Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Itt kapott esélyt a bizonyításra! Itt fejlődött! Beleharapni a kézbe ami enni adott, felkarolta? Hát mi sem az esze miatt szerettük!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Azért az egy játékos intelligenciájáról sokat elárul, hogy egy csapattól hogy jön el. Ebből a szempontból AJ Green simán pampoghatott volna, hiszen ő tényleg probowl kaliberű volt. Itt töltötte a Prime Time éveit miközben lehetett sejteni, hogy gyűrűt azt nem nyer. És most miután a Bengals döntőbe jutott reaktíválta az insta fiókját hogy gratuláljon. Lehet, hogy WJ3 vagy Dunlop jó játékosok, de macskajancsik, akiket nem lehet tisztelni.
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
🙂

www.si.com/nfl/washingtonfootball/news/william-jackson-escapes-crude-cincinnati-bengals-fans-for-washington-football-team-blessing
megyerikrisz
Imádom az ilyen sztorikat. Legszebb öröm a káröröm. 😊
Mikey
Akkor jó döntésnek tűnt… 😁 Nekünk lehet az is volt!

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Legyen gyűrűnk!!!! Had egye a fene....

Szerkesztette: meme

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
🙂

www.si.com/nfl/washingtonfootball/news/william-jackson-escapes-crude-cincinnati-bengals-fans-for-washington-football-team-blessing
megyerikrisz
Imádom az ilyen sztorikat. Legszebb öröm a káröröm. 😊
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
🙂

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Kicsit fura nekem a SB celterulet festesetek. Azt gondoltam dominalni fog benne a narancs.
undisputedly
Ez nem Fidesz rendezvény. 😊
ulpianus
Haha. Viccet felreteve, szerintem ez inkabb egy Bears festes lett, mint Bengals, de ez legyen a legnagyobb baja a Cincy fanoknak.
undisputedly
A fekete mezhez jobban passzol, szerintem azért.
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Kicsit fura nekem a SB celterulet festesetek. Azt gondoltam dominalni fog benne a narancs.
undisputedly
ulpianus
Haha. Viccet felreteve, szerintem ez inkabb egy Bears festes lett, mint Bengals, de ez legyen a legnagyobb baja a Cincy fanoknak.
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
undisputedly

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Persze mindenkinek megvan a saját trip-je erről a pillanatról, de baromi jól megidézi ez a kisfilm:
 twitter.com/Enquirer/status/1489237504398082048?s=20&t=7jJz4EtQ7lK-EKJ5BwOogg

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 946

steelwolf

😀
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Vicces, hogy a Ogunjobi sérülése után a szurkolók visszahozták volna Geno Atkinst, most Uzomah térde miatt meg Tyler Eifert leigazolása lett (persze inkább csak trollkodós) téma. Mondjuk nagy szerencse, hogy az OL problémái miatt Ogbuehi vagy esetleg Newhouse nem jött vissza 😀
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
gedam 5 906
A csapat social media teamje is SB formában nyomja, stílszerűen a hivatalos mezbemutató előtti kiszivárogtatást leutánozva hirdették ki a színkombinációt. 😀
Mikey
Az utóbbi 16 döntőből 13-at a fehér mezes csapat nyerte 😊
Kampman
Az utóbbi 52 évből 50 ben nem jutottunk SB-ba. Napi buta statisztika bármennyi van.
laoce
 index.hu/mindekozben/poszt/2022/02/01/kinai-ujev-2022-megkezdodik-a-tigris-eve/
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
A csapat social media teamje is SB formában nyomja, stílszerűen a hivatalos mezbemutató előtti kiszivárogtatást leutánozva hirdették ki a színkombinációt. 😀
Mikey
Kampman
Ne már. 😀 Szerintem te sem gondolod, hogy ez számít.
Mikey
Nyugi, mi pl pont nem abban játszottunk 😉😏😜
több mint 2 éve
Mikey
Kampman
Ne már. 😀 Szerintem te sem gondolod, hogy ez számít.
több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu
Mikey
Kampman
Az utóbbi 52 évből 50 ben nem jutottunk SB-ba. Napi buta statisztika bármennyi van.

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Mikey
több mint 2 éve
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Úgy látom, elég megosztó ez a Höri dolog 😊

Én krisszel vagyok, bármennyire szeretném szeretni, a mondanivalónak örülök is, de nekem hallgathatatlan a stílus.

Le a kalappal amennyi energiát beletesz, tényleg nagyon sok a kontent, de ez a furcsa/vicceskedő/szarkazmusoscinizmus nekem élvezhetetlen. Persze ízlések és pofonok.

Én magyar tartalom közül messze Buday Zoliékat szeretem a legjobban, annak ellenére is, hogy Zolinak 2 éve az a mantrája hogy van 31 NFL csapat és a Cincinnati Bengals 😀
De erre is sikerült rácáfolnunk. 😎
Miknar
Ez se fog változni, csak módosul: van 31 csapat, meg a SB győztes 😊

több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
Más:

Azért is örülök, hogy sikerült az SB-be bejutni, mert talán, TALÁN sikerül egy nagyon rossz mantrát lezárnunk az 1/1-es draftokkal kapcsolatban

Mindenki azt hajtogatta hogy Burrow jó, nagyon jó, de a Bengals, a spúr tulaj, a kis piac, a szar csapat miatt nyomnia kellene egy Manninget és közölnie hogy nem jön ide játszani. Akárcsak tavaly Trevornál.

Nyilván nem azt mondom hogy ezentúl iskolapélda leszünk, nagyon nagyon kevésszer fog így bejönnie egy csapatnak minden mint ahogy idén nekünk, de ezt a “túl jó ebbe a csapatba” bullshitet hátha el lehet felejteni végre.
Miknar
Szerintem mindig lesznek, akik szerepelni akarnak a médiában, tök fölöslegesen.
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Úgy látom, elég megosztó ez a Höri dolog 😊

Én krisszel vagyok, bármennyire szeretném szeretni, a mondanivalónak örülök is, de nekem hallgathatatlan a stílus.

Le a kalappal amennyi energiát beletesz, tényleg nagyon sok a kontent, de ez a furcsa/vicceskedő/szarkazmusoscinizmus nekem élvezhetetlen. Persze ízlések és pofonok.

Én magyar tartalom közül messze Buday Zoliékat szeretem a legjobban, annak ellenére is, hogy Zolinak 2 éve az a mantrája hogy van 31 NFL csapat és a Cincinnati Bengals 😀
De erre is sikerült rácáfolnunk. 😎
Miknar
Zoliék csak poénból tolják ezt. Meg azt is, hogy nem tudják ki az edzőnk.
Amikor a csapatot értékeli, szerintem még kicsit erősebbnek is szokott várni minket szezon elején, mint a konszenzus. Nem egysszer volt olyan, hogy jobb szezont várt, mint én.
A PFF központ Natiban van, a főnöke pedig Collinsworth. Még szép hogy titkon nekünk szurkol 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Mindenki azt hajtogatta hogy Burrow jó, nagyon jó, de a Bengals, a spúr tulaj, a kis piac, a szar csapat miatt nyomnia kellene egy Manninget és közölnie hogy nem jön ide játszani.
Miknar
Ohiói srácként nem hiszem, hogy ennek komoly esélye lett volna.
Ha jól emlékszem Eli esetében is inkább az apja volt a legjobban rajta a cserén. Ami nem is lenne csoda, amilyen ligaalja volt az a Saints, amíg ott játszott. 10 szezon, 9 negatív és egy 8-8-as. Millió ütés és sack. Persze, hogy nem akarta hogy a fia is így járjon.
Nem mondom, hogy etikus, szimpatikus vagy fair lépés volt, de érthető.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Más:

Azért is örülök, hogy sikerült az SB-be bejutni, mert talán, TALÁN sikerül egy nagyon rossz mantrát lezárnunk az 1/1-es draftokkal kapcsolatban

Mindenki azt hajtogatta hogy Burrow jó, nagyon jó, de a Bengals, a spúr tulaj, a kis piac, a szar csapat miatt nyomnia kellene egy Manninget és közölnie hogy nem jön ide játszani. Akárcsak tavaly Trevornál.

Nyilván nem azt mondom hogy ezentúl iskolapélda leszünk, nagyon nagyon kevésszer fog így bejönnie egy csapatnak minden mint ahogy idén nekünk, de ezt a “túl jó ebbe a csapatba” bullshitet hátha el lehet felejteni végre.
Miknar
Én arra leszek kíváncsi, hogy az idei szezon mennyire fogja megváltoztatni a csapat népszerűségét pl. a szabadügynökök körében, mert eddig egyértelműen hátrányban volt a Bengals a nagy neveknél.

Az idei offszezonban kell majd nagyon ügyesnek lennie a front office-nak és az edzői stábnak.