Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
gedam 5 906
Eh, most azért már jön a gyomorgörcs...
Rohadt könnyű volt az előző két meccsen Bengals szurkolónak lenni. Nulla izgulás. A KC meccsen a Bell INTig kicsit sem izgultam. A meccsek előtt még végképp nem. De most??!

Elhatalmasodott rajtam az az érzés, hogy lehet utoljára látom SBben a csapatot. Akkor pedig csak meg kellene nyerni. Ki tudja mikor jutunk el újra eddig. Rohadtul nyerni kellene.
És közben látom magam előtt ahogy Burrow és Donald között csak egy darab Adeniji áll. Full para. Kell a csoda. Kell!
nasheem
Komolyan ennyire nem nézel ki többet Joeyból? 😮 😀
Lehet akkora korszakos zseni lesz, mint PM volt. És lehet 2 év múlva még fal is lesz előtte 😊
shagi0206
Szerintem a csapat nem úgy áll hozzá, hogy majd két év múlva. Ez egy ritka alkalom és az adott pillanatot mindig meg kell ragadni. Pl. Josh Allen még bowlt se játszott, pedig amelyik meccsen kiesett, ott a helyébe lehetett volna bárki akkor is L.
Ez a pillanat van, a meccs után létezhet csak a jövő.
KeyG
meg aztán pm is jó példa, hogy ameddig korszakos zseni volt nyert egyet, meg amikor már game managernek is korlátolt, akkor végigcipelte a védelem mégegyszer.
a meccs legérdekesebb aspektusa egyébként a sokatlátott veteránok vs nagyfaszú fiatalok párharc. mind a kettő megremeghet ezért vagy azért.
a veteránokat is megbéníthatja a gondolat, hogy ezért dolgoztak már sokéve, meg lehet ez egy plusz motiváció is. ha mc pherson didzsé továbbra is sikeresen döfködi a bicskáját az ellenfél mellkasába akkor megremeghetnek a veteránok is.
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 511
Rohadt könnyű volt az előző két meccsen Bengals szurkolónak lenni. Nulla izgulás. A KC meccsen a Bell INTig kicsit sem izgultam. A meccsek előtt még végképp nem. De most??!

Elhatalmasodott rajtam az az érzés, hogy lehet utoljára látom SBben a csapatot. Akkor pedig csak meg kellene nyerni. Ki tudja mikor jutunk el újra eddig. Rohadtul nyerni kellene.
És közben látom magam előtt ahogy Burrow és Donald között csak egy darab Adeniji áll. Full para. Kell a csoda. Kell!
nasheem
Lehet akkora korszakos zseni lesz, mint PM volt. És lehet 2 év múlva még fal is lesz előtte 😊
shagi0206
Szerintem a csapat nem úgy áll hozzá, hogy majd két év múlva. Ez egy ritka alkalom és az adott pillanatot mindig meg kell ragadni. Pl. Josh Allen még bowlt se játszott, pedig amelyik meccsen kiesett, ott a helyébe lehetett volna bárki akkor is L.
Ez a pillanat van, a meccs után létezhet csak a jövő.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 945

nasheem
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102

nasheem
Ne izgúlj!
Az az érzésem, hogy nyerünk 😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Edző bá pedig 2 szavazatot kapott az év edzője szavazáson. Bisaccia 50%-kal többet.
Mondhatni nem ismeri el a szakma 😊
nasheem
Miért kapott volna szavazatot, hiszen eddig csak szerencséje volt. Majd a Super Bowlon bebizonyosodik végre, hogy kókler az egész banda. 😀
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Edző bá pedig 2 szavazatot kapott az év edzője szavazáson. Bisaccia 50%-kal többet.
Mondhatni nem ismeri el a szakma 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 945
Na, semmi meglepetés:
Burrow az év visszatérője, Chase az oroty 🙂
több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
Valaki még mecsnézés?
meme
Jó lenne egy "kritikus tömeget" összehozni. 😊
Ha valakinek a hazajutással van problémája, Pestre bárkit haza tudok szállítmányozni.
38 évet várt rá a csapat, ki tudja, mikor lesz hasonló alkalom.
több mint 2 éve
Valaki még mecsnézés?

több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Ezek alapján sem állítanám, hogy a Bengals a favorit. Viszont megerősítette, hogy a Chase-Ramsey párharc kulcsfontosságú lehet. Ha ott a Jamar nyer, és kettőzni kezdik, akkor a Bengals esélyei jelentősen javulnak.

www.youtube.com/watch?v=BMERZjoEi5I
több mint 2 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Ma tőlük tudok kérdezni. Ha van olyan, ami érdekel titeket, itt a lehetőség feltenni!

shawnka
Hol elérhetőek a válaszaik?
meme
majd a felvezetőműsorban vasárnap 😊
több mint 2 éve
Ma tőlük tudok kérdezni. Ha van olyan, ami érdekel titeket, itt a lehetőség feltenni!

shawnka
Hol elérhetőek a válaszaik?

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

shawnka
B.J. Hilltől h mennyi sajtbureszt tud megenni?
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 839 — Kinek mit intézett a kormánya
Appletől 2 kérdés.
1. Mennyire érezte azt, hogy egy meccsnyerő interceptiont droppolt el az AFC döntőben?
2. Mennyit tud profitálni az OBJ elleni védekezésben abból, hogy már játszottak együtt a Giantsben?

Burrowtól csak faszságot, pl. milyen szivart szívna győzelem esetén, és hogy nem tervezi-e kiegészíteni a szivart whiskey-vel?

Szerkesztette: zacknorb
több mint 2 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek

több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Annyira rossz érzésem van amúgy a fal miatt, tavaly láttunk egy rossz falat döntőben és PFF szerint ez rosszabb, van valami remény hogy jó Superbowl meccs legyen? Meg ugye legtöbbet sackelt irányító még nem nyert SBt, ellenben Manning már nyert legtöbb INTel...
Azért hajrá Bengals
Sifur
A fal jobb oldala ligaszinten jelenleg elég gyenge. Itt Prince-re és Adenijire gondolok, nyilván Reiffel és XSF-val se lenne elit, de legalább épkézláb. Donaldnak fixen merevedése van, ha erre gondol, hatalmas meccse lehet. Viszont, papíron erre is lenne kézenfekvő megoldás: a DL mögé, slotba tömni a labdát uzsonnának és Boydnak, de be lehet húzni felállással és útvonalakkal Chase-t is. Egyiküknek sem lenne ellenfél a nemlétező Rams LB-sor (a miénk se veretesebb, mielőtt bárki azt hinné hogy fikázni akarom őket), ott lehetne haladni. Kulcs lesz szvsz, hogy mennyire erőltetjük a döglött futásokat. Valamennyi nyilván kell, de nem minden első kísérletre. Remélem hogy engedik Ramseyt emberezni Chase-en. Két, a posztján elit játékos, csemege lenne, mellesleg nem félteném Unót. Ez a sackes/intes statisztika pedig pont arra jó, hogy eltöltöttünk az olvasásával 6 másodpercet, meggyőződésem hogy semmi többet nem kell mögé látni.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
A Super Bowl-al kapcsolatban:

Alapvetően az első PO győzelem óta, úgy voltam mindkét meccsel, hogy számomra 'tét nélküli'. Baromi fiatal a csapat, és az hogy a saját korlátait legyőzte a csapat, az többet jelentett mindennnél. Ha a Titans vagy a Chiefs ellen máshogy alakult volna a meccs vége, őszintén mondom egy picit sem lettem volna csalódott. Így voltam a Chiefs győzelem után is, viszont ahogy telnek a napok és közeledünk A meccshez, egyre többször fogalmazódik meg bennem hogy azért csak jó lenne behúzni. Te Jó Ég mekkora lenne, ha a 2 éve 1/1, tavalyi 1/5ös csapat megnyerné az SB-t. Tündérmese, hollywood.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha nekem, kis mitugrász magyar szurkolónak egyre többször fogalmazódik meg, hogy azért ez mégiscsak az SB, és de jó lenne megnyerni, vajon a játékosok hogyan fogják tudni kezelni ezt. És igen, volt ez már itt téma korábban, aláírom hogy egy egyetemi nagydöntőn is hatalmas a teher, de szubjektív véleményem az, hogy ez még attól is durvább. Amerika legnézettebb műsora, és világszintén is kimagasló nézettség. Ehhez nagyon kell Burrow hideg feje.

A Gronk pletykával kapcsolatban:

Ha egy pillanatra komolyan veszem a pletykát, nem tudom hogy jó lenne-e. Egy felől divat nem divat, nekem Gronk a kedvenc TE-m. Olvastam a könyvet is róla, és valahogy olyannak tűnik aki tényleg nem nagyon játssza meg magát, és amilyen képet látsz róla a meccseken, olyan a való életben is. És bár túl van már pályafutása zenitjén, játékintelligenciában és skillben bőven túl mutat a mi játékosainkon. Másfelől egész évben aktívabban végig követtem a Bengals szezonját, meccs utáni összefoglalókat néztem az öltözőből, twitter bejegyzéseket olvastam, és cincy fan oldalakat követtem be a közösségi médiában, és mindenhonnan az jött le, hogy ennek a csapatnak a kapitánya, az arca, és a hangja jelenleg egyértelműen Uzomah.
Érdekes lenne, átállnánk-e 2 TE-s felállásra, vagy választani kellene a csapatkapitány vagy az egyértelműen jobb új játékos közt. De ne szaladjunk ennyire előre 😊

szerk.: természetesen arc és hang alatt a CSAPATON BELÜLI pozira gondoltam. A külvilág felé egyértelműen a Burrow-Chase hype tarol mindent, de a lelkesítő beszédek, szünetbeli beszédek, meccs utáni énekléseknek a hangja Uzomah. Így értettem természetesen 😊

És végül a meccs nézéssel kapcsolatban:

Én is benyaltam ezt a szar covidot 2 napja. 😕 Úgyhogy részemről sajnos kimarad a közös meccsnézés 😕

Szerkesztette: Miknar
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Több helyen is olvastam kint, hogy Gronk olyat nyilatkozott, hogyha nem Brady, akkor Burrow lenne neki a legjobb QB.

99%ig biztos vagyok benne hogy ez amolyan “bulvár hír” de akkor is, meglepő ilyeneket olvasni velünk kapcsolatban 😊
Miknar
Nem vagyok benne biztos, hogy bulvár. Ha folytatja, akkor a gyűrű érdekli, nem a pénz. Nálunk lát rá esélyt és az offenzen is javítana, ha idejönne.
És csendben megjegyzem, szerintem Burrow intelligenciája is tetszik neki.
ikuvihar
A végén még tényleg szexi csapat lesz a Bengals a sztárjátékosok szemében is.
több mint 2 éve
Sifur Pittsburgh Steelers 1 118
Madden NFL 34 - 12 es szimulációs eredménye jót jelent, van valami statisztika erre? Kicsit az EA is szeretne amerikai filmes sztorit szerintem 😀 azért ekkora különbség fura lenne a Bengals javára

Annyira rossz érzésem van amúgy a fal miatt, tavaly láttunk egy rossz falat döntőben és PFF szerint ez rosszabb, van valami remény hogy jó Superbowl meccs legyen? Meg ugye legtöbbet sackelt irányító még nem nyert SBt, ellenben Manning már nyert legtöbb INTel...
Azért hajrá Bengals
több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
Több helyen is olvastam kint, hogy Gronk olyat nyilatkozott, hogyha nem Brady, akkor Burrow lenne neki a legjobb QB.

99%ig biztos vagyok benne hogy ez amolyan “bulvár hír” de akkor is, meglepő ilyeneket olvasni velünk kapcsolatban 😊
Miknar
Nem vagyok benne biztos, hogy bulvár. Ha folytatja, akkor a gyűrű érdekli, nem a pénz. Nálunk lát rá esélyt és az offenzen is javítana, ha idejönne.
És csendben megjegyzem, szerintem Burrow intelligenciája is tetszik neki.
több mint 2 éve
gedam 5 906
Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?
shawnka
mit szólnak az időjáráshoz?
örülnek, hogy találkozhatnak dr.drevel?
mi lenne ha hideg lenne és kint kéne játszani?
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515