Cincinnati Bengals
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
1-2 kinti fórum amit nézek, Terron Armstead nevétől hangosKora sérülései, és ahogy mi ezekhez állunk, szerintem nem fog jönni. A legnagyobb, legdrágább FA-kat elkerüljük, és jó ez így.
Örülnénk?
Miknar
Viszont a drafton több helyről is hozzánk teszik Bernhard Raimannt OT, aki Büdöskúton született, kvázi magyar😁😁. 15km-re Soprontól.
#49ers senior defensive assistant James Bettcher is expected to fill the vacant LBs job with the #Bengals, sources tell me and @TomPelissero. A strong addition in Cincy.
— Ian Rapoport (@RapSheet) February 19, 2022
Jöjjön, csak tényleg jobb tackle legyen, szó szerint RT. Jonah a falunk legjobb eleme, ne őt rakosgassuk már máshova, hogy még bizonytalanabb legyen az összkép.Mondjuk a jótól még k.rva messze van 😊 Nyilván az a rész a falnak kevésbé kiált segítségért, de ha mondjuk FA-ról sikerül minőséget szerválni a fal közepére, és a drafton lesz lehetőség lecsapni egy jobb tackle-re, akkor miért ne?Állítólag visszahoznánk a Northba Orlando Brown Jr-t. Viszont ha jönne, akkor LT-be kerülhetnek és J. Williams menne át a jobb oldalra. Mit szólnátok hozzá?Érdekes lenne, engem meglepne. Szerintem pont T poszton van a legkisebb probléma a falban.
munoz
Mikey
shagi0206
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
Higgins limitáltFalemberként tuti. 😊
nasheem
| De egyébként Hopkins is. 😉 |
Olyan hangos a liga és a kinti média a fal gondjainktól, hogy majdnem biztos hogy le fognak húzni az ügynökök. De leszarom, két új falember kell. Ha pedig lehúznak, akkor jöjjön minél jobb csávó.
Mondjuk a jótól még k.rva messze van 😊 Nyilván az a rész a falnak kevésbé kiált segítségért, de ha mondjuk FA-ról sikerül minőséget szerválni a fal közepére, és a drafton lesz lehetőség lecsapni egy jobb tackle-re, akkor miért ne?Állítólag visszahoznánk a Northba Orlando Brown Jr-t. Viszont ha jönne, akkor LT-be kerülhetnek és J. Williams menne át a jobb oldalra. Mit szólnátok hozzá?Érdekes lenne, engem meglepne. Szerintem pont T poszton van a legkisebb probléma a falban.
munoz
Mikey
Állítólag visszahoznánk a Northba Orlando Brown Jr-t. Viszont ha jönne, akkor LT-be kerülhetnek és J. Williams menne át a jobb oldalra. Mit szólnátok hozzá?Érdekes lenne, engem meglepne. Szerintem pont T poszton van a legkisebb probléma a falban.
munoz
Szerintem pár évig ez nem opció 😥Nem utálni kell, hanem legyőzni 😊A francba, legalább utálni lehetne, de nem lehet, pedig fogjuk 😊Nagyon szimpi a srác!Burrow had to introduce himself to @VonMiller and the Rams D 🤝 pic.twitter.com/rtnv6UVwUM
— NFL Films (@NFLFilms) February 16, 2022
Cruyffista
steelwolf
bcsarli
Willie Parker
Nem utálni kell, hanem legyőzni 😊A francba, legalább utálni lehetne, de nem lehet, pedig fogjuk 😊Nagyon szimpi a srác!Burrow had to introduce himself to @VonMiller and the Rams D 🤝 pic.twitter.com/rtnv6UVwUM
Cruyffista
steelwolf
bcsarli
A francba, legalább utálni lehetne, de nem lehet, pedig fogjuk 😊Nagyon szimpi a srác!Burrow had to introduce himself to @VonMiller and the Rams D 🤝 pic.twitter.com/rtnv6UVwUM
Cruyffista
steelwolf
“Joe is a smart player and that shines through,” Brown told Bengals.com. “He’s accurate, he’s tough as nails. We want to do some things to help him... This team has what (Paul Brown) prized most. The ability to throw the ball.”🤞
“I think we have the core of a top team, we’ll add to it and I think we can make it better.” Cincy Jungle
Nagyon szimpi a srác!Burrow had to introduce himself to @VonMiller and the Rams D 🤝 pic.twitter.com/rtnv6UVwUM
Cruyffista
"Hey Eric, I'm Joe." Fogalmam nincs miért, de rettenetesen röhögök rajta.Burrow had to introduce himself to @VonMiller and the Rams D 🤝 pic.twitter.com/rtnv6UVwUM
Cruyffista
Egy úriember a pályán is úriember.
Burrow had to introduce himself to @VonMiller and the Rams D 🤝 pic.twitter.com/rtnv6UVwUM
Szerkesztette: gedam
Bengals announced they signed head coach Zac Taylor to a contract extension through the 2026 season.
Beki
Zac Taylor on extension: "This isn’t really about me. This is about all the people in this building working toward a really solid future for all of us."
— Paul Dehner Jr. (@pauldehnerjr) February 16, 2022
Bengals’ HC Zac Taylor said QB Joe Burrow QB suffered and played through a sprained MCL during Super Bowl LVI.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 16, 2022
Zac Taylor also said Joe Burrow doesn't need surgery on his pinkie
— Kelsey Conway (@KelseyLConway) February 16, 2022
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Maximalizmus. Szeretnénk úgy legjobb csapat lenni, hogy legjobb az irányító, WR brigád, a védelem, az OL és a stáb is 😊Nem tudom srácok. Szerintem Zac Taylor szépen csendesen eléggé jól kimaxolta a lehetőségeket a szezonban.Engedd el, ha jövőre SB-t nyerne a csapat Taylorral, akkor is kritizálva lenne valami playhívás miatt.
ktms
Mikey
Egyébként nekem nincs bajom a kritikával, mert még az SB győztes sem hibátlan. Csak helyén kell kezelni. Taylorék abszolút felülteljesítettek és velük együtt a csapat is. Nem kérdés, illetve ez a tény.
Az pedig csak sejtés, hogy "mi lett volna, ha...". sosem derül ki. Ettől még leírható, hogy itt vagy ott lehetett volna másképp. Érdekes eljátszani ezekkel a gondolatokkal. Végülis holtszezon van. Mi a tököm lehetne a téma az FA nyitásig 😀
Az FK podcast kritikája szerintem is baromi túlzó volt. Kicsit elvesznek (és én is hajlamos vagyok elveszni) a részletekben. Tök felesleges snapszintre lebontani egy meccset. Nem ott dől el, hogy mikor és hányszor futsz, milyen personallel és milyen felállásból. Az edzői stáb munkáját pedig végképp nem ez alapján kell megítélni. Ez csak játék a számokkal. Mikro szint. A makrot pedig láttuk.
Taylor és az emberei idén egész biztos top10 staff voltak. De ettől még voltak hibáik. Amúgy pedig, ha minden csapategységben top10 vagy, akkor az szinte garantálja a konf döntőt. Azaz nem is feltétlenül kell javulnia a stábnak, elég ha szintet tart. Revidiálom az álláspontomat és a magam részéről bőven beérném ezzel.
Szerk.: A friss hírekből pedig úgy tűnik, hogy a tulajdonos is 😊
Szerkesztette: nasheem