Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Burrowval rohadtul nem volt semmi baj, ahhoz képest, hogy többet feküdt és futott hátrafelé, kihozta a maximumot, talán még annál is többet. Ami nagyon-nagyon aggodalomra okot adó, hogy sokszor csak négy emberrel sikerült a Titansnek szétszednie az O-falat, amiről tudjuk hogy ergya, de a tegnapi produkció a szokásoshoz képest is jóval gyengébb volt. Szóval abban bízhatunk, hogy ennyire szarok ők se lesznek egy hét múlva, és akkor Burrownak is könnyebb dolga lesz.Számomra a legboldogítóbb érzés, hogy ismét talált a csapat módot a győzelemre. Ez mindennél többet ér. Nem érdekel hogy játszottak, nem érdekel hogy nem volt sexy win, a lényeg a W és csak ez számít. És ebben az agyonszidott Taylor is részes, szóval lehet hogy vannak komoly hiányosságai Zacnek, de bőven többet tesz hozzá, mint amennyit elvesz.
Reader hihetetlen nagyot játszott, McPherson pedig nem ember. Újoncként ilyen magabiztosan rúgni a field goalokat, különösen az 50+ yardosokat, sokadjára is a győzelmet szállítva. Nagyon-nagyon remélem, hogy nem one-year wonder lesz Money Mac.
több mint 2 éve
Petila
687
Grat Srácok, nagyon szorítottam akár csak múlt héten. Bár Burrow gyengébb napot fogott ki (mondjuk az O line nem könnyítette meg a dolgát), a védelem parádés volt, de nálam a meccs embere Mcpherson. Rookie-ként 4/4 közte a mindent eldöntő Fg. Faszinak vannak idegei. Viszont ha a Bills jut tovább ma éjjel bajban leszek mert szimpi az a tudatos építkezés ami Buffalóban folyik. Minden esetre tényleg fényes a jövő Cincinnati-ben.
több mint 2 éve
így vanMi láttuk tavaly is hogy Burrow jó. Más meg nem nézte úgyse. 😁Dehogynem! Minden LSU fan nezte.
laoce
ulpianus
tigris tigrisnek nem farkasa 😉
így tovább srácok, ennyi LSU-s és ex-Szenttel muszáj lesz további nagyokat gurítani 😊
több mint 2 éve
Mèg van egy/kèt meccs de az offseason ès hosszú èvek legfontosabb moveja, hozzatok egy nagyon jó OL kócsot! 🙂😌Pollack pont nemrég jött, és ez az OL sokat fejlődött vele. Képzeld el, milyen volt előtte. 😀
dande
Úgyhogy emberanyag kell ide, nem coach.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Alakul a tippem, egyébként szerintem a Cicáknak e meccs után, a Chiefsnek kell szurkolni.GameDey, végre. Jó megérzésem van, de csak halkan, nehogy elkiabáljam. A Titans-sec nem tűnik verhetetlennek. Nyilván jó egység, különben nem lennének itt, de ott lehet keresnivalónk. DL fronton nem látok akkora bajt, mint sokan mások. Hendrickson visszatérése óriási upgrade. Ogunjobi hiányozni fog, de azért nem ő vitte a hátán az egységet. Daniels meg hiába volt Probowler, 60 snapet játszott idén, gyakorlati jelentősége nincs a hiányának. Ogu snapjeit szét kell osztani Hill és a felépülő Tupou között, ha már recseg a tüdejük akkor jöhet Karr vagy Kerr vagy mi a neve néhány snapre. Kíváncsi leszek, mennyire egészséges Henry, jó lenne arra kényszeríteni őket, hogy Tannehill passzaival kelljen nyerniük.Én is cicákat érzek, de az is igaz, hogy 4 vendég W-t várok 😀
megyerikrisz
KeyG
A Bills védelem szerintem szétszedné ezt a támadófalat.
A meccs után egyértelmű hova kell lakást, asszonyt, autót feltenni.
De ezt tudtuk a tavalyi év óta.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
meme
2 102
ÉdesfaszomVárjuk!
El
Se
Hiszem
Ma mutatok egy képet Bengáliáról 😁
Miknar
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
meme
2 102
Nem kérdés, hogy durva meglepi és valószínűleg felülteljesítés ez a szezon. Senki nem látta. Nem is láthatta. Szerintem még a stáb se hihette komolyan, hogy eddig jutunk. Egy szakértő nem azért szakértő, mert jövőbe lát. A jósolgatások kötelező részei a szezonfelvezetésnek, de alig van közük a valódi szakértelemhez. Rengeteg a változás, a bizonytalanság. És igen, ahogy Miknar mondta, nálunk most jöttek a hatosok minden dobásra. Hihetetlen.Szerintem, csak kijött mindenkiből a tehetsége! Mi eddig is tudtuk, hogy képesek lehetünk erre!
A tartósság szempontjából a stáb lesz a kérdés. Ha ők valóban szintet léptek, nem csak mázlijuk van, akkor maradunk PO csapat. Ha nem, akkor sincs nagy gond. Idén megmutatta a keret, hogy mire képes. Egy nagy visszaesése miatt épp ezért lesz mozdítható bárki és ezért lesz könnyebb potens edzőket a városba hozni. Idén kiderült, hogy a keret magja, abszolút kontender. Ilyen helyre pedig szívesen jönnek szakemberek. Akkor is, ha spúr a tulaj és nem a legprofibbak a körülmények. És ez a mag lazán együtt tartható még 3-4 évig.
Sokkal többet nyertünk az idén, mint ez a két PO meccs.
nasheem
Egyben meg is mutatkozott a legnagyobb priorítás az Fa piacra! Sűrgősen falat kell raknunk Bur elé! Ezt már nem lehet egy hátsó körös draftal orvosolni! Tuti találunk embert, aki a gyűrűt jobban akarja mint a nagy lét!
Szerkesztette: meme
több mint 2 éve
Nem kérdés, hogy durva meglepi és valószínűleg felülteljesítés ez a szezon. Senki nem látta. Nem is láthatta. Szerintem még a stáb se hihette komolyan, hogy eddig jutunk. Egy szakértő nem azért szakértő, mert jövőbe lát. A jósolgatások kötelező részei a szezonfelvezetésnek, de alig van közük a valódi szakértelemhez. Rengeteg a változás, a bizonytalanság. És igen, ahogy Miknar mondta, nálunk most jöttek a hatosok minden dobásra. Hihetetlen.A tartósság szempontjából a stáb lesz a kérdés. Ha ők valóban szintet léptek, nem csak mázlijuk van, akkor maradunk PO csapat. Ha nem, akkor sincs nagy gond. Idén megmutatta a keret, hogy mire képes. Egy nagy visszaesése miatt épp ezért lesz mozdítható bárki és ezért lesz könnyebb potens edzőket a városba hozni. Idén kiderült, hogy a keret magja, abszolút kontender. Ilyen helyre pedig szívesen jönnek szakemberek. Akkor is, ha spúr a tulaj és nem a legprofibbak a körülmények. És ez a mag lazán együtt tartható még 3-4 évig.
Sokkal többet nyertünk az idén, mint ez a két PO meccs.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Nyerni fogtok!Megmondtam 😊
bcsarli
Szívből gratulálok ehhez is!
De ha ezek után a Superbowl-ban simán kikaptok Bradytől, akkor aztán tényleg örök harag 😀
több mint 2 éve
Burrow csoda hogy megúszta ezt a 9 sacket! Szép győzelem volt! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Miknar
515
Ja, és a McP draftról nem is szóltam, ugye ne hozz draftról kickert mert úgysem fog beválni dogmát is sikerült megdöntenünk 😎Szóval sok mindenben kidobtuk a hatost az utóbbi időben😎🐅🐅🐅❤️
több mint 2 éve
Miknar
515
Buday Zoliék is odatettek minket valahol a szezon felvezetőben, pedig őket én szakmailag nagyon elismerem.Azért hallgassuk vissza a héten a szezon előtti erödorrendet az fk-n. 29. helyre jók voltunk. Dani szerint kijöhet 4 Whozzáértők.......
laoce
meme
Nincs ezen min meglepődni, legyünk őszinték, ezek a meccsek nem Taylor taktikai zsenijének köszönhetőek, hanem hogy több a tehetség ebben a csapatban mint máshol egy egész konferenciában
Az, hogy mi most itt vagyunk (szerintem) nagyjából akkora meglepetés mint Mahomes első szezonja, vagy Josh Allen ultraboost módba kapcsolása a 3. Szezonjára
Burrow formája a durva sérülése után nagyon kérdéses volt, a falunk minimálissal jobb a semminél, az egyetlen amit fel lehet róni mind az FKnak mind Zoliéknak hogy hiába volt itt Higgins, Mixon, Boyd, ezt a hármast Chase nélkül nagyjából egy aranyos közepesre értékelték.
Pedig Chase se lenne ekkora sztár, ha CSAK rá kellene figyelni az ellenfél legjobbjainak
Úgyhogy kedves felebarátaim, nagyvonalúan engedjük el a sok szakértő szezon előtti “bottom5 a bengals” tippjeit, élvezzük hogy 30-50 év után ilyen fényes a nap, lássuk be ehhez nem kis szerencse is kellett. Hol vannak az elmúlt 10 év első választású QB-jai? Goff, Wentz, és a többiek?
Plusz bár a győzelmek édesek és nagyjából soha nem volt még ilyen jó Cincy drukkernek lenni, én Taylorban továbbra is kételkedem hogy vele fent tudjuk ezt tartani
De most nincs itt az ideje a károgásnak, a jövő hetemet már megalapozták a fiúk. 😎😎😎
több mint 2 éve
Egy kis poén (és ezen jövő vasárnap és főleg az offseasonban mindenképp változtatni kell)több mint 2 éve
Mèg van egy/kèt meccs de az offseason ès hosszú èvek legfontosabb moveja, hozzatok egy nagyon jó OL kócsot! 🙂😌
több mint 2 éve
Joe Burrow says Evan McPherson came up and said "looks like we're going to the AFC Championship Game" right before he went out to kick the 52-yard game-winner.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
meme
2 102
Még egy dolog. Nem hiszem hogy idén sokszor nézett ki ennyire szarul a fal. És így is megverték az első kiemeltetDe azt tudtuk, hogy ott szétszednek minket! De meg lett a w! A D-nk, nagyon tolta ma!
laoce
több mint 2 éve
munoz
1 213
Hát két évig Burrow, Chase és Higgins is (a caphez képest) aprópénzért játszik. Így egy csomó pénze lesz a csapatnak, miközben idén 2-3 fontosabb lejáró lesz (Uzsi, Bates, Spain(?)). Ha Waynes cut, akkor az ő pénzéből lehet egy CB-t igazolni. Tehát van pénz, draft cetli, így még innen is tovább lehet lépni.
több mint 2 éve
meme
2 102
És valljuk meg, ma Burro-n múlt a legkevésbé..... Önmagához képest ez egy erős közepes meccse volt!De egyébként most is megy a kutyázás, hogy mennyire nevetségesen gyengék vagyunk, az AFC döntőben alázás lesz, stb. Remélem az ellenfél is így áll majd hozzá, és underdogként hozzuk az újabb meglepetést.Félreértés ne essék Las Vegas nem hülyee ők 6.5 nél húzták a határt. Szurkerként vártam hatot reméltem hetet. De akkor is. Mekkora elégtétel már. 18 év szurkolás után. Mi láttuk tavaly is hogy Burrow jó. Más meg nem nézte úgyse. 😁
munoz
laoce
több mint 2 éve
Mi láttuk tavaly is hogy Burrow jó. Más meg nem nézte úgyse. 😁Dehogynem! Minden LSU fan nezte.
laoce
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Még egy dolog. Nem hiszem hogy idén sokszor nézett ki ennyire szarul a fal. És így is megverték az első kiemeltet
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Az is érdekes, hogy Taylornak negatív az alapszakasz mérlege, ellenben pozitív a rájátszásban.
több mint 2 éve
De egyébként most is megy a kutyázás, hogy mennyire nevetségesen gyengék vagyunk, az AFC döntőben alázás lesz, stb. Remélem az ellenfél is így áll majd hozzá, és underdogként hozzuk az újabb meglepetést.Félreértés ne essék Las Vegas nem hülyee ők 6.5 nél húzták a határt. Szurkerként vártam hatot reméltem hetet. De akkor is. Mekkora elégtétel már. 18 év szurkolás után. Mi láttuk tavaly is hogy Burrow jó. Más meg nem nézte úgyse. 😁
munoz
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Azt gondolom, mostantól felkapottabbak leszünk.Kis csapat vagyunk, minimális piacértékkel, itthon is. Mindenhez az Fk. szerkesztőknek sem kell érteni! Pl jósdából 1-es! Valjuk meg 7-8 W-t vártunk mi is a csapattól ideális esetben! Az jobban bánt, hogy még most is lehúzzák a csapatot /talán legjobban a Po-ba jutottak közül/.Még a szezon közepén is lesajnált csapat voltunk náluk.Azért hallgassuk vissza a héten a szezon előtti erödorrendet az fk-n. 29. helyre jók voltunk. Dani szerint kijöhet 4 WWC, Divison, AFC döntő, SB? A pont 4W 😀
laoce
Minden tiszteletem az FK-s srácokért, nyilván sokat dolgoznak az oldalon, de azért szakmailag nem ők az etalon.
munoz
De teljesen jól van ez így.
Azért két, ennyire negatív mérlegű szezon után érdekes lenne megnézni, hány csapat jutott főcsoport döntőbe.
ikuvihar
Észre kellene venni, hogy valami történik itt! Én pl. a kevés Bengals tartalom miatt vontam meg a patreont!
meme
A Burrow- Chase- Higgins- Mixon négyes sokáig téma lesz.
Ha pedig falra is beruházunk...
több mint 2 éve
meme
2 102
Kis csapat vagyunk, minimális piacértékkel, itthon is. Mindenhez az Fk. szerkesztőknek sem kell érteni! Pl jósdából 1-es! Valjuk meg 7-8 W-t vártunk mi is a csapattól ideális esetben! Az jobban bánt, hogy még most is lehúzzák a csapatot /talán legjobban a Po-ba jutottak közül/.Még a szezon közepén is lesajnált csapat voltunk náluk.Azért hallgassuk vissza a héten a szezon előtti erödorrendet az fk-n. 29. helyre jók voltunk. Dani szerint kijöhet 4 WWC, Divison, AFC döntő, SB? A pont 4W 😀
laoce
Minden tiszteletem az FK-s srácokért, nyilván sokat dolgoznak az oldalon, de azért szakmailag nem ők az etalon.
munoz
De teljesen jól van ez így.
Azért két, ennyire negatív mérlegű szezon után érdekes lenne megnézni, hány csapat jutott főcsoport döntőbe.
ikuvihar
Észre kellene venni, hogy valami történik itt! Én pl. a kevés Bengals tartalom miatt vontam meg a patreont!