Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
shagi0206
10 947
Kell egy hivatkozás, és ahogy írod a kommentet, a kocka fölött van az "eszközsor", az utolsó előtti a 'kép beszúrása, az is kell hozzá. Nyilván nem mind1, hogy milyen kép, mert valamit nem fog megjeleníteni. Legalábbis ez a tapasztalat.Nekem is.Szóval a mai programom...Erre nekem hibát ír.😕
Egyben az utánpótlás is 😁
kepkuldes.com/image/JG1RZ0
meme
ikuvihar
Mondjuk engem is érdekelne, hogy lehet képet beszúrni…
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Nekem is.Szóval a mai programom...Erre nekem hibát ír.😕
meme
ikuvihar
Mondjuk engem is érdekelne, hogy lehet képet beszúrni…
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Szóval a mai programom...Erre nekem hibát ír.😕
meme
több mint 2 éve
KeyG
9 518
GameDey, végre. Jó megérzésem van, de csak halkan, nehogy elkiabáljam. A Titans-sec nem tűnik verhetetlennek. Nyilván jó egység, különben nem lennének itt, de ott lehet keresnivalónk. DL fronton nem látok akkora bajt, mint sokan mások. Hendrickson visszatérése óriási upgrade. Ogunjobi hiányozni fog, de azért nem ő vitte a hátán az egységet. Daniels meg hiába volt Probowler, 60 snapet játszott idén, gyakorlati jelentősége nincs a hiányának. Ogu snapjeit szét kell osztani Hill és a felépülő Tupou között, ha már recseg a tüdejük akkor jöhet Karr vagy Kerr vagy mi a neve néhány snapre. Kíváncsi leszek, mennyire egészséges Henry, jó lenne arra kényszeríteni őket, hogy Tannehill passzaival kelljen nyerniük.Én is cicákat érzek, de az is igaz, hogy 4 vendég W-t várok 😀
megyerikrisz
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
meme
2 102
Szóval a mai programom...Egyben az utánpótlás is 😁
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
GameDey, végre. Jó megérzésem van, de csak halkan, nehogy elkiabáljam. A Titans-sec nem tűnik verhetetlennek. Nyilván jó egység, különben nem lennének itt, de ott lehet keresnivalónk. DL fronton nem látok akkora bajt, mint sokan mások. Hendrickson visszatérése óriási upgrade. Ogunjobi hiányozni fog, de azért nem ő vitte a hátán az egységet. Daniels meg hiába volt Probowler, 60 snapet játszott idén, gyakorlati jelentősége nincs a hiányának. Ogu snapjeit szét kell osztani Hill és a felépülő Tupou között, ha már recseg a tüdejük akkor jöhet Karr vagy Kerr vagy mi a neve néhány snapre. Kíváncsi leszek, mennyire egészséges Henry, jó lenne arra kényszeríteni őket, hogy Tannehill passzaival kelljen nyerniük.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Képet hogy szúrok be ide a telóról?Saját gépről/telóról szerintem sehogy, csak netről.
meme
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
meme
2 102
Képet hogy szúrok be ide a telóról?
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Ez a csapat is azért lehet sikeres, mert összeállt a védelem, amire tudatosan rengeteg pénzt tettünk. Persze Burrow, meg Chase, Higgins, Boyd, meg Mixon szuper teljesítmény hoznak, de a nagy győzelmeink a végén a defnek köszönhetően lettek meg. Raiders ellen nem tudtuk megcsinálni a rövid pályákat, redzoneban pocsék meccset hoztunk, és végén béna playhívással felkináltuk nekik a lehetőséget. A Chiefs ellen a második félidőben 3 ponton tartottuk a liga legjobb támadó egységét. Szóval én azt mondom, ha a védelem ma is kitart, akkor tudunk csak nyerni. A támadó oldalon pedig remélem Taylor nem lesz olyan görcsös, és tökösebb playeket hívunk, mert a Titánok ellen Mixon nem fogja tudni hozni a meccset. Szét kell passzolni őket, és mindhárom elkapót tömni labdákkal.
több mint 2 éve
munoz
1 213
Annak idején talán a kőkemény védelem meg az Ocho-Henry-Housh WR trió és Palmer voltak azok, akik miatt a Bengals lett a kedvenc csapatom. Bár akkor is lúzer dolognak tűnt, hiszen a az erős 80-es évek után már akkor volt egy hosszú sikertelen időszak. 2005-ben azonban úgy tűnt, hogy Palmer új korszakot hozott el, de jött a sérülése. 2009-ben is jó volt a csapat az alapszakaszban, de a Jets ellen elvérzett a WC körben. Aztán AJ Green volt az új remény, aki mindig mindent elkapott, és jött 5 év, amikor mindig PO-ba került a csapat. Ezt a sorozatot a végén a szívszorító 2015-ös Steelers elleni vereség zárta, hogy aztán a rájátszás közelébe se jussunk. Taylor első éve siralmas volt és a másodikra sem lehet büszke, bár ott Burrow sérüléséig voltak felvillanó reménysugarak. Az egyik ilyen volt, amikor egy emberanyagban és különösen lelkiekben sokkal gyengébb Bengals (1-5-1) megverte a városba 5-1-es mérleggel érkező Titanst. Finoman szólva sem tartom magunkat favoritnak, de ennyi év szívása után miért ne jöhetne el most a csoda, miért ne meríthetne a csapat az elmúlt hetek vagy éppen az említett tavalyi győzelemből erőt, és juthatna az AFC döntőbe.
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Mint itt 2:42-nél? Esküvőn meccset nézni nagy rock and roll! 😃Benne lennék a meccsnézésbe, de csak a kövi meccstől, mert sajna ma már program van! Azért megnézem fű alatt!Nos Srácok! Eddig az utóbbi időben bejöttek a megérzéseim! Most is jósólnék 😉!Ha már megérzések: a szezon előtt úgy éreztem, pozitív szezonunk lesz. Szerintem Bengals szurkolókon kívül senkinek nem voltak ilyen agylövései.
Egész héten borúsan gondoltam a meccsre sajnos! Majd ma valami bekattant! Szóval úgy érzem, hogy nehéz szülés lesz, de a baba nem marad bent! Hosszabításban nyerünk! Ha ez is bejön, akkor meghívhatnak a szerkesztők a tippeldébe, illetve ti meg egy italra 😉!
meme
Aztán két fordulóval a vége előtt úgy éreztem, kevesebb az esély a továbbjutásra, mint hogy mindkét meccset elveszítjük. De ha mégis meg lesz a továbbjutás, akkor a wc-győzelmet láttam jönni.
Most Hendrickson agyrázkódásával minimális esélyt láttam a győzelemre, de így, hogy játszik, kb. 35%-osnak gondolom az esélyeinket. De nagyon örülnék egy győzelemnek és szerintem Brown-papa is könnyebben kinyitná a pénztárcát a sikereket látva.
Nem gondoljátok, hogy valami műintézményben nézhetnénk együtt a meccset? Biztos jó hangulat lenne, ha páran összejönnénk.
ikuvihar
meme
youtu.be/yWND9WfkmHQ
több mint 2 éve
meme
2 102
Benne lennék a meccsnézésbe, de csak a kövi meccstől, mert sajna ma már program van! Azért megnézem fű alatt!Nos Srácok! Eddig az utóbbi időben bejöttek a megérzéseim! Most is jósólnék 😉!Ha már megérzések: a szezon előtt úgy éreztem, pozitív szezonunk lesz. Szerintem Bengals szurkolókon kívül senkinek nem voltak ilyen agylövései.
Egész héten borúsan gondoltam a meccsre sajnos! Majd ma valami bekattant! Szóval úgy érzem, hogy nehéz szülés lesz, de a baba nem marad bent! Hosszabításban nyerünk! Ha ez is bejön, akkor meghívhatnak a szerkesztők a tippeldébe, illetve ti meg egy italra 😉!
meme
Aztán két fordulóval a vége előtt úgy éreztem, kevesebb az esély a továbbjutásra, mint hogy mindkét meccset elveszítjük. De ha mégis meg lesz a továbbjutás, akkor a wc-győzelmet láttam jönni.
Most Hendrickson agyrázkódásával minimális esélyt láttam a győzelemre, de így, hogy játszik, kb. 35%-osnak gondolom az esélyeinket. De nagyon örülnék egy győzelemnek és szerintem Brown-papa is könnyebben kinyitná a pénztárcát a sikereket látva.
Nem gondoljátok, hogy valami műintézményben nézhetnénk együtt a meccset? Biztos jó hangulat lenne, ha páran összejönnénk.
ikuvihar
több mint 2 éve
meme
2 102
Hát nem tudom. Én inkább a Billst tartom számotokra a legveszélyesebb matchupnak. Ha túlverekszitek magatokat a Titansen, és a Bills is nyer, akkkor gondolnám azt, hogy ott van a legnagyobb esély a stopra. Ugyanakkor a Chiefs sem lenne könnyű ellenfél természetesen, mert bár lenyomtátok őket már 1x, de nem volt egy sima meccs. És a Raiders ellen azért koránt sem tündököltetek, azt nem kéne megismételni.Szerintem ha nyerünk olyan gátak szakadnak fel, hogy nem lenne megállás.....
Mindenesetre megvan a Bengalsban a meglepetés (mert akárhogy nézzük, innen minden győzelem annak fog számítani), bízom benne, hogy lesz is. Egy Packers-Bengals döntővel kiegyezek. És egyelőre még nyerjen a Packers, mert ha véletlen nyernétek, akkor nehogy elszálljon magától 1-2 kulcsemberetek, mint a Chiefsnél Mahomes 😊
shagi0206
Képességekkel nincs gond, inkább a győztes mentalitás hiányzott..... 31 év nagy idő!!!! És kell az a gyűrű, nekünk még nincs olyan 😉!
Az hogy elszálljanak, az edző felelősége is! Eddig lenéztük a HC-t, reméljük ismét ránkcáfól!
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Legyen győzés, nekem az is jó, ha egy rossz meccsen! Itt már nincs mire spórolni, nyomni kell. Megvan a PO W 31 év után, nagy lelki gátak dőltek ezzel le. Hogy ez segít vagy sem, majd meglátjuk. Ezen a meccsen csak a Titansnek van vesztenivalója, minket ember nem várt ide. Talán az underdog mentalitás segíthet.Nos Srácok! Eddig az utóbbi időben bejöttek a megérzéseim! Most is jósólnék 😉!Ha már megérzések: a szezon előtt úgy éreztem, pozitív szezonunk lesz. Szerintem Bengals szurkolókon kívül senkinek nem voltak ilyen agylövései.
meme
ikuvihar
Jó lenne együtt nézni, de ma biztos nem lesz erre lehetőségem. Amennyiben továbbjutnánk a következő meccsre viszont beneveznék.
több mint 2 éve
Nos Srácok! Eddig az utóbbi időben bejöttek a megérzéseim! Most is jósólnék 😉!Ha már megérzések: a szezon előtt úgy éreztem, pozitív szezonunk lesz. Szerintem Bengals szurkolókon kívül senkinek nem voltak ilyen agylövései.
meme
több mint 2 éve
shagi0206
10 947
Hát nem tudom. Én inkább a Billst tartom számotokra a legveszélyesebb matchupnak. Ha túlverekszitek magatokat a Titansen, és a Bills is nyer, akkkor gondolnám azt, hogy ott van a legnagyobb esély a stopra. Ugyanakkor a Chiefs sem lenne könnyű ellenfél természetesen, mert bár lenyomtátok őket már 1x, de nem volt egy sima meccs. És a Raiders ellen azért koránt sem tündököltetek, azt nem kéne megismételni.Amúgy azt gondolom, ha ez meglesz, akkor bejutunk a döntőbe is! Ezt a párharcot látom a legneccesebbnek!Nos Srácok! Eddig az utóbbi időben bejöttek a megérzéseim! Most is jósólnék 😉!Amit iszol, egy este, mondjuk a SB kozos meccsnezes alatt… 🙄🙄
meme
Miknar
meme
Mindenesetre megvan a Bengalsban a meglepetés (mert akárhogy nézzük, innen minden győzelem annak fog számítani), bízom benne, hogy lesz is. Egy Packers-Bengals döntővel kiegyezek. És egyelőre még nyerjen a Packers, mert ha véletlen nyernétek, akkor nehogy elszálljon magától 1-2 kulcsemberetek, mint a Chiefsnél Mahomes 😊
több mint 2 éve
meme
2 102
Amúgy azt gondolom, ha ez meglesz, akkor bejutunk a döntőbe is! Ezt a párharcot látom a legneccesebbnek!Nos Srácok! Eddig az utóbbi időben bejöttek a megérzéseim! Most is jósólnék 😉!Amit iszol, egy este, mondjuk a SB kozos meccsnezes alatt… 🙄🙄
meme
Miknar
több mint 2 éve
Miknar
515
Nos Srácok! Eddig az utóbbi időben bejöttek a megérzéseim! Most is jósólnék 😉!Amit iszol, egy este, mondjuk a SB kozos meccsnezes alatt… 🙄🙄
meme
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Nos Srácok! Eddig az utóbbi időben bejöttek a megérzéseim! Most is jósólnék 😉!Ha így lesz vendégem vagy egy liter házira! Szilva… 😉
meme
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Nos Srácok! Eddig az utóbbi időben bejöttek a megérzéseim! Most is jósólnék 😉!Annyit megér.
meme
több mint 2 éve
meme
2 102
Nos Srácok! Eddig az utóbbi időben bejöttek a megérzéseim! Most is jósólnék 😉! Egész héten borúsan gondoltam a meccsre sajnos! Majd ma valami bekattant! Szóval úgy érzem, hogy nehéz szülés lesz, de a baba nem marad bent! Hosszabításban nyerünk! Ha ez is bejön, akkor meghívhatnak a szerkesztők a tippeldébe, illetve ti meg egy italra 😉!
több mint 2 éve
Ellenünk 😊Volt már, hogy szurkoltam nektek 😊De hát Tőled nem is várnánk mást 🤣Nektek nem fura érzés, hogy a playoff alatt “ide jönnek” más csapatok szurkolói, és nekünk drukkolnak? 😀Csak, hogy helyre álljon a világ rendje, én ellenetek drukkolok 😀
Még szokni kell ezt a szezont, nagyon úgy tűnik hogy “szexi” csapat lettünk
Burrow❤️❤️
Miknar
Drip
meme
Drip
több mint 2 éve
Volt már, hogy szurkoltam nektek 😊De hát Tőled nem is várnánk mást 🤣Nektek nem fura érzés, hogy a playoff alatt “ide jönnek” más csapatok szurkolói, és nekünk drukkolnak? 😀Csak, hogy helyre álljon a világ rendje, én ellenetek drukkolok 😀
Burrow❤️❤️
Miknar
Drip
meme
több mint 2 éve
meme
2 102
De hát Tőled nem is várnánk mást 🤣Nektek nem fura érzés, hogy a playoff alatt “ide jönnek” más csapatok szurkolói, és nekünk drukkolnak? 😀Csak, hogy helyre álljon a világ rendje, én ellenetek drukkolok 😀
Burrow❤️❤️
Miknar
Drip