Cincinnati Bengals
Úgy néz ki a gyakorló csapatból felhozzuk a Herceget és ő fog kezdeni a jobb oldalon Adeniji helyett. Ördögi terv, vajon bevállik?? 🤨🤣Nem vagyok nyugodt…
Szipeter
Ezt még anyám is két cekkerrel...
Jól kezdtek költekezni, jók voltak a draftok, az edzők is ülnek többé-kevésbé.Aztamindenit.Olvastam valahol, hogy 10.000 usd körül volt a legdrágább jegy, amit megvettek a meccsre. Ezek az árak már SB magaságokban vannak. Durva, milyen értéknövekményt hoz Borrow a franchisenak. Barna papának végül csak beüt a jackpot. 😀 Az idei gyűrűvel Burrow nagyot fog szakítani, és remélhetőleg képesek leszünk megadni neki minél előbb a jól megérdemelt giga lóvét.
Bills-Bengals is arguably the most anticipated game of the season.
— Field Yates (@FieldYates) December 30, 2022
The get-in price of $281 (no fees) is the *most expensive* Bengals regular season price on @TickPick’s record (since 2012) and up from $43 before the season.
Going to be an epic MNF clash. #Partner
Mikey
Szipeter
Szerencse? Vagy ennyire sikerült irányt váltani? Valószínűleg a kettő között, de majd a következő 3-4 év megmutatja.
Mindenesetre jó most Bengals szurkernek lenni.
Aztamindenit.Olvastam valahol, hogy 10.000 usd körül volt a legdrágább jegy, amit megvettek a meccsre. Ezek az árak már SB magaságokban vannak. Durva, milyen értéknövekményt hoz Borrow a franchisenak. Barna papának végül csak beüt a jackpot. 😀 Az idei gyűrűvel Burrow nagyot fog szakítani, és remélhetőleg képesek leszünk megadni neki minél előbb a jól megérdemelt giga lóvét.
The get-in price of $281 (no fees) is the *most expensive* Bengals regular season price on @TickPick’s record (since 2012) and up from $43 before the season.
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Here are Joe Burrow's numbers against Cover 2 since Week 5:
72 of 85 (84.7%) — 2nd
.35 EPA dropback — 2nd
8.21 ANY/A — 5th
Against the most Cover 2 snaps in the league.
Dude is the truth.
Közben Hubbard már a csapattal edz. Nem az oldalvonalnál rehabol, hanem rendesen csinálja a pozíciós drilleket. 🤞
Szerkesztette: megyerikrisz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
Nézd meg az elég volt egész meccsre. 4 hetet vittünk a 16 bol. Plusz egy stBurrow lett a hét támadója az AFC-ben!Mondjuk ezt nem annyira értem. Max player of the 1. half.
iktriad
SirPub
Lou Anarumo for president
Burrow lett a hét támadója az AFC-ben!Mondjuk ezt nem annyira értem. Max player of the 1. half.
iktriad
Ezt még anyám is két cekkerrel...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Next man up. Adenijinek az a természetes pozíciója, nem az RG amit tavaly kényszerből játszott. A futás valószínűleg kicsit visszaesik, de passzprotban az idei Collinshoz képest akár upgrade is lehet, nyerhet Burrítónak néhány tizedmásodpercet. Scharping lesz a hatodik falember, így sem tragédia azért. Nyilván túl szép lett volna, de igazából nem reális, óriási mák kell ahhoz hogy ugyanaz a kezdőötös lenyomja a szezont.Ezt a Whit baromságot én sem értem, de kint nagyon megy. Az idei Bengals a next man up-ban nagyon jól teljesít, Adeniji meg fogja oldani. Bills pass rush, annyira nem elit, OL így is elég lesz.
megyerikrisz
Ha elkapjuk a Billst akkor két hazai PO meccs is kinéz, a 2. kiemelés így sokat érhet. Vasas mindent meg fog tenni a pozitív szezonért, és még a PO ra is van esélyük, így a Ravenst elkaphatják, akiknek pedig már mondhatni mindegy😀, rájátszásban vannak.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
Ez annyira Ravens-es, faj meg olvasni is. Sajnalom.After passing the initial ACL on field exam yesterday, #Bengals starting RT La'el Collins underwent an MRI today and it revealed he tore his ACL and MCL.
— Kelsey Conway (@KelseyLConway) December 25, 2022
His season is over, recovery is expected to be 7 months, a source tells me. @Enquirer
empty taxi
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
After passing the initial ACL on field exam yesterday, #Bengals starting RT La'el Collins underwent an MRI today and it revealed he tore his ACL and MCL.
— Kelsey Conway (@KelseyLConway) December 25, 2022
His season is over, recovery is expected to be 7 months, a source tells me. @Enquirer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Seahawks meccsen nem túl szabályosan gáncsolt egy int vagy fumble után. Szépen utána rúgott a védőnek Brady.Hát így nem: images2.minutemediacdn.com/image/fetch/w_2000,h_2000,c_fit/https%3A%2F%2Ffansided.com%2Fwp-content%2Fuploads%2Fgetty-images%2F2018%2F08%2F1244206423.jpegMondjuk ez lehet ilyen pats dolog, Brady is mindig nyújtott felemelt lábbal csúszik be 😀Ahhoz azért még van mit elkövetnie, meg annyi meccsét nem is láttam, hogy rendszerességet fedezzek fel benne, de a tegnapi nem volt szép. Na de mindegy, erről nem is érdemes sokkal többet beszélni, ahogy gabokocka is írja, jöjjön már a Bills elleni meccs! 😀Ez egy frusztrált paraszt. Tavaly talán a Panthers ellen csavargatta egy védő lábát, idén pefig a Bears ellen csúszott be úgy, hogy tökön rúgja a védőt.
megyerikrisz
Meg fogják előbb-utóbb csúnyàn büntetni a védők.
Szokol
ThySoul
Szokol
Seahawks meccsen nem túl szabályosan gáncsolt egy int vagy fumble után. Szépen utána rúgott a védőnek Brady.Hát így nem: images2.minutemediacdn.com/image/fetch/w_2000,h_2000,c_fit/https%3A%2F%2Ffansided.com%2Fwp-content%2Fuploads%2Fgetty-images%2F2018%2F08%2F1244206423.jpegMondjuk ez lehet ilyen pats dolog, Brady is mindig nyújtott felemelt lábbal csúszik be 😀Ahhoz azért még van mit elkövetnie, meg annyi meccsét nem is láttam, hogy rendszerességet fedezzek fel benne, de a tegnapi nem volt szép. Na de mindegy, erről nem is érdemes sokkal többet beszélni, ahogy gabokocka is írja, jöjjön már a Bills elleni meccs! 😀Ez egy frusztrált paraszt. Tavaly talán a Panthers ellen csavargatta egy védő lábát, idén pefig a Bears ellen csúszott be úgy, hogy tökön rúgja a védőt.
megyerikrisz
Szokol
ThySoul
Szokol
Hát így nem: images2.minutemediacdn.com/image/fetch/w_2000,h_2000,c_fit/https%3A%2F%2Ffansided.com%2Fwp-content%2Fuploads%2Fgetty-images%2F2018%2F08%2F1244206423.jpegMondjuk ez lehet ilyen pats dolog, Brady is mindig nyújtott felemelt lábbal csúszik be 😀Ahhoz azért még van mit elkövetnie, meg annyi meccsét nem is láttam, hogy rendszerességet fedezzek fel benne, de a tegnapi nem volt szép. Na de mindegy, erről nem is érdemes sokkal többet beszélni, ahogy gabokocka is írja, jöjjön már a Bills elleni meccs! 😀Ez egy frusztrált paraszt. Tavaly talán a Panthers ellen csavargatta egy védő lábát, idén pefig a Bears ellen csúszott be úgy, hogy tökön rúgja a védőt.
megyerikrisz
Szokol
ThySoul
Mondjuk ez lehet ilyen pats dolog, Brady is mindig nyújtott felemelt lábbal csúszik be 😀Ahhoz azért még van mit elkövetnie, meg annyi meccsét nem is láttam, hogy rendszerességet fedezzek fel benne, de a tegnapi nem volt szép. Na de mindegy, erről nem is érdemes sokkal többet beszélni, ahogy gabokocka is írja, jöjjön már a Bills elleni meccs! 😀Ez egy frusztrált paraszt. Tavaly talán a Panthers ellen csavargatta egy védő lábát, idén pefig a Bears ellen csúszott be úgy, hogy tökön rúgja a védőt.
megyerikrisz
Szokol
Ahhoz azért még van mit elkövetnie, meg annyi meccsét nem is láttam, hogy rendszerességet fedezzek fel benne, de a tegnapi nem volt szép. Na de mindegy, erről nem is érdemes sokkal többet beszélni, ahogy gabokocka is írja, jöjjön már a Bills elleni meccs! 😀Ez egy frusztrált paraszt. Tavaly talán a Panthers ellen csavargatta egy védő lábát, idén pefig a Bears ellen csúszott be úgy, hogy tökön rúgja a védőt.
megyerikrisz
Semmi értelme nem volt, pathetic ez a csávó.www.cincyjungle.com/2022/12/24/23525764/mac-jones-eli-apple-bengals-vs-patriotsEgyetértek, Jones egy paraszt. A Ravens ellen is voltak dumái a védőknek, aztán amikor Campbell szerelte szabályosan és volt egy kisebb sérülése még Calais volt a hibás, amíg ő vonyított mint egy kismacska. Nem láttam az itteni esetet, de amit láttam eddig belőle rohadt unszimpatikus és igazából a helyére is került a Patriots csapatával.Mac Jones egy paraszt.Fájó volt ez a tegnapi leolvadás, de szerencsére a D megint ott volt. Tudom, hogy az időjárási körülmények nagyon nem voltak kedvezőek, de McPhersontól nem ezt szoktuk meg.Az még oké, de Mac Jones agyát úgy felbaszták a hozzáállását firtató kritikák, majdnem eltörte az egyik védőnk térdét egy kurva gusztustalan "szerelési kísérlettel". Remélem szép, kövér csekk lesz a vége.
Pratt fumble TD-jénél, meg lehet, hogy tényleg nem volt szabályos, de akkor a szabály ostoba. Mac Jonesnak esélye nem volt megjátszani a labdát, de mégis incomplete lett az ítélet. 😕
munoz
megyerikrisz
Tavaly is serulest akart okozni ennek semmi koze a kritikakhoz.
Semlegeskent is rohadtul varom a Bills meccset.
gabokocka
KeyG
megyerikrisz
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!