Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Nyilván tök felesleges,de azért elgondolkodtam rajta ha Withworth még mindíg nálatok lett volna mennyi másképp nézett volna ki ez a meccs...
Vobox
LT az egyetlen rendben lévő poszt a falban
több mint 2 éve
gedam 5 906
Nyilván tök felesleges,de azért elgondolkodtam rajta ha Withworth még mindíg nálatok lett volna mennyi másképp nézett volna ki ez a meccs...
Vobox
Ez nekem is eszembe jutott, amikor mutatták a meccs végén. De a következő gondolatom az volt, ha Ő marad nálunk 16-ban,akkor valszeg nincs 1/1 és nincs Burrow. Innét meg fölösleges tovább ragozni.
ikuvihar
semmivel nem volt acélosabb a rams támadófal w.vel. a 4. negyedben az oldaltúltöltések bejöttek a ramsnek, de ott szerintem a stábnak kellett volna észrevenni és te blokkokkal kisegíteni a széleket. alapszakaszhoz képest rájátszásra mindenki szintet lépett nálatok, egy ember lépett vissza játékban, az pedig burrow. ha ő 80%-át hozza az alapszakasz végi játékának simán nyertek.
több mint 2 éve
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 595
Gratulálok srácok a csapatotokhoz!
Mérget vennék rá, hogy ez a gárda 3-5 éven belül SB-t nyer. Már most is úgy kellett kicsavarni a kezetekből a Lombardit.
Al
Szép szavak...anno mindenki biztosra vette ,hogy Dan Marino is nyer SB-t....
ThundersNFL
Garancia nincs rá, az biztos.
több mint 2 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 960 — pizsama@gmail.com
Tudom nem vigasztal titeket, de nem semmi amit itt a Playoff-ban véghezvitt ez a Bengals. Egy jobb fallal tiétek lett volna ez a meccs is. Remek a védelmetek, Burrow a jövő nagy tehetsége, és jó eséllyel évekig SB-contenderek lesztek. Nyilván ennyire közel a célhoz elbukni nem jó érzés (voltunk mi is ott 2018-ban).
Ti is megérdemelték volna simán, de most így jött ki a lépés. Ha nem a Rams lett volna itt, nektek szurkoltam volna.
Pizsama
Azért vannak csapatok, akiket egy SB vereség eléggé leamortizált (Falcons, Panthers). Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Bengals is erre az útra lép, csak egy megjegyzés, hogy valakinek az az út jut. Más meg nem sokkal később megnyerte (pl Broncos, vagy ti)
shagi0206
Bízzunk benne hogy ez a Bengals jobb utat jár majd be. Tényleg szimpatikus egy csapat!
több mint 2 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Mérget vennék rá, hogy ez a gárda 3-5 éven belül SB-t nyer. Már most is úgy kellett kicsavarni a kezetekből a Lombardit.
Al
Szép szavak...anno mindenki biztosra vette ,hogy Dan Marino is nyer SB-t....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 944
Tudom nem vigasztal titeket, de nem semmi amit itt a Playoff-ban véghezvitt ez a Bengals. Egy jobb fallal tiétek lett volna ez a meccs is. Remek a védelmetek, Burrow a jövő nagy tehetsége, és jó eséllyel évekig SB-contenderek lesztek. Nyilván ennyire közel a célhoz elbukni nem jó érzés (voltunk mi is ott 2018-ban).
Ti is megérdemelték volna simán, de most így jött ki a lépés. Ha nem a Rams lett volna itt, nektek szurkoltam volna.
Pizsama
Azért vannak csapatok, akiket egy SB vereség eléggé leamortizált (Falcons, Panthers). Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Bengals is erre az útra lép, csak egy megjegyzés, hogy valakinek az az út jut. Más meg nem sokkal később megnyerte (pl Broncos, vagy ti)
több mint 2 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 960 — pizsama@gmail.com
több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
Vobox
Ez nekem is eszembe jutott, amikor mutatták a meccs végén. De a következő gondolatom az volt, ha Ő marad nálunk 16-ban,akkor valszeg nincs 1/1 és nincs Burrow. Innét meg fölösleges tovább ragozni.
több mint 2 éve
Vobox New York Giants 635
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
Elbengalsoztuk!!!!! Gyerekek ez közel volt, de a Bengals SB átok utolért minket! Fogjuk fel úgy, hogy az idén ez örömjáték volt! Senki nem várt ide minket! Ha lesz egyszer falunk, akkor lesz gyűrünk is!
meme
Ez most nagyon fáj. A kezünkben volt a meccs, de mégsem lett meg. Ettől függetlenül egy feledhetetlen szezon volt, remélem az offseasonben sikerül rendbe rakni a falat, esetleg a védelmet is erősíteni, és látjuk még a Bengalst a Super Bowlban.
munoz
Nem volt itt semmi átok vagy probléma, egyszerűen nincs fal Burrow előtt és kell még egy-kettő skill player, meg tapasztalat coachingban is.

Lehet, hogy kicsit hamar/későn váltott a csapat a félidőben, szerintem többet kellett volna futni.

Azért az első félidei 4&1-ért kár volt, de ettől függetlenül tökös volt a védelem és az offense is megtette amit kellett, ennyi fért bele.

Szóval fel a fejjel és reménykedjetek, az AFC mindig trükkös, ha jól állnak a dolgok, eljuthattok még ide.
több mint 2 éve
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 595
több mint 2 éve

KeyG
Igen, 1 csak bejön belőle 😀
Az se baj, ha 2
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 511

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Egy legalább átlagos fal Burrow elé
a többit megoldja....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Elbengalsoztuk!!!!! Gyerekek ez közel volt, de a Bengals SB átok utolért minket! Fogjuk fel úgy, hogy az idén ez örömjáték volt! Senki nem várt ide minket! Ha lesz egyszer falunk, akkor lesz gyűrünk is!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 803
Srácok ez nagy szezon volt gratula! Nálatok fényes a jövő! Qb meg van. Alsó hangon 3 évig ez a csapat egyben lesz. Csak kell egy támadófal! A North rangadókon találkozunk! 😀
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Ez most nagyon fáj. A kezünkben volt a meccs, de mégsem lett meg. Ettől függetlenül egy feledhetetlen szezon volt, remélem az offseasonben sikerül rendbe rakni a falat, esetleg a védelmet is erősíteni, és látjuk még a Bengalst a Super Bowlban.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 957
Rakjatok össze egy falat Burrow ele Es 10+ evig jo dolgotok lesz! 😊
több mint 2 éve
Hát fiúk/lányok - ez nem jött össze sajnos. De emelt fővel lehet távozni. Nem inkább a mai meccs miatt, sokkal inkább az elmúlt 2 miatt. Ma látszott, hogy érzik magukon a nyomást. Főleg támadóoldalon. Ez befolyásoló tényező volt.
Jövőre ugyanitt, ugye? Csak a Cardinals ellen 😊
De szép is lenne
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Mondjuk ennél fontosabb, hogy feledhetetlen.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Közel volt.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu
Ha valaki nem nézné a felvezetőt. Kötelező. Feltürt öltöny gatya zokni nélkül sportcipöben. All time

Szerkesztette: laoce

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Petila Los Angeles Chargers 687
Hát srácok bejött a Bandwagon jegyem, már a wildcard kör előtt felültem rá és mostmár csak a végállomáson szeretnék leszállni. Sok Sikert Ma éjszakára 😊
több mint 2 éve
Megírta az asszony, hogy 40 felett örüljek ha reggelig ébren tudok maradni 🤣😁😂
Lesz itt reggel ne mulass!
😝

több mint 2 éve
Mondom az asszonynak, ha nyerünk, akkor hazaértem csinálok egy 3. Gyereket!.....
Azóta retteg, és gyorsan Rams szurkolóvá avanzsált!
🤣😁😂😝
Pedig nem is mondtam, hogy Neki !!!🤣😁😂😝

Szerkesztette: meme