Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Kevés gázabb dolog van, mint ez a kicsinyítő képzőzés szerintem mondjuk.Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣Az. Bár a szezon elött Danika és Chester megtippelte a 4 győzelmet. Remélem meglesz a rájátszásban. A konszenzusos meccseinek kivül mindig losst vártak kb. A felvezető Budai Zolikától volt most emlékezetes. 😁 Visszanézem párszor minden szava arany.
nasheem
laoce
több mint 2 éve
Hát srácok, nekem ez a Cincy egy 17-18-as szezonban nagyon menetelő csapatra hajaz, az akkor SB-t nyert, remélem a Bengals is behúzza 😊
több mint 2 éve
meme
2 102
Khm! Nem szeretnék most ezzel jönni.... Deeeee!!!! Én megmondtam.....😉😂😁Számomra ez nem volt kérdés! Max annyit, hogy
Qrva jók vagyunk, vagy qrva jók vagyunk!!!!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Mondjuk olyan ember valószínűleg nem létezik, aki megjósolta volna, hogy 2 Steelers, 2 Ravens és 2 Chiefs veréssel SBben leszünk 😁
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Van benne egy-két Petőfi meg Jókai is…Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣Az. Bár a szezon elött Danika és Chester megtippelte a 4 győzelmet. Remélem meglesz a rájátszásban. A konszenzusos meccseinek kivül mindig losst vártak kb. A felvezető Budai Zolikától volt most emlékezetes. 😁 Visszanézem párszor minden szava arany.
nasheem
laoce
Lesssszaaaaaroooooom, SB!!! 😃
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣Az. Bár a szezon elött Danika és Chester megtippelte a 4 győzelmet. Remélem meglesz a rájátszásban. A konszenzusos meccseinek kivül mindig losst vártak kb. A felvezető Budai Zolikától volt most emlékezetes. 😁 Visszanézem párszor minden szava arany.
nasheem
Szerkesztette: laoce
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 879
Milyen régen volt már FG-párbaj. Ma ne azon múljon, csak ügyesen!Azon (is) múlt, gratula!
Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Hát akkor ízlelgessük: meccset fogunk nézni februárban: CIN-CY MECS-CSET!
több mint 2 éve
Three football players all time have won a Heisman, national title & Super Bowl:
— Cole Cubelic (@colecubelic) January 30, 2022
Tony Dorsett
Marcus Allen
Charles Woodson
Joey B has a shot...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Es akkor most jon egy nyugati csoportmeccs! Ott mi lesz? Hajra mindenki!Nyerjen a 49’s, hogy legyen esély a bosszúra!
ulpianus
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Hát srácok… megkönnyeztem picit. Hatalmas gratula az egész csapatnak!!!! Who Dey!!!
több mint 2 éve
Még libabőr. Kiböjtöltük. Nincsenek szavak
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Indubitably
464
Kitty goes meow.Gratula, nagyon jó és szerethető csapatotok van! 😀
I... don't care... John.
több mint 2 éve
Édesapák, kurvajóezaDííígratulálock
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Job well done 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Huu baszki ez odavert 😊Vhogy a 4. negyedben ereztem hogy meglesz, egyszerűen a védelem szinte minden helyzetet megoldott, bármennyi esélyt is kapott a Chiefs O.
Nice job 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
shagi0206
10 946
Qva jo meccs volt! Jo ez a csapat! Burrow a meccs utan elsonek a vedelmet dicserte. Ami nekem azt (is) jelenti, hogy higgadt tud maradni, amit en nem tudnek megtenni ilyenkor. Nagyon nagy meccsek lesznek az AFCben meg itt. Hajra Bengals a SBban!!!!Épp csak egy szivar hiányzott a szájából 😀
ulpianus
több mint 2 éve
OMG, gratulalok. En mar elkonyveltem a vereseget 21-3-nal.Én akkor kapcsolódtam be, nem is értem hogy min ment az aggódás 😊
Imitheking
Ez valami fantasztikus volt és milyen jövő előtt is áll a csapat... grat a fanoknak akik ezt kiböjtölték!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
munoz
1 213
Hihetetlen, hogy honnan jött vissza a csapat. Lehet kutyázni a Bengalst, de ebben a csapatban elképesztő tartás van (meg persze jó pár playmaker is).Super Bowl Baby 😀
több mint 2 éve
Mikey
18 753
3-21-ről bazdmeg idegenben a kibebaszott Chiefs ellen!!!Super Bowlt játszik a Bengals.
Álmodom, de ne ébresszetek fel.
több mint 2 éve
Petila
687
Szintén zenész...Hatalmas GratulációmUndorító, hogy úgy örülök, mintha a Colts lenne ott. Gratulálok!Detto 😀 (GB-el)
kristóf17
alatriste