Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?Azt gondoltam, hogy az alapszakaszban lejátszott Chiefs meccsből profitálhatunk abból a szempontból, hogy a második félidőre összeállt a védelem, sikerült kielemezni a támadásaikat.
shawnka
Azt vártam, hogy a rájátszásban az elejétől kezdve jó lesz a védekezés, ehhez képest az első félidőben ismét voltak problémák, amit a fordulás után ismét sikerült kiküszöbölni. Ez minek volt köszönhető?
több mint 2 éve
ozibozi
17 171
Hívd AB-t,Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?Jegy a Super Bowl-ra speciel érdekelne 😀
shawnka
warr_b
több mint 2 éve
meme
2 102
Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?Ki végez ilyen komplex elemzéseket a félidőre? Ki ajánlja be ilyenkor a megfelelő stratégát? Elsősorban def oldalon!
shawnka
Mert nagyon működik.... Tuti nem a 2 segédedző, mert erre nincs idejük.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?Jegy a Super Bowl-ra speciel érdekelne 😀
shawnka
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?Szervusz Zsombor!
shawnka
Szeretném, ha megkérdeznéd tőlük, h az offseasonben a Chase-labdamizériát hogyan élték meg? Ők mit láttak hibának stb v csak smokescreen volt a sok drop?
Joe Burrow-val milyen együtt dolgozni? Mik jellemzik a felkészülésben, videózásban: csendes, halk, szűkszavú, magabiztos, munkamániás, vicceskedő, saját elképzelései is vannak, ilyenek...
A védelmi oldali edzők a szezon során kb mikorra látták, hogy összeáll a védelem ilyen kompakt egységgé, mik voltak a jelek?
Thx
több mint 2 éve
Ma lesz lehetőségem kérdezni a Bengals pozíciós edzőitől. Van olyan dolog, ami érdekel titeket?
több mint 2 éve
Megnéztem mindkét csapat Pep Rallyját, hát volt némi különbség. Nyugat-Cincyben lesz a vasárnapi meccs.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Na srácok lesz közös meccsnézés?Részemről OK. Még egy "vendégmunkást" is hozok, ha meg nem gondolja magát.
meme
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Ez de jó storyNem véletlenül imádjuk Whitworthöt a mai napig. 😊 Neki is milyen fura érzés lehet, hogy a Bengals ellen játszik SB-t.
Joe Burrow says when he was rehabbing his ACL in L.A., he didn't know many people so Rams LT Andrew Whitworth took him under his wing (both were rehabbing). They watched games together on Sundays. Burrow spent his birthday at Whitworth's house.
— Danny Heifetz (@Danny_Heifetz) February 7, 2022
tenorx
több mint 2 éve
Ez de jó storyJoe Burrow says when he was rehabbing his ACL in L.A., he didn't know many people so Rams LT Andrew Whitworth took him under his wing (both were rehabbing). They watched games together on Sundays. Burrow spent his birthday at Whitworth's house.
— Danny Heifetz (@Danny_Heifetz) February 7, 2022
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Na srácok lesz közös meccsnézés?Nagyon mennék, de még mindig küzdök a coviddal, így nem tudok. 😕
meme
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
meme
2 102
Na srácok lesz közös meccsnézés?
több mint 2 éve
Tyler Boyd has not dropped a slot target since Week 2 of the 2020 season
— PFF (@PFF) February 7, 2022
194 consecutive targets without a drop 👀
📸: @Bengals pic.twitter.com/lbEYMMCvCy
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
meme
2 102
Én a szerencsefaktoron kívűl a mentális felkészűltségre szavazok! Ez nálunk tökéletesen megvolt a PO folyamán! Sokkal jobban akartuk...... Onnan is látszik, hogy a kb. Top 10-es védelmünk felszívta magát top 3-ra kb. Valamint az egész csapat nem semmi amit letesz a 2. Félidőkben! És akkor még McPe-ről még nem is áradoztam ugye.6 jó csapatból odakerülni szerintem inkább szerencse. A sérült lista is az részben. A rájátszásig eljutni nem az. De ott. 1 meccsen tartom hogy az is. A jó csapat jó managment alap.Túlzásnak érzem én is ezt így kijelenteni, de az elvitathatatlan, hogy kell.De mivel ide kerülni nagyrészt szerencse,laoceEzt a kijelentést én átgondolnám. 😊
Mikey
shagi0206
laoce
több mint 2 éve
6 jó csapatból odakerülni szerintem inkább szerencse. A sérült lista is az részben. A rájátszásig eljutni nem az. De ott. 1 meccsen tartom hogy az is. A jó csapat jó managment alap.Túlzásnak érzem én is ezt így kijelenteni, de az elvitathatatlan, hogy kell.De mivel ide kerülni nagyrészt szerencse,laoceEzt a kijelentést én átgondolnám. 😊
Mikey
shagi0206
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
gedam
5 906
a rams támadások legnagyobb fékje mcvay. stafford előtt le a kalappal, mert nem bizonytalanodik el, pedig mcvay a játékhívással elégeti a 40sec felét (főleg passznál, futáshoz egy kicsit gyorsabban állnak fel). a qb 15-nél behívja a játékot , 1-2secnél elindítja és bumm már dobja is ahova mcvay mondta. és általában megoldja. ha ügyesek vagytok 1-2 pick biztos befigyel, mert játékot áthívni, védelmet sasolni stafford nem nagyon szokott és tud. simán benne van, hogy mcvay elchokerkedi, mint ahogy az nfc döntőt is tulajdonképpen teljesen elrontotta.Teljesen más lesz. 13 perc helyett 40 perc. Kb új meccs. És ez a legnagyobb para. Félidő után az egyik legjobbak voltunk, remélem ez nem veszik el. Eddig sem az O repített a rájátszásban hanem a második félidős D. Kiderül. Azt mondtam a 16. hét után minden ajándék. De mivel ide kerülni nagyrészt szerencse, most kell nyerni. Az hogy rájátszás máskor is menni fog, nem kétséges.Ez oké, de el ne felejtsük, hogy a másik oldalon az elkapógárda nem gyengébb, mint a Bengalsnál. Itt azt kell elérni, hogy Stafford szarul játsszon. Kell nyomás, és a futójátékot is meg kell ölni, amennyire csak lehet. McVay nem tudom mivel rukkol elő, a Rams - mint láthattuk a Bucs ellen - szintén képes olyan leolvadásra, mint a Chiefs, és ez nem rossz jel. Ha az 1. félidő kiegyenlített lesz, onnan megkockáztatom a Bengals nyerni fog. Valami ott működik a félidei elemzésnél és/vagy motiválásnál.Uzomah tegnap már a pályán dolgozott, ez jó hír az SB (még mindig hihetetlen leírni!!!) kapcsán.szerintem teljesen mindegy. azért vagytok sb-ben, mert a nyomást semelyik o nem tudja úgy kezelni, mint burrow és az elkapók, elsősorban chase. ilyen fallal egyetlen franchise sem lett volna még a playoff közelében sem, de ezt valahogy csapatjátékkal , összhanggal ellensúlyozzátok. donaldot és von millert ti blokkok nélkül is ki tudjátok venni a játékból, szerintem nem ott lesz a döntő párharc és nem is a chase ramsey, mert ott se tud nagy játékot produkálni ramsey. a rams o és a cinci d produkciója dönthet majd, ott szerintem kiszámíthatatlanabb a teljesítmény mindkét oldalról. ti tudtok majd haladgatni.
Carman viszont valami hátsérülést szedett össze, ha kiesne Adeniji lesz fent valószínűleg kb az összes snapen. Mondjuk nem tudom hogy melyik a jobb nekünk, Adeniji VAGY Adeniji/Carman megosztva.
Egy Donald/Von Miller ellen.
Ez azért… kemény
Miknar
gedam
shagi0206
laoce
több mint 2 éve
shagi0206
10 946
Túlzásnak érzem én is ezt így kijelenteni, de az elvitathatatlan, hogy kell.De mivel ide kerülni nagyrészt szerencse,laoceEzt a kijelentést én átgondolnám. 😊
Mikey
több mint 2 éve
meme
2 102
Azt mondom ha az első félidőben 17 ponton belül leszünk, akkor gyűrű lesz!
több mint 2 éve
Mikey
18 752
De mivel ide kerülni nagyrészt szerencse,laoceEzt a kijelentést én átgondolnám. 😊
több mint 2 éve
Teljesen más lesz. 13 perc helyett 40 perc. Kb új meccs. És ez a legnagyobb para. Félidő után az egyik legjobbak voltunk, remélem ez nem veszik el. Eddig sem az O repített a rájátszásban hanem a második félidős D. Kiderül. Azt mondtam a 16. hét után minden ajándék. De mivel ide kerülni nagyrészt szerencse, most kell nyerni. Az hogy rájátszás máskor is menni fog, nem kétséges.Ez oké, de el ne felejtsük, hogy a másik oldalon az elkapógárda nem gyengébb, mint a Bengalsnál. Itt azt kell elérni, hogy Stafford szarul játsszon. Kell nyomás, és a futójátékot is meg kell ölni, amennyire csak lehet. McVay nem tudom mivel rukkol elő, a Rams - mint láthattuk a Bucs ellen - szintén képes olyan leolvadásra, mint a Chiefs, és ez nem rossz jel. Ha az 1. félidő kiegyenlített lesz, onnan megkockáztatom a Bengals nyerni fog. Valami ott működik a félidei elemzésnél és/vagy motiválásnál.Uzomah tegnap már a pályán dolgozott, ez jó hír az SB (még mindig hihetetlen leírni!!!) kapcsán.szerintem teljesen mindegy. azért vagytok sb-ben, mert a nyomást semelyik o nem tudja úgy kezelni, mint burrow és az elkapók, elsősorban chase. ilyen fallal egyetlen franchise sem lett volna még a playoff közelében sem, de ezt valahogy csapatjátékkal , összhanggal ellensúlyozzátok. donaldot és von millert ti blokkok nélkül is ki tudjátok venni a játékból, szerintem nem ott lesz a döntő párharc és nem is a chase ramsey, mert ott se tud nagy játékot produkálni ramsey. a rams o és a cinci d produkciója dönthet majd, ott szerintem kiszámíthatatlanabb a teljesítmény mindkét oldalról. ti tudtok majd haladgatni.
Carman viszont valami hátsérülést szedett össze, ha kiesne Adeniji lesz fent valószínűleg kb az összes snapen. Mondjuk nem tudom hogy melyik a jobb nekünk, Adeniji VAGY Adeniji/Carman megosztva.
Ez azért… kemény
Miknar
gedam
shagi0206
Szerkesztette: laoce
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
shagi0206
10 946
Ez oké, de el ne felejtsük, hogy a másik oldalon az elkapógárda nem gyengébb, mint a Bengalsnál. Itt azt kell elérni, hogy Stafford szarul játsszon. Kell nyomás, és a futójátékot is meg kell ölni, amennyire csak lehet. McVay nem tudom mivel rukkol elő, a Rams - mint láthattuk a Bucs ellen - szintén képes olyan leolvadásra, mint a Chiefs, és ez nem rossz jel. Ha az 1. félidő kiegyenlített lesz, onnan megkockáztatom a Bengals nyerni fog. Valami ott működik a félidei elemzésnél és/vagy motiválásnál.Uzomah tegnap már a pályán dolgozott, ez jó hír az SB (még mindig hihetetlen leírni!!!) kapcsán.szerintem teljesen mindegy. azért vagytok sb-ben, mert a nyomást semelyik o nem tudja úgy kezelni, mint burrow és az elkapók, elsősorban chase. ilyen fallal egyetlen franchise sem lett volna még a playoff közelében sem, de ezt valahogy csapatjátékkal , összhanggal ellensúlyozzátok. donaldot és von millert ti blokkok nélkül is ki tudjátok venni a játékból, szerintem nem ott lesz a döntő párharc és nem is a chase ramsey, mert ott se tud nagy játékot produkálni ramsey. a rams o és a cinci d produkciója dönthet majd, ott szerintem kiszámíthatatlanabb a teljesítmény mindkét oldalról. ti tudtok majd haladgatni.
Ez azért… kemény
Miknar
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 906
Uzomah tegnap már a pályán dolgozott, ez jó hír az SB (még mindig hihetetlen leírni!!!) kapcsán.szerintem teljesen mindegy. azért vagytok sb-ben, mert a nyomást semelyik o nem tudja úgy kezelni, mint burrow és az elkapók, elsősorban chase. ilyen fallal egyetlen franchise sem lett volna még a playoff közelében sem, de ezt valahogy csapatjátékkal , összhanggal ellensúlyozzátok. donaldot és von millert ti blokkok nélkül is ki tudjátok venni a játékból, szerintem nem ott lesz a döntő párharc és nem is a chase ramsey, mert ott se tud nagy játékot produkálni ramsey. a rams o és a cinci d produkciója dönthet majd, ott szerintem kiszámíthatatlanabb a teljesítmény mindkét oldalról. ti tudtok majd haladgatni.
Ez azért… kemény
Miknar
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Miknar
515
Uzomah tegnap már a pályán dolgozott, ez jó hír az SB (még mindig hihetetlen leírni!!!) kapcsán.Carman viszont valami hátsérülést szedett össze, ha kiesne Adeniji lesz fent valószínűleg kb az összes snapen. Mondjuk nem tudom hogy melyik a jobb nekünk, Adeniji VAGY Adeniji/Carman megosztva.
Ez azért… kemény
több mint 2 éve
Azért az egy játékos intelligenciájáról sokat elárul, hogy egy csapattól hogy jön el. Ebből a szempontból AJ Green simán pampoghatott volna, hiszen ő tényleg probowl kaliberű volt. Itt töltötte a Prime Time éveit miközben lehetett sejteni, hogy gyűrűt azt nem nyer. És most miután a Bengals döntőbe jutott reaktíválta az insta fiókját hogy gratuláljon. Lehet, hogy WJ3 vagy Dunlop jó játékosok, de macskajancsik, akiket nem lehet tisztelni.Azért Green sokat nem pampoghatott volna szerintem. A sérülése alatt fizette a csapat a nem kicsi bérét, majd utána egy brutálisan lelassult és szétesett Greent is megpróbált feléleszteni, emlékezzünk csak hogy az utolsó szezonjában tömték labdával, alig bírt elkapni valamit. Nagy kedvencem, de a váltás mindenkinek előnyére vált.
munoz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.