Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
zolkoo
259
Kívánom, hogy érezze magàt jól, de ettől ő még egy közepes játékos. Aki két jó között állt.Az évi 10m jó ár, de Cappa bőven nem top guard. Brady előtt semmi extra nem volt, utána se de alapvetően Brady előtt a világ legjobb dolga OL embernek lenni.Burrow előtt sokkal jobb dolga lesz.
alatriste
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Az évi 10m jó ár, de Cappa bőven nem top guard. Brady előtt semmi extra nem volt, utána se de alapvetően Brady előtt a világ legjobb dolga OL embernek lenni.Burrow előtt sokkal jobb dolga lesz.
alatriste
több mint 2 éve
Az évi 10m jó ár, de Cappa bőven nem top guard. Brady előtt semmi extra nem volt, utána se de alapvetően Brady előtt a világ legjobb dolga OL embernek lenni.
Liverpool Fc
több mint 2 éve
zolkoo
259
om Brady’s loss will be Joe Burrow’s gain: Bucs’ free-agent guard Alex Cappa intends to sign a four-year, $40 million deal with the Bengals after free agency opensHàt ezt szerintem senki se várta😀
Beki
10m/év Cappáért
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
om Brady’s loss will be Joe Burrow’s gain: Bucs’ free-agent guard Alex Cappa intends to sign a four-year, $40 million deal with the Bengals after free agency opens
több mint 2 éve
Itt pedig egy leltár az idei "borzadványról". Na, ezt nem kell kitenni a kirakatba. Van összesen 2,5 elfogadható teljesítmény:www.cincyjungle.com/2022/3/9/22939042/bengals-offensive-line-nfl-free-agency-2022
több mint 2 éve
Egy jó összefoglaló arról, mi várható az OL-ban. Nagyjából reális lehet, én megelégednék ezzel a felhozatallal, azzal a kiegészítéssel, hogy a drafton az 1. körben egy tackle a 4-5-ként rangsoroltak közül, aki idővel kezdővé válhat, v. belső ember az első 3 közül.www.cincyjungle.com/2022/3/9/22967872/nfl-predictions-2022-bengals-offensive-line-free-agency
több mint 2 éve
Akkor most már hivatalos a graffiti 😉😌
több mint 2 éve
A nagy kérdés valószínűleg az lesz, hogy a drafton látnak-e olyan reálisan megszerezhető OL játékost aki upgrade, vagy előtte az FA-n be akarják biztosítani Joe védelmét. Hogy fognak hozni embert az biztos, a piac nyitása előtt gyakorlatilag az összes potens G és T kapcsán jelentek meg pletykák, hogy a Bengals érdeklődik az adott játékos iránt. A másik oldalon viszont felmerült, hogy lesz egy Trey Hopkins cut. Az viszont azt jelentené, hogy legalább játékos még kell, akkor is, ha Carmanban lát Pollack fantáziát. Potenciálisan persze benne van, hogy Spain visszaigazolásával egy posztot kipipál a csapat.Hallottam én is, de nem igazán értek vele egyet. Hopkins nem volt rossz, Carman nem volt jó. Ha jön OL FA-ről és draftról is, akkor se vágjuk ki előre Treyt, versenyeztessük meg, abból baj nem lehet. Nem szorít a cap, belefér. Jobban látják a játékosokat mint mi, de bármi is lesz a vége, maximális eltökéltséget szeretnék látni az OL megerősítésére, ez a legfontosabb.
...
munoz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
munoz
1 213
A nagy kérdés valószínűleg az lesz, hogy a drafton látnak-e olyan reálisan megszerezhető OL játékost aki upgrade, vagy előtte az FA-n be akarják biztosítani Joe védelmét. Hogy fognak hozni embert az biztos, a piac nyitása előtt gyakorlatilag az összes potens G és T kapcsán jelentek meg pletykák, hogy a Bengals érdeklődik az adott játékos iránt. A másik oldalon viszont felmerült, hogy lesz egy Trey Hopkins cut. Az viszont azt jelentené, hogy legalább játékos még kell, akkor is, ha Carmanban lát Pollack fantáziát. Potenciálisan persze benne van, hogy Spain visszaigazolásával egy posztot kipipál a csapat.DL-ben szerintem egészségi állapotától függően vagy Ogunjobi vagy Hill vissza lesz igazolva. Tudom, hogy jövőre elvileg lesz Ossai, de én nagyon örülnék egy prime időszakán már túl lévő, de szituációs rushernek olcsóért (Hughes, Houston kaliberű emberekre gondolok).
CB posztra is kell ember, és bár sokan sokszor körberöhögték Apple-t, simán el tudnám képzelni, hogy egy 12-13M/3 év szerződést kapjon nálunk.
Ami nem lehet kérdés, az Trae Waynes cut és Bates új szerződése.
több mint 2 éve
Ha az átlag nem is, de Spain a második legjobb falemberünk volt idén, tavaly is, és a csapat SB-be jutott, ez elég erős árfelhajtó körülmény. Úgyhogy nem 1.5ért fog aláírni, mint tavaly, de ne legyen igazam.
több mint 2 éve
Egy átlag kezdő guard fizu 7-8 milkáig szállt el?! Atyavilág, szépen le vagyok maradva. az megvolt, hogy Thuney, Saffold, meg még egy-két srác ilyen 15-17 milkáért írt alá, de azt hittem, hogy a krém alatt 2,5-3nál megállnak a fizuk. Persze kérdés, hogy Spain hová pozícionálja magát, illetve a klub mennyire tartja fontosnak őt.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Hát azért Spain se lesz kevesebb 7-8 millánál, az tuti. Waynest ki kell vágni, 15 millát foglal idén, a nagyja felszabadulna, és eddig is csak többen voltunk vele. A Bates-deal szerintem rendben lesz, az hogy nem tudnak rögtön megegyezni, még nem jelenti hogy vége mindennek. Brown papát az utóbbi időben nem nagyon lehet szidni emiatt, ráadásul úgy alkudozik, hogy amit megígért azt ki is fogja fizetni, nálunk nincs átstruktúrálás és egyéb könyvelési varázslat. Azt mindenki döntse el hogy ez jó vagy rossz, de ez van.
több mint 2 éve
Az mondjuk komoly pénz egy safetynek, de van közel 50 milkánk a cap alatt. Trae Waynes ha jól emlékszem 15be kerül. Én nem feszíteném a húrt. Legyen boldog Bates, koncentráljon a játékra. Ha Waynest kitesszük (még ha marad utána dead money) , akkor is lesz pénz új falemberre és CB-re is. Kik lesznek a drága újraigazolandók? Gondolom Reiff, Ogunjobi, Uzomah és talán Apple. Spain is kell, de a guard szerződés az aprópénz. Bele kell férnie.
Bate sszeretne a keret legjobban kereső játékosa lenni legalább egy évig. Felőlem legyen.
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Mégis mi tartja vissza attól a klubot, hogy adjon neki egy hosszútávút?Csak annyi, hogy nem tudnak megegyezni. Bates 17 szeretne, de csak 15 akarnak neki adni, és most szemléltetik, hogy 13,5 ért nyomhatja le az évet taggel. El fogja fogadni a 15-öt, még a tábor előtt. Nem szép dolog ez, de hasznos, marad pénz OL igazolásra.
nasheem
több mint 2 éve
KeyG
9 509
Mégis mi tartja vissza attól a klubot, hogy adjon neki egy hosszútávút?Mike Brown
nasheem
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Mégis mi tartja vissza attól a klubot, hogy adjon neki egy hosszútávút?
több mint 2 éve
Igen lehet mêg csak feltételes módBates tagelve.Ezt hol találtad? Én egyenlőre azt látom, hogy valószínűsítik. A csapat honlapja sem ír semmi konkrétumot.
dande
ikuvihar
Report: Bengals likely to tag Jessie Bates
www.thescore.com/nfl/news/2310066
több mint 2 éve
Bates tagelve.Ezt hol találtad? Én egyenlőre azt látom, hogy valószínűsítik. A csapat honlapja sem ír semmi konkrétumot.
dande
több mint 2 éve
Bates tagelve.
több mint 2 éve
Miknar
515
Na mi újság srácok, hogy vagytok? Én még mindig a szomorkodás fázisban… :-/Veled vagyok.
Valaki olvasgat mock-okat? Mik a kilátások 1-2-3-4. körre? Vagy esetleg FA pletykák?
SirPub
Persze nem mondom hogy telezokogom a parnam minden nap, de azt se mondanam hogy mar tul leptem az SB-n teljesen, igenis bant meg.
Komoly FA hir nincs, pletykanak is alig nevezheto kacsak: par napja arrol olvastam tobbet, hogy Tunsilert adnank oda az elso kort plusz Trae Waynest, de mire beleeltem volna magam mar el is parologtak ezek a hirek 😀
Most meg Bates korul mennek a hirek, hogy hosszutavu szerzodest vagy franchise taget kap, Bates nyilvan az elobbire szavaz, es szerintem meg is fogja kapni.
Ennyi.
több mint 2 éve
Valaki olvasgat mock-okat? Mik a kilátások 1-2-3-4. körre? Vagy esetleg FA pletykák?Elsőben általában Bernherd Raimann, OT Central Michigan.
SirPub
több mint 2 éve
Joe Burrow was the only quarterback in 2021 to throw double-digit touchdowns on deep passes (11).
— Next Gen Stats (@NextGenStats) February 22, 2022
Ja'Marr Chase was the targeted receiver on 7 of Burrow's 11 deep TD passes, the 2nd-most of any QB-WR duo in a season since 2019.#StatThat | #RuleTheJungle pic.twitter.com/htgaG3wGXB
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta