Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?
shawnka
Azt gondoltam, hogy az alapszakaszban lejátszott Chiefs meccsből profitálhatunk abból a szempontból, hogy a második félidőre összeállt a védelem, sikerült kielemezni a támadásaikat.
Azt vártam, hogy a rájátszásban az elejétől kezdve jó lesz a védekezés, ehhez képest az első félidőben ismét voltak problémák, amit a fordulás után ismét sikerült kiküszöbölni. Ez minek volt köszönhető?
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 17 171
Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?
shawnka
Jegy a Super Bowl-ra speciel érdekelne 😀
warr_b
Hívd AB-t,
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
shawnka
Ki végez ilyen komplex elemzéseket a félidőre? Ki ajánlja be ilyenkor a megfelelő stratégát? Elsősorban def oldalon!
Mert nagyon működik.... Tuti nem a 2 segédedző, mert erre nincs idejük.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 161 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
shawnka
Jegy a Super Bowl-ra speciel érdekelne 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
shawnka
Szervusz Zsombor!

Szeretném, ha megkérdeznéd tőlük, h az offseasonben a Chase-labdamizériát hogyan élték meg? Ők mit láttak hibának stb v csak smokescreen volt a sok drop?

Joe Burrow-val milyen együtt dolgozni? Mik jellemzik a felkészülésben, videózásban: csendes, halk, szűkszavú, magabiztos, munkamániás, vicceskedő, saját elképzelései is vannak, ilyenek...

A védelmi oldali edzők a szezon során kb mikorra látták, hogy összeáll a védelem ilyen kompakt egységgé, mik voltak a jelek?

Thx
több mint 2 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Megnéztem mindkét csapat Pep Rallyját, hát volt némi különbség. Nyugat-Cincyben lesz a vasárnapi meccs.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
Na srácok lesz közös meccsnézés?
meme
Részemről OK. Még egy "vendégmunkást" is hozok, ha meg nem gondolja magát.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Ez de jó story

tenorx
Nem véletlenül imádjuk Whitworthöt a mai napig. 😊 Neki is milyen fura érzés lehet, hogy a Bengals ellen játszik SB-t.
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ez de jó story

több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
meme
Nagyon mennék, de még mindig küzdök a coviddal, így nem tudok. 😕

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
De mivel ide kerülni nagyrészt szerencse,laoce
Ezt a kijelentést én átgondolnám. 😊
Mikey
Túlzásnak érzem én is ezt így kijelenteni, de az elvitathatatlan, hogy kell.
shagi0206
6 jó csapatból odakerülni szerintem inkább szerencse. A sérült lista is az részben. A rájátszásig eljutni nem az. De ott. 1 meccsen tartom hogy az is. A jó csapat jó managment alap.
laoce
Én a szerencsefaktoron kívűl a mentális felkészűltségre szavazok! Ez nálunk tökéletesen megvolt a PO folyamán! Sokkal jobban akartuk...... Onnan is látszik, hogy a kb. Top 10-es védelmünk felszívta magát top 3-ra kb. Valamint az egész csapat nem semmi amit letesz a 2. Félidőkben! És akkor még McPe-ről még nem is áradoztam ugye.

több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu
Mikey
shagi0206
6 jó csapatból odakerülni szerintem inkább szerencse. A sérült lista is az részben. A rájátszásig eljutni nem az. De ott. 1 meccsen tartom hogy az is. A jó csapat jó managment alap.

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
gedam 5 906
Uzomah tegnap már a pályán dolgozott, ez jó hír az SB (még mindig hihetetlen leírni!!!) kapcsán.

Carman viszont valami hátsérülést szedett össze, ha kiesne Adeniji lesz fent valószínűleg kb az összes snapen. Mondjuk nem tudom hogy melyik a jobb nekünk, Adeniji VAGY Adeniji/Carman megosztva.
Egy Donald/Von Miller ellen.

Ez azért… kemény
Miknar
szerintem teljesen mindegy. azért vagytok sb-ben, mert a nyomást semelyik o nem tudja úgy kezelni, mint burrow és az elkapók, elsősorban chase. ilyen fallal egyetlen franchise sem lett volna még a playoff közelében sem, de ezt valahogy csapatjátékkal , összhanggal ellensúlyozzátok. donaldot és von millert ti blokkok nélkül is ki tudjátok venni a játékból, szerintem nem ott lesz a döntő párharc és nem is a chase ramsey, mert ott se tud nagy játékot produkálni ramsey. a rams o és a cinci d produkciója dönthet majd, ott szerintem kiszámíthatatlanabb a teljesítmény mindkét oldalról. ti tudtok majd haladgatni.
gedam
Ez oké, de el ne felejtsük, hogy a másik oldalon az elkapógárda nem gyengébb, mint a Bengalsnál. Itt azt kell elérni, hogy Stafford szarul játsszon. Kell nyomás, és a futójátékot is meg kell ölni, amennyire csak lehet. McVay nem tudom mivel rukkol elő, a Rams - mint láthattuk a Bucs ellen - szintén képes olyan leolvadásra, mint a Chiefs, és ez nem rossz jel. Ha az 1. félidő kiegyenlített lesz, onnan megkockáztatom a Bengals nyerni fog. Valami ott működik a félidei elemzésnél és/vagy motiválásnál.
shagi0206
Teljesen más lesz. 13 perc helyett 40 perc. Kb új meccs. És ez a legnagyobb para. Félidő után az egyik legjobbak voltunk, remélem ez nem veszik el. Eddig sem az O repített a rájátszásban hanem a második félidős D. Kiderül. Azt mondtam a 16. hét után minden ajándék. De mivel ide kerülni nagyrészt szerencse, most kell nyerni. Az hogy rájátszás máskor is menni fog, nem kétséges.
laoce
a rams támadások legnagyobb fékje mcvay. stafford előtt le a kalappal, mert nem bizonytalanodik el, pedig mcvay a játékhívással elégeti a 40sec felét (főleg passznál, futáshoz egy kicsit gyorsabban állnak fel). a qb 15-nél behívja a játékot , 1-2secnél elindítja és bumm már dobja is ahova mcvay mondta. és általában megoldja. ha ügyesek vagytok 1-2 pick biztos befigyel, mert játékot áthívni, védelmet sasolni stafford nem nagyon szokott és tud. simán benne van, hogy mcvay elchokerkedi, mint ahogy az nfc döntőt is tulajdonképpen teljesen elrontotta.
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 946
Mikey
több mint 2 éve
Azt mondom ha az első félidőben 17 ponton belül leszünk, akkor gyűrű lesz!

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu
Uzomah tegnap már a pályán dolgozott, ez jó hír az SB (még mindig hihetetlen leírni!!!) kapcsán.

Carman viszont valami hátsérülést szedett össze, ha kiesne Adeniji lesz fent valószínűleg kb az összes snapen. Mondjuk nem tudom hogy melyik a jobb nekünk, Adeniji VAGY Adeniji/Carman megosztva.

Ez azért… kemény
Miknar
szerintem teljesen mindegy. azért vagytok sb-ben, mert a nyomást semelyik o nem tudja úgy kezelni, mint burrow és az elkapók, elsősorban chase. ilyen fallal egyetlen franchise sem lett volna még a playoff közelében sem, de ezt valahogy csapatjátékkal , összhanggal ellensúlyozzátok. donaldot és von millert ti blokkok nélkül is ki tudjátok venni a játékból, szerintem nem ott lesz a döntő párharc és nem is a chase ramsey, mert ott se tud nagy játékot produkálni ramsey. a rams o és a cinci d produkciója dönthet majd, ott szerintem kiszámíthatatlanabb a teljesítmény mindkét oldalról. ti tudtok majd haladgatni.
gedam
Ez oké, de el ne felejtsük, hogy a másik oldalon az elkapógárda nem gyengébb, mint a Bengalsnál. Itt azt kell elérni, hogy Stafford szarul játsszon. Kell nyomás, és a futójátékot is meg kell ölni, amennyire csak lehet. McVay nem tudom mivel rukkol elő, a Rams - mint láthattuk a Bucs ellen - szintén képes olyan leolvadásra, mint a Chiefs, és ez nem rossz jel. Ha az 1. félidő kiegyenlített lesz, onnan megkockáztatom a Bengals nyerni fog. Valami ott működik a félidei elemzésnél és/vagy motiválásnál.
shagi0206
Teljesen más lesz. 13 perc helyett 40 perc. Kb új meccs. És ez a legnagyobb para. Félidő után az egyik legjobbak voltunk, remélem ez nem veszik el. Eddig sem az O repített a rájátszásban hanem a második félidős D. Kiderül. Azt mondtam a 16. hét után minden ajándék. De mivel ide kerülni nagyrészt szerencse, most kell nyerni. Az hogy rájátszás máskor is menni fog, nem kétséges.

Szerkesztette: laoce

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 946

Ez azért… kemény
Miknar
gedam
több mint 2 éve
gedam 5 906

Ez azért… kemény
Miknar

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515

Ez azért… kemény
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Itt már megtekinthető a jövő heti meccs:
 youtu.be/tGBk0ybPxFU?t=1
😊

több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Azért az egy játékos intelligenciájáról sokat elárul, hogy egy csapattól hogy jön el. Ebből a szempontból AJ Green simán pampoghatott volna, hiszen ő tényleg probowl kaliberű volt. Itt töltötte a Prime Time éveit miközben lehetett sejteni, hogy gyűrűt azt nem nyer. És most miután a Bengals döntőbe jutott reaktíválta az insta fiókját hogy gratuláljon. Lehet, hogy WJ3 vagy Dunlop jó játékosok, de macskajancsik, akiket nem lehet tisztelni.
munoz
Azért Green sokat nem pampoghatott volna szerintem. A sérülése alatt fizette a csapat a nem kicsi bérét, majd utána egy brutálisan lelassult és szétesett Greent is megpróbált feléleszteni, emlékezzünk csak hogy az utolsó szezonjában tömték labdával, alig bírt elkapni valamit. Nagy kedvencem, de a váltás mindenkinek előnyére vált.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.