Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Qva jo meccs volt! Jo ez a csapat! Burrow a meccs utan elsonek a vedelmet dicserte. Ami nekem azt (is) jelenti, hogy higgadt tud maradni, amit en nem tudnek megtenni ilyenkor. Nagyon nagy meccsek lesznek az AFCben meg itt. Hajra Bengals a SBban!!!!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Most már nyerjètek meg irgumburgum 😉😉😉😉 ha már Mahomesz odadta nektek 😜😜😜 (nyugi nem komoly)
több mint 2 éve
Toto21
5 961
Bebasztatok már? Gratula 😀
több mint 2 éve
Összefosom magam bazdmeg 😀
több mint 2 éve
MEGVAAAAAN!
több mint 2 éve
Gyerekek, ez eszmeletlen volt! Nem talalok szavakat!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Aztakurvaszarokbelebasszatokmeg!Hatalmas gratula!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Undorító, hogy úgy örülök, mintha a Colts lenne ott. Gratulálok!Detto 😀 (GB-el)
kristóf17
Liverpool Fc
több mint 2 éve
Sírok!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Imitheking
1 883
OMG, gratulalok. En mar elkonyveltem a vereseget 21-3-nal.
több mint 2 éve
Undorító, hogy úgy örülök, mintha a Colts lenne ott. Gratulálok!
több mint 2 éve
OTTT VAN!!!!!! Irány a Super Bowl!!!!!! <3
Liverpool Fc
több mint 2 éve
SB
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Szó sincs semmilyen negatívságról, csak elkiabálni sem akarok semmit. 🙂Szerintem maradjunk egyelőre a mai meccsnél. Ahogy látom, mi ugyan elég optimisták vagyunk, de a fogadóirodáknál pl 1.33 a Chiefs és 3.45 a Bengals. Cáfoljuk meg őket, de azért a SB meccsnézés leegyeztetését még korainak érzem. 🙂Ejnye!!!!
megyerikrisz
A negatív gondolatok....
m.youtube.com/watch?v=wELAtDTaqnw
meme
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
meme
2 102
Na hajrááá!m.youtube.com/watch?v=7u_MLOOw37E&pp=QAFIAw%3D%3D
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
meme
2 102
Inkább így.....Meghallgatva még stílszerű is!!!!
m.youtube.com/watch?v=pw4at_-OYhY
több mint 2 éve
munoz
1 213
Szerintem maradjunk egyelőre a mai meccsnél. Ahogy látom, mi ugyan elég optimisták vagyunk, de a fogadóirodáknál pl 1.33 a Chiefs és 3.45 a Bengals. Cáfoljuk meg őket, de azért a SB meccsnézés leegyeztetését még korainak érzem. 🙂Ha leszálunk a realitások talajára, akkor mindenki tudja, hogy itt a végállomás. Éppen ezért még van pár óránk, hogy a Superbowlon viccelődjünk/álmodozzunk. Holnap ezt (sajnos) már nem tudjuk megtenni.
megyerikrisz
több mint 2 éve
meme
2 102
Szerintem maradjunk egyelőre a mai meccsnél. Ahogy látom, mi ugyan elég optimisták vagyunk, de a fogadóirodáknál pl 1.33 a Chiefs és 3.45 a Bengals. Cáfoljuk meg őket, de azért a SB meccsnézés leegyeztetését még korainak érzem. 🙂Ejnye!!!!
megyerikrisz
A negatív gondolatok....
m.youtube.com/watch?v=wELAtDTaqnw
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 880
Milyen régen volt már FG-párbaj. Ma ne azon múljon, csak ügyesen!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Jutalomjátékra fel! Who dey!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Sample és Hargreaves sérülés miatt inaktív? Utóbbi mondjuk jobb is hogy nincs a pálya közelében, de Sample meglepett, a két új DT ment helyette meccskeretbe.Sample sérült, egész héten nem edzett.
megyerikrisz
több mint 2 éve
Ami ment egyszer megy még egyszer! Hajrá srácok!
Liverpool Fc