Cincinnati Bengals
Azért hallgassuk vissza a héten a szezon előtti erödorrendet az fk-n. 29. helyre jók voltunk. Dani szerint kijöhet 4 Whozzáértők.......
laoce
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
Még a szezon közepén is lesajnált csapat voltunk náluk.Azért hallgassuk vissza a héten a szezon előtti erödorrendet az fk-n. 29. helyre jók voltunk. Dani szerint kijöhet 4 WWC, Divison, AFC döntő, SB? A pont 4W 😀
laoce
Minden tiszteletem az FK-s srácokért, nyilván sokat dolgoznak az oldalon, de azért szakmailag nem ők az etalon.
munoz
De teljesen jól van ez így.
Azért két, ennyire negatív mérlegű szezon után érdekes lenne megnézni, hány csapat jutott főcsoport döntőbe.
Azért hallgassuk vissza a héten a szezon előtti erödorrendet az fk-n. 29. helyre jók voltunk. Dani szerint kijöhet 4 WWC, Divison, AFC döntő, SB? A pont 4W 😀
laoce
Minden tiszteletem az FK-s srácokért, nyilván sokat dolgoznak az oldalon, de azért szakmailag nem ők az etalon.
Azért hallgassuk vissza a héten a szezon előtti erödorrendet az fk-n. 29. helyre jók voltunk. Dani szerint kijöhet 4 WAz a 4 W jól jönne. Mármint a rájátszásban. 😊
laoce
Lou Anarumo for president
Azért a teljesség kedvéért ezt tegyük hozzá:Ja, ezt mindenképp tegyük hozzá így a győztes meccs után 10 perccel.
"The Bengals drafted Ja'Marr Chase in the 1st round instead of an OL and everything has played out exactly as it should."
r.baggio
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
Nem gondoltam volna, hogy a 20 pont se lesz meg, mégis győzelem. Kegyetlen nagyot játszott a D!!!mert jobb agyonveretni Bur-T
Viszont nem fért e fejembe, miért nincs több rövid passz középre. Boyd és Uzsonna nagyon éltek volna a 6-10 yard között. Ami oda ment, mind meglett, miért nem csináltuk többször? Főleg 1&10-re nem nagyon volt ilyen.
SirPub
pár hét elég volt neki megszokni őket 😀Hát de nem tudta megfogni a labdákat, mert ezek mások mint az egyetemen 🙃A WR, akit az előszezon alapján egyesek már kikiáltottak ordas nagy BUST-nak 😊Ja'Marr Chase finished with 109 receiving yards against the Titans.
— NFL on ESPN (@ESPNNFL) January 23, 2022
Chase is the first rookie in NFL history to have multiple 100-yard receiving games in a postseason 👏 pic.twitter.com/jEgltwhrgi
empty taxi
shagi0206
steelwolf
Hát de nem tudta megfogni a labdákat, mert ezek mások mint az egyetemen 🙃A WR, akit az előszezon alapján egyesek már kikiáltottak ordas nagy BUST-nak 😊Ja'Marr Chase finished with 109 receiving yards against the Titans.
Chase is the first rookie in NFL history to have multiple 100-yard receiving games in a postseason 👏 pic.twitter.com/jEgltwhrgi
empty taxi
shagi0206
Viszont nem fért e fejembe, miért nincs több rövid passz középre. Boyd és Uzsonna nagyon éltek volna a 6-10 yard között. Ami oda ment, mind meglett, miért nem csináltuk többször? Főleg 1&10-re nem nagyon volt ilyen.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
részemről rendben a közös meccsezés!Bár hosszabítás nem lett, de MEG VAAAAAN! Az italokat mindenkinek a lelkiismeretére bízom! A hosszabítás miatt nem kötelező! Szerencsére a többi bejött! 😀Jövő héten közös meccsnézés valahol? Én nem vagyok Budapesti, de felmennék! Ott át is tudnám adni az ígért liter szilvát! 😉
meme
SirPub
Bár hosszabítás nem lett, de MEG VAAAAAN! Az italokat mindenkinek a lelkiismeretére bízom! A hosszabítás miatt nem kötelező! Szerencsére a többi bejött! 😀Jövő héten közös meccsnézés valahol? Én nem vagyok Budapesti, de felmennék! Ott át is tudnám adni az ígért liter szilvát! 😉
meme
Most visszakapjuk a csapattól azt a sok rossz évet!
Első PO win 30 év után - megvan
Első road win 51 év után - megvan
SB win 54 év után - legyen már akkor meg!
Bár hosszabítás nem lett, de MEG VAAAAAN! Az italokat mindenkinek a lelkiismeretére bízom! A hosszabítás miatt nem kötelező! Szerencsére a többi bejött! 😀Ezen ne múljon. Ha jó időben lesz, a vendégem vagy egyre!
meme
"The Bengals drafted Ja'Marr Chase in the 1st round instead of an OL and everything has played out exactly as it should."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
A WR, akit az előszezon alapján egyesek már kikiáltottak ordas nagy BUST-nak 😊Ja'Marr Chase finished with 109 receiving yards against the Titans.
empty taxi
Ja'Marr Chase finished with 109 receiving yards against the Titans.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Joe B elhozza a megváltást!
Állat vagyok, ami enni kér...
Beszarsz...
Go to the AFC Championship!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
For the first time EVER, the Bengals have won a playoff game on the road. pic.twitter.com/Qf1eajupHg
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) January 23, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...