Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Jöhetett volna Billy Price helyett is.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy James Daniels fog jönni.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
A csere safety, Ricardo Allen visszavonult.
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
1-2 kinti fórum amit nézek, Terron Armstead nevétől hangos

Örülnénk?
Miknar
Kora sérülései, és ahogy mi ezekhez állunk, szerintem nem fog jönni. A legnagyobb, legdrágább FA-kat elkerüljük, és jó ez így.
Viszont a drafton több helyről is hozzánk teszik Bernhard Raimannt OT, aki Büdöskúton született, kvázi magyar😁😁. 15km-re Soprontól.
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
1-2 kinti fórum amit nézek, Terron Armstead nevétől hangos

Örülnénk?
több mint 2 éve
Karrierista.

több mint 2 éve
Fun fact: a Giantsnél '18-ban ő volt a DC, amikor Anarumo volt a DB coach.
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Állítólag visszahoznánk a Northba Orlando Brown Jr-t. Viszont ha jönne, akkor LT-be kerülhetnek és J. Williams menne át a jobb oldalra. Mit szólnátok hozzá?
munoz
Érdekes lenne, engem meglepne. Szerintem pont T poszton van a legkisebb probléma a falban.
Mikey
Mondjuk a jótól még k.rva messze van 😊 Nyilván az a rész a falnak kevésbé kiált segítségért, de ha mondjuk FA-ról sikerül minőséget szerválni a fal közepére, és a drafton lesz lehetőség lecsapni egy jobb tackle-re, akkor miért ne?
shagi0206
Jöjjön, csak tényleg jobb tackle legyen, szó szerint RT. Jonah a falunk legjobb eleme, ne őt rakosgassuk már máshova, hogy még bizonytalanabb legyen az összkép.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Higgins limitált
nasheem
Falemberként tuti. 😊

| De egyébként Hopkins is. 😉 |
több mint 2 éve
Spain szerintem oké. Jonah Will pedig fejlődni fog még. Higgins limitált, de nem teljesen kutya. Reiff öregszik. Egy új erős guardot kötelező hozni. Center és tackle pedig akkor jöjjön, ha közel elit.
Olyan hangos a liga és a kinti média a fal gondjainktól, hogy majdnem biztos hogy le fognak húzni az ügynökök. De leszarom, két új falember kell. Ha pedig lehúznak, akkor jöjjön minél jobb csávó.

több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 944
Állítólag visszahoznánk a Northba Orlando Brown Jr-t. Viszont ha jönne, akkor LT-be kerülhetnek és J. Williams menne át a jobb oldalra. Mit szólnátok hozzá?
munoz
Érdekes lenne, engem meglepne. Szerintem pont T poszton van a legkisebb probléma a falban.
Mikey
Mondjuk a jótól még k.rva messze van 😊 Nyilván az a rész a falnak kevésbé kiált segítségért, de ha mondjuk FA-ról sikerül minőséget szerválni a fal közepére, és a drafton lesz lehetőség lecsapni egy jobb tackle-re, akkor miért ne?
több mint 2 éve
munoz
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 639 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Cruyffista
Nagyon szimpi a srác!
steelwolf
A francba, legalább utálni lehetne, de nem lehet, pedig fogjuk 😊
bcsarli
Nem utálni kell, hanem legyőzni 😊
Willie Parker
Szerintem pár évig ez nem opció 😥

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384

Cruyffista
Nagyon szimpi a srác!
steelwolf
bcsarli
Nem utálni kell, hanem legyőzni 😊
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 639 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Cruyffista
Nagyon szimpi a srác!
steelwolf

több mint 2 éve
“Joe is a smart player and that shines through,” Brown told Bengals.com. “He’s accurate, he’s tough as nails. We want to do some things to help him... This team has what (Paul Brown) prized most. The ability to throw the ball.”

“I think we have the core of a top team, we’ll add to it and I think we can make it better.” Cincy Jungle
🤞
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Cruyffista
Nagyon szimpi a srác!
több mint 2 éve

Cruyffista
"Hey Eric, I'm Joe." Fogalmam nincs miért, de rettenetesen röhögök rajta.

Egy úriember a pályán is úriember.
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
több mint 2 éve
gedam 5 906
nekem a meccs végi játékhívásokkal volt gondom, kicsit kevés volt a flat route, a screen. így hogy jalen megégett egy párszor hosszú játékkal tovább lehetett volna égetni rövidekkel. elő kellett volna venni a canada big ben féle playbookot: hb screen.

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Bengals announced they signed head coach Zac Taylor to a contract extension through the 2026 season.
Beki
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Bengals announced they signed head coach Zac Taylor to a contract extension through the 2026 season.
több mint 2 éve
Nem tudom srácok. Szerintem Zac Taylor szépen csendesen eléggé jól kimaxolta a lehetőségeket a szezonban.
ktms
Engedd el, ha jövőre SB-t nyerne a csapat Taylorral, akkor is kritizálva lenne valami playhívás miatt.
Mikey
Maximalizmus. Szeretnénk úgy legjobb csapat lenni, hogy legjobb az irányító, WR brigád, a védelem, az OL és a stáb is 😊

Egyébként nekem nincs bajom a kritikával, mert még az SB győztes sem hibátlan. Csak helyén kell kezelni. Taylorék abszolút felülteljesítettek és velük együtt a csapat is. Nem kérdés, illetve ez a tény.
Az pedig csak sejtés, hogy "mi lett volna, ha...". sosem derül ki. Ettől még leírható, hogy itt vagy ott lehetett volna másképp. Érdekes eljátszani ezekkel a gondolatokkal. Végülis holtszezon van. Mi a tököm lehetne a téma az FA nyitásig 😀

Az FK podcast kritikája szerintem is baromi túlzó volt. Kicsit elvesznek (és én is hajlamos vagyok elveszni) a részletekben. Tök felesleges snapszintre lebontani egy meccset. Nem ott dől el, hogy mikor és hányszor futsz, milyen personallel és milyen felállásból. Az edzői stáb munkáját pedig végképp nem ez alapján kell megítélni. Ez csak játék a számokkal. Mikro szint. A makrot pedig láttuk.

Taylor és az emberei idén egész biztos top10 staff voltak. De ettől még voltak hibáik. Amúgy pedig, ha minden csapategységben top10 vagy, akkor az szinte garantálja a konf döntőt. Azaz nem is feltétlenül kell javulnia a stábnak, elég ha szintet tart. Revidiálom az álláspontomat és a magam részéről bőven beérném ezzel.

Szerk.: A friss hírekből pedig úgy tűnik, hogy a tulajdonos is 😊

Szerkesztette: nasheem