Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Sample és Hargreaves sérülés miatt inaktív? Utóbbi mondjuk jobb is hogy nincs a pálya közelében, de Sample meglepett, a két új DT ment helyette meccskeretbe.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Szerintem maradjunk egyelőre a mai meccsnél. Ahogy látom, mi ugyan elég optimisták vagyunk, de a fogadóirodáknál pl 1.33 a Chiefs és 3.45 a Bengals. Cáfoljuk meg őket, de azért a SB meccsnézés leegyeztetését még korainak érzem. 🙂

több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 946
Most közlöm mindenkivel! Az SB döntőre mindenkinek kötelező jönnie 😉😁 kell a buzdítás a csapatnak !!!!!
meme
Ezt a lépcsőfokot kell először megugrani, ha ez sikerül, akkor a SB is meglesz 😊
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Most közlöm mindenkivel! Az SB döntőre mindenkinek kötelező jönnie 😉😁 kell a buzdítás a csapatnak !!!!!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 946
Upps, elfogytunk a végére, Meme te vagy még, ugye? Mert egyedül nem megyek be a citybe.
Szipeter
Félelmetes? 😊
több mint 2 éve
Upps, elfogytunk a végére, Meme te vagy még, ugye? Mert egyedül nem megyek be a citybe.
Szipeter
Én ott leszek....ha már Londonban nem jöttünk össze 😉😁

több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
2021 Stats
Points Per Game
Bengals 27.1 Chiefs 28.2
Points Allowed Per Game
Bengals 17.5 Chiefs 28.5
Ezt a meccset is a védelemnek kell hoznia, és akkor meg lesz a SB. Napsütéses tavaszi idő lesz ideális egy jó AFC döntőhöz.
Intézem az asztalt a Kaledóniában, 8:00 körül?
Szipeter
8 körül.
Köszönjük.
ikuvihar
Bocs srácok, én sem leszek.
Beütött a covid.
Itthonról szorítok!
több mint 2 éve
Vobox New York Giants 635
Ma én is jegyet váltottam a Bengals bandwagonra!Sok sikert nektek!
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Kezdjünk már!!! 😃
SirPub
Nyerjünk már!!! 😉
több mint 2 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
estére sok sikert srácok, remélem összejön az SB részvétel!
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Kezdjünk már!!! 😃

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
2021 Stats
Points Per Game
Bengals 27.1 Chiefs 28.2
Points Allowed Per Game
Bengals 17.5 Chiefs 28.5
Ezt a meccset is a védelemnek kell hoznia, és akkor meg lesz a SB. Napsütéses tavaszi idő lesz ideális egy jó AFC döntőhöz.
Szipeter
Még mindig az 556-os végü a tel. Számod?
meme
Igen
több mint 2 éve
2021 Stats
Points Per Game
Bengals 27.1 Chiefs 28.2
Points Allowed Per Game
Bengals 17.5 Chiefs 28.5
Szipeter
Még mindig az 556-os végü a tel. Számod?

több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Tudom, hogy a rájátszás is ajándék, meg ott a két győzelem, de bízzunk Joey B-ben! Ő már az első Ravens elleni meccsen megmondta, hogy meddig juthat a csapat.

www.youtube.com/watch?v=SfeRQtXi2Ys
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Holnap kénytelenek leszünk 5 Chase TDvel elpicsázni a KCt, hogy kimozdítsuk a világot a "Jajj, mi lesz most, hogy TB12 visszavonult" letargiából 😉

Szerk. : Úgy néz ki Brady is belátta, hogy így csak egy napos hír lett volna a nagy bejelentés. Gyorsan visszakozott.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
 twitter.com/thebengalboys/statuses/1487408159178244098

Huh, ez már nekem is kemény. 😀😀😀
megyerikrisz
😂😂😂

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
 twitter.com/thebengalboys/statuses/1487408159178244098

Huh, ez már nekem is kemény. 😀😀😀

több mint 2 éve
Amúgy meg kicsit elnyomta a playoff run, de hivatalosan Zac Taylor hamarosan munkanélküli lesz. Jöhet az a hosszabbítás.

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Damion Square-nek az sem akadály, ha kikap a csapata. 😀
Square, who signed with the Bengals this week, actually spent much of the 2021 season on the Las Vegas Raiders practice squad and had three tackles (one for a loss) in their January 15th Wild Card game vs. the Bengals.

If Square plays Sunday in Kansas City, he’ll become the first player in NFL history to play in a playoff game against one team and then play for it in the same postseason, according to Elias (via Bengals.com).

“Yeah, it’s kind of weird to be right back here but it’s really exciting,” Square said in an interview with Bengals.com. “This is the farthest I’ve ever been in the playoffs. I went to a second-round game against (Tom) Brady with the Chargers (in 2014). But that game never really started.”Cincy Jungle
több mint 2 éve
Én tök nyugodtan várom a meccset! Eddig is csoda egy mesét írtunk, de van egy érzésem..... Mint azt már a raiders ellen írtam, szerintem az volt a legneccesebb meccs! A pszichikai gát átszakadt!
Mint akkor, most is úgy érzem nyerünk!
meme
A próféta szóljon belőled.😊
Chad76
Eddig 3/3 😉

több mint 2 éve
Chad76 Cincinnati Bengals 16
Én tök nyugodtan várom a meccset! Eddig is csoda egy mesét írtunk, de van egy érzésem..... Mint azt már a raiders ellen írtam, szerintem az volt a legneccesebb meccs! A pszichikai gát átszakadt!
meme
A próféta szóljon belőled.😊
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Én azt sem fogom fel hogy a csoport többi része mockol vadul mi meg még meccsre várunk. December közepétől a draftot szoktuk várni. A leghezebb elengedni hogy Prime Time úgyis kikapunk. Persze holnap valószínűleg ki fogunk kapni. És? Ez a szezon nekem a csoda. 18 évig vártam rá. Elvenni nem lehet.
laoce
Ugyanez az érzés bennem is, mikor nézegetem a többi csapat topicját

Szinte felfoghatatlan 😊

És érdekes, hogy más csapat szurkolói jönnek ide írni hogy “azért van tét bőven, tuti nem jut el minden évben idáig a csapat”

És igazuk van.

De minden bengals szurkoló már az első PO meccs győzelem óta (vagy mióta megvertük a KCt és csoportgyőztesek lettünk) egyfajta álomvilágban lebeg, és hiszik vagy nem ezt a többiek, biztos vagyok benne hogy Ti, szurkolótársaim ugyanezt érzitek

Persze jó lenne még tovább menni, be az SB-be, de ha holnap 51-0ra ver meg minket a Kansas, ez akkor is egy tündérmese marad mindenkinek innen.

Who dey!
Bengals4life 😀
több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu
Én azt sem fogom fel hogy a csoport többi része mockol vadul mi meg még meccsre várunk. December közepétől a draftot szoktuk várni. A leghezebb elengedni hogy Prime Time úgyis kikapunk. Persze holnap valószínűleg ki fogunk kapni. És? Ez a szezon nekem a csoda. 18 évig vártam rá. Elvenni nem lehet.

Lou Anarumo for president