Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 776
Tökös, okos csapat. Először éreztem azt, hogy Taylor edző.

Kijavítom egy szurkolótársam véleményét.

SUPERBOWL ESÉLYESEK VAGYTOK!

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 044
Atyaég hogyan nyert a Ravens, no de sebaj, ha így játszanak oda vissza veri őket a Vasas
több mint 3 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Azért a csoportban így is mindhárom csapatnak kinéz a W

Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Most ébredtem. LJ mennyire sérült.
laoce
Valami térd problémája van, félidőig vártak, akkor lett csak véglegesen out.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Most ébredtem. LJ mennyire sérült.

több mint 3 éve
LJ pedig megsérült a Denverrel szenvedő Ravensben
Szipeter
Nem szeretem az ilyen híreket. Jöjjön LJ, jöjjön Watson, úgy van értéke a győzelemnek.

több mint 3 éve
LJ pedig megsérült a Denverrel szenvedő Ravensben
több mint 3 éve
Watson nagyon rozsda barna😂, ellenünk lehet visszatér Brissett
több mint 3 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 615 — greenmedia10@gmail.com
Fantasy már Mixont 0 ponttal hozza, és lekerült róla a "Q". ☹️. Perine újra megmutathatja.
Szipeter
Viszont Chase játszik.
Én bírom Perine-ban.
több mint 3 éve
Fantasy már Mixont 0 ponttal hozza, és lekerült róla a "Q". ☹️. Perine újra megmutathatja.
több mint 3 éve
Meccs napon is lehet kijönni a protokollból?
laoce
Igen, ezért is nem OUT a game státusza

több mint 3 éve
Meccs napon is lehet kijönni a protokollból?

több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Én kifejezetten optimistán állok a KC elleni meccshez. Ha a Bengals veszít, a PO akkor is meglehet. A KC-n viszont van nyomás, hogy megmutassák, hogy a Cincy nem a mumusuk, képesek nyerni, nem mellesleg kell is nekik, ha szeretnék a #1 kiemelést. Közben viszont ők egy bealvós meccsről jönnek, ahonnan újra fel kellene pörögniük, a Bengals ellenben lendületben van. Kiélezett meccset várok, és ha mégis elmegy, akkor sem leszek szomorú.
munoz
De nem megy el!!!! Win módba kapcsoltunk!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 302
Én kifejezetten optimistán állok a KC elleni meccshez. Ha a Bengals veszít, a PO akkor is meglehet. A KC-n viszont van nyomás, hogy megmutassák, hogy a Cincy nem a mumusuk, képesek nyerni, nem mellesleg kell is nekik, ha szeretnék a #1 kiemelést. Közben viszont ők egy bealvós meccsről jönnek, ahonnan újra fel kellene pörögniük, a Bengals ellenben lendületben van. Kiélezett meccset várok, és ha mégis elmegy, akkor sem leszek szomorú.
több mint 3 éve
"They have 88 -- Higbee. No, it's not. Higbee was with the Rams," Reid said to reporters. "What's his name? Higgins. It is Higgins. Higbee and Higgins. They are going to have him back. He's a very talented receiver. More of a finesse type of guy. Not the best blocker. I'm going to lock him down. Straight up." - Justin Reid Chiefs safety.

Nem okos. Mindezt úgy, hogy valójában Hurstre gondolt. Na mindegy, ahogy néztem a reakciókat twitteren, Chase és Boyd se vette jó néven. 😀
megyerikrisz
Tavaly Harboughnak nagyon bejött a sajtótájékoztatón Joe fikázása. Reméljük idén a Chiefs szembesül hogy nem cica....Tigris
laoce
Szerintem az nem Haribo volt hanem Martindale 🙂

több mint 3 éve
"They have 88 -- Higbee. No, it's not. Higbee was with the Rams," Reid said to reporters. "What's his name? Higgins. It is Higgins. Higbee and Higgins. They are going to have him back. He's a very talented receiver. More of a finesse type of guy. Not the best blocker. I'm going to lock him down. Straight up." - Justin Reid Chiefs safety.

Nem okos. Mindezt úgy, hogy valójában Hurstre gondolt. Na mindegy, ahogy néztem a reakciókat twitteren, Chase és Boyd se vette jó néven. 😀
megyerikrisz
Tavaly Harboughnak nagyon bejött a sajtótájékoztatón Joe fikázása. Reméljük idén a Chiefs szembesül hogy nem cica....Tigris

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Chase visszatért.
A Chiefs jön, vitán felül az AFC (NFL?) legjobb csapata jelenleg.
Tét nincs, a csapat jó, jó lenne újabb meglepetést okozni.

Who Dey!
több mint 3 éve
De persze az is lehet, hogy túl sok ilyet nézek:

youtu.be/LhDL7YOBGk4
több mint 3 éve
Persze, egyértelmű. Én sem számolok azzal, hogy a csoport meglesz. Ezárt is baromi fontos a Pats meccs.
De abban majdnem biztos vagyok, hogy a KCt leszámítva mindenki ellen lesz győzelmi esélyünk. Mázli kellene hozzá, hogy ezt az esélyt folyamatosan be is váltsuk, de miért ne lehetne mázlink 😀
nasheem
Lehet én vagyok túlon túl is optimista, de szvsz ahogy a hollók buktak a Jags ellen miért ne bukhatnának Steelers ellen. Illetve azt érzem itthon vissza fogunk vágni azért a vereségért amit Baltimoreban elszenvedtünk. Szerintem KC itthon szintén meglehet. Kicsit én is a Patstől félek de szerintem hollók többet fognak bukni mint mi és így meglehet az AFC North ismét.
WhoDey83
Nekem a Browns tűnik a legnehezebbnek, de pont Watson miatt meg lesz az is. Ellenük nagyon nem megy és félő, hogy ez már görcsössé válik, viszont Watson teljesen felboríthatja a csapat morált, és mivel a PO is már csak matek, így behúzhatja Burrow az első W-t.

Steelersben én is látok erőt, és ők a csoporton belül nagyon felszívják magukat, a Ravens jelenlegi mentális állapotában nem érzem a vasas söprést.

Ha véletlenül meg lenne a KC, akkor az első kiemelésért fogunk menni, csak figyeljetek. Már leadtam az SB winre a tipmixet😄💪

Szerkesztette: Szipeter
több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Persze, egyértelmű. Én sem számolok azzal, hogy a csoport meglesz. Ezárt is baromi fontos a Pats meccs.
De abban majdnem biztos vagyok, hogy a KCt leszámítva mindenki ellen lesz győzelmi esélyünk. Mázli kellene hozzá, hogy ezt az esélyt folyamatosan be is váltsuk, de miért ne lehetne mázlink 😀
nasheem
Lehet én vagyok túlon túl is optimista, de szvsz ahogy a hollók buktak a Jags ellen miért ne bukhatnának Steelers ellen. Illetve azt érzem itthon vissza fogunk vágni azért a vereségért amit Baltimoreban elszenvedtünk. Szerintem KC itthon szintén meglehet. Kicsit én is a Patstől félek de szerintem hollók többet fognak bukni mint mi és így meglehet az AFC North ismét.
WhoDey83
Én nem vagyok ennyire optimista az Afc North-al kapcsolatban.
Viszont látok esélyt arra a PO és az elötti run-ra, mint tavaly. Csak a wc legyen meg....
Hívhatjuk formaidőzítésnek 😂.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
nasheem

Welcome To The Jungle
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 018
Ami számomra a legimpresszívebb, hogy úgy áll a csapat 7-4-gyel, hogy a 11 meccsből csak négyet játszott otthon...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Titans HC Mike Vrabel: The roughing call at the end (on long snapper) is always going to be called. It's something we can't do...

Szimpatikus hozzáállás. Nem böfög hogy sose volt még ilyen meg hasonlók, hanem elismeri a hibát.

több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Nem tudom, rajtam kívül követi-e valaki a hivatalos Bengals instagram oldalát, de ZT mellett jegyezném meg, hogy a győztes meccsek utÁn game ballokat osztogat, szerintem egész pofás kis szövegekkel. (Persze Azt nem mutatják mi van a vesztes meccsek után)

Nekem úgy tűnik, hogy szereti őt a csapat, figyel a folyamatos motivációkra, pedig akkor beállok én is a sorba, szezon előtt is leváltottam
Volna ZT-t mert úgy gondolom Burrowban ettől is több lenne egy jó coachinggal.

Burrowt pedig kihagytam az előző ömlengésemből, lehetne bármilyen szuper a punter, ha nem lenne meg az igazi nagybetűs franchise qbnk
❤️❤️