is értettem (mondjuk sztem szar film)Igazság szerint Webb ezen a meccsen jobb volt, mint Bear Jew...füligjimmyHehe, ezt a nicknevet még nem hallottam de jó 😀Rataxes
Viszont egy szavazásban benne vagyunk e nagy unalmunkban? Az első offensive play egy Forte futás balra, vagy egy 40 méteres passz Marshallnak? Esetleg egyéb ötlet? Amúgy ne szívózzunk Tice-szal, mert lehet, hogy rokonságban áll a Mesterrel:
Blaine Gabbertfüligjimmy
Amúgy az első play csak is egy jó öreg középső futás lehet max 2yardért..
több mint 12 éve
Biztos nyilvánvaló, de szögezzük le, mert nem szeretek más tollával ékeskedni, hogy valahol olvastam, szóval nem az enyém az érdem. Először nem is értettem (mondjuk sztem szar film)Igazság szerint Webb ezen a meccsen jobb volt, mint Bear Jew...füligjimmyHehe, ezt a nicknevet még nem hallottam de jó 😀Rataxes
Viszont egy szavazásban benne vagyunk e nagy unalmunkban? Az első offensive play egy Forte futás balra, vagy egy 40 méteres passz Marshallnak? Esetleg egyéb ötlet? Amúgy ne szívózzunk Tice-szal, mert lehet, hogy rokonságban áll a Mesterrel:
Blaine Gabbert
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Igazság szerint Webb ezen a meccsen jobb volt, mint Bear Jew...füligjimmyHehe, ezt a nicknevet még nem hallottam de jó 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én sem értem, nem nyugati parti egyik csapat sem..... A többivel egyetértek! Mackóóóóó!Engem Carimi nem győzött meg még mindig. Mindig arra lettem figyelmes, hogy valaki éppen felsegíti a földről. Egy falembertől meg ez tudjuk, hogy nem jelent jót...prokiIgazság szerint Webb ezen a meccsen jobb volt, mint Bear Jew, de a Webb mérték kiszámításánál Webb eleve 2 pont hátrányból indul. Tényleg alkalmatlan a bal oldalra, lába abszolút nincs hozzá. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én este 10ig (mi a túróért van 10kor ez a meccs!!!) a körmöm lerágom. Utána két hét mackómentesség. Győzelem kell!!!!!!
Blaine Gabbertfüligjimmy
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
picidzé
532
www.chicagobears.com/multimedia/videos/Final-Horn-Webb/eaabd324-ed6b-4caa-8754-45a68c5f8f12Ez tényleg egy szellemi fogyatékos.
Ursus arctos budapestiensis