Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Nos, eltelt bő két nap. Pár gondolat erejéig beléptem én is.
Nekem nagyon fáj ez a vereség, mert ott volt a kezünkben a lehetőség. Szerencsénk volt? Igen, mert a sporik elengedték a rácshúzást, mert OBJ kidőlt (jobbulást neki!), mert McVay idióta módon sokat futott. De akkor is ott voltunk a kapuban. Nem léptünk át 😕
Persze, tudom. Fiatal a csapat, van talent rendesen, van drafttőke meg pénz is. Szépen nézünk ki.
De mi garantálja, hogy nem jön egy sérüléshullám, pár elhibázott szerződés, sokkal több zászló ellenünk, valamelyik okos játékos unalmában nem kezd el részegen autóba ülni és száguldozni stb. Idén minden összejött, nagyon tartok tőle, hogy ezt a sors visszaveszi. Ne legyen igazam természetesen, csak félek tőle. Épp ezért vagyok csalódott, hogy nem nyertünk.
Mindemellett vagy ennek ellenére köszönöm ezt az idényt a csapatnak! Jó most Bengálinak lenni! Who Dey!

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Nem tudom srácok. Szerintem Zac Taylor szépen csendesen eléggé jól kimaxolta a lehetőségeket a szezonban.
ktms
Engedd el, ha jövőre SB-t nyerne a csapat Taylorral, akkor is kritizálva lenne valami playhívás miatt.
több mint 2 éve
ktms Cleveland Browns 617
Nagyon kijött, hogy Taylorék nem tudtak felnőni a feladathoz. ...
Szipeter
De mondom, nem vagyok én sem elájulva Taylortól, de egy ilyen szezon után az a minimum, hogy kap bizalmat. NEm is feltétlenül egy évre. Reméljük tud még akkorát lépni előre, mint tette azt tavalyról idénre. Baromi fontos lesz, mert ha nem, akkor megrekedünk a PO határán.
nasheem
Nem tudom srácok. Szerintem Zac Taylor szépen csendesen eléggé jól kimaxolta a lehetőségeket a szezonban. Most komolyan, ilyen O-line mellett SB döntőt játszott a csapat... Nézzük meg McVay-t, neki is kellett egy vesztes döntő a mostani győzelemhez.

Az egy nagyon érdekes kérdés, hogy lesz-e visszaesés ezután a szezon után? Ha igen, akkor mit kezd vele a franchise? Idén annyira bejött lényegében minden húzás és jó ritmusban alakultak a dolgok, hogy innen csak betlizni lehet mert annyira magas a bázis. Meg kell nézni minket. Ebben a szezonban szinte csak a küzdelem volt a mindennel is, pedig előtte Stefa volt az év edzője, PO, majdnem elkaptuk a Cheifs-t a PO-ban.

Azt akarom mondani, hogy nem minden fán terem SB-t megérdemelten megjárt edző, szóval türelmesnek kell lenni, jó lesz ez (sajnos 😛).

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Nagyon kijött, hogy Taylorék nem tudtak felnőni a feladathoz. ...
Szipeter
Meghallgattam én is Katona Daniékat. Való igaz, hogy playdesignban messze nem vagyunk Rams, Ravens vagy 49ers szinten. De ezzel van így még rajtunk kívül vagy 20 csapat. Önmagában ezért nem kutyáznám a stábot. Persze, van hová fejlődni, de Taylorékon legalább azt érzem, hogy próbálnak folyamatosan megújulni, javulni. Inkább ők, mint néhány nagyobb név, akik viszont beleragadtak a valamikor régen jól működő sémájukba.

A döntőben sem feltétlenül outcoacholták a mieinket. Egyszerűen volt egy olyan matchup, mire nem volt válaszunk. Pontosabban volt válaszunk, de mikor módosítottak rajta, akkor már nem tudtunk utánuk menni.
De Rams DL vs Bengals OL meccs nyerhetetlen volt. Nincs az az edzői stáb, aki ennél lényegesen többet kihozott volna belőle.

A meccsterv és a meccs közbeni döntések szerintem rendben voltak. Ha többet futtatjuk Mixont, akkor most azért háborogna mindenki. Dolgozni kell a playbookon. Főleg a redzone játékokon. De egy nullkilométeres stábtól azt nem lehet elvárni, hogy presnap felállásokban és útvonalfában egyből (értsd második évükre) hozzák a ligaelit szintjét.

De mondom, nem vagyok én sem elájulva Taylortól, de egy ilyen szezon után az a minimum, hogy kap bizalmat. NEm is feltétlenül egy évre. Reméljük tud még akkorát lépni előre, mint tette azt tavalyról idénre. Baromi fontos lesz, mert ha nem, akkor megrekedünk a PO határán.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652

Vannak érdekességek
KeyG
Hagyjuk ezt! Tévedtek ide is, oda is. Mondjuk az jobban zavar, hogy amit lehetett 45 percen keresztűl, azt az utolsó 15-ben büntették.
meme
Nem a bírókon múlt! Nagyon kijött, hogy Taylorék nem tudtak felnőni a feladathoz. Még úgy sem, hogy OJB kiválásával a Ramsnek kellett meccs közben újratervezni. Az első félidőben 4 emberes pass rushnál Hopkins még szépen be tudott segíteni Donaldra, de aztán húztak egy merészet és átáltak 5 emberrel támadni Burrowt, akinek így esélye se maradt. Nem értem, hogy erre miért nem volt válaszunk, pl egész meccsen egy screen passz volt Chasenek!??? Mi vagyunk az a csapat, aki a felállással, gyakorlatilag kiírja a homlokára milyen játék fog jönni, és csak abban bízunk, hogy egyéni képeséggel megoldja valaki, ezek miatt is azt gondolom hihetetlen szuper csapatunk van, mert így SB-t játszani elképesztő teljesítmény. A PO-ban ez már nagyon kijött, és csak a DEF tolta a csapatot. Az utolsó driveban 2&1-re egy teljesen homály hosszú passz, majd Perinet hozzuk 3&1-re, amit Mixon erőből gyorsaságból sokkal inkább meg tudott volna csinálni, aztán 4&1-re felállunk RB nélkül shotgunba, hogy mutassuk itt bizony passz jön, gyertek kapjatok el, ha tudtok. Az a durva, hogy még így is meglehetett volna a TD, ha tökösebb a hívás, mert 2 opciót végig tudott olvasni Burrow a bal oldalon, de a harmadikra már nem jutott idő. Ha az lett volna a hívás, hogy Chase az első opció a jobbon, amit senki nem várt volna, akkor ő megfutja a TD-t, mert Ramsey elcsúszott, és talán Donald épp lekésett volna a sackről.
A védelmünk idén nagyon nagy szintet lépet, a támadósorunk pedig szemtelenül fiatal, és őrült tehetséges. Taylornak kellene már csak felnőni a feladathoz, de most már én is inkább azt mondom adjunk neki időt, mert jó úton halad, és sokkal nehezebb lenne egy új emberrel a várat újraépíteni.

Izgalmas lesz az offseason, kiket tudunk igazolni, kiket tartunk meg, jön-e Gronk, milyen OL rebuildben gondolkodunk stb.

Jó volt olvasni a csapat tagjainak a tweetjeit, mindenki kiemelte hogy mennyire szeret itt lenni, milyen jó Bengálinak lenni, és jövőre még elszántabbak lesznek.
Így pár nap után szurkolóként nekem valahogy nem fáj ez a vereség annyira, tudok örülni Withworthnek, Donaldnak. Jó ez így, nagyon korai lett volna a gyűrű a csapatnak, rengeteg melót kell még ahhoz beletenni, hogy felérjünk a csúcsra.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020

Vannak érdekességek
KeyG
Jó válogatás, de sajnos ez csak a felszín. Ami engem bosszantott, hogy az első három harmad szinte zászló nélkül lement, majd a legvégén elkezdtek mindenre is dobni sárga zászlót. A kompenzáció meg legalja volt mindennek, mégis őszintén remélem hogy a Wilson elleni sárga kompenzáció volt az elmaradt Higgins facemask miatt, mert ha nem, az még nagyobb gáz. Így legalább volna rá magyarázat.

Tragédia volt a játékvezetés a Super Bowlon, de egész évben az volt, és évek óta az, szóval nekem már nem tudja átlépni az ingerküszöbömet.

Mi rosszabb a Bengals támadófalnál? A játékvezetők ténykedése. Haha.
Mikey
Valahol írták, hogy a bírók szerint a Higgins facemask nem volt szabálytalan, mert ugyan belenyúlt, de nem forgatta el a fejét. Úgyhogy magyarázat van mindenre.
ikuvihar
A Higgins féle facemask szerintem az első félidei bírói tevékenység eredménye, gyorsan kihasználta a csapat.
Nehogy azt hidd, hogy a csapatok nem figyelnek a bírói tendenciákra és nem próbálják kihasználni.

Mivel nem tudnak mindent figyelni illetve valamennyire szoktak engedni bizonyos játékokat, így kisebb stiklik simán elkerülik a figyelmüket és ezt a játékosok is ki szokták használni ill. tesztelik is.

Az, hogy te látsz valamit a képernyőn, azt nem biztos, hogy a bíró látja.
Ha meg bedobálnának minden zászlót, akkor meg állna a játék vagy folyamatosan menne a reklamálás.

Tény viszont, hogy azután a Bengals TD után próbáltak valahogy kompenzálni, az, hogy ez a végén jött, az nem túl szép, de ez van.
Így kicsit tévesen hiheti azt az egyszeri szurker, hogy megnyerették a Rams-szel a meccset, de azért nagy csoda lett volna, ha a Bengals kivédekezi szabályosan.

Rohadt idegesítő amúgy, hogy nem tudnak konzisztensen végigfújni egy meccset.
több mint 2 éve
...
több mint 2 éve
Cincinnati Bengals linebackers coach Al Golden is expected to be Notre Dame’s next defensive coordinator, a source told The Athletic's Pete Sampson, with the hire likely to be made official in the coming days. -- The Athletic

Remélem nem lesz nagyon szétkapva az edzői stáb.
több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com

Vannak érdekességek
KeyG
Jó válogatás, de sajnos ez csak a felszín. Ami engem bosszantott, hogy az első három harmad szinte zászló nélkül lement, majd a legvégén elkezdtek mindenre is dobni sárga zászlót. A kompenzáció meg legalja volt mindennek, mégis őszintén remélem hogy a Wilson elleni sárga kompenzáció volt az elmaradt Higgins facemask miatt, mert ha nem, az még nagyobb gáz. Így legalább volna rá magyarázat.

Tragédia volt a játékvezetés a Super Bowlon, de egész évben az volt, és évek óta az, szóval nekem már nem tudja átlépni az ingerküszöbömet.

Mikey
Valahol írták, hogy a bírók szerint a Higgins facemask nem volt szabálytalan, mert ugyan belenyúlt, de nem forgatta el a fejét. Úgyhogy magyarázat van mindenre.
több mint 2 éve

Vannak érdekességek
KeyG

Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
Eli Apple-ről vélemény? Én találtam egy képet, de kicsit túlzónak érzem.

zacknorb
Nagyon is túlzó. Szerintem a szezon előrehaladtával szépen alakult a játéka, és a rájátszásban is jó volt, kulcsjátékokkal. Vasárnap volt ugyan csúnya hibája, de kinek nem.
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102

Vannak érdekességek
KeyG
Hagyjuk ezt! Tévedtek ide is, oda is. Mondjuk az jobban zavar, hogy amit lehetett 45 percen keresztűl, azt az utolsó 15-ben büntették.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 511

Vannak érdekességek

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Állandóan elhangzik (én is ezt szoktam írni), hogy a legfontosabb puzzle megvan a szép jövőhöz. Ő ugye Burrow.
De hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy hány korszakos zseninek induló QB állt fejre. Mert ha messzebbre nézzünk, akkor van ami minimum olyan fontos, mint Burrow. Ez pedig a HC és a frontoffice. Ha Taylor tovább fejlődik, Tobin és a stábja pedig hasonlóan jó döntéseket hoz, akkor szép lassan hozzászokik majd mindenki, hogy potens a Bengals. És akkor egy-két év múlva majd rajtunk is mindenki érzi a stabil átütőerőt, illetve felháborodunk majd, hogy miért csak 5. legesélyesebbnek látnak a bukik következő évre. Persze addig hosszú az út, de a legnehezebb részén már túl vagyunk: elindultunk.

Szerkesztette: nasheem

több mint 2 éve
ktms Cleveland Browns 617
Először is gratula a szezonhoz!

Összeségében megérdemelt volt a Bengals bejutása, és ugyan nem akarok ünneprontó lenni de azért ehhez kellett egy-egy betli is itt-ott más csapatoktól. A SB végeredmény szerintem csalóka, mert ha nem sérül le OBJ (de lesérült), akkor sokkal de sokkal nagyobb problémái lettek volna a védelemnek, ami egyébként jól tartotta magát.

A jövővel kapcsolatban még nehéz megmondani mi lesz, de a potenciál nagyon is ott van. Azt a vak is látja, hogy Burrow nagyon jó (ő az lett, akinek mi Mayfield-et hittük). A csapat és az edzői stáb még nagyon fiatal, bőven benne van a pakliban, hogy szépen fejlődik az egész és kifutja magát a csapat egy újabb, immáron megnyert SB döntőig. A legfontosabb láncszem a QB egyértelműen megvan, ebben a pillanatban simán a legjobb QB az AFC North-ban.

Érdekes, de az SB részvétel ellenére sem érzem most ebben a csapatban azt a típusú stabil átütő erőt, ami megvan a Bills-ben meg a Ravens-ben, Chiefs-ben. Ez nagyon kelleni fog a sikerekhez. Egy korrekt O line nyilván nagyot lökne a csapaton.

Jövőre is sűrű lehet az AFC North, Browns drukkerként csak annyit tudok mondani: 😬

Szerkesztette: ktms

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 511

steelwolf
Ha így folytatják Luck 2 lesz vagy rosszabb, csak falat húznék most, O falat.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Szerkesztette: steelwolf
több mint 2 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 483 — karsaijanos@gmail.com
Ha vki, akkor egy Falcons-szurker tudja milyen szívfacsaró módon SB-t bukni, kívánom h másmilyen legyen a vereség útóítélete ennél a franchise-nál.
empty taxi
Akkor mi, Bills szurkolók mit mondjunk?
több mint 2 éve
Steve Ribbed San Francisco 49ers 400
Nektek szurkoltam az SB-n, jók voltatok, tetszett a fiatal csapatotok. Fel a fejjel.... egy jó draft és köv.szezonban még erősebbek lesztek.

Szerkesztette: Steve Ribbed

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
Elnezve ezt a hajnali Bengalst es Burrow-t... Elkepesztoen Luck-feelingem volt. Hogy hiaba kurva jo ez a srac, de egesz egyszeruen ki fogjak nyirni ot ev alatt, ha nem pakolnak ele egy ertekelheto falat.

El fogjak cseszni a karrierjet, szet fogjak torni, amire ramennek a legjobb evei. Remelem, nem igy lesz es villamgyorsan kap nehany jo jatekost maga ele, mert ahogy Luck, ugy Burrow sem erdemli ezt.

Gyozelmeket erdemel, gyurut, gyuruket. Hogy a legjobbakkal csatazzon es ne a palya szelerol kelljen neznie a tobbieket azert, mert a vezetoseg keptelen megadni a megfelelo supportot.
Stez
Azért Luck esetében ne feledjük megemlíteni Bruce Arians csodálatos vertikális O rendszerét, amellyel sikeresen összetörette BigBent és Palmert is. Nem csak a fal volt ott a probléma.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Ha vki, akkor egy Falcons-szurker tudja milyen szívfacsaró módon SB-t bukni, kívánom h másmilyen legyen a vereség útóítélete ennél a franchise-nál.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 118
Gratulálok a második helynek, ez is egy remek eredmény.
A védelem egész playoffba oroszlánként küzdött, de a támadó fal és offense edzői hívásokon sajnos elment a végén. Lehet mondani hogy bele kellett volna fektetni a falba, de akkor más kulcs pozícióra nem maradt volna erőforrás.
Lehet mostanság újabb superbowl nem lesz, de potenciális playoff esélyesek vagytok ami szerintem ennyi év szenvedés után nagyon pozitív, aztán majd kijön a lépés
több mint 2 éve
Türelmesnek kell lenni, ...
Klaci79
Türelmesen várjuk, hogy rendbe legyen téve a támadófal. 😊

Azt is türelmesen várom, hogy megmondják, mennyire sérült tegnap Burrow térde.
több mint 2 éve
Ráadásul gurulós fociban is AS Roma. Jól belenyúlok ezekbe 😀.
MarioAna
Höhö, én is 😀 Az asroma.hu-ról nem ismerhetjük egymást? Jársz arra?