Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Annyira megható volt amikor meccs közben bevágták Mike Brownt és Katiet, nagyon szakadtaknak néztek ki, az öreg a szokásos sapijában, mezei műanyag széken gubbasztottak, majd a Chefs VIP-et ahol mindenkin fuksz, csillivilli ruhák, pezsgő, bőrfotel. Nagy volt a kontraszt. Egyébként szerintem a liga is szívja a fogát, hogy egy ilyen kis piacú franchise jutott be az SB-be, senki nem számolt velünk, és ez hatványozottan jó érzés.Adjal mar egy kepet arrol, ahol mindenkin fuksz van.
Szipeter
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
AFC döntö elemzés. Höri. Sírok
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
De jo latni hogy igy porog a szeretett kis topicunk!!Amikor Marvint elküldtük, egy teljesen új csapatot kezdtünk építeni, Taylor, Tobin 3 év alatt hihetetlen dolgot csinált. Minden draftunk tudatos és jó döntésekkel volt tele, az FA piacról nagyon jó embereket sikerült hozni. Minden ott kezdődött, hogy becéloztuk Burrowt, akit nem adtunk oda 3 első körért sem, és rá éppítettünk mindent. Ohioi gyerek, győztes típus ez kellett nekünk. A draftokon is személyiséget, kötődést néztünk inkább. A tavalyi szezonban pedig már látszott, hogy iszonyat jó ez a csapat, csak beesett a sérülés, nem volt meg a rugó, és a védelemben is maradtak még dementorok. Nekem legjobban a reakció tetszik, az hogy észleljük a hibákat, feladatra hozznk embert, és elküldjük azt aki nem illeszkedik. Tropa volt a futás elleni védelem, hoztuk Hillt, Readert, kellett egy Jolly Joker hoztuk Hilltont, nem tudtunk mit kezdeni a TE ekkel hoztuk Flowerst, aki levette Kelcet is a pályáról. Még Apple is bevállt végül, mert a PO-ban sokat köszönhetünk neki.
Komolyan, mar csak ezert is megeri az SB 😀
Es nem csak SirPubban, bennem is boven van meg kiscsapatos frusztralt erzet, mikor mindenhonnan az jon hogy a Titans elbukta, a Chiefs elbukta…
de igazatok van!
Meg kell tanulni eros szurkolova valni ilyen fasza csapat mellett, es nagylelkuen elengedni ezeket a dolgokat.
Mi vagyunk itt, az a lenyeg.
A SUPER fckng BOWLban!!!!
Meg mindig nehezen hiszem el, es rohadt lelkes vagyok.
Ui.: sokszor, most is egyetertek nasheemel, es nagyon varom hogy valaki megfejtse mi tortent ezzel az edzoi stabbal. 2 eve 1/1, tavaly 1/5!!!!-on huztunk. Es ugyanaz a staff kovetkezo evben superbowlba vezeti a csapatot.
Komolyan csipjetek meg, ez a valosag?!?!
Miknar
Annyira megható volt amikor meccs közben bevágták Mike Brownt és Katiet, nagyon szakadtaknak néztek ki, az öreg a szokásos sapijában, mezei műanyag széken gubbasztottak, majd a Chefs VIP-et ahol mindenkin fuksz, csillivilli ruhák, pezsgő, bőrfotel. Nagy volt a kontraszt. Egyébként szerintem a liga is szívja a fogát, hogy egy ilyen kis piacú franchise jutott be az SB-be, senki nem számolt velünk, és ez hatványozottan jó érzés.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
😊#Benglas OC Brian Callahan on this screenshot CBS pulled after the win: "It’s a moment of pure joy. You work so hard to get into those moments and they are so rare in your career."
— Paul Dehner Jr. (@pauldehnerjr) February 1, 2022
Called it pure emotion as he screamed into the camera.
"I don't take those moments for granted." https://t.co/tlk1tDcCiq
több mint 2 éve
shagi0206
10 946
De jo latni hogy igy porog a szeretett kis topicunk!!Időt kellett nekik adni a csapatépítéshez mind emberileg, mind taktikailag.
Komolyan, mar csak ezert is megeri az SB 😀
Es nem csak SirPubban, bennem is boven van meg kiscsapatos frusztralt erzet, mikor mindenhonnan az jon hogy a Titans elbukta, a Chiefs elbukta…
de igazatok van!
Meg kell tanulni eros szurkolova valni ilyen fasza csapat mellett, es nagylelkuen elengedni ezeket a dolgokat.
Ui.: sokszor, most is egyetertek nasheemel, es nagyon varom hogy valaki megfejtse mi tortent ezzel az edzoi stabbal. 2 eve 1/1, tavaly 1/5!!!!-on huztunk. Es ugyanaz a staff kovetkezo evben superbowlba vezeti a csapatot.
Miknar
több mint 2 éve
Miknar
515
De jo latni hogy igy porog a szeretett kis topicunk!!Komolyan, mar csak ezert is megeri az SB 😀
de igazatok van!
több mint 2 éve
munoz
1 213
Jaja, annyi csapat van, amelyiknek megelőlegeznek egy csomó SB-t, meg gyűrűt, aztán a legtöbb menet közben valahol elvérzik. Hány olyan csapat, QB, vagy más korszakos játékos van a "megérdemelt volna egy gyűrűt kategóriába". Aki egyszer eljut a döntőig, az ne bízzon a következő lehetőségbe, mert jó eséllyel az NFL-ben az soha nem jön el (kivéve ha TB12 vagy 😀 )Azért 4 5 AFC s csapat reálisan pályázik oda ahol most vagyunk.Szep csendben meg volt a generaciovaltas. Herbert, Allen, Mahomes, Burrow, Lamar.
laoce
Eleg versenykepesnek tunik a kovetkezo 10 evet tekintve az AFC. Es akkor lehet jovore Rodgers is AFC-West, Patriots is osszeallhat egyszer-ketszer.
A legbiztosabb az lenne, ha be lenne zsebelve most a gyuru. Andy Reid az elozo 4 evben leuralt egy ennel a projekcional joval gyengebb AFC-t, aztan csak egy gyuru lett belole. Az utolso gyozelmet mar nehez megugrani, szerintem nincs olyan, hogy “nem most kell nyerni”.
undisputedly
több mint 2 éve
De, most kell!! az NFLre nagyon igaz, hogy most èlsz. Bár nyilván nektek több esèly lehet majd visszatèrni mint mondjuk nekünk lett volna (nem is sikerült ès nem is látszik mikor fog, ha csak Hurts meg nem táltosodik vagy nem találunk egy QBt) de akkor is carpe diem (nyilván görcsölni nem szabad).Pedig nem kell most......Azért 4 5 AFC s csapat reálisan pályázik oda ahol most vagyunk.Szep csendben meg volt a generaciovaltas. Herbert, Allen, Mahomes, Burrow, Lamar.
laoce
Eleg versenykepesnek tunik a kovetkezo 10 evet tekintve az AFC. Es akkor lehet jovore Rodgers is AFC-West, Patriots is osszeallhat egyszer-ketszer.
A legbiztosabb az lenne, ha be lenne zsebelve most a gyuru. Andy Reid az elozo 4 evben leuralt egy ennel a projekcional joval gyengebb AFC-t, aztan csak egy gyuru lett belole. Az utolso gyozelmet mar nehez megugrani, szerintem nincs olyan, hogy “nem most kell nyerni”.
undisputedly
Persze ettől még fogunk!
Egyenlőre ezt érzem, minden kétség nélkül!
meme
Mondom, olvassátok vissza a mi topicunk 75-78. oldalait hasonlót kívánok nektek is 😉😉😉!
több mint 2 éve
meme
2 102
Pedig nem kell most......Azért 4 5 AFC s csapat reálisan pályázik oda ahol most vagyunk.Szep csendben meg volt a generaciovaltas. Herbert, Allen, Mahomes, Burrow, Lamar.
laoce
undisputedly
Persze ettől még fogunk!
Egyenlőre ezt érzem, minden kétség nélkül!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Azért 4 5 AFC s csapat reálisan pályázik oda ahol most vagyunk.Szep csendben meg volt a generaciovaltas. Herbert, Allen, Mahomes, Burrow, Lamar.
laoce
több mint 2 éve
Anarumot egyébként én nem tartottam egy rossz 5letnek már a kezdetektől fogva, anno mikor a Phinsnél szezon közben léptették elő DC-nek ott is komolyat lépett előre az a védelem.Támadóoldalon meg azt látom h Taylorék felfogták h a skill player soruk a legtöbb helyzetben tehetségfölényben lesz, ezért azt a fajta situational footballt játszák melynek az a lényege h minden playben igyekszel olyan helyzetet kialakítani melynek eredményeképpen a sztárjaid a lehető legnagyobb befolyással legyenek az adott játékra.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Nézzünk kicsit messzebbre is: stáb. Nehezen megyek el rajtuk. Valószínűleg egyik edzőnk sem zseni. Valószínűleg ezt ők is tudják és ezért nem derogál nekik rohadt sokat melózni (attól tekintsünk el, hogy valószínűleg a McVay, Shanahan, McDermott, Harbaugh féle zsenik is napi 22 órát dolgoznak.. és ez alig lehet túlzás). Mert ha valami megfigyelhető a csapaton, akkor az hogy van benne munka. Nézőpont kérdése, hogy lassan vagy gyorsan, de folyamatosan javulunk.
A másik fontos ismérvük, ami szintén a "nem zseniség" felismeréséből is táplálkozhat, az hogy belátják, ha valami elhibázott koncepció, döntés volt. Nem reagálnak túl, de folyamatosan korrigálnak.
Szóval nem zsenik és nem is olyan harcedzett, tapasztalt öregek, mint BB, Payton, Tomlin vagy Reid. Esendők, hibáznak, de melóznak keményen és tanulékonyak. Taylor pl egész biztos nincs a top10 HC között akkor sem, ha idén év edzője lesz, de lassan ott tartok, hogy nincs 5 edző, akire gondolkodás nélkül lecserélném. (Szerk.: na jó, 5 azért van, de sokkal több nincs.)
Mert SB ide, SB oda, nem hiszem, hogy top2 csapat vagyunk kereterősségre. Azaz felülteljesítünk nem is kicsit. Ebben pedig mindig az edzőknek van a legnagyobb szerepe.
Ráadásul náluk azt sem érzem, hogy valami Sam Wyche vagy Lombardi szintű motoivátor zsenik lennének, ami azért jó, mert a modern NFLben tartós eredményt baromi nehéz elérni úgy, hogy motivációban vagy a legjobb.
Szóval bármennyire is vakon vagyok a sikerességük okával kapcsolatban, működnek. Nálam ezzel a szezonnal akkor is van még legalább 2 évre kreditjük, ha jövőre nem jutunk a POba.
Igazából persze fingom sincs, hogy mitől lehet vki jó HC/OC/DC, épp ezért nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy vajh mitől lett ilyen eredményes a munkájuk idén?
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Na jó, igazatok van. Abba is hagyom a másokkal való foglalkozást.Nekem már az jó érzés, hogy régi cimborák sorban nekem(!) gratulálnak a Bengals-SB miatt. Sok közöm nem volt hozza, de ok! 😃
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Mondjuk nekem a védelem szezon elött vékonynak ugyan tünt, na de rossznak semmiképpen. Az elkapók Chase nélkül sem voltak középszerűek. Ami hírek jöttek a rehabról Joe sem aggasztott. Uzsonnát nagyon nem láttam jönni sem az átlagos teljesítményt a stuffból. D oldalon mondjuk a kiválót. Minden összejött. Gyakorlatilag egészségesen tolta végig a csapat a szezont. Ez nem az a liga ahol az adódó lehetőségeket el lehet szalasztani. Ha már ott vagyunk most kell a gyűrű. A keret a cap miatt nyilván két három évig a rájátszás reális, de a többi semmiképpen nem garantált. Azért 4 5 AFC s csapat reálisan pályázik oda ahol most vagyunk.
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Kicsit igen, az is. 😃Sok év frusztráltsága van ebben a kommentben .)Fenét, mi csak véletlen vagyunk bent, mert a Chiefs (meg a Raiders és a Titans) elrontotta. Meg még sok csapat az alapszakaszban elrontotta. Meg se érdemeljük! Ha lenne bennünk tartás, fel kellene oszlatni a csapatot, a stadiont meg lerombolni és a helyén temetőt csinálni. Vagy egy plázát. Vagy kamionmosót. Esetleg oltópontot. 😃😉megint ott vagyunk, hogy 2 olyan csapat játszik sb-t, akik a legjobban védekeztek a playoffban.Ha valakit erdekel, itt egy rovid videos iras arrol, hogyan zavarta ossze a Bengals vedelem Mahomest a latszolag ongyilkos vedelmi schemaval.A második félidőre és az OT-re nagyon erős coverre állt át a Bengals D, a playek közel felében 8 ember volt coverben. Ami érdekes, hogy ezeknél a playeknél a 3 emberes rush is tudott annyi nyomást generálni, hogy Mahomes a zsebbe maradjon és ne tudjon futni se. Ami még fontos volt, hogy a DL-ből hátralépő játékosok ha a szituáció úgy kívánta, akkor a játék közben is váltottak pass rushra, ahogy a rendes játékidő végén a fumble-nál is történt. Nagyon komoly munka lehet abban is, hogy a váltások, emberek átvétele is nagyon pontosan történt a secondaryben, és amikor Mahomes mégis bevállalt egy-egy ilyen szituációban passt, akkor a védők képesek voltak elütni a labdát.
Jar a gratulacio a
vedokoordinatornak 😊
www.cbssports.com/nfl/news/what-in-the-world-happened-to-patrick-mahomes-after-halftime-examining-chiefs-qbs-play-in-afc-title-game/
undisputedly
Vannak átfedések a másik anyagban szereplő videókkal, de ha valakit a játék elmélete érdekel, akkor ezt is érdemes megnézni: www.youtube.com/watch?v=AmVEEk7z4WA
munoz
gedam
SirPub
bcsarli
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Nem szívtam, egyszerűen iróniával reagáltam az érthetetlen reakciókra.Mondjuk ezt nem kell mellre szivni. Forditottja is igaz. Ha egy jatekos/csapat egyszer attori az ismertsegi kuszobot es atkerul a "jo/elit" skatulyaba, akkor meg tobb ev gyenge szereples kell, hogy kikopjon a tudatbol, lasd pl probowl.Fenét, mi csak véletlen vagyunk bent, mert a Chiefs (meg a Raiders és a Titans) elrontotta. Meg még sok csapat az alapszakaszban elrontotta. Meg se érdemeljük! Ha lenne bennünk tartás, fel kellene oszlatni a csapatot, a stadiont meg lerombolni és a helyén temetőt csinálni. Vagy egy plázát. Vagy kamionmosót. Esetleg oltópontot. 😃😉megint ott vagyunk, hogy 2 olyan csapat játszik sb-t, akik a legjobban védekeztek a playoffban.Ha valakit erdekel, itt egy rovid videos iras arrol, hogyan zavarta ossze a Bengals vedelem Mahomest a latszolag ongyilkos vedelmi schemaval.A második félidőre és az OT-re nagyon erős coverre állt át a Bengals D, a playek közel felében 8 ember volt coverben. Ami érdekes, hogy ezeknél a playeknél a 3 emberes rush is tudott annyi nyomást generálni, hogy Mahomes a zsebbe maradjon és ne tudjon futni se. Ami még fontos volt, hogy a DL-ből hátralépő játékosok ha a szituáció úgy kívánta, akkor a játék közben is váltottak pass rushra, ahogy a rendes játékidő végén a fumble-nál is történt. Nagyon komoly munka lehet abban is, hogy a váltások, emberek átvétele is nagyon pontosan történt a secondaryben, és amikor Mahomes mégis bevállalt egy-egy ilyen szituációban passt, akkor a védők képesek voltak elütni a labdát.
Jar a gratulacio a
vedokoordinatornak 😊
www.cbssports.com/nfl/news/what-in-the-world-happened-to-patrick-mahomes-after-halftime-examining-chiefs-qbs-play-in-afc-title-game/
undisputedly
Vannak átfedések a másik anyagban szereplő videókkal, de ha valakit a játék elmélete érdekel, akkor ezt is érdemes megnézni: www.youtube.com/watch?v=AmVEEk7z4WA
munoz
gedam
SirPub
A Bengals 2 eve meg 1/1 volt, raadasul elotte egy evtizedig kb. epitette az imidzset, mint a kozepszeruseg merceje (ugye az Andy Dalton fele csapatok voltak ennek a legjobb peldai), de elotte mondjuk a TO-Husi-Palmer csapat is kozepszer volt max.
Szoval ne hibaztassatok az embereket. Majd ha bekerul a kozbeszedbe par nev, ha felkerulnek a terkepre, akkor megvaltozik minden. Most 2 hetig (es remelhetoen utana meg par honapig) minden a Bengalsrol szol, ki kell elvezni 😊
undisputedly
Tényleg liga alja voltunk sokáig, jobb esetben közepe. Nem volt jó érzés.
Most örülünk, és pici egészséges elégtételt érzünk. Ennyi ☺️
több mint 2 éve
Szerintem egyedül leszek ebben a topikban ezzel, de én pont le fogom szarni, ha elkezdik megutálni a csapatot. Nem a mi problémánk, hanem azé, aki utálkozik. 😊Jah, persze. Le kell szarni.
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 752
nem túl acélos wr sorChase, Higgins, Boyd, mint nem túl acélos WR sor? Ne már.
gedam
De majd hozzászoktok.Szerintem egyedül leszek ebben a topikban ezzel, de én pont le fogom szarni, ha elkezdik megutálni a csapatot. Nem a mi problémánk, hanem azé, aki utálkozik. 😊
Pizsama
több mint 2 éve
Ezt mind adom, kivéve a nem túl acélos wr sort. Azért a Higgins- Boyd duó már az előző évben is villogott, Chase-ben pedig lehetett bízni, hogy valamit hozzá tud tenni.azért ha egészségesek maradunk kontenderek vagyunk. a bengáliaiaknál a kérdőjel volt sok:Sőt, igazából már rég ezt kellett volna. 😊megint ott vagyunk, hogy 2 olyan csapat játszik sb-t, akik a legjobban védekeztek a playoffban.Fenét, mi csak véletlen vagyunk bent, mert a Chiefs (meg a Raiders és a Titans) elrontotta. Meg még sok csapat az alapszakaszban elrontotta. Meg se érdemeljük! Ha lenne bennünk tartás, fel kellene oszlatni a csapatot, a stadiont meg lerombolni és a helyén temetőt csinálni. Vagy egy plázát. Vagy kamionmosót. Esetleg oltópontot. 😃😉
gedam
SirPub
Valóban én is olvastam a szagértőktől, hogy nem a Bengals nyerte meg, hanem a Chiefs vesztette el a meccset, csak az a nem mellékes tény elkerülte a figyelmüket, hogy ez pár héten belül másodszor történt meg.
Itt nem az a szitu, hogy van egy meccs, amit 10-ből 9-szer az egyik csapat nyerne meg, de pont bejött az az egy, hanem itt az van, hogy kettőből kettő.
Ezek a szakértők valszeg ugyanazak voltak, akik szeptemberben elmondták, hogy a Ravens contender, a Browns szintet lép és konf. döntő minimum, a Steelers és Bengals pedig a csoport 3. helyért fog harcolni egymással. 😊
Jan
hogyan jön vissza burrow?
ami azért elég nagy bizonytalansági faktor, mert példul meggyőződésem, hogy tua azért szarabb, mint lehetne, mert összetörték.
oline liga alja, komoly sérülésből visszatérő qb, nem túl acélos wr sor, hiányos sec., dline
needek, needek voltak mindenhol
ezekből nem következik az sb.
de minden bejött, a draft a+++ így utólag és a ravens topikot már telesírtam awuzieval és hiltonnal. egyszerűen a gm amihez nyúlt arany lett. és ami aggasztó nekünk az egész fillérekből, úgyhogy van miből költekezni.
gedam
több mint 2 éve
meme
2 102
Előre jósolok, hogy még pár ilyen év, és ugyanúgy fogják utálni a Bengals-t is ahogy 2018 óta a Rams-t szokták. Csak fura hogy előtte 12 évig le se szart minket senki, mert még PO közelében se voltunk.Ó az utálat előtte is megvolt Burfictnek hála....
A jól szereplő csapatokat sikk utálni.
De majd hozzászoktok.
Pizsama
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Előre jósolok, hogy még pár ilyen év, és ugyanúgy fogják utálni a Bengals-t is ahogy 2018 óta a Rams-t szokták. Csak fura hogy előtte 12 évig le se szart minket senki, mert még PO közelében se voltunk.A jól szereplő csapatokat sikk utálni.
De majd hozzászoktok.
több mint 2 éve
gedam
5 907
azért ha egészségesek maradunk kontenderek vagyunk. a bengáliaiaknál a kérdőjel volt sok:Sőt, igazából már rég ezt kellett volna. 😊megint ott vagyunk, hogy 2 olyan csapat játszik sb-t, akik a legjobban védekeztek a playoffban.Fenét, mi csak véletlen vagyunk bent, mert a Chiefs (meg a Raiders és a Titans) elrontotta. Meg még sok csapat az alapszakaszban elrontotta. Meg se érdemeljük! Ha lenne bennünk tartás, fel kellene oszlatni a csapatot, a stadiont meg lerombolni és a helyén temetőt csinálni. Vagy egy plázát. Vagy kamionmosót. Esetleg oltópontot. 😃😉
gedam
SirPub
Valóban én is olvastam a szagértőktől, hogy nem a Bengals nyerte meg, hanem a Chiefs vesztette el a meccset, csak az a nem mellékes tény elkerülte a figyelmüket, hogy ez pár héten belül másodszor történt meg.
Itt nem az a szitu, hogy van egy meccs, amit 10-ből 9-szer az egyik csapat nyerne meg, de pont bejött az az egy, hanem itt az van, hogy kettőből kettő.
Ezek a szakértők valszeg ugyanazak voltak, akik szeptemberben elmondták, hogy a Ravens contender, a Browns szintet lép és konf. döntő minimum, a Steelers és Bengals pedig a csoport 3. helyért fog harcolni egymással. 😊
Jan
hogyan jön vissza burrow?
ami azért elég nagy bizonytalansági faktor, mert példul meggyőződésem, hogy tua azért szarabb, mint lehetne, mert összetörték.
oline liga alja, komoly sérülésből visszatérő qb, nem túl acélos wr sor, hiányos sec., dline
needek, needek voltak mindenhol
ezekből nem következik az sb.
de minden bejött, a draft a+++ így utólag és a ravens topikot már telesírtam awuzieval és hiltonnal. egyszerűen a gm amihez nyúlt arany lett. és ami aggasztó nekünk az egész fillérekből, úgyhogy van miből költekezni.
több mint 2 éve
Sőt, igazából már rég ezt kellett volna. 😊megint ott vagyunk, hogy 2 olyan csapat játszik sb-t, akik a legjobban védekeztek a playoffban.Fenét, mi csak véletlen vagyunk bent, mert a Chiefs (meg a Raiders és a Titans) elrontotta. Meg még sok csapat az alapszakaszban elrontotta. Meg se érdemeljük! Ha lenne bennünk tartás, fel kellene oszlatni a csapatot, a stadiont meg lerombolni és a helyén temetőt csinálni. Vagy egy plázát. Vagy kamionmosót. Esetleg oltópontot. 😃😉
gedam
SirPub
több mint 2 éve
Egyébként tök igaz, hogy mindegy ki mit gondol vagy gondolt. Jövő héten mi játszunk ott, ahol mindneki szeretett volna. Minket elemeznek, minket mutogatnak, minket akarnak megfejteni. Akik múlt héten még ismeretlen tucatjátékosok voltak, azok (közül néhányan) két hét múlva sztárok lesznek. És ha azok lesznek, akkor azok is maradnak.
Ez a csapat jövőre úgy fogja kapni a 11-12 győzelmes szezonjóslatokat, hogy pironkodni fog, aki csak 10re taksálja. Holott alig leszünk jobbak (?), mint voltunk 21 szeptemberében. Ha pedig egy Jetstől kikapunk majd, akkor nekik lesz oltári mázlijuk, hisz mi jobb csapat vagyunk/leszünk. Ilyen ez.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."