Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Na most vagy elkezdek keményen inni, vagy lepihenek a nyitórúgásig. Más módszert nem igazán látok arra, hogy ezt a kib.. feszültséget kezelni tudjam.

Show your stripes!
nasheem
Van még egy opció a feszültség leadásra, amivel el lehet ütni az időt🤔😁
Szipeter
3 is van...... Jobb-bal-asszony....kinek mi jut 😁😉🤣

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Na most vagy elkezdek keményen inni, vagy lepihenek a nyitórúgásig. Más módszert nem igazán látok arra, hogy ezt a kib.. feszültséget kezelni tudjam.

Show your stripes!
nasheem
Van még egy opció a feszültség leadásra, amivel el lehet ütni az időt🤔😁
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan

Show your stripes!

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Nem tudom, hogy nyer a csapat, vagy veszít, de én kiélezett meccset várok. Ahogy azt mindenhol tolják, a Rams DL - Bengals OL tragikus matchup, de bízom benne, hogy edzői gárda és Joe kitalált valamit, amivel ez kezelhető. Nem lebecsülve Staffordot, Kuppot és OBJ-t, valamiért azt nem látom megoldhatatlan helyzetnek. Sőt turnoverben egyértelműen úgy érzem, hogy jobbak leszünk. Ha mindenki kihozza magából a maximumot, akkor talán hajnalban meglesz az első bajnoki gyűrű.

Who Dey?! Who Dey?! Who Dey think gonna beat them Bengals? Noooooobody!
több mint 2 éve
realcamp 141
Én mint egyszerű, nem szakértő szurkoló bizakodom abban, hogy előre lép a csapat. Sajnos racionálisan gondolkodva persze nehéz hinni abban, hogy minden egyszerre fog javulni, meg szerencsénk is lesz a meccseken meg a sérülésbogar is elkerül stb stb.
A papírforma sajnos az, hogy a liga hátsó negyedében fogunk végezni megint és jöhet a top8 pick. Cáfoljanak rám!
SirPub
Rád cáfoltak!!
Hajrá a döntőben, nyerjétek meg mostmár
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
Olvasom, hogy nem a Bengals a favorit. Miért? A Titans ellen az volt? Vagy a Kansas ellen? Itt nincs már ilyesmi. NYOMJÁTOK LE ŐKET!!!!!
Buffalo Bill
Ez tetszik. A Bengalsnál ligaalja az OL-n, egyénileg pedig senki nincs a posztján a középmezőny fölött. TE közepesnél gyengébb és sérült, a másik kettő még csak a futottak még kategóriába sem fér be. DL-ban 2 értékelhető ember van, a többi selejt. Cornerbeckek mind az átlag alattiak. Az edzőt senki nem érti, mit keres itt.
Tehét összesen van 1 (2) jó safety, 2 DL ember, egy irányító és az elkapósor. Plusz akiről senki nem beszél, a rúgó.
A józan ésszel gondolkodók mind azt mondják, sima Rams siker.
Mégis kb. egyforma esélyeket ad mindenki, ha jól érzékelem a közhangulatot.
Szerintem nagyban fogja befolyásolni a meccs kimenetelét, hogy a Cica tinik hogy viselik a két hetes média felhajtást.
Tippem: vagy hasonló kimenetel, mint a tavalyi döntőn, az OL miatt nagyarányú Rams győzelemmel, vagy szoros meccs, de akkor inkább nekünk van több esélyünk.
ikuvihar
Valahol érthető, hogyha sima Rams sikert mondanak, hogyha a HC egy McVay, a QB-d Stafford, elkapód Kupp és OBJ, a védelemben meg ott van Donald és Von Miller és ezek csak a nevek.

Viszont az SB az egy teljesen más kávéház mint a szezon vagy a PO, simán lehetnek meglepetések, mint ahogy voltak is. Pl. a legutóbbi Rams SB-n, ahol a szezonban legtöbb pontot szerző csapat, 3 pontot tudott feltenni a táblára.

Másrészt meg a Bengals a szezon során folyamatosan fejlődött, a PO-ban megoldották a Titans és idegenben a Chiefst, mégha kis szerencsével is, de az mindenképp jelentős, hogy nem zuhantak össze, OT-ra tették a meccset, kivédekezték és elmentek FG-ig. Szerintem elmehettek volna TD-ig is, de nem kockáztattak és ez dícséret az edzőknek is.

És a Bengals-nal a Burrow, Chase, Mixon, Uzoma nevek azok akik vihetik előre az Offense-t.
Ha elkapják a fonalat, megtalálják a rést a Rams D-n, akkor ez lehet egy szoros meccs, főleg ha folyamatosan tudják Mixont futtatni.

A csapat szurkolója sima meccset várna a saját részéről, a semleges néző, izgalmas és szoros meccset.
Meg itt már senki se mer holtbiztosra mondani semmit se, hisz bármi megtörténhet, kérdés, hogy az edzők és a játékosok hogyan tudják kezelni a nyomást.

Ettől függetlenül, remélem a cicák nyernek, szimpi csapat volt mindig is, szimpatikus játékosokkal, kivéve Burfict.
több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
Tippem: vagy hasonló kimenetel, mint a tavalyi döntőn, az OL miatt nagyarányú Rams győzelemmel, vagy szoros meccs, de akkor inkább nekünk van több esélyünk.
ikuvihar
Mindenki ezt a két kimenetelt várja. Én viszont sima Bengals győzelmet, az első driveban TD szerezve és utána végig a gázon állva.
Matthew99
Legyen így. 😊
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
ikuvihar
Mindenki ezt a két kimenetelt várja. Én viszont sima Bengals győzelmet, az első driveban TD szerezve és utána végig a gázon állva.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Olvasom, hogy nem a Bengals a favorit. Miért? A Titans ellen az volt? Vagy a Kansas ellen? Itt nincs már ilyesmi. NYOMJÁTOK LE ŐKET!!!!!
Buffalo Bill
Ez tetszik. A Bengalsnál ligaalja az OL-n, egyénileg pedig senki nincs a posztján a középmezőny fölött. TE közepesnél gyengébb és sérült, a másik kettő még csak a futottak még kategóriába sem fér be. DL-ban 2 értékelhető ember van, a többi selejt. Cornerbeckek mind az átlag alattiak. Az edzőt senki nem érti, mit keres itt.
Tehét összesen van 1 (2) jó safety, 2 DL ember, egy irányító és az elkapósor. Plusz akiről senki nem beszél, a rúgó.
A józan ésszel gondolkodók mind azt mondják, sima Rams siker.
Mégis kb. egyforma esélyeket ad mindenki, ha jól érzékelem a közhangulatot.
Szerintem nagyban fogja befolyásolni a meccs kimenetelét, hogy a Cica tinik hogy viselik a két hetes média felhajtást.
több mint 2 éve
Valaki még mecsnézés?
meme
Jó lenne egy "kritikus tömeget" összehozni. 😊
Ha valakinek a hazajutással van problémája, Pestre bárkit haza tudok szállítmányozni.
38 évet várt rá a csapat, ki tudja, mikor lesz hasonló alkalom.
ikuvihar
Covid elsöpörte az SB partymat, így ha lesz közös meccsnézés jövök én is. Király utcában a Highfive jó lehet, ha még nyitott lenne a hely kérdés.
Szipeter
Valaki még közös meccsnézésre? 3 főre foglaltam asztalt, gondolom a 4. hellyel nem lesz gond Szipeternek, de ha valaki még csatlakozna, akkor telefonálok nagyobb asztalért. A telefonos lány azt mondta, foglaltak már mások is asztalt a Superbowl miatt, remélhetőleg jó meccshangulat lesz.
több mint 2 éve
Sigismundus Baltimore Ravens Hawaii Rainbow Warriors 14
Go Bengals!

Sigismundus
több mint 2 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 123 — Erin Elite Andrews
Remélem már gombócban van a gyomrotok! 🙂 Élvezzétek ki az estét! Csak felületesen ismertem a Bengalst, de jó volt nézni a rájátszásban ahogy harcol az egész csapat. Hajrá-hajrá!

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
vilicus4 New York Giants 34
Hajrá!!!
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Valaki még mecsnézés?
meme
Ha valakinek a hazajutással van problémája, Pestre bárkit haza tudok szállítmányozni.
ikuvihar
Covid elsöpörte az SB partymat, így ha lesz közös meccsnézés jövök én is. Király utcában a Highfive jó lehet, ha még nyitott lenne a hely kérdés.
Szipeter
Aki még jönne...
Cim: Dob u. 19. Stifler haz
11 órától

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Valaki még mecsnézés?
meme
ikuvihar
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Hajrá Mi!😬
több mint 2 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Hajrá srácok, remélem összejön hajnalban, csodás volt eddig az út már csak az utolsó lépés hiányzik
több mint 2 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 483 — karsaijanos@gmail.com
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
hajrá ti

több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Superbowl GameDey!

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Eh, most azért már jön a gyomorgörcs...
Rohadt könnyű volt az előző két meccsen Bengals szurkolónak lenni. Nulla izgulás. A KC meccsen a Bell INTig kicsit sem izgultam. A meccsek előtt még végképp nem. De most??!

Elhatalmasodott rajtam az az érzés, hogy lehet utoljára látom SBben a csapatot. Akkor pedig csak meg kellene nyerni. Ki tudja mikor jutunk el újra eddig. Rohadtul nyerni kellene.
És közben látom magam előtt ahogy Burrow és Donald között csak egy darab Adeniji áll. Full para. Kell a csoda. Kell!
nasheem
Komolyan ennyire nem nézel ki többet Joeyból? 😮 😀
Lehet akkora korszakos zseni lesz, mint PM volt. És lehet 2 év múlva még fal is lesz előtte 😊
shagi0206
Dan Marino szintén a 2. szezonjában jutott be először a döntőbe. Egy fantasztikus szezon után, ahol évtizedekig fennálló rekordokat állított be. Mondjuk elég simán kikaptak a Ninerstől, de az volt az általános közvélemény, hogy semmi gond, fog ő még rengeteg döntőt játszani.

Még 15 évig tartott a pályafutása, de soha többé nem játszott döntőt.
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 511
Ez a pillanat van, a meccs után létezhet csak a jövő.
KeyG
Wow, ez saját? Lophatom? Hatalmas igazság.
nasheem
Lophatod 😉
Saját, de írás közben jött. Sokan sokkal jobban ki tudnák fejezni ezt mint én. 😊

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
 twitter.com/thebengalboys/statuses/1492483558736384002

Újra lecsapott a Bengals Boys, ismét atomvillanás. 😀😀😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Ez a pillanat van, a meccs után létezhet csak a jövő.
KeyG
Wow, ez saját? Lophatom? Hatalmas igazság.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Meglátjuk. Legyünk meccsben végig, én csak ezt szeretném.
Bár három szoros győzelem után kiegyezek egy sima győzelemmel is, egye fene. 😃
Kezdjünk már!

Ezt még anyám is két cekkerrel...