NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Hülyén nézne ki, ha elégedetlenkednék egy veretlen, sokak által már a liga legjobbjának mondott csapat legyőzése után, de nekem a támadójátékunk még mindig nem tetszik. Értem, hogy lent akartuk tartani a Fins O-t, nincs is nagy bajom az amúgy borzalmas hatásfokú futásainkkal, de a játékunkon még mindig azt érzem, hogy kizárólag a tehetségre épít. Tolja el a fal a másik falat, verje meg a DBt az elkapó, dobja be Burrow a szűk ablakokba, stb. Nem érzem, hogy a playbook sokat segítene a támadóinkon. Erőlödés és izzadságszag.Teljesen igazad van, egyetértek. Azt viszont nem tudhatjuk, Burrow felkészülését vetette ennyire vissza a hosszú kihagyás, vagy a playbook ennyire sematikus és tényleg csak ennyit ad. Bár az is lehet, hogy a legjobb játékokat még nem vettük elő. Viszont meccsről meccsre látszik a javulás szerintem.
Persze lehet arra építeni, hogy 40 játékból minden tizediket majd csak elrontja az ellefél, de ettől kicsit sem lesz olajozott az előrejáték. És persze a győzelemhez mindig kell a kiemelkedő D teljesítmény. Fog ez menni többször is, de ehhez egy végig éles skill személyzet kell. Burrow pedig csak most élesedik. Messze nem olyan pontos és dönt olyan jól, mint tavaly.
Mindenesetre komoly lökést adhat a szezonunknak ez a győzelem. Szerintem akkor is nyerünk, ha fent marad Tua. De valószínűleg a túlzó elvárásaim miatt még most is van/volt hiányérzetem. DE érezhetően lesz ez jobb is.
nasheem
Amivel viszont valamit gyorsan kezdeni kellene a Ja’marr használata. Folyamatosan ketten vigyáznak rá, ami láthatóan nem ízlik neki. Ezt sémából el kellene tüntetni.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Hülyén nézne ki, ha elégedetlenkednék egy veretlen, sokak által már a liga legjobbjának mondott csapat legyőzése után, de nekem a támadójátékunk még mindig nem tetszik. Értem, hogy lent akartuk tartani a Fins O-t, nincs is nagy bajom az amúgy borzalmas hatásfokú futásainkkal, de a játékunkon még mindig azt érzem, hogy kizárólag a tehetségre épít. Tolja el a fal a másik falat, verje meg a DBt az elkapó, dobja be Burrow a szűk ablakokba, stb. Nem érzem, hogy a playbook sokat segítene a támadóinkon. Erőlödés és izzadságszag. Persze lehet arra építeni, hogy 40 játékból minden tizediket majd csak elrontja az ellefél, de ettől kicsit sem lesz olajozott az előrejáték. És persze a győzelemhez mindig kell a kiemelkedő D teljesítmény. Fog ez menni többször is, de ehhez egy végig éles skill személyzet kell. Burrow pedig csak most élesedik. Messze nem olyan pontos és dönt olyan jól, mint tavaly.
Mindenesetre komoly lökést adhat a szezonunknak ez a győzelem. Szerintem akkor is nyerünk, ha fent marad Tua. De valószínűleg a túlzó elvárásaim miatt még most is van/volt hiányérzetem. DE érezhetően lesz ez jobb is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Nagy öröm ez a mai győzelem mert kezdtem azt látni a csapattól mint tavaly a szezonnak ebben az időszakában, azt azért hogy a Miami sem vitte földre Joe-t mindenképp annak a jele hogy Ő és az O line egyre jobban szokik össze. A D line sztem teljesen rendben volt főleg D.J. nélkül, Ami talán kritika hogy a futásokat mennyire nem tudjuk megoldani Mixonnál az átlag 2,5 yard nem valami fényes. Illetve ami még zavart az Zach nagyon konzervatív hívásai gondolok itt a 4. és inch szitura ahol nem vállaltuk be.. Mindezeket leszámítva büszkék lehetünk a fiúkra! Whodey! Get well soon Tua!
Welcome To The Jungle
több mint 3 éve
W megvan, Joe nem nagyon feküdt a hátán, a D (pár playt leszámítva) helyt állt, minden jó. Volt persze hiba, de most ennyit szerettem volna. Tua esete sajnálatos, de vele sem éreztem a Dolphinst annyira élesnek. Sokat kivett belőlük a vasárnap.
10 nap a csoportrangadó MNF-ig, addig remélhetőleg csiszolódik tovább az OL és Burrow kapcsolata.
több mint 3 éve
Collins szerintem jó lesz, Pratt helyett meg fasza volt ADG. Továbbra is a Miami védekezésében látom az esetleges siker kulcsát. Rengeteg a blitz, sokszor zero coverrel, ami Burrow egyik kedvence. Jó meccsnek ígérkezik.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Akkor eddig: Reader és Sample fixen off, Pratt és Collins kérdéses. Izgi lesz
több mint 3 éve
Igazad van, hülye vagyok! 😅Meg más poszton játszanak, az szintén nem elhanyagolható. Tupounak kellene Hill mellett vitézkedni, vannak kétségeim. Ráadásul Reader nem csak futás ellen, de passzsiettetésben is magasan a legjobb DT-nk volt, na itt aztán reményt se látok hogy valaki pótolni tudja.Két sokpontos meccs jön. Izgalmas lesz és idegtépő. Csak a szokásos.Most kell fellépni Ossainak meg Samplenek. Csak sajnos ők súlyban nagyon nincsenek ott, hogy letapossák a futást. Azért én bízom Anarumo DC-ben, hogy megoldja. 🤞
(Reader kb a legjobb emberünk volt eddig. Hatalmas kár érte. A DL minőség és rotáció komoly ütést kapott 😒)
nasheem
SirPub
megyerikrisz
Akkor Tupou, Tufele, Zach Carter… ajjaj.
több mint 3 éve
Meg más poszton játszanak, az szintén nem elhanyagolható. Tupounak kellene Hill mellett vitézkedni, vannak kétségeim. Ráadásul Reader nem csak futás ellen, de passzsiettetésben is magasan a legjobb DT-nk volt, na itt aztán reményt se látok hogy valaki pótolni tudja.Két sokpontos meccs jön. Izgalmas lesz és idegtépő. Csak a szokásos.Most kell fellépni Ossainak meg Samplenek. Csak sajnos ők súlyban nagyon nincsenek ott, hogy letapossák a futást. Azért én bízom Anarumo DC-ben, hogy megoldja. 🤞
(Reader kb a legjobb emberünk volt eddig. Hatalmas kár érte. A DL minőség és rotáció komoly ütést kapott 😒)
nasheem
SirPub
több mint 3 éve
Két sokpontos meccs jön. Izgalmas lesz és idegtépő. Csak a szokásos.Most kell fellépni Ossainak meg Samplenek. Csak sajnos ők súlyban nagyon nincsenek ott, hogy letapossák a futást. Azért én bízom Anarumo DC-ben, hogy megoldja. 🤞
nasheem
több mint 3 éve
Kösz nem, maradjon ott ahol van. Nálunk sokáig hagyomány volt a parasztok leigazolása, most talán nem, ne is menjünk vissza oda.Két sokpontos meccs jön. Izgalmas lesz és idegtépő. Csak a szokásos.Suh még elérhetö stop-gap-nek be kéne próbálnotok
nasheem
Toto21
több mint 3 éve
Két sokpontos meccs jön. Izgalmas lesz és idegtépő. Csak a szokásos.Suh még elérhetö stop-gap-nek be kéne próbálnotok
nasheem
több mint 3 éve
Két sokpontos meccs jön. Izgalmas lesz és idegtépő. Csak a szokásos.(Reader kb a legjobb emberünk volt eddig. Hatalmas kár érte. A DL minőség és rotáció komoly ütést kapott 😒)
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Csak közben Lamar fog futni vagy 200 yardot 😓Nyugodtság legyen cicaföldén a QB sietettéseink csak elméletben léteznek a Secondary gyakorlatban nézi végig a 450 benyelt yardokat.Reader minimum 1 hónapra kiszállt!Ez nagy baj! 😨
meme
Mondjuk a Miami nem annyira akar futni talán, de utána jönnek a varjúk! Pontosabban mi megyünk.
SirPub
Két szó, profizmus. 😀
KeyG
több mint 3 éve
Nyugodtság legyen cicaföldén a QB sietettéseink csak elméletben léteznek a Secondary gyakorlatban nézi végig a 450 benyelt yardokat.Reader minimum 1 hónapra kiszállt!Ez nagy baj! 😨
meme
Mondjuk a Miami nem annyira akar futni talán, de utána jönnek a varjúk! Pontosabban mi megyünk.
SirPub
Két szó, profizmus. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Reader minimum 1 hónapra kiszállt!Ez nagy baj! 😨
meme
több mint 3 éve
Ha nincs sérülés nem fog több snappet kapni. Ennyi:Ha jól láttam, Dax is több snapet kapott.Az a vicc, hogy nem. Kezdett papiron, mert rogton 3 safetys felallasban kezdett a Cincy vedelme, vegul viszont kapott kemenyen ot snapet megint. Es ez viszont nevetseges, amit vele muvelnek a stabnal.
megyerikrisz
Stez
"I’ve been doing this for 30 years; I’ve never rotated a corner or a safety in my life. And I never will,” Anarumo said. “The starters are the starters for a reason. And there’s usually good reason. That kid will get in when I feel it’s the right time, the right place, in the right role, in the right game. And that’s how that’s gonna go.”
több mint 3 éve
Ha jól láttam, Dax is több snapet kapott.Az a vicc, hogy nem. Kezdett papiron, mert rogton 3 safetys felallasban kezdett a Cincy vedelme, vegul viszont kapott kemenyen ot snapet megint. Es ez viszont nevetseges, amit vele muvelnek a stabnal.
megyerikrisz
több mint 3 éve
Reader minimum 1 hónapra kiszállt!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Szerintem is ocsmány. Mondjuk nekem a tigrisfej se tetszik, maradok a B-nél.vannak ezek az oldalvonal melletti mörcsök, amiket hord ott minden bámészkodó, évről évre más, ugyanaz a séma minden csapatra.szerintem túl sokat gyártottak a Browns-ból és azóta inkább több Bengals drukker lett. Ezért így 2 az 1-ben megoldották. 😀 sorry de ez rohadt szarul néz ki 😀
Mostani a logo+alatta szalagon a csapatnév. A bengalsnál miért egy csíkós browns logot tettek a sapira? 😀
mióta ez a bengals logo?
😀
braxa88
Toto21
több mint 3 éve
vannak ezek az oldalvonal melletti mörcsök, amiket hord ott minden bámészkodó, évről évre más, ugyanaz a séma minden csapatra.szerintem túl sokat gyártottak a Browns-ból és azóta inkább több Bengals drukker lett. Ezért így 2 az 1-ben megoldották. 😀 sorry de ez rohadt szarul néz ki 😀
Mostani a logo+alatta szalagon a csapatnév. A bengalsnál miért egy csíkós browns logot tettek a sapira? 😀
mióta ez a bengals logo?
😀
braxa88
több mint 3 éve
vannak ezek az oldalvonal melletti mörcsök, amiket hord ott minden bámészkodó, évről évre más, ugyanaz a séma minden csapatra.Mostani a logo+alatta szalagon a csapatnév. A bengalsnál miért egy csíkós browns logot tettek a sapira? 😀
mióta ez a bengals logo?

😀
több mint 3 éve
Bocs, de adott pillanatban még épp nem volt túl sok értékelhető a statján (mint írtam is), ezért voltam mérges. Persze nehéz labdákat kellett volna behúzni, nem sikerült. Ez benne van. De a fumblit teljesen egyedül sikerült neki összehozni. És tévedés ne essék, ez is benne van. Csak ilyenkor inkább csendben kellene maradni.Dzsámárkával meg el kellene valakinek beszélgetni, mert kezd primadonna attitűdöket felvenni. A múltkori mutogatás, most meg 2 elkapás (6-ból) 8 yardnál elkezd kötözködni a pályán.Hát ezt elég utcaszéli stílusban sikerült.
Majd 150 yardnál pofázzál ember! Ok, hogy van tehetség, de tedd is le a pályára a teljesítményt!
SirPub
Amúgy meg 3 meccsen 200+ yard és két TD egy félig alvó csapatban nem feltétlenül szégyellni való.
megyerikrisz
Értem, hogy fiatal. Pont ezért kellene ilyen szempontból mentorálni. Nehogy elvigye rossz irányba a természete.
több mint 3 éve
🤣 Az tény hogy az ellen fogvédő letépesében is vezeti a statisztikát. Pont úgy viselkedik mint egy 22 éves. Nem megy neki frusztrált lesz, és nem bírja feldolgozni a beszólásokat. Gardner brutál jó CB már most, nagyot játszott Chaseen, és Higginsenn is.Dzsámárkával meg el kellene valakinek beszélgetni, mert kezd primadonna attitűdöket felvenni. A múltkori mutogatás, most meg 2 elkapás (6-ból) 8 yardnál elkezd kötözködni a pályán.Hát ezt elég utcaszéli stílusban sikerült.
Majd 150 yardnál pofázzál ember! Ok, hogy van tehetség, de tedd is le a pályára a teljesítményt!
SirPub
Amúgy meg 3 meccsen 200+ yard és két TD egy félig alvó csapatban nem feltétlenül szégyellni való.
megyerikrisz
Megnéztem Tua összecsuklását, és ezt hátsérülésnek eladni, szép mutatvány. Sebaj verjük meg őket így, és kerüljünk vissza a helyünkre.
több mint 3 éve
Dzsámárkával meg el kellene valakinek beszélgetni, mert kezd primadonna attitűdöket felvenni. A múltkori mutogatás, most meg 2 elkapás (6-ból) 8 yardnál elkezd kötözködni a pályán.Hát ezt elég utcaszéli stílusban sikerült.
SirPub
több mint 3 éve
Dzsámárkával meg el kellene valakinek beszélgetni, mert kezd primadonna attitűdöket felvenni. A múltkori mutogatás, most meg 2 elkapás (6-ból) 8 yardnál elkezd kötözködni a pályán.Majd 150 yardnál pofázzál ember! Ok, hogy van tehetség, de tedd is le a pályára a teljesítményt!