Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Még mindig kiráz a hideg, ha arra a tavalyi sérülésére gondolok. Akkor azt hittem belerokkan.Johnny Knoxról van valami híretek? PUP listáról aktiválva lesz?ironroyEgyelőre semmi hír, sztem kihagyja a szezont
Matthew Staffordfüligjimmy
több mint 12 éve
Johnny Knoxról van valami híretek? PUP listáról aktiválva lesz?ironroyEgyelőre semmi hír, sztem kihagyja a szezont
Matthew Stafford
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Johnny Knoxról van valami híretek? PUP listáról aktiválva lesz?
több mint 12 éve
Chris "big Bamba" Williams máris megjelent az Eaglesnél. Ha leigazolják, kíváncsian figyelem, Mudd mester ki tud e hozni belőle valamit. Matthew Stafford
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Mutassatok még egy csapatot az elmúlt 10 évből, aki egy tisztességes esélyt nem adott az első körben válaszott falembernek. Midenki ismeri a sztorit, most ez a camp battle volt szerintem a bónusz takony a sz@rtortán, betelt nála a pohár. Nekem is elszakadt volna a cérnám. Ha a Lionstól kikapunk, nem azért lesz, mert egy bravúros, gigászi küzdelemben alulmaradunk, hanem mert kb. 50%-át hozza a csapat annak, amit tud. Mondjuk a Rams ellen a védelem pirított, Marshallról felpattant egy laszti, Hester keze közül meg kicsúszott egy TD. A Dallas ellen már nem történt ilyesmi, meg is lett az eredménye. Ott meg a védelmet firkálták meg párszor, amit nem tudott az ellen kihasználni. Minden meccsen van 7-8 fontos momentum. Ha ezeket hozod, nyered a meccset. Ezért nem paráztam a Packers elleni meccs után se, mintahogy nem hozsannázok most se, pedig 4-1, így kell indítani egy szezont. A köv. 3 meccsből hozni kell kettőt. Jó lenne egy csoportellenféllel szemben, de legyen meg a 10 győzelem a szezon végén, oszt irány a rájátszás. Ott még illene menni egy kört, de efölött minden ajándék. Reálisan nézve ennyi van jelenleg ebben a csapatban.
Matthew Stafford
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Williamsnél balhét sejtek a háttérben, nem lógott ki ő annyira a ebből a falból (sajnos). Ha jobban el lennénk eresztve jobb OL emberekkel akkor azt mondom oké, de így ez fura.Lions meccsről meg annyit hogy a körmöm lerágom már most, tiszta ideg vagyok ha csak rágondolok. Az Eagles befejezhette volna a szezonjukat, erre megnyerették velük a meccset. Igazi 6 pontos meccs, ha kikapunk 4-2vel állunk de ha idevesszük azt hogy a csoportban így 0-2 lenne akkor nagy szívás lenne egy L. Készülhetünk rájuk 2 hetet, must win game ez mindkét csapatnak, igazi MNF várható.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bears have signed CB Zack Bowman to a one-year contract and terminated the contract of vested veteran G/T Chris Williams.#Bears have released former 1st rd draft pick Chris Williams, leaving only 1 from Angelo era.
Former #Bears OT Chris Williams expects to be on plane tonight to visit possible new team. Deciding on multiple offers.
OMFG... Angelo era... ennyire mamlasz, h lehetett? Nem értem, ennyire rosszabb lett volna, mint bárki más a falban? Azonnali cut? Érdekes.
espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/8513213/chicago-bears-cut-former-first-round-pick-chris-williams-re-sign-zack-bowman
több mint 12 éve
Jeffery max ha a Texans ellen pályára tud majd lépni... Annál hamarabb meg nem is kell.Bennet ziher, de Jeffery? Sztem se jó a Lions, de any given sunday.Én 45-3as Bears győzelmet tippelek.Igen, s talán Benett is.(off góól vezetünk a törökök ellen, Szalai😊)promax
Nem vagyunk jók.
Jeffery játszik?Bazzani
Matthew Staffordfüligjimmy
több mint 12 éve
Bennet ziher, de Jeffery? Sztem se jó a Lions, de any given sunday.Én 45-3as Bears győzelmet tippelek.Igen, s talán Benett is.(off góól vezetünk a törökök ellen, Szalai😊)promax
Nem vagyunk jók.
Jeffery játszik?Bazzani
Matthew Stafford
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Azért az a detroiti offense elég durván be tud indulni...szal ne írjuk le őket...oda bírnak csapni...Amiben erősen reménykedem - Jimmy voodoo-tudásán kívül persze - az a Lions CB-sor vékonysága....ott azért van keresnivalónk...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Én 45-3as Bears győzelmet tippelek.Igen, s talán Benett is.(off góól vezetünk a törökök ellen, Szalai😊)
Nem vagyunk jók.
Jeffery játszik?Bazzani
több mint 12 éve
Halálosan komolyan gondolom.A Bearsben minden megvan ami a mi gyengeségeinket ki fogja használni.
több mint 12 éve
Én 45-3as Bears győzelmet tippelek.ezt te sem gondolod komolyan. Ez egy vérre-menő párharc volt mindig is. Szoros végkifejlet várható, remélem persze, h Bears W-vel a végén, de ez a MNF emlékezetes lesz....
Nem vagyunk jók.
Jeffery játszik?Bazzani
20-17 ide. Aki kevesebb labdát ad el, az nyerhet
több mint 12 éve
Én 45-3as Bears győzelmet tippelek.Nem vagyunk jók.
Jeffery játszik?
több mint 12 éve
Ha már statisztika, akkor a védelmünk igen előkelő helyen áll, a különféle statokban és nemcsak a TO-ban.Kicsit én is tartok a Lionstól (nagyon kicsit, elképesztő mákjuk volt az Eagles ellen), de ha megvédik Cutlert Webbék én 24-3-at tippelek ide.(Brian szerez egy Stafford fumbli utáni td-t, Forte fut egyet, Jeffrey kap Jaytől egy 60 yardos td-passzt, Robbie bevág egyet 47-ről.😊)
espn.go.com/nfl/statistics/team/_/stat/total/position/defense
Más: Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én egy kicsit tartok ettől a Lionstól. Kurvára nem lehet ellenük biztosra menni, bárhonnan képesek felállni. (mondjuk abban a Denver sem volt kutya) Tippek? Én 27-20 ide....csi77
több mint 12 éve
Ha már statisztika, akkor a védelmünk igen előkelő helyen áll, a különféle statokban és nemcsak a TO-ban.espn.go.com/nfl/statistics/team/_/stat/total/position/defense
Más: Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én egy kicsit tartok ettől a Lionstól. Kurvára nem lehet ellenük biztosra menni, bárhonnan képesek felállni. (mondjuk abban a Denver sem volt kutya) Tippek? Én 27-20 ide....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Én örülök, hogy mások is belekontárkodnak Jimmy woodo-jába.Nem fog elromlani semmi sem! 😉 Én isteni erőket hívok segítségül! 😀
Hátha elromlik.Bazzani
több mint 12 éve
Erre a kokszos gyerekre visszatérve. Clutts nem fért el akkor a rosteren? Mert megérteném, ha nem lenne 6 TE/FB, meg 3 RB. e van. Mindegy. Unalmambam böngészgetten némi offense statisztikát. Néhányban kiválóak, néhányban pocsékak.
The ugly: eladott labdák. Nincs meccs ezek nélkül. Cutler így folytatja, 20 int felett fog zárni. Nem biztos, hogy tragédia lesz a vége, de akkor is.
The bad: 346 yard. Egy dolog. De 5.4 yard/play. Ez nagyon kevés. Hát nem így képzeltük el azt a robbanékony támadójátékot, amiről annyit csacsogtunk. Biztos benne van, hogy a meccsek végét már csak le kell pörgetni, de ha hozzávesszük azt, hogy általában tré mezőnypozícióban kapja az O a labdát, már meg is van a a lassú kezdés oka. Minimum egy eladott labda, rossz mezőnypozíció (erről persze nem tehetnek), és 5.4 yard/play. És mindössze 321 játékot indítottunk el, ami a 28. "legjobb" mutató a ligában. De mégis hatékony az O, mert
The good: sikeres 3. kísérleteket aránya 43%. 32 perc 42 mp a labdabirtoklás meccsenként, ami vastagon benne van a D sikerességében. Mindössze 263 yard büntetés.
Egyelőre ez elég. Ezeket a statokat biztos rontja az 5 TD, amit a védelem szerzett, plusz a 17 pontos különbségek a 4. negyedre. Ott vannak a pályán, nem kapkodnak, ha nagyon kell, akkor megoldják. Ez még a következő 3 meccsen is elég lehet.
De szeretnék mindenkit megnyugtatni. A vudum ereje töretlen, és lelkesedésem is megtörhetetlen.
Matthew Stafford
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Én örülök, hogy mások is belekontárkodnak Jimmy woodo-jába.Hátha elromlik.
több mint 12 éve
Olyan erőkkel játszol, fiú, melyeket nem tudsz irányítani. Magyarán ne rontsd el a babonát 😀 Ne feledjük Uraim, csak akkor hülyeség, ha nem válik be.Mi a problémád ezzel? Egy ügyért "harcolunk" nem? Pap'persMatthew StaffordPap'persTe most vuduzni próbálsz? Hagyjuk már ezt a profira ha kérhetném, még a végén rosszul sül el a dolog...Delete
Ezt az Armando gyereket nem értem, mire tartják. Pass protban sztem használhatatlan, egy LB simán legázolja. Mintahogy egy LB fél kézzel földre is viszi. Bell nem ilyen gyors, de sajna(?) az NFL nem futóverseny. Bokor Miska mögött inkább őt látnám, mint ezt a srácot. Most jön helyette egy szteroidos 5. számú TE. Nyilván nem az 53. ember fogja eldönteni a meccseket, de akkor se értem.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
picidzé
532
Bears sign tight end Brody Eldridge.Elég fura ez az arc. Biztos nem volt drága mondjuk. Bell nem volt rossz, de hát evvan. Más: Állítólag egy DB is épp bemutatóedz Halas Hallban...
Brody Eldridge got released by #Rams in late Aug after being suspended 1st four games of 2012 reg season after testing positive for PEDs.
Bell ment és egy drogos (volt) TE jött helyette...soma80
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Bears sign tight end Brody Eldridge.Brody Eldridge got released by #Rams in late Aug after being suspended 1st four games of 2012 reg season after testing positive for PEDs.
Bell ment és egy drogos (volt) TE jött helyette...
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Mi a problémád ezzel? Egy ügyért "harcolunk" nem?Matthew StaffordPap'persTe most vuduzni próbálsz? Hagyjuk már ezt a profira ha kérhetném, még a végén rosszul sül el a dolog...Delete
több mint 12 éve
Próbálkozzon csak, meg kell találnom az utódomat. Én sem leszek köztetek örökké.....Matthew StaffordPap'persTe most vuduzni próbálsz? Hagyjuk már ezt a profira ha kérhetném, még a végén rosszul sül el a dolog...Delete
Lehet átmegyek az nso fórumára, vagy Kínába költözök valami ázsiai modellel, szóval jelenlétem nem garantált. Főleg kedd hajnali órákban, nekem kell a 10 óra alvás.
cs77: azért keresztelték át, mert az EU a belépés feltételéül szabott olyan dolgokat, hogy például nem lehet többé a kocsmák falára hugyozni. Pontosabban lehet, de fel kell ajánlani egy alternatívát. Nah, szóval a tulaj (Miki bá) épített egy budit, csempével, folyóvízzel (csak hideg, azért nem buzik járnak oda), meg elkezdett fertőtlenítőszert használni a poharak elmosásához. Ezt az arculatváltást egy megnyitó ünnepséggel (Orosz Gyurka bá szolgáltatott némi mulatós zenét)ünnepelte a kocsma, és a putri apraja-nagyja, Miki bá pedig egy névváltoztatással tette halhatatlanná a pillanatot. Mivel egy síkképernyős tévét is beszerzett, úgy gondolta, a krimó ettől kezdve sportbárrá avanzsál, így lett Gól Presszó. Itt a vége, fuss el véle....
Matthew Stafford
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Matthew StaffordPap'persTe most vuduzni próbálsz? Hagyjuk már ezt a profira ha kérhetném, még a végén rosszul sül el a dolog...