NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 3 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Én teljesen jól elleszek vele hogy a hollók nyerik a csoportot. Szerintem ha mi is PO ba jutunk tőlünk jobban fognak tartani. Bitang nehéz a sorsolásunk és az első két (nyerhető) meccset elbalfkodtuk. Ha most 9 2 sem lenne tuti a csoportgyőzelem. Így a PO sem. De a fejlődés nem megkérdőjelezhető. Föleg edzői szinten. Jövő héten már lesz talán Chase és Mixon is.

Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 907
Közben a Hollók fumbliztak a saját tizesen😄
Szipeter
Ki is kaptak... Volt vér a Jags-be, nna!
nhm
Örüljetek a csalás L-nek ellenünk 😊
KeyG
Nem ennek a topicnak a témája, de (én abba futottam bele, hogy) azért volt TD, mert a szabály szerint a lábfej feletti résznek kell leérni, ez normál esetben térd vagy comb szokott lenni. Itt a videózás alapján a bírók szerint Jones a bokája érintette a talajt, így onnantól kezdve mindegy volt, hogy a térde már a vonalon kívül ért le.

Amúgy még mindig a Ravens a csoport favoritja, az viszont érdekes, hogy ez a szezonban a sokadik meccsük volt, amikor komolyabb előnyről sikerült veszteni, ami sokkal nagyobb gond szerintem, minthogy egy vitatható ítélet történt.
munoz
Csak nézd meg.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Szipeter
nhm
KeyG
Nem ennek a topicnak a témája, de (én abba futottam bele, hogy) azért volt TD, mert a szabály szerint a lábfej feletti résznek kell leérni, ez normál esetben térd vagy comb szokott lenni. Itt a videózás alapján a bírók szerint Jones a bokája érintette a talajt, így onnantól kezdve mindegy volt, hogy a térde már a vonalon kívül ért le.

Amúgy még mindig a Ravens a csoport favoritja, az viszont érdekes, hogy ez a szezonban a sokadik meccsük volt, amikor komolyabb előnyről sikerült veszteni, ami sokkal nagyobb gond szerintem, minthogy egy vitatható ítélet történt.
több mint 3 éve
Nem látom hogy tudnánk összehozni annyi W-t mint a hollók. 10 maximum 11 gyözelem kevés lesz még akkor is ha utolsó fordulóban mi nyernénk. De a mai w után már 40 százalék playoff esélyünk van. A jövő héten behuznánk mondanék egy 80 százalékot 😁

több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 784
Mondanám, hogy újra nyílt a North, de nekünk gyémántkemény a sorsolás a varjúknak meg nem. Bár a mait is beírta mindenki nekik.
Koncentráljunk magunkra, aztán meglátjuk mire elég.
Na, megyek a Baltimore-topicba katasztrófa-turistáskodni…

Mégse megyek, úgy nézem ez nagyon véleményes lehetett.

Szerkesztette: SirPub

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Szipeter
nhm

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
Szipeter
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Áruljátok el titkot, Henryt hogy fogtátok meg így, nekünk is szükségünk lesz rá? 😛 😀
dande2
6-7 ember a boxban, plusz a slot corner szinte mindig kvázi bliccel, csak nem a QB-t, hanem Henryt 😎
SirPub
Küldjétek át Gannonnak, hátha megfogadja 😀
több mint 3 éve
Áruljátok el titkot, Henryt hogy fogtátok meg így, nekünk is szükségünk lesz rá? 😛 😀
dande2
6-7 ember a boxban, plusz a slot corner szinte mindig kvázi bliccel, csak nem a QB-t, hanem Henryt 😎

több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 032
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
Ennyi zászlóval lehet meccset nyerni?!
meme
Lehetett, bár kellett hozza a zászló a Titansra is 😃

több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133

Szerkesztette: meme

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Ennyi zászlóval lehet meccset nyerni?!

Szerkesztette: meme

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Chase inaktív. Ez így rohadt necces lesz.

több mint 3 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 613 — greenmedia10@gmail.com
Esélylatolgatás:
7 meccs van hátra, abból valószínűleg négy győzelemre van szükség a PO-hoz.
Nálam a Bills, Chiefs, Bucs, Pats lehozható 2-2-vel, esélyes, hogy az előbbi kettő L, utóbbi kettő W.
Tehát a maradék 3-ból kell két győzelem.
Ebből kiindulva kulcsfontosságúnak látom a mai meccset.
Ha nyerünk, 65-70%-ra teszem a rájátszást, vereség esetén viszont lecsökkennek az esélyeink 30% környékére.
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Sajnos máshol is azt olvastam hogy nem fog játszani.

Kemény lesz.
több mint 3 éve
Jordan Shulz szerint nem játszik Chase. Neki mennyire lehet hinni?

több mint 3 éve
Mixon hiánya hallatán most nem szorul össze a gyomrom, főleg, ha Evans is visszatér. Titánokat ígyse-úgyse fogjuk szétfutni.
Chase erősen kérdőjeles, bár Burrow bemondta, hogy játszani fog, szóval bizakodhatunk. Ez a W nagyon kellene, hogy a következő KC ellenin ne legyen rajtunk olyan nagy teher. Mellesleg 2,5 pontos favoritok vagyunk👍, gyerünk húzzuk be ezt is🏈
több mint 3 éve
Bengals’ RB Joe Mixon ruled out for Sunday’s game vs. Tennessee due to his concussion.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Mixon agyrázkódása ellenére jól rázza a fejét az öltözős bulin.
 m.youtube.com/watch?v=CM5YiwzEpb8&feature=share
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 719
Ahhoz kepest Norbi hogy szerintem igazad van es siman megnyeritek a csoportot te vagy az aki az elso fordulo ota felvaltva szidja Lamart meg a csapatot 😀 mikozben a 14-3 teljesen realis kep nektek

Nem nezem a meccseiteket, lehet van igazsag a szavaidban, de a Ravens Browns Steelers topicokba be szoktam lesni, es azt latom hogy tok jol all a Ravens de 1-2 szurkolo mindennek lehordja a csapatot, a Steelersnel pont forditva lattam, ott meg mindegy mi az eredmeny Pickett volt vedve hogy mennyire jo megmozdulasai vannak. (Ok az utolso 1-2 fordulo ota talan azert a kritika is megjelenik)
Miknar
Én nem szeretem, elismerem hogy van annyira tehetséges hogy play off ban ott legyünk ,de ott anyi,mert sokkal jobb irányítók vannak nála. Inkább néznék egy Burrow, Herbert, Mahomes, Allen féle irányítót.
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Ahhoz kepest Norbi hogy szerintem igazad van es siman megnyeritek a csoportot te vagy az aki az elso fordulo ota felvaltva szidja Lamart meg a csapatot 😀 mikozben a 14-3 teljesen realis kep nektek

Nem nezem a meccseiteket, lehet van igazsag a szavaidban, de a Ravens Browns Steelers topicokba be szoktam lesni, es azt latom hogy tok jol all a Ravens de 1-2 szurkolo mindennek lehordja a csapatot, a Steelersnel pont forditva lattam, ott meg mindegy mi az eredmeny Pickett volt vedve hogy mennyire jo megmozdulasai vannak. (Ok az utolso 1-2 fordulo ota talan azert a kritika is megjelenik)
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 719
Nagyon szoros lesz az AFC vége, és én a DIV 1. helyet is elérhetőnek látom. Ajánlom mindenkinek a Ravens hétvégi meccsének végignézését, simán benne van, hogy a feljövő PIT egyszer elveri őket. Nálunk Burrow PO üzemmódra kapcsolt, hihetetlen magabiztos, pontos, nagyon jó a tempója. Chase hiányát egyenlőre bírjuk, de a Titánok elleni lesz a vízválasztó, azt még lehet nélküle kell megoldani. Az OL is egyre pofásabb, pedig elit pass rush jött szembe. Ismét érzem az erőt!!
Szipeter
Ezt te sem gondolhatod komolyan, simán megvan a div1. Azt gondolod hogy ti nem fogtok kikapni? Amikor játszotok a Bills,Kansas, Tampa ellen . Amikor a fos Steelers is alig tudtátok megverni. Mi simán meg fogjuk nyerni az öszes mecsünket. Nékünk böven elég ha kikaptok a Bills , Kansas ellen ,onnan megvan a csoport.
több mint 3 éve
Nagyon szoros lesz az AFC vége, és én a DIV 1. helyet is elérhetőnek látom. Ajánlom mindenkinek a Ravens hétvégi meccsének végignézését, simán benne van, hogy a feljövő PIT egyszer elveri őket. Nálunk Burrow PO üzemmódra kapcsolt, hihetetlen magabiztos, pontos, nagyon jó a tempója. Chase hiányát egyenlőre bírjuk, de a Titánok elleni lesz a vízválasztó, azt még lehet nélküle kell megoldani. Az OL is egyre pofásabb, pedig elit pass rush jött szembe. Ismét érzem az erőt!!