Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez a két meccs volt a legnagyobb világröhej, mióta én nézem ezt a sportágat. 😀 Villámgyorsan el kellene kezdeni mindenkinek imádkozni, mert tényleg mitóa a Bronkót nézem, hiszek egy felső hatalomban. Ekkora mákot életemben nem láttam, mint ami nekik van. Az Úr leszámol a pogányokkal a focipályán is. 😀jimmy ha azt mondod hagyjuk az edzőket mit mondasz a Broncos utolsó 2 drivejára? Mit mondasz arra hogy egy first down-t nem tudunk megcsinálni 3 drive(!)-ból -bármikor elég lett volna a győzelemhez- de amikor OT van csinál Hanie 3 jó passzt zsinórban kb 50 yardért? Hogy ismét csak sikerült elbukni egy már megnyert meccset: ennek nem kellett volna Barberről szólnia, elég lett volna egy jó D a végén vagy egy first down mondjuk az onside kick után (ott pl mit csináltunk hogy nem sikerült haladni 10 yardot se?).
A győzelem amúgy elég szar lett volna, most legalább van daftpozink, rájátszás úgyse lett volna meg. A 7-9 mrleg a legjobb, ami velünk történhet. Az edzőket meg hagyjuk már, mert szerinem a drukkereknek el kéne először dönteni, hogy akkor most szeretnének passzokat látni, vagy szeretnének futásokat látni, ha egyformán ne jön be egyik se. 😀füligjimmy
Hogy futást vagy passzt akar-e látni a szurkoló? játékot b+, azt a helyzet alakítja ki hogy futással vagy passzal de játékot. Lehetett eredményesen futni (Barber TD-drive) és lehetett eredményesen passzolni (OT drive), mégis a meccs nagy részében nem csináltuk egyiket se. Ha a meccs 10%-ában tudunk eredményesek lenni az nem elég jó, az meg a Broncos erejét mutatja hogy ennek is simán elégnek kellett volna lennie.
Az meg hogy a D egy 0-zott ellenfél ellen a meccs hajrájában ilyen idióta sémát vált értékelhetetlen a szememben, csak álltam a TD-jüknél a gép előtt és azt hittem a D-nk nincs is a pályán. Nem is volt és erről nem ők tehetnek hanem aki a playeket hívta- hátraküldi a komplett secondary-t a 20 yardos sávban meg egyedül Urlacher KÖZÉPEN hát gratulálok. A végén pass rush 0 volt Tebow-n de persze ez is teljesen rendben van...
Szánalmas hogy azt hisszük minden rendben van és ahogy telnek az évek egyre rosszabb lesz.
Ja és kezd kurvára elegem lenni abból hogy amelyik csapat észreveszi hogy nincs secondary-nk az gyakorlatilag abban a pillanatban meg is nyerte a meccset...
a drafton OL és secondary, FA piacon OL és WR. Nagyon elegem van már hogy évek óta mindig ezt kell beírni, már ezért az egyért is megérdemelnék sokan a munkakönyvüket.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nos, én nem néztem a meccset. Néha rákapcsoltam a sport tv-s GB meccsre, de ott semmi értékelhető nem történt.Már a KC elleni meccs is rettenetes volt, gondolom akkor ez is gyönyörű lehetett. Az már szerintem bebizonyosodott, hogy Cutler nélkül nincs támadójátékunk, Forte nélkül végképp nem. Az AFC West nem egy erős csoport, sőt. Mégis hogy megszívattak minket. Mondhatja mindenki, hogy Tebow mögött felsorakoztak a Halhatatlanok. Lehet. Sőt biztos. De ilyen játékkal, és ilyen teljesítménnyel a Bears nem érdemelhet győzelmet. Jelenleg nem vagyunk az NFL szint közelében sem.
Ennek a szezonnak már mindegy (Cutler sérülésével vége lett). Ne is nyerjünk meccset, inkább legyen egy jobb drafthelyünk. Angelo "lehet" visszavonul, reméljük találunk megoldást a problémákra. Bár azzal is megelégednék, ha észrevennék, hogy nincs Ofalunk.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Ez a két meccs volt a legnagyobb világröhej, mióta én nézem ezt a sportágat. 😀 Villámgyorsan el kellene kezdeni mindenkinek imádkozni, mert tényleg mitóa a Bronkót nézem, hiszek egy felső hatalomban. Ekkora mákot életemben nem láttam, mint ami nekik van. Az Úr leszámol a pogányokkal a focipályán is. 😀 A győzelem amúgy elég szar lett volna, most legalább van daftpozink, rájátszás úgyse lett volna meg. A 7-9 mrleg a legjobb, ami velünk történhet. Az edzőket meg hagyjuk már, mert szerinem a drukkereknek el kéne először dönteni, hogy akkor most szeretnének passzokat látni, vagy szeretnének futásokat látni, ha egyformán ne jön be egyik se. 😀
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
kutya23c
223
Azért a vereséget nem varrnám a D nyakába.(1 TD+ 2 fieldgoal)Én konkrétan kirúgnék ma minden edzőt ez után a meccs után...prokiha a D-nk preventív volt a végjátékban akkor én preventív vagyok már 2 éve. Ki kell rúgni az egész bagázst).davemayer
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Én konkrétan kirúgnék ma minden edzőt ez után a meccs után...prokiha a D-nk preventív volt a végjátékban akkor én preventív vagyok már 2 éve. Ki kell rúgni az egész bagázst a picsába mostmár, kell az újjáépítés mert ebből így jó már nem fog sok kisülni. A második félidőben csak 1&x-nél kértük ki az időnket.
MI A FASZOM AZ A PREVENTÍV D??? Ha van a túloldalon egy olyan csapat aki a 60 perctől 54-en nem képes normálisan haladni, ha van egy irányító akit megfelelő nyomás alatt tartottál végig a meccsen+ nem képes konzisztensen 30 yardos passzokat adni nem küldöd hátra a secondary-t 30 yardra és hagyod hogy 10-15 yardokkal haladjanak az oldalvonal mellett 0 nyomás mellett.
Megvert minket a 0 KC és a 0 Broncos, MI MEKKORA 0-ÁK VAGYUNK??? a D meg ássa el magát megint, ez nem az a sport ahol ilyen O-körülményeknél ki lehet kapni két ilyen meccsen. Tudtuk hogy 110% kell mindenkitől az O sérülések miatt, nem elég a 80% b+. Ez a 2 utolsó drive a Broncostól megalázó volt nagyon. Most láttuk mennyit ér ez a Broncos - normális csapat meg fogja alázni úgy mint ahogy a Lions tette vagy úgy ahogy mi is tettük volna Cutlerrel (17(24)-0 kb).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nagyon súlyos gondok vannak, és ezeket nem lehet 1 offseason alatt orvosolni.
több mint 13 éve
Megint csak nincs mit mondani a meccs után, csak most más volt a rossz, mint múltkor... 😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Barber megmutatta, hogy miért nem kezdő futó. 2szer adta oda a meccset a broncosnak.A playcalling bravúros volt egyébként. kb. utolsó 20 playünk 15 barber középrefutás, kb. 5 yardért, ő is sokat tett a Broncos győzelméért.
Az ST is szuper egyébként, jól látszott egyik Hester returnnél, hogy miután elment vagy 4 ember mellett, másik 4 kergette ki oldalt...
Ezt nem hiszem el... Itt lett volna az alkalom, hogy megmutassuk mellesleg, hogy nagyon nem elég 1 negyeden keresztül játszani egy QB-nak, de mint kiderült elég. Ha az ellenfél nem akar nyerni, akkor elég.
Azért az pozitív, hogy Bell egész jó volt szvsz, Hanie sem volt most rossz egyáltalán, 3 negyeden át a védelem is fantasztikus volt, Gouldnak nagyon nagy grat a franchise rekordért.
több mint 13 éve
picidzé
532
Én bazmeg nem nézem a következő meccset. Forduljon föl ez a csapat Martzostul OLine-ostul, Barberestül.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
Én konkrétan kirúgnék ma minden edzőt ez után a meccs után...
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Jah hát ez kellemetlenebb, mint a múlt héten. 7 nap leforgása alatt 2 elképesztő vereséget szenvedtünk. A mai tulajdonképpen hűen mutatja azt a szériát, amiben a csapat van.A defense jó volt, csak betették Bowmant kaptunk róla Tdt, aztán betették még 1x, kaptak róla egy 3&8at.
Barber meg ahoyg beárazta Fortet a meccsen, a végén szépen fel is nyomta az árát.
Louis és Webb botrány, Garza szar. Hanie ma nem csinált semmi extrát, az OTben odapörkölt 3 passzt, ez se volt elég (Marion).
Nem lennék meglepve ha 3 vereség maradna a végére. Morálisan szétesett a brigád sztem a maival, nagyon nincs miért küzdeni.
3 vereség 3 abszte nyerhető meccsen az AFC West ellen. Nos ki fikázza még #6-ot?
Azért Gould előtt le a kalappal.
több mint 13 éve
Marion Barbber CUT! Le vagyok súlytva....KiPNaggy sujjokal?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Marion Barbber CUT! Le vagyok súlytva....
több mint 13 éve
kovi470
1 343
Von Miller és McGahee inaktív!
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Ettől a Cutty-zástól tökön tudnám lőni magam 😀. Ma nem várok csodát. Barber sztem állat lesz, Hanie meg a szokásos. Marha kíváncsi leszek, mit tudunk kezdeni a Broncos erőteljes run heavy offensevel. Tebowtól abszte nem tartok, megoldottunk már futkosós balkezes, sokkal jobban passzoló irányító ellen meccset. Ok, Vick nem az a power típus, de közel olyan gameplannel nem gondolom, hogy a defensenek problémái lesznek. Ha igen, akkor meg lehúzhatjuk magunkat a retyón. Kevés pont, szoros, idegőrlő meccs. Kéne vmi ST miracle meg defense TD is és akár nyerhetünk is.
Wright ismét out, olyan, mint a porcelán. Steltz lesz az SS.
több mint 13 éve
kovi470
1 343
Hopp-hopp és ezzel a hírrel mi a helyzet:Kiváncsian várom a fejleményeket....
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d824ec789/article/longtime-bears-gm-angelo-could-be-on-way-out-of-chicago?module=HP11_headline_stackvandeminek
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Hopp-hopp és ezzel a hírrel mi a helyzet:http://www.nfl.com/news/story/09000d5d824ec789/article/longtime-bears-gm-angelo-could-be-on-way-out-of-chicago?module=HP11_headline_stack
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
kishaszi: szinte érezni? 😀 Nem csak szinte 😊 Philly-nél is lehet érezni általában. Érdekes - bár nemtom mekkora fan -, hogy a KC-vel szembeni pozitív elfogultságát sokkal jobban le tudja győzni, mint a negatívakat..
több mint 13 éve
Kíváncsi lettem volna, hogy akkor is ezt mondják, ha az intet visszahordják, és azzal kikapnak!GiriNem, természetesen😊 Akkor Ricsi elélvezett volna, hogy agyon baszpgathatja BIg Bent, hogy mekkora felelőtlen buta hibát vétett már nem először. Imádja ezt csinálni. Nem vettétek észre? Nem csak Cutlerrel teszi ezt...
Sőt, említették ebben a topikban a kettős mércét. Azért az a meccs is érdekes volt, amikor a Bears volt téfauban: Cutler fika ment addig, amíg nem volt egy necces, de sikeres passza. Onnan meg az ment, hogy de most milyen jól játszik már megint.
Semmi konzekvencia nincs abban, amit Ricsi mond és ez baszottul idegesítő.
Az meg külön, hogy szinte érezni ki utál, mondjuk nem mindig, de ugye pl. a Steelers esetén mindig érezni mennyire rühelli a csapatot... persze ez nem a ti gondotok,-)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
ESPN America a mi meccsünket adja vajon?prokine gondolkozz TV-kben. Most a GB nagyon jó, tehát nincs más meccs a TV-ben, mindenkinek látni kell mennyire jók. Úgyis nagyon izgalmas, hogy mindig nyernek.
btw egyetértek. Azért sem mertem fogadni, mert úgy érzem, hogy meglesz. 😊 FEL! TÁMADUNK!
Remélhetőleg Hanie-nek ad egy kis plusz erőt, hogy ennyire bízunk benne és kicsit összeszedi magát. 😊
több mint 13 éve
Sztem 9-7 is elég lenne, de nem lesz meg az sem.ESPN America a mi meccsünket adja vajon?prokinem, a GB adja az is...
10-6 kell a PO-hoz, 7-5-el állunk és még lesz egy GB elleni meccs... azt hiszem a mai nap után már tényleg nem kell emiatt izgulni :/davemayer
több mint 13 éve
ESPN America a mi meccsünket adja vajon?prokinem, a GB adja az is...
10-6 kell a PO-hoz, 7-5-el állunk és még lesz egy GB elleni meccs... azt hiszem a mai nap után már tényleg nem kell emiatt izgulni :/
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
ESPN America a mi meccsünket adja vajon?