NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
miért nem kap védelmet burrow?
nem kötekedésből kérdezem, de elvileg ujrahúztátok falat, nem szoktak össze, le vannak sérülve, nem szakadnak el elkapók, vagy csak simán sokat tartja a labdát?

több mint 3 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
Gáz.
nasheem
Az. 😕
több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 784
Ez ismét elképesztően nyögvenyelős volt. Nem megy semmi gördülékenyen, szenvedés az egész. 😓

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Gáz.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 274 — no es importante
Lesz ma egy college football meccs is a Bengals stadionjában, ami bár mostanában eléggé egyoldalú a Bearcats irányába, mégis csak a legrégebbi non-konf rivalizálás
 en.m.wikipedia.org/wiki/Victory_Bell_(Cincinnati%E2%80%93Miami)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Na, akkor kezdjünk latolgatni hétvégére.
Dak is no back, elég lehet ez egy győzelemre?
SirPub
Ha ott lenne Dak akkor is ti lennetek a favoritok. Jo, hat nem vagyok egy prescottianus de ez ettol fuggetlen teny.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
SirPub
Ha Cooper Rush ellen nem tud nyerni egy csapat, az az 1/1-re hajt.
zacknorb
Turbóról is hasonlóan gondolkodtunk 😬
SirPub
Azért nagyon nem: Turbó se magas szint, de Rush még nála is 2 ha nem 3 polccal alacsonyabban van. Szóval igen, ha itt most nem nyertek, egy Burrow-val, Chase-szel (nem lenézve a Dallast, mert a védelmük nem rossz) erősen elindult a SB hangover 😉
dande2
Bocs, nem bírtam ki.
Mikey
Egészségedre ha ettől jobban èrzed magad...
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
SirPub
zacknorb
SirPub
Azért nagyon nem: Turbó se magas szint, de Rush még nála is 2 ha nem 3 polccal alacsonyabban van. Szóval igen, ha itt most nem nyertek, egy Burrow-val, Chase-szel (nem lenézve a Dallast, mert a védelmük nem rossz) erősen elindult a SB hangover 😉
dande2
Bocs, nem bírtam ki.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
SirPub
zacknorb
SirPub
Azért nagyon nem: Turbó se magas szint, de Rush még nála is 2 ha nem 3 polccal alacsonyabban van. Szóval igen, ha itt most nem nyertek, egy Burrowal Chassel (nem lenézve a Dallast, mert a védelmük nem rossz) erősen elindult a SB hangover 😉
több mint 3 éve
SirPub
zacknorb

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
SirPub

Poloska vagyok.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 613 — greenmedia10@gmail.com
 www.instagram.com/reel/Cict-eyg-Ga/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Fogalmam sincs ezt meg tudjátok-e nyitni. 20-20nál, mikor vártuk az FG-t.

Az a baj hogy ha ezt látom, nem tudok nem rajongani a 2 tökiért. 😀
Miknar
Feltűnt nekem is. Burrow mutatta a kisujját, azt hittem először, hogy megint ott sérült meg.
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Sziasztok Tee állapotáról hallott valaki valamit ? Nagyon nagy szükség lenne rá a Dallas ellen igaz ez nem tudom hogy jó vagy rossz de Prescott kiesett kb 2 hónapra! Továbbra is Whodey!
WhoDey83
Csill! 😉 Idén a Cowboys alsóházi csapat.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.71878-15/497233959_1303661524503478_384703307836892997_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=101&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0xJUFMuYmVzdF9pbWFnZV91cmxnZW4uQzMifQ%3D%3D&_nc_ohc=bAK7CNCXazAQ7kNvwGSdf5T&_nc_oc=AdmXlFE4Qp6NOpxuyibAnjuDj9eovecMfqrC-LkYeTmaeURY-_7tYvJ_P1l2lJdmfUw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=AjD22YoYwqaUX2FipTpSIw&oh=00_AflUJqrPwdtOwilOMsMj9khwl9loE9eHRxWqi9WiFLxkCQ&oe=69427B90
Cincinnati Bengals on Instagram: "BFF - Best Football Friends 🤞"
45K likes, 198 comments - bengals on September 13, 2022: "BFF - Best Football Friends 🤞".

Fogalmam sincs ezt meg tudjátok-e nyitni. 20-20nál, mikor vártuk az FG-t.

Az a baj hogy ha ezt látom, nem tudok nem rajongani a 2 tökiért. 😀
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én pont nem értettem a nagy mágus Tomlin-t, h tudta nagyon jól, vagyis mindenki tudta rajta kívül, hogy a végén Burrow csak Chase-nek fog passzolni, mégsem kettőzte.

Chase egy állat!!! 😊

sztem Burrow-nál ez sima rozsda, sosem értettem miért nem edzenek többet a nyáron NFL-ben, pontosan ezért is van ez a sok sérülés év elején.
(Steelers-nek ez a győzelem nagyon sokba került... )

Söprés idén elmarad, de sebaj, majd a SB feledteti! 😉
nhm
Hat mivel Burrownak megrepedt a vakbele, ami miatt operalni is kellett, es ami miatt egesz nyaron nem dobalhatott, plusz csomo izmot veszitett ekkor, amit vissza is kellett hozni...

... Igy o ezert nem edzett nyaron. 😊
Stez
Én pont nem értettem a nagy mágus Tomlin-t, h tudta nagyon jól, vagyis mindenki tudta rajta kívül, hogy a végén Burrow csak Chase-nek fog passzolni, mégsem kettőzte.

Chase egy állat!!! 😊

sztem Burrow-nál ez sima rozsda, sosem értettem miért nem edzenek többet a nyáron NFL-ben, pontosan ezért is van ez a sok sérülés év elején.

nhm
Hat mivel Burrownak megrepedt a vakbele, ami miatt operalni is kellett, es ami miatt egesz nyaron nem dobalhatott, plusz csomo izmot veszitett ekkor, amit vissza is kellett hozni...

Stez

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.

Chase egy állat!!! 😊

nhm

Szerkesztette: Stez

több mint 3 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274

Chase egy állat!!! 😊

több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Folyamatosan az OL-t, az edzőket szidjuk, de azért ebben nagyon nagy része volt Burrownak, akármennyire is visszahozta a csapatot később. Sok tekintetben elit, de nagyon nem érzi, hogy mikor kéne feladnia egy játékot és mikor tud menekülni. Nyilván amikor sikerül akkor highlight lesz belőle év végén, de nekem minden kibaszott alkalommal infarktusom van, mikor a 140 kilós DL-emberek rávetődnek a földön. Ezzel kéne valamit kezdenie, mert egy kiharcolt első fordulós győzelem se ér annyit, mint hogy utána Brandon Allent nézzük 10 meccsen keresztül. A sackek egyrésze simán az ő sara, és nem az OL-é. Nem erős ez a Steelers, viszont a coverage brutál jó volt, ha így fogják az embereket, 7 másodpercig is tarthat a fal, akkor se lesz szabad ember.

Az OL szerintem jó lesz, kell nekik néhány snap, de határozottan jobb az alapanyag. Hurst jól mozgott, de nagyon kéne hogy Higgins mielőbb visszatérjen.

Adomitist dícsérték egész nyáron (meglepő a training camp alatt...), remélem jól tudja pótolni a legendát, mert konkrétan a győzelem ment el a rossz snapen és a gyenge ST-blokkoláson. Igazából utóbbiért haragszom, mert az hogy Wilcox nem tud longsnappelni, az egy dolog, nem ezért tartjuk. De hogy blokkolni se, az már nagyobb baj. Ugyanez fokozottan igaz Sample-re, mert ő elvileg blokkoló TE.

Védelemben szintén nem volt nagy gond. Feltűnő lehet a sackek hiánya, de ez nagyban köszönhető a Vasas játékrendszerének. Kicsit keveslem Dax Hill snapjeit, szerintem ezen a meccsen bőven elmehetett volna 30-ig, de úgy néz ki hogy fokozatosan akarják beépíteni.

Bármilyen fura is leírni, a döntő különbség az volt, hogy míg Tomlin felismerte hogy Traubi nem NFL-kezdő szintű irányító és ehhez szabta a playeket, addig mi tudtuk hogy Burrow klasszis, ehhez szabtuk a hívásokat, de messze elmaradt a saját szintjétől.

Bírózni nem szeretnék, mert simán szar volt, nem részrehajló, de maradjunk annyiban, hogy ez a hocsuli se jobb mint a faterja.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Bármennyire is borzasztó volt Burrow, még ebben az állapotban is visszahozta a csapatot.

Ennyi a pozitívum.

Ezt leszámítva kár ragozni, itt most minden szar volt, tipikus sb másnap
Az O fal cseppet sem mutatott jobban mint tavaly, Burrow is megtett mindent hogy ne is legyen könnyű dolguk.

Ez olyan kritikàn aluli volt az O részéről ( a D sem csillogott, ez a Trubis Steelers ritka gyenge) de ez most ott ment el.
több mint 3 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Sziasztok Tee állapotáról hallott valaki valamit ? Nagyon nagy szükség lenne rá a Dallas ellen igaz ez nem tudom hogy jó vagy rossz de Prescott kiesett kb 2 hónapra! Továbbra is Whodey!

Welcome To The Jungle
több mint 3 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Lehiggadás után. A támadófalnak kellett volna az előszezon, szerintem. A csapat meg kb azzal a mentalitással ment pályára mint tavaly a Jets ellen. Szörnyű meccs volt minden szempontból. Ami pozitív hogy a padlónk is elég lett volna a Vasas ellen ha tud a TE egy jó snapet adni a hosszabbításban. Továbbra is van erö ahhoz hogy hátrányból felálljunk. Végignéztük a tízes évek nihilljét ahol folyamatosan láttuk milyen alacsonyan van a plafon, én szívesebben nézem milyen magasan a padló. Minden csapatnak lesz szar meccse, nekünk bízzunk benne most volt.

Szerkesztette: laoce

Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
Nos, rettenetesen vártam már a szezont, de ez…
Csak abban reménykedem, hogy most végre mindenkiben tudatosult, hogy a tavalyi eredmények már csak a múlt, újra dolgozni kell.
A ST-et én nem hibáztatom a kimaradt rúgásokért, egy TE adta fel a labdát. Nem ez a dolga általában.

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Remélhetőleg minden SB hangovert letudott a csapat tegnap, mert minden szar összejött, elég durva volt.

Viszont pozitív, hogy visszajött a csapat, és így is csak OT-ban kapott ki.

Most hogy ez mennyire a Bengals érdeme és mennyire a Steelers kritikája, az egy másik kérdés.

Ennyire retek meccse a csapatnak aligha lesz még egy.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 032
Na tegye fel a kezét, aki tudja hogy ez mi a retek volt.
És pont a Vasas ennel. Broáf.
nasheem
Jó lett volna, ha az OL játszik pár snapet együtt, a bal oldal teljesen ramaty volt, és Collins se tűnt testőrnek, sőt. Burrow pedig teljesen ráparázott, ilyen rosszul még nem játszott, a tavalyi Bears ellenit is alulmúlta. Mondjuk a sack/picksix első két play kombóból nehéz visszajönni, de ilyen meccset
is csak mi tudunk játszani. A lényeg hogy újra van foci és idegállapotba lehet kerülni🤯