Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehet még jegyet kapni 😀

Klaci79
Fizeted, megyek 😜☺️😏
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Lehet még jegyet kapni 😀
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Ugye az afc döntő előtt Burrow pont ezzel heccelte a Chiefs nézőket, hogy ne gondolják az Arrowheadet egy félelmetes katlannak, a floridai Swamp teljesen más kategória (épp nem a bowlokon van amúgy komolyabb nézőközönség, hanem az alapszakaszbeli csoportmeccseken). A győzelem után meg a Bengals fórumokon indult el egy mém, hogy "ha a hazai pálya egy kicsit hangosabb lett volna..." vagy valami hasonló 😉
r.baggio
Ezzel semmi baj, nem hiszem hogy a nézők vagy a hang riasztották meg, ha egyáltalán, inkább a tét. Akkor lenne ez aggályos, ha most menne a panaszkodás, hogy a hangzavar miatt nem játszottunk jól. Na úgy picsogás lenne. Mint a pár hozzászólással lentebb megénekelt Martindale-féle beugatás kontra meccs utáni hiszti a sok pont miatt.

Szerkesztette: megyerikrisz

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 988
Azért a tét rányomta most és az előző meccsen is a bélyegét Burrowra. Sokkal bizonytalanabb, mint a szezon végén. Persze így sem rossz, de az O kizárólag akkor működik top szinten, ha ő éles és magabiztos. Egyébként pedig minden relatív. Ennél nagyobb magabiztosságot elvárni egy másodéves kölyöktől valószínűleg nem is lehet. Szóval nem kritika akart lenni, csupán észrevétel.

Elvileg könnyebb ellenfél jön, kevésbé hazai pályán. Ha nyertünk KC-ben, akkor nyerhetünk akárhol... ami mondjuk óriási közhely, de ettől még igaz. Az SB nagyon más, mint bármi. Ha a főcsoportdöntőn 10 egységnyi nyomás volt a játékosokon, akkor két hét múlva kb 50 lesz. Ez persze igazából jó hír, hisz ennél komolyabb presszió már nem éri őket soha a karrierjük során. Rendkívül sokat tanulhatnak belőle. Hisz tuidjátok, nekünk nem idén kell nyerni. Most még csak az út elején tartunk, tanulunk, építkezünk, stb. 😉
nasheem
Szerintem az elkövetkezendő 20-30 évben nem lesz még egy ekkora esély a SB W-re, szóval mindent bele, most kell nyerni.
több mint 2 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Ugye az afc döntő előtt Burrow pont ezzel heccelte a Chiefs nézőket, hogy ne gondolják az Arrowheadet egy félelmetes katlannak, a floridai Swamp teljesen más kategória (épp nem a bowlokon van amúgy komolyabb nézőközönség, hanem az alapszakaszbeli csoportmeccseken). A győzelem után meg a Bengals fórumokon indult el egy mém, hogy "ha a hazai pálya egy kicsit hangosabb lett volna..." vagy valami hasonló 😉

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
A nyomás kapcsán egyébként a mi "zöldfülűinket" nem féltem. Az egyetemi bajnokságban a bowlok és főleg a bajnoki döntő sokszor az NFL-nél nagyobb közönség előtt zajlik, a döntőnél óriási a médiafelhajtás az USA-ban, így Burrow és Chase számára ez például nem lesz újdonság. Tartom őket annyira értelmes gyerekeknek, hogy nem szalad velük el a ló és nem is fogják túlizgulni a dolgot. A másik oldalon persze van több olyan játékos, aki már a Super Bowlban is volt, míg nálunk a csapat többsége egyetemi szinten sem bajnokcsapatból jön, az NFL-ben meg pláne nem kóstolt még bele ilyen sikerbe.
Amúgy, idáig eljutni is nagyon nehéz, hiszen azon túl, hogy a Bengals nagyon jó csapat, nyilván a csillagok együttállása is kellett. Sokan leírták, hogy az AFC nagyon erős lesz a következő években, hiszen a KC, Bills, Titans, Ravens mind komoly kontender csapatok, és a "középmezőny" is nagyon sűrű. Tehát ha már bejutottunk, akkor vigyék haza a fiúk a Lombardi kupát 😊

Szerkesztette: munoz
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Azért a tét rányomta most és az előző meccsen is a bélyegét Burrowra. Sokkal bizonytalanabb, mint a szezon végén. Persze így sem rossz, de az O kizárólag akkor működik top szinten, ha ő éles és magabiztos. Egyébként pedig minden relatív. Ennél nagyobb magabiztosságot elvárni egy másodéves kölyöktől valószínűleg nem is lehet. Szóval nem kritika akart lenni, csupán észrevétel.

Elvileg könnyebb ellenfél jön, kevésbé hazai pályán. Ha nyertünk KC-ben, akkor nyerhetünk akárhol... ami mondjuk óriási közhely, de ettől még igaz. Az SB nagyon más, mint bármi. Ha a főcsoportdöntőn 10 egységnyi nyomás volt a játékosokon, akkor két hét múlva kb 50 lesz. Ez persze igazából jó hír, hisz ennél komolyabb presszió már nem éri őket soha a karrierjük során. Rendkívül sokat tanulhatnak belőle. Hisz tuidjátok, nekünk nem idén kell nyerni. Most még csak az út elején tartunk, tanulunk, építkezünk, stb. 😉

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 515
Beszéljünk inkább a meccsről. Szubjektív meglátások:
Miért erőltetjük a belső futást korai down-ra? Nem jó ehhez az OL. Kívülre kicsit hatékonyabb, de nem sokkal. Uzsi kiesett sajnos, de rengeteg jó célpont lenne 6-10 yardos játékokra. Számomra továbbra is érthetetlen.
Higgins végre fellépett így, hogy Chase-re nagyon figyeltek. Még Boyd-bol látnék szívesen többet.
Burrow okosabban kezelte a nyomást, mint a Titans ellen. Voltak nagy menekülései, bár volt néhány hajmeresztő hiba is. Többnyire szerencséje volt, az INT viszont ronda volt. Van feljebb, de kiegyezek ezzel most.
A második félidei D-re elfogytak a jelzők, és nem először csináljuk meg a szezonban. Nem tudom, ki az a segédedző, aki előkészíti a félidei elemzést, de nálam vendég egy láda sörre! Kellett hozzá a Chiefs leolvadása(?)/kényelmeskedése(?) is természetesen, de akkor is. Ott volt a D, megcsinálta a játékokat, labdát szerzett. Nagy gratula!
McP. Szerintem már mindent elmondtunk korábbi hetekben. Hihetetlen magabiztosság, ami biztos, hogy rettentő sokat jelent mentálisan az egész csapatnak és az edzőknek.
Zac Taylor. Valahogy az az érzésem, hogy lelazult a HC. Kevésbé tűnt görcsösnek a bevágott képeken. A time management jó volt, nem úgy, mint a rozmárnál (első félidő végén nagyon hiányzott nekik az az időkérés, amit a challenge előtt feleslegesen kikértek). Magabiztosnak látszott Zac, jót tett neki, hogy tuti nem rúgják ki szezon végén. 😀 Viszont a futást redukálni kellene, vagy hatékonnyá tenni. Utóbbi nehéz lesz.
Két hét pihi, aztán mindent bele! Who Dey!
SirPub
A középső futások azért kellenek, mert ha működnek ha nem, összehúzza az ellenfél védelmét. Ha működik haladsz vele, ha nem működik is figyelni kell rá, mert kb. a legkönnyebb módja a haladásnak. Illetve a PA játékok így indulnak be igazán, második félidőbe jött is már, bár én az első félidőben tanácstalanságot is éreztem az O részéről ebben, de a második félidőre kitaláltak valamit ami szép coachingra utal. A Rams ellen ilyen első félidő nem fog beleférni és remélem nem is lesz. 1 forintot nem adtam volna értetek félidőben, 1 forintot...
A passzjátéknak menni kell a bowlon, nincs mese.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Mindenki annak szurkol akinek tetszik!
Legfeljebb nem kell beletrollkodni a topicba! Nem illik!
Gedam itt nem rád gondoltam!
A stílus maga az ember....
Norbi180 ezzel mindent el is mondott magáról! Ennyi!
De jövőre már Ő is 7 lesz, hátha ragad rá valami az iskolában, és nem reked meg az ovis szinten!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Beszéljünk inkább a meccsről. Szubjektív meglátások:
Miért erőltetjük a belső futást korai down-ra? Nem jó ehhez az OL. Kívülre kicsit hatékonyabb, de nem sokkal. Uzsi kiesett sajnos, de rengeteg jó célpont lenne 6-10 yardos játékokra. Számomra továbbra is érthetetlen.
Higgins végre fellépett így, hogy Chase-re nagyon figyeltek. Még Boyd-bol látnék szívesen többet.
Burrow okosabban kezelte a nyomást, mint a Titans ellen. Voltak nagy menekülései, bár volt néhány hajmeresztő hiba is. Többnyire szerencséje volt, az INT viszont ronda volt. Van feljebb, de kiegyezek ezzel most.
A második félidei D-re elfogytak a jelzők, és nem először csináljuk meg a szezonban. Nem tudom, ki az a segédedző, aki előkészíti a félidei elemzést, de nálam vendég egy láda sörre! Kellett hozzá a Chiefs leolvadása(?)/kényelmeskedése(?) is természetesen, de akkor is. Ott volt a D, megcsinálta a játékokat, labdát szerzett. Nagy gratula!
McP. Szerintem már mindent elmondtunk korábbi hetekben. Hihetetlen magabiztosság, ami biztos, hogy rettentő sokat jelent mentálisan az egész csapatnak és az edzőknek.
Zac Taylor. Valahogy az az érzésem, hogy lelazult a HC. Kevésbé tűnt görcsösnek a bevágott képeken. A time management jó volt, nem úgy, mint a rozmárnál (első félidő végén nagyon hiányzott nekik az az időkérés, amit a challenge előtt feleslegesen kikértek). Magabiztosnak látszott Zac, jót tett neki, hogy tuti nem rúgják ki szezon végén. 😀 Viszont a futást redukálni kellene, vagy hatékonnyá tenni. Utóbbi nehéz lesz.
Két hét pihi, aztán mindent bele! Who Dey!

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Ha már saját csapatnak nem tudok szurkolni, akkor játékos szinten válogatok, hogy kinek szorítok. Most ez nem releváns, elég fura érzés! 😃
Szerintem tiszteljük egymás véleményét. Ha pedig ez valakinek nem megy, akkor fröcsögjön máshol. Köszi! 😉☺️

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Mive Gabtsi kollegát helyettesítenem kell emondanám
EZÖSSZEÁLLTMINTAGECISBUGYI
sutianap
Egyébként baromira érdekelne az ő véleménye. Ennél egy kicsit bővebben és kifinomultabban. 😀
Mikey
faszméricske ugyammá - baszóD, kláccs és az összes momentum begyűjtve, az óramanegementről még lehet kicsit reszelni...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Steve Ribbed San Francisco 49ers 400
Most fogok életemben először az AFC győztesének szorítani a Super Bowlon!
2007-óta minden SB-n mindig az NFC győztesének szurkoltam, kivétel nélkül.... de ez most másképp lesz, mert ez a mindenhonnan "összetrédelt" Rams, lófasz esti fénnyel, semmi több.
Az SB-n: HAJRÁ BENGALS!

Szerkesztette: Steve Ribbed

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
gedam 5 908
Ki az aki sajnálna tőletek egy SB-t? Max a Rams drukkerek 😀
bcsarli
Jelen. Remélem a rams odabasz nekik. Ki a bánat szurkol egy csoport rivalisnak de komolyan?
Norbi180
Én szoktam. Ilyen ember vagytok, elnézést!
ulpianus
Kövezzenek meg, de én is szoktam, bármelyiknek...
nagir
Ennyi. Nem kötelező tajparasztnak lenni 😊
empty taxi
én a steelersnek idén példul tudtam volna szurkolni. kemények voltak, de sportszerűek. a bengals a második meccsünkön a garbage timeban a holtsérült csapatunk ellen elkezdtek fölényeskedni. az benne marad az emberbe. meg apple is nagy twitterező. tehát most az az általános megítélése a szurkolónak, hogy aki nem szeretné, hogy a bengálok győzzenek az paraszt, mert ez egy tündibündi csapat? látom én is az nfl mémeket.
gedam
Megvannak a meccs előtti edzöi nyilatkozatok? Talán ott kell keresni az okot. Másrészt sokat elmond a sorok írójáról hogy nem valakiért hanem valaki ellen szorít.
laoce
valakiért szoktam, az a ravens. ilyenkor már inkább személyek adnak arcot számomra egy frencsájznak és az vagy szimpi vagy nem. szerintem az nem egy szurkolói álláspont, ha kiesik a csapatom akkor ennek meg ennek szurkolók. amit te csinálsz az játék a szavakkal: akkor azt mondom, hogy a ramsnek szurkolok nem azt, hogy a bengals ellen: így mánis jó ember lettem? (értsd:ha valakinek szurkolsz, akkor 100%, hogy valaki ellen is szurkolsz. ez már csak ilyen) meg nyilván ezzel valamelyest szórakoztatom magam, hogy ne fulladjon számomra érdektelenségbe a fudbollszezon ezen része. az ellenszurkolás is erős szó: ilyenkor, ha nincs bent a csapatom, akkor aszondom, hogy inkább nyerjen ez vagy az, ezért vagy azért, de nagyjából vatevör. nyerjen mindig a ravens. ilyenkor is. és akkor már inkább a rams.

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Ha már ennyien vagytok, akkor én amondó vagyok, hogy közkívánatra nyerjen a Bengals. 😊
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
sutianap
Egyébként baromira érdekelne az ő véleménye. Ennél egy kicsit bővebben és kifinomultabban. 😀
Mikey
Lurköl azért, 17 órája volt online 😀

Én felvettem a Rams flairt most, mint #2 csapatom a Bradford draft óta - de én szintén úgy vagyok vele, hogy annak is örülnék, ha ti nyernétek. Abszolút csak a jó meccsnek szorítok.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
sutianap
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Amig bent vagyunk, addig természetesen a Steelers-nek szurkolok, onnantól pedig annak aki életben van még a North-ból. Utána nehezebb, de találok valakit mindíg 😊
Nagyon tudtam örülni a Ravens címének anno, főleg hogy a Pats-t is eltették az útból menet közben 😊.

több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
bcsarli
Jelen. Remélem a rams odabasz nekik. Ki a bánat szurkol egy csoport rivalisnak de komolyan?
Norbi180
ulpianus
nagir
empty taxi
én a steelersnek idén példul tudtam volna szurkolni. kemények voltak, de sportszerűek. a bengals a második meccsünkön a garbage timeban a holtsérült csapatunk ellen elkezdtek fölényeskedni. az benne marad az emberbe. meg apple is nagy twitterező. tehát most az az általános megítélése a szurkolónak, hogy aki nem szeretné, hogy a bengálok győzzenek az paraszt, mert ez egy tündibündi csapat? látom én is az nfl mémeket.
gedam
Ez azért viccesen egyoldalú nézőpont. Persze az szíved joga, hogy kinek szurkolsz, meg kinek nyomod a lekicsinylő tündibündi-szöveget, csak tessék előtte tájékozódni. Ha holtsérült a sec, nem tanácsos meccs előtt beleállni az ellenfél irányítójába meg a legjobb elkapójába. Sőt, ha még jobban megerőlteted a memóriádat, gondolj vissza egy évvel korábbra, a Ravens se fogta magát vissza garbage time-ban ellenünk, így meg pláne nem jogos a durci. 🙂
Na de részemről ez a téma ennyi, készüljünk inkább a Superbowlra. Peace!

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu
bcsarli
Norbi180
ulpianus
nagir
empty taxi
gedam
Megvannak a meccs előtti edzöi nyilatkozatok? Talán ott kell keresni az okot. Másrészt sokat elmond a sorok írójáról hogy nem valakiért hanem valaki ellen szorít.

Szerkesztette: laoce

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 401 — Lájkold a zsűrit!
bcsarli
Norbi180
ulpianus
nagir
empty taxi
gedam
Mindenki annak szurkol akinek akar.
Ellenberger kijelenteni h csopriválisnak csak a gyökerek szurkolnak a rájátszásban az gyökérség.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Baasszus, én pl.
De nem akárhogy: fogalmam sincs, de a Rams közelebb áll a szívemhez, mint a Bengals. Érthető okokból. Viszont valahogy nem bánnám azt se, ha a BengD sikert hozna. Tök fura érzés, én magam is tudom, hogy ez ilyen bipoláris ph@$ztuggya mi, de na.
kishaszi
Öregszel, kisköcsi.
MacPhisto
Azbazmeg. Azért ha a flájerszt megbaszarintják essztúmáutsz az még mindig felderít. 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 2 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 788 — Detroit vs. everybody
bcsarli
<--------------------

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 2 éve
gedam 5 908
bcsarli
Norbi180
ulpianus
nagir
empty taxi
több mint 2 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 788 — Detroit vs. everybody
Baasszus, én pl.
De nem akárhogy: fogalmam sincs, de a Rams közelebb áll a szívemhez, mint a Bengals. Érthető okokból. Viszont valahogy nem bánnám azt se, ha a BengD sikert hozna. Tök fura érzés, én magam is tudom, hogy ez ilyen bipoláris ph@$ztuggya mi, de na.
kishaszi
Öregszel, kisköcsi.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM