NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 376
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Genot támogatom. Tuti lenyomná azt a fütyit aki behívta a direkt futást JB ra. A csapat kb legnagyobb needje a játékhívás. Lehet itt PO álmokat kergetni, de nézzünk már körül milyen csapatok edzők jönnek szembe a végén. Itt kb 7-2 vagy minimum 6-3 kéne hogy esélyünk legyen.Franky bácsi támadó koordinátornak? Mi a véleményetek?Jobb ötlet! Nevezzük ki Geno Atkinst ideiglenes HC-nak!
laoce
Édes Istenem, komolyan. Évente tizenx milliárd dollárt termel ez a liga, de néha egy óvodás csoportban több értelem van.
SirPub
Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
Szezon közben, mikor kiélezett harc van a PO-ba jutásért? Idehozzunk egy külsőst, akiről fogalmunk sincs hogy mennyire passzol a mi kultúránkba, mennyire passzol a játékfelfogása a játékosanyaghoz? És mindezt pont azután 1 nappal, hogy az Ő az egyik legjobb produkciót nyújtotta az elmúlt időszakban? 🙂Minek? Miért váltanánk?Mert előrelépés lenne szakmailag. Így kívülről ennyi, mert lövésem sincs Callahannek milyen a kapcsolata az öltözővel és különösen Burrow-val. De
megyerikrisz
Reich a támadófocihoz egész biztos többet konyít. Én bírnám.
nasheem
Szimpatikus mókus Reich, de akárhonnan nézem, nálam ez a kérdés clickbait kategória.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Egyszeruen ot nem kuldik el a busba a szurkolok a felteheto szopas ellenere sem. Azert a szurkolok egy reszenel voltak ok a titkos/ fekete colt a SB-ert az evad elott.Franky bácsi támadó koordinátornak? Mi a véleményetek?Jobb ötlet! Nevezzük ki Geno Atkinst ideiglenes HC-nak!
laoce
Édes Istenem, komolyan. Évente tizenx milliárd dollárt termel ez a liga, de néha egy óvodás csoportban több értelem van.
SirPub
több mint 3 éve
Minek? Miért váltanánk?Mert előrelépés lenne szakmailag. Így kívülről ennyi, mert lövésem sincs Callahannek milyen a kapcsolata az öltözővel és különösen Burrow-val. De
megyerikrisz
Reich a támadófocihoz egész biztos többet konyít. Én bírnám.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Más:Igen, igen! Asszony is mondta, milyen cukik (sic!) a többiek, hogy szorítanak neki. Biztos jó srác/csapattárs.
Láttátok hogy az egész csapat hogy akarta azt az Irwin TD-t?
Bízom benne hogy nem “csak” a TD miatt, hanem a kissé lesajnált Irwin miatt is.
Nem tudom pontosan hogy ki ő, de jól mutatott csapategység szempontjàbòl 😊
Miknar
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Más:Láttátok hogy az egész csapat hogy akarta azt az Irwin TD-t?
Bízom benne hogy nem “csak” a TD miatt, hanem a kissé lesajnált Irwin miatt is.
Nem tudom pontosan hogy ki ő, de jól mutatott csapategység szempontjàbòl 😊
több mint 3 éve
Franky bácsi támadó koordinátornak? Mi a véleményetek?Jobb ötlet! Nevezzük ki Geno Atkinst ideiglenes HC-nak!
laoce
több mint 3 éve
Minek? Miért váltanánk?Csak hipotetikus kérdés volt gondolom.
megyerikrisz
Volt egy jó idénye OC-ként, meglett a Lombardi. Kérdés, miatta vagy ő ellenére. Ennyire nem vagyok szakértő, hogy upgrade lenne-e nekünk.
több mint 3 éve
Minek? Miért váltanánk?
több mint 3 éve
Franky bácsi támadó koordinátornak? Mi a véleményetek?Nem tudom. Úgy, hogy ő hívna playeket is?
laoce
több mint 3 éve
Franky bácsi támadó koordinátornak? Mi a véleményetek?
Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
Hát jó, elfogadom. Akkor Evans minek van roosteren? Futni nem fog Mixon helyett, Perine helyett se lehet betenni, mostanában nem is ő hord vissza…Hogy azért a negatívumokról is essen szó:Mert ha Perine helyett behozod, tudják hogy screen lesz, mivel Evans nem tud blokkolni. Perine viszont a legjobb blokkoló futónk, az ő jelenlétéből nem következtethetnek egyből a játékkoncepcióra.
21-0 az állás, 2&goal az 5 yardoson és behívjuk a QB-draw futást Burrowra. Mi a faxnak???? Hátha valamelyik frusztrált DL agyonveri? 🤬🤬🤬
Más:
Nagyon örültem, hogy Taylor-t próbáltuk bevonni, többször is sikerült. De ezeket Chris Evans is megcsinálná. Vele miért nem futtatunk ilyeneket? Pl néhány Perine-screan helyett?
SirPub
megyerikrisz
Értem, hogy sérülést lehet fenti pozikban, de akkor hozol valakit az utcáról kb.
több mint 3 éve
Hogy azért a negatívumokról is essen szó:Mert ha Perine helyett behozod, tudják hogy screen lesz, mivel Evans nem tud blokkolni. Perine viszont a legjobb blokkoló futónk, az ő jelenlétéből nem következtethetnek egyből a játékkoncepcióra.
21-0 az állás, 2&goal az 5 yardoson és behívjuk a QB-draw futást Burrowra. Mi a faxnak???? Hátha valamelyik frusztrált DL agyonveri? 🤬🤬🤬
Más:
Nagyon örültem, hogy Taylor-t próbáltuk bevonni, többször is sikerült. De ezeket Chris Evans is megcsinálná. Vele miért nem futtatunk ilyeneket? Pl néhány Perine-screan helyett?
SirPub
több mint 3 éve
Hogy azért a negatívumokról is essen szó:21-0 az állás, 2&goal az 5 yardoson és behívjuk a QB-draw futást Burrowra. Mi a faxnak???? Hátha valamelyik frusztrált DL agyonveri? 🤬🤬🤬
Más:
több mint 3 éve
Így kellene mindig. 😊 (fantasy-ben nyilván Mixon ellenem volt, de kit érdekel! 😊 😀 )
több mint 3 éve
Én nem értek hozzá, hogy Mixon evett valamit, az OL volt ennyire zseni, vagy a DL ennyire fogalmatlan (gyanítom valahol félúton), de végre jól esett nem 200-as pulzussal aludni menni.Jön a pihi. Remélem sok kulcsember felépül, az edző bácsik pedig tudnak új, működőképes playeket rajzolni!
több mint 3 éve
Jól van. A jelek szerint Mixon olvassa a fórumot.Az OL úgy blokkolt mint még soha, és Apple is villogott, nagyon kellett ez a bye előtt. A Jets pedig megmutatta, hogy a Bills is verhető. Most már csak Daltonnak kellene bedarálnia a Ravenst.
nasheem
több mint 3 éve
Jól van. A jelek szerint Mixon olvassa a fórumot.Ha csak ezen mulik, reggelig idezgetem a baratsagos kulfoldi forumokat 😄😄
nasheem
több mint 3 éve
Jól van. A jelek szerint Mixon olvassa a fórumot.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
The Bengals placed CB Chidobe Awuzie on season-ending injured reserve with a torn ACL.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
A hétvégéről Hilton is kiesik. Remélem nem leszPJ Walkernek is egy nagy napja ellenünk.
több mint 3 éve
Erdekes kerdes ez.Nekem, laikusnak nem tunt Mixon olyan gyengenek, ehhez kepest a kinti forumon amit olvasgatok, minden masodik poszt arrol szol hogy Mixon szar es barcsak eltradelnenk.
A futasok sem mennek igazn de blokkolasban futok kozt bottom 3 statok alapjan, ha jol olvastam..
En szeret(t)em Mixont. De ha ezek valos statok akkor el kell gondolkozni mi a legjobb a csapatnak
Kicsit olyan ez mint a Dallasnal az Elliott kerdes..
Szerk:
Egy pelda:
“ Joe Mixon needs to head to the bench . Interior of the o line is the strength no reason why the run game is so bad”
Szerkesztette: Miknar
több mint 3 éve
Nem merem. Taylor döntéseit nem kérdőjelezzük meg.Ezt mond még egyszer, ha mered! 😃Mixon "helyzet" eddig nekem nem nagyon tűnt fel, de az Akers estleges csere nem azért volt mert szabadulnánk Mixontól?? 6 évében még mindig ott tart, hogy használhatatlan passz blokkokásban PFF szerint liga utolsók között van. Legtöbb sack róla jött az RB-közül, és most már a futásai sem olyan dinamikusak, szerelést alig tud lerázni magáról, kontakt után semmit nem termel.Perinet sem sokat használjuk, pedig egy fokkal jobb Mixon-nál.
Azt mondjuk nem értem, hogy Evanst miért nem játszatjuk többet, sokkal jobb keze van, és jobban illene a támadó sémánkhoz.
Szipeter
ikuvihar
SirPub
több mint 3 éve
Ezt mond még egyszer, ha mered! 😃Mixon "helyzet" eddig nekem nem nagyon tűnt fel, de az Akers estleges csere nem azért volt mert szabadulnánk Mixontól?? 6 évében még mindig ott tart, hogy használhatatlan passz blokkokásban PFF szerint liga utolsók között van. Legtöbb sack róla jött az RB-közül, és most már a futásai sem olyan dinamikusak, szerelést alig tud lerázni magáról, kontakt után semmit nem termel.Perinet sem sokat használjuk, pedig egy fokkal jobb Mixon-nál.
Azt mondjuk nem értem, hogy Evanst miért nem játszatjuk többet, sokkal jobb keze van, és jobban illene a támadó sémánkhoz.
Szipeter
ikuvihar