Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Miknar
515
Más:Azért is örülök, hogy sikerült az SB-be bejutni, mert talán, TALÁN sikerül egy nagyon rossz mantrát lezárnunk az 1/1-es draftokkal kapcsolatban
Mindenki azt hajtogatta hogy Burrow jó, nagyon jó, de a Bengals, a spúr tulaj, a kis piac, a szar csapat miatt nyomnia kellene egy Manninget és közölnie hogy nem jön ide játszani. Akárcsak tavaly Trevornál.
Nyilván nem azt mondom hogy ezentúl iskolapélda leszünk, nagyon nagyon kevésszer fog így bejönnie egy csapatnak minden mint ahogy idén nekünk, de ezt a “túl jó ebbe a csapatba” bullshitet hátha el lehet felejteni végre.
több mint 2 éve
nebaszogassámán 😀 😀 😀 😀Nefos sámán?sámáni megérzésem van!Who Dey! Nem kerdés, ki nyeri a SB-t 🤩🏈🤩🏈Ki? Tudsz valamit? 😊
Kájzerszóze
bcsarli
Kájzerszóze
empty taxi
több mint 2 éve
Nefos sámán?sámáni megérzésem van!Who Dey! Nem kerdés, ki nyeri a SB-t 🤩🏈🤩🏈Ki? Tudsz valamit? 😊
Kájzerszóze
bcsarli
Kájzerszóze
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
sámáni megérzésem van!Who Dey! Nem kerdés, ki nyeri a SB-t 🤩🏈🤩🏈Ki? Tudsz valamit? 😊
Kájzerszóze
bcsarli
több mint 2 éve
Miknar
515
Úgy látom, elég megosztó ez a Höri dolog 😊Én krisszel vagyok, bármennyire szeretném szeretni, a mondanivalónak örülök is, de nekem hallgathatatlan a stílus.
Le a kalappal amennyi energiát beletesz, tényleg nagyon sok a kontent, de ez a furcsa/vicceskedő/szarkazmusoscinizmus nekem élvezhetetlen. Persze ízlések és pofonok.
Én magyar tartalom közül messze Buday Zoliékat szeretem a legjobban, annak ellenére is, hogy Zolinak 2 éve az a mantrája hogy van 31 NFL csapat és a Cincinnati Bengals 😀
De erre is sikerült rácáfolnunk. 😎
több mint 2 éve
SirPub
1 459
l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Farena4.network4.hu%2Fpress%2Ftanitasi-szunet-lesz-cincinnatiben-a-super-bowl-masnapjan&h=AT3H1piaP-G65UVkNYmL_OlGF9rLx9gxamFklgItR_Oem5nmmwuGtDjKN2soDfmwo6NXpqB9lK07jY5eAS6tSBN3h2jgVtQSRdGKUmVpMVqQBb1GQnw0qRbWrVEke6uBXD78&s=1
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Én imádom Hörit! Mi küldtük neki (pontosabban a menyasszonyának) a nagy kókuszhéj teknőst, ami mögötte van.Azt is megértem, ha valakinek nem tetszik, ez tényleg egyéni ízlés kérdése. Az viszont elvitathatatlan, hogy rengeteg energiát fektet a csatornába. Főleg az alapszakaszban, de rengeteg megjelenés volt az offseason-ben is. Szóval én kedvelem, mindig várom.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Nagyon dícsértétek, úgyhogy megnéztem ezt a höri-féle meccselemzést. Vegyes érzelmeim vannak, hogy finoman fogalmazzak. Ha csak a leiratát olvastam volna, az brutális, kurva jó. Ellenben ez az árpaattilába oltott ózdi cigánygyerek előadásmód, a borzasztó affektálás... 3 perc után ki akartam kapcsolni. Nem így rémlett ő anno a tévéből, egészen borzasztó.Hát egy platformon vagy a nejemmel. Szerintem ez nem affektálás ilyen a hanghordozása. A szarkazmusba oltott cinizmus nekem bejön, az meg hogy amit mond egy valid vélemény, és nem egy hozzáértésködés szerintem megkérdőjelezhetetlen
megyerikrisz
Szerkesztette: laoce
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Hát nemtom, nekem a beszédstílusról, a hanglejtésről egyből a Narancs, Tetves és Dugó nevű kultikus resync Robotkurva című epizódja ugrott be, de ez valószínűleg csak az én aberráltságomat bizonyítja. 😀😀Nagyon dícsértétek, úgyhogy megnéztem ezt a höri-féle meccselemzést. Vegyes érzelmeim vannak, hogy finoman fogalmazzak. Ha csak a leiratát olvastam volna, az brutális, kurva jó. Ellenben ez az árpaattilába oltott ózdi cigánygyerek előadásmód, a borzasztó affektálás... 3 perc után ki akartam kapcsolni. Nem így rémlett ő anno a tévéből, egészen borzasztó.Az irodalmi értéke nyilván megkérdőjelezhető (vagyis inkább nem), de affektálás nekem nem jön le. Az zavarna. Nekem úgy tűnik, hogy Höri tényleg ilyen csávó a 4 fal vagy a haverjai között. Én őszintén tudok röhögni a poénjain. De mondjuk a feleségemnek és a gyerekeimnek már nem merném megmutatni 😊
megyerikrisz
És a stílustól eltekintve, a mondandója szerintem nagyon rendben van. Pont annyira szubjektív, ami még nem zavaró.
Ja, és Árpa Attila. Na számomra ő elviselhetetlen. Szerintem full volt tépve, mikor legutóbb láttam a tévében (talán tavaly az SB stúdióban), 2 perc után menekültem az NFL streamre. De most is oda fogok kattintani, hogy megnézzem mennyire van szétcsúszva és hogy feszengnek miatta a többiek. Aztán tipli az angolra 😊
nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Nagyon dícsértétek, úgyhogy megnéztem ezt a höri-féle meccselemzést. Vegyes érzelmeim vannak, hogy finoman fogalmazzak. Ha csak a leiratát olvastam volna, az brutális, kurva jó. Ellenben ez az árpaattilába oltott ózdi cigánygyerek előadásmód, a borzasztó affektálás... 3 perc után ki akartam kapcsolni. Nem így rémlett ő anno a tévéből, egészen borzasztó.Az irodalmi értéke nyilván megkérdőjelezhető (vagyis inkább nem), de affektálás nekem nem jön le. Az zavarna. Nekem úgy tűnik, hogy Höri tényleg ilyen csávó a 4 fal vagy a haverjai között. Én őszintén tudok röhögni a poénjain. De mondjuk a feleségemnek és a gyerekeimnek már nem merném megmutatni 😊
megyerikrisz
És a stílustól eltekintve, a mondandója szerintem nagyon rendben van. Pont annyira szubjektív, ami még nem zavaró.
Ja, és Árpa Attila. Na számomra ő elviselhetetlen. Szerintem full volt tépve, mikor legutóbb láttam a tévében (talán tavaly az SB stúdióban), 2 perc után menekültem az NFL streamre. De most is oda fogok kattintani, hogy megnézzem mennyire van szétcsúszva és hogy feszengnek miatta a többiek. Aztán tipli az angolra 😊
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Who Dey! Nem kerdés, ki nyeri a SB-t 🤩🏈🤩🏈Ki? Tudsz valamit? 😊
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Nagyon dícsértétek, úgyhogy megnéztem ezt a höri-féle meccselemzést. Vegyes érzelmeim vannak, hogy finoman fogalmazzak. Ha csak a leiratát olvastam volna, az brutális, kurva jó. Ellenben ez az árpaattilába oltott ózdi cigánygyerek előadásmód, a borzasztó affektálás... 3 perc után ki akartam kapcsolni. Nem így rémlett ő anno a tévéből, egészen borzasztó.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Biróék szerintem nem voltak nagyon rosszak. A felfogás szokatlan volt a szezon eddigi részéhez képest, de végig így fújtak, mindkét oldalra.Nekem kifejezetten tetszett a felfogás, ahogy fújtak. Lehetett volna bedobni nyolcvan zászlót is, szerencsére nem tették. Remélem a döntőben is ez a fajta felfogás lesz jellemző.
nasheem
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Amúgy nem egy írást olvastam a szurkolókról is, hogy meccs előtt, közben és után is példásan viselkedtek a Bengals szurkolókkal, és szinte nem volt aki ne gratulált volna a meccs után az éppen ott lévő, szembejövő bengalsosoknak. Annyira jó az ilyeneket olvasni.Csupán költői túlzás volt, természetesen nem tudok bizonyítékkal szolgálni. 😱Oke, mert meglepodtem. Hunt a tulaj peldaul. Na, nala jobban karot nyelt ember nem sok van. O aztan soha fel nem dobna fukszot, vagy tetkot. Ha a haja nem tokeletes jofius, akkor sztem nem megy ki az utcara. Nala a leglazabb oltozet, ha nem oltonyben van, hanem galleros poloban, szigoruan hosszunadraggal. Mindig egyenesen ul, pedans. Vagy epp mindig udvarias, ha bunko a riporter akkor is. Stb. Jo tulaj, de ez mas kerdes.
Szipeter
ulpianus
több mint 2 éve
Gratulálok! Nem azért, mert a KC-t vertétek, nem kenyerem a káröröm. Hanem mert a Bengals mindig is egy szimpatikus csapat volt. (És a Ravens elleni utolsó pillanatban dobott TD-t sem felejtem.) Nektek szurkolok a SB-on. Hajrá Bengals!
több mint 2 éve
.@PatrickMahomes 🤝 @JoeyB pic.twitter.com/UbjEToZenm
— ESPN (@espn) February 1, 2022
több mint 2 éve
De Ried állítólag azt is reklamálta, hogy rosszul álltunk fel, de az nem visszanézhető. Na ilyen döntő esetben lenne értelme a pirosnak.Állítólag csak a felállást reklamálta. És abban igaza is volt. Fumblit nem ítéltek volna, mert nem volt egyértelmű bizonyíték.
ikuvihar
Biróék szerintem nem voltak nagyon rosszak. A felfogás szokatlan volt a szezon eddigi részéhez képest, de végig így fújtak, mindkét oldalra. Számomra ez mindig a legfontosabb, mert akkor a játékosok is tudnak alkalmazkodni. Ezt is tették
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
meme
2 102
Ried az első 2 Kc Td-t is megnézhetné az ordas nagy def. holdingokkal!Hogy látjátok a Mixon fumble kèrdést a végén? Megnéztem párszor, és tényleg nem ér hozzá senki. Szerencsére itt jókor jött a sípszó, és a Chiefs időkérése ellenére nem nézték vissza.Botrányos volt a játékvezetés mindkét irányban. Ok, a holdingot lazán veszik. Na de ennyire? OL ember a védő hátára ugrik, vmelyik sack-nél a sisakot majd leszedték a védő fejéről, facemask, offside az int-nél, fair catch-nél visszahordónak nekifutó játékos, vonalon kívül labdás ember ellökése, mind zászló nélkül.
Szipeter
Én engedném a pirosat szabálytalanságra is, azzal a kitétellel, hogy előtte elmondják, hogy csak az egyértelmű esetekben változtatnak az ítéleten. Szerintem nem dobálnának az edzők össze-vissza, csak fontos szitukban.
Ennél az esetnél úgy láttm, a 22-es, aki keresztben elrohant előtte, hozzáért a jobb kezéhez. Látszik Mixon futásán, hogy picit elforog a teste és a jobb karjának törik a lendülete. Talán még az 55-ös is hozzáért. A szembe visszajátszáson látszik.
De Ried állítólag azt is reklamálta, hogy rosszul álltunk fel, de az nem visszanézhető. Na ilyen döntő esetben lenne értelme a pirosnak.
ikuvihar
Itt is nagyot ment a coaching félidőben az elemzéssel!
2. Félidőben rengeteg kis szabálytalanságot csináltunk, amit nem fújtak le az elsőben sem mikor a Kc csinálta! Alkalmazkodtunk a bírói felfogáshoz! Ezek a pici tüskék teljesen kizökkenteték Mahomesékat!
Mindenesetre ezeket hónapokig nem engedném fújni, mert nagyon gyengék voltak!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Hogy látjátok a Mixon fumble kèrdést a végén? Megnéztem párszor, és tényleg nem ér hozzá senki. Szerencsére itt jókor jött a sípszó, és a Chiefs időkérése ellenére nem nézték vissza.Botrányos volt a játékvezetés mindkét irányban. Ok, a holdingot lazán veszik. Na de ennyire? OL ember a védő hátára ugrik, vmelyik sack-nél a sisakot majd leszedték a védő fejéről, facemask, offside az int-nél, fair catch-nél visszahordónak nekifutó játékos, vonalon kívül labdás ember ellökése, mind zászló nélkül.
Szipeter
Én engedném a pirosat szabálytalanságra is, azzal a kitétellel, hogy előtte elmondják, hogy csak az egyértelmű esetekben változtatnak az ítéleten. Szerintem nem dobálnának az edzők össze-vissza, csak fontos szitukban.
Ennél az esetnél úgy láttm, a 22-es, aki keresztben elrohant előtte, hozzáért a jobb kezéhez. Látszik Mixon futásán, hogy picit elforog a teste és a jobb karjának törik a lendülete. Talán még az 55-ös is hozzáért. A szembe visszajátszáson látszik.
De Ried állítólag azt is reklamálta, hogy rosszul álltunk fel, de az nem visszanézhető. Na ilyen döntő esetben lenne értelme a pirosnak.
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Hogy látjátok a Mixon fumble kèrdést a végén? Megnéztem párszor, és tényleg nem ér hozzá senki. Szerencsére itt jókor jött a sípszó, és a Chiefs időkérése ellenére nem nézték vissza.
több mint 2 éve
Csupán költői túlzás volt, természetesen nem tudok bizonyítékkal szolgálni. 😱Oke, mert meglepodtem. Hunt a tulaj peldaul. Na, nala jobban karot nyelt ember nem sok van. O aztan soha fel nem dobna fukszot, vagy tetkot. Ha a haja nem tokeletes jofius, akkor sztem nem megy ki az utcara. Nala a leglazabb oltozet, ha nem oltonyben van, hanem galleros poloban, szigoruan hosszunadraggal. Mindig egyenesen ul, pedans. Vagy epp mindig udvarias, ha bunko a riporter akkor is. Stb. Jo tulaj, de ez mas kerdes.
Szipeter
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
AFC döntö elemzés. Höri. SírokEzzel hangolódtam a meccs előtt, egy remekmű, és a blazírt előadás a 47°-os bedőléssel fergeteges
laoce
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Csupán költői túlzás volt, természetesen nem tudok bizonyítékkal szolgálni. 😱Annyira megható volt amikor meccs közben bevágták Mike Brownt és Katiet, nagyon szakadtaknak néztek ki, az öreg a szokásos sapijában, mezei műanyag széken gubbasztottak, majd a Chefs VIP-et ahol mindenkin fuksz, csillivilli ruhák, pezsgő, bőrfotel. Nagy volt a kontraszt. Egyébként szerintem a liga is szívja a fogát, hogy egy ilyen kis piacú franchise jutott be az SB-be, senki nem számolt velünk, és ez hatványozottan jó érzés.Adjal mar egy kepet arrol, ahol mindenkin fuksz van.
Szipeter
ulpianus