Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Vicces lenne elgondolkodni azon, ha mégis Sewell jött volna, akkor talán a fal rendben lenne, de Chase meg máshol és néha az is elég volt 1-1 mérkőzésen, ha odapasszolta neki Burrow a labdát, fal nélkül.Picit túlzásnak érzem egy messze nem várt, csodaszámba menő idény után azonnal falat követelni. Pár éve teljesen padlón volt a Bengals, végre jött Burrow, idén Chase és egy baromi jó offseason munka, Hendrickson, Awuzie, Hilton, Bell (Apple)...
Szerintem nem sok csapat van, akik 2 évvel az 1/1 után SB-t játszanak és éppen csak kikapnak egy baromi jó csapattól. Vagy lehetett volna többet költeni az OL-re és akkor most nem lenne Awuzie vagy Hendrickson akik szintén elég sokat tettek a SB-ért.
Türelmesnek kell lenni, mert a skill poszton megvan minden, pénz is van, drafttőke is...speciel jelenleg jobban áll a Bengals szinte akármelyik csapatnál...talán kivétel a Chargers, mert ott is rendben vannak a dolgok, csak még annyira nem jött össze nekik.
57 milliós cap space van és Uzomah, Bates és Spain aki fontos FA lehet.
Még akár piacról is jöhet egy OG, de drafton is lesznek fasza falemberek...én most nagyon tartok ettől a Bengals-tól, de nem reális, hogy két év alatt legyen QB, potens skill személyzet, védelem és még támadófal is.
több mint 2 éve
Pep71
2 593
15 éve Bengals és LSU szurkolóként ki kell írnom magamból ezt.Játékvezetés automatizálás részhez óriáis +1, tökéletes megfogalmazás.
Túlvagyok a késői Palmer érán, végigszenvedtem Marvin Lewis lesajnált ténykedését és páholyból nézni a Steelers majd a Ravens dominanciáját.... másik oldalról, ahogy Les Miles alatt gyakorlatilag csak abból az egyetemi programból ki lehetett volna állítani 2008 óta minden évben az NFL-ben bizonyított 22 fős brigádot, és mégis college szinten a lehetőség kapujába érve küszöbről kiszopntunk az adott évi SEC powerhouse ellen. Minden évben. Mindig mi. Ráadásul gurulós fociban is AS Roma. Jól belenyúlok ezekbe 😀.
Úgysem tudjuk már társadalmi szinten megkülönböztetni a tényszerűséget a véleménytől, szóval csak vitát generálok vele, azért pár sor a meccsről:
A játékvezetés siralmas volt, de ezzel rendszerszinten van hatalmas problémám - mind az amerikai, mint a gurulós fociba. Sajnos a tegnapi emlékeztett arra, hogy miért is hagytam abba a sport rajongásszerű követését. Egyszerűen számomra érthetetlen, hogy mekkora felelősséget adnak emberi szubjektív ítélőképességekre. Semmilyen egyéb professzionális szakmában nem tűrnek el ilyen szintű tényszerű hibákat következmények nélkül. Nincs itt összeesküvés, meg bundázás, csak emberi idiotizmus van a legfelsőbb szinten. Százmilliók érzelmeivel, dollár milliárdokkal és emberek 20-30 éves karrierjével játszanak, mert döntési jogkört adnak a kezükbe olyan szituációkhoz, amiket OBJEKTÍVEN kellene megoldani. Nagyon remélem, hogy a jövőben minden sportban a legmagasabb szinten már az automatizálás áldozatai lesznek a játékvezetők és az egyetlen feladatuk a pszichológiai rend fenntartása/fegyelmezés lesz.
Kontextusban csak ezen a meccsen 21+ pontot befolyásoltak: Ramsey non-holding call Higginsen az end-zoneban, ordas nagy face-mask hiba amiből Higgins csinálta a nagy TD-t, illetve az ominózus holding Kupp ellen (ide én az elsőt veszem, amikor a 3. kísérletnél fújták be és azzal eldöntötték végleg a meccset). Collinsworth is erre csak azt kommentálta, hogy "that's what they called". A pálya bármelyik részén, bármikor a játék lefolyása alatt, erre, NFL-ben nem dobsz zászlót. Nemhogy egy Super Bowlban, 3. kísérletre az end-zoneban (úgy, hogy egyébként false start is volt, de azt is benézték). Ha csak a hibákat nézem objektívan, a Higgins non-call mindkét oldalra az nullázta magát az eredményben, tehát kurvára jöjjön senki azzal, hogy a "Bengals szurkolók ne bírózzanak a face-mask miatt". Az is bírói hiba, momentum swing volt igen, de az nem döntötte el a meccset. A további hibák, viszont sajnos igen.
DE!
Még Bengals szurkolóként sem tudom csak a bírókra fogni. Ilyen támadófallal nem lehet SB-t nyerni, semmilyen körülmény között és ezt tudtuk is. A play callingban azt sem fogom megérteni, hogy 4!!! db ~1 yarods kísérletre is Perine-t vitték fel a pályára, amikor Mixon megállíthatatlan volt egész meccsen. Abszolút nonszensz és tökéletes a párhuzam azzal, amikor a Hawks passzolt az 1yardos vonalról, miközben volt egy Beast Mode a csapatodban.
Burrownak köszönjük meg ezt a mesés évet, mert itt 15 éve nem volt még csak hasonló sem.
MarioAna
Burrow elé egy átlag feletti fal, plusz védelem javítgatása, aztán akkor lehet még SB.
több mint 2 éve
MarioAna
1 997
15 éve Bengals és LSU szurkolóként ki kell írnom magamból ezt. Túlvagyok a késői Palmer érán, végigszenvedtem Marvin Lewis lesajnált ténykedését és páholyból nézni a Steelers majd a Ravens dominanciáját.... másik oldalról, ahogy Les Miles alatt gyakorlatilag csak abból az egyetemi programból ki lehetett volna állítani 2008 óta minden évben az NFL-ben bizonyított 22 fős brigádot, és mégis college szinten a lehetőség kapujába érve küszöbről kiszopntunk az adott évi SEC powerhouse ellen. Minden évben. Mindig mi. Ráadásul gurulós fociban is AS Roma. Jól belenyúlok ezekbe 😀.
Úgysem tudjuk már társadalmi szinten megkülönböztetni a tényszerűséget a véleménytől, szóval csak vitát generálok vele, azért pár sor a meccsről:
A játékvezetés siralmas volt, de ezzel rendszerszinten van hatalmas problémám - mind az amerikai, mint a gurulós fociba. Sajnos a tegnapi emlékeztett arra, hogy miért is hagytam abba a sport rajongásszerű követését. Egyszerűen számomra érthetetlen, hogy mekkora felelősséget adnak emberi szubjektív ítélőképességekre. Semmilyen egyéb professzionális szakmában nem tűrnek el ilyen szintű tényszerű hibákat következmények nélkül. Nincs itt összeesküvés, meg bundázás, csak emberi idiotizmus van a legfelsőbb szinten. Százmilliók érzelmeivel, dollár milliárdokkal és emberek 20-30 éves karrierjével játszanak, mert döntési jogkört adnak a kezükbe olyan szituációkhoz, amiket OBJEKTÍVEN kellene megoldani. Nagyon remélem, hogy a jövőben minden sportban a legmagasabb szinten már az automatizálás áldozatai lesznek a játékvezetők és az egyetlen feladatuk a pszichológiai rend fenntartása/fegyelmezés lesz.
Kontextusban csak ezen a meccsen 21+ pontot befolyásoltak: Ramsey non-holding call Higginsen az end-zoneban, ordas nagy face-mask hiba amiből Higgins csinálta a nagy TD-t, illetve az ominózus holding Kupp ellen (ide én az elsőt veszem, amikor a 3. kísérletnél fújták be és azzal eldöntötték végleg a meccset). Collinsworth is erre csak azt kommentálta, hogy "that's what they called". A pálya bármelyik részén, bármikor a játék lefolyása alatt, erre, NFL-ben nem dobsz zászlót. Nemhogy egy Super Bowlban, 3. kísérletre az end-zoneban (úgy, hogy egyébként false start is volt, de azt is benézték). Ha csak a hibákat nézem objektívan, a Higgins non-call mindkét oldalra az nullázta magát az eredményben, tehát kurvára jöjjön senki azzal, hogy a "Bengals szurkolók ne bírózzanak a face-mask miatt". Az is bírói hiba, momentum swing volt igen, de az nem döntötte el a meccset. A további hibák, viszont sajnos igen.
DE!
Még Bengals szurkolóként sem tudom csak a bírókra fogni. Ilyen támadófallal nem lehet SB-t nyerni, semmilyen körülmény között és ezt tudtuk is. A play callingban azt sem fogom megérteni, hogy 4!!! db ~1 yarods kísérletre is Perine-t vitték fel a pályára, amikor Mixon megállíthatatlan volt egész meccsen. Abszolút nonszensz és tökéletes a párhuzam azzal, amikor a Hawks passzolt az 1yardos vonalról, miközben volt egy Beast Mode a csapatodban.
Burrownak köszönjük meg ezt a mesés évet, mert itt 15 éve nem volt még csak hasonló sem.
Burrow > Luck valaha is
több mint 2 éve
Fel a fejjel, remek szezon volt, lesz itt még SB! 😉
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
munoz
1 213
Én azt gondolom, hogy a sokat ekézett Mike Brown nem hülye, látja, hogy van egy aranytojást tojó tyúkja. Ez a PO run szerte az USA-ban nagyon sok embert ültetett fel a Bengals bandwagonra, biztos vagyok benne, hogy az eladott 9-es és 1-es mezeknek köszönhetően csengett rendesen a kassza. Mi szurkolóként nehezen fogadjuk el, hogy a tulajdonosok egy részének, így a Brown családnak is, ez inkább üzlet, és (főleg egy kisebb piacon) sokszor arra törekednek, hogy fenntartható legyen a biznisz, ezért annyit tolnak bele, aminek a megtérülését biztosnak látják. Most viszont az öreg számára is egyértelmű, hogy mi van a kezébe. Innentől Duke Tobinon múlik, hogy kit tud hozni az FA piacról és/vagy a draftról. (Bár ezután nagyságrendekkel könnyebb lesz szerintem jó játékost igazolni, mint eddig.) Az lenne a megnyugtató, ha a jobb oldalra legalább egy kipróbált és sokat bizonyított ember jönne.
Szerkesztette: munoz
több mint 2 éve
Pep71
2 593
Gratulálok! Bár a vége most keserű, de nagy szezont futottatok, minden elismerésem. Burrow nem most volt utoljára a SB-ban az biztos.Ilyet hallottunk már pár irányítóról, pl. Rodgers 😀 azért rengeteg múlik azon, hogy milyen csapatot tudnak felhúzni köré, lásd Stafford...nézd meg csóró Lawrence-t, hogy szenved a Jags-ban, Mac Jones pedig bekerült(egy jó csapatba) BB alá és máris ő tűnik a jobb a Qb-nak.
dogbite
több mint 2 éve
Gratulálok! Bár a vége most keserű, de nagy szezont futottatok, minden elismerésem. Burrow nem most volt utoljára a SB-ban az biztos.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 905
Carson Palmer.Nem. Mert a kokler nem azt jelenti, hogy valaki szar munkat vegez. Az, hogy a GM szar volt, az teny, de ne allitsuk be ugy, mintha tojt volna a problemara. Nem tojt, nagyon is sokat olt bele. Csak nem a megfelelo embereket vitte oda a feladatra. Es jelenleg ez igenis fontos bibi a Bengalsnel is, a cel az, hogy ne ismetlodjon meg az Cincyben, hogy szettoretnek es elherdalnak egy fiatal, tehetseges iranyitot. Burrow-nak szetment egy terde honapok alatt. Ebben az idenyben is hulyere tortek, a dontoben ugyszinten. Es ahogy Mikey is irta, most igazabol a veresegen felul lehet aggodni, hogy az utolso negyedben kifordult terdben nem keletkezett kar, fuggetlenul attol, hogy Burrow utana visszament.De akkor az nem kóklerség, hogy nem tudnak egy normális falat elétenni?Egyaltalan nem ment a koklerseg, Grigson rendre draftolta es fizette a falembereket, szimplan egyik sem hozta a kello szinten, es a fal nem lett jobb, amire rament egy karrier.Elnezve ezt a hajnali Bengalst es Burrow-t... Elkepesztoen Luck-feelingem volt. Hogy hiaba kurva jo ez a srac, de egesz egyszeruen ki fogjak nyirni ot ev alatt, ha nem pakolnak ele egy ertekelheto falat.Nem hinném, hogy ugyanaz történne mint az Indynél, ott folyamatosan ment ilyen téren a kóklerség.
El fogjak cseszni a karrierjet, szet fogjak torni, amire ramennek a legjobb evei. Remelem, nem igy lesz es villamgyorsan kap nehany jo jatekost maga ele, mert ahogy Luck, ugy Burrow sem erdemli ezt.
Gyozelmeket erdemel, gyurut, gyuruket. Hogy a legjobbakkal csatazzon es ne a palya szelerol kelljen neznie a tobbieket azert, mert a vezetoseg keptelen megadni a megfelelo supportot.
Stez
Ez a Bengals egy jó csapat, most sikerült kifutniuk a szezont az SB-ig, gratula nekik érte.
Elnézve a jövő évi menetrendüket, sanszos lehet a 10+ győzelem, viszont jövőre a PO-ba várt csapatok is kijavítják a hibáikat.
Ha nem is azonnal, de ebben a csapatban benne van, hogy folyamatos esélyes lesz egy SB-runra.
Solymi
Es a Luck-fele Coltsban is benne volt a donto, nem veletlenul jutott egyre messzebb, Luck utolso eveben pedig mar fala is volt, ott foleg benne lett volna a Super Bowl.
Ugyhogy jelenleg semmivel sem masabb a dolog. Es a Bengalsnak villamgyorsan megoldast kell talalnia a fal feljavitasara, mielott Burrow-t teljesen osszetorik es megint kidol hosszabb idore. Ha ezt a lyukat befoltozzak, akkor benne van meg tobb donto, az tuti.
Stez
Luck mellé kellett volna egy jobb edző is, aki visszafogja és nem engedi, hogy belehajtsa magát a veszélyes játékokba, mert ő is rendesen hozzátett.
Én azt nem mondanám, hogy instant döntős csapat a Bengals, mert azért az AFC-ben ott van több csapat is (a Pats is évekig hintázott, a KC is el tudja bukni a dolgokat), de a folyamatos PO részvétel és AFC döntő közeliség simán elérhető számukra.
Onnantól meg már a szerencsés is múlik. Formaidőzítés, sérülések, stb., de szép jövő áll előttük.
Jó, de a Falcons az szárnyalt akkor meg a Pnathers is menetelt, aztán akkora pofont kaptak, hogy csak na.Tudom nem vigasztal titeket, de nem semmi amit itt a Playoff-ban véghezvitt ez a Bengals. Egy jobb fallal tiétek lett volna ez a meccs is. Remek a védelmetek, Burrow a jövő nagy tehetsége, és jó eséllyel évekig SB-contenderek lesztek. Nyilván ennyire közel a célhoz elbukni nem jó érzés (voltunk mi is ott 2018-ban).Azért vannak csapatok, akiket egy SB vereség eléggé leamortizált (Falcons, Panthers). Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Bengals is erre az útra lép, csak egy megjegyzés, hogy valakinek az az út jut. Más meg nem sokkal később megnyerte (pl Broncos, vagy ti)
Ti is megérdemelték volna simán, de most így jött ki a lépés. Ha nem a Rams lett volna itt, nektek szurkoltam volna.
Pizsama
shagi0206
Én úgy érzem, hogy velük ellentétben a Bengals megküzdött és kikaparta magának a lehetőséget és ha akadály volt előttük azt így-úgy megoldották.
Fájó, hogy nem nyertek SB-t, de ez van.
Ebből tanulni kell, építeni tovább a csapatot és megtartani a tudatot, hogy képesek erre a szintre eljutni és nem csak álmodozni róla, de ehhez már edző is kell.
Nézd meg, hogy a KC is hogy összeroppant mikor nem előnyből játszottak és meg kellett volna oldani az AFC döntőt, pedig az az AFC top csapata jelenleg.
Ehhez képest a Bengals meg tököt növesztett és kihasználták a lehetőségeiket.
Ha Taylor tud annyit fejlődni mint eddig, akkor ez után a meccs után szerintem ő is nagyobbat lép előre (mint ahogy végülis McVay is tette), mert itt már nem arra fog készülni, hogy valahogy jussanak be a PO-ba, hanem a cél az SB és az teljesen más mentalitást, hozzáállást követel.
Solymi
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Nem. Mert a kokler nem azt jelenti, hogy valaki szar munkat vegez. Az, hogy a GM szar volt, az teny, de ne allitsuk be ugy, mintha tojt volna a problemara. Nem tojt, nagyon is sokat olt bele. Csak nem a megfelelo embereket vitte oda a feladatra. Es jelenleg ez igenis fontos bibi a Bengalsnel is, a cel az, hogy ne ismetlodjon meg az Cincyben, hogy szettoretnek es elherdalnak egy fiatal, tehetseges iranyitot. Burrow-nak szetment egy terde honapok alatt. Ebben az idenyben is hulyere tortek, a dontoben ugyszinten. Es ahogy Mikey is irta, most igazabol a veresegen felul lehet aggodni, hogy az utolso negyedben kifordult terdben nem keletkezett kar, fuggetlenul attol, hogy Burrow utana visszament.De akkor az nem kóklerség, hogy nem tudnak egy normális falat elétenni?Egyaltalan nem ment a koklerseg, Grigson rendre draftolta es fizette a falembereket, szimplan egyik sem hozta a kello szinten, es a fal nem lett jobb, amire rament egy karrier.Elnezve ezt a hajnali Bengalst es Burrow-t... Elkepesztoen Luck-feelingem volt. Hogy hiaba kurva jo ez a srac, de egesz egyszeruen ki fogjak nyirni ot ev alatt, ha nem pakolnak ele egy ertekelheto falat.Nem hinném, hogy ugyanaz történne mint az Indynél, ott folyamatosan ment ilyen téren a kóklerség.
El fogjak cseszni a karrierjet, szet fogjak torni, amire ramennek a legjobb evei. Remelem, nem igy lesz es villamgyorsan kap nehany jo jatekost maga ele, mert ahogy Luck, ugy Burrow sem erdemli ezt.
Gyozelmeket erdemel, gyurut, gyuruket. Hogy a legjobbakkal csatazzon es ne a palya szelerol kelljen neznie a tobbieket azert, mert a vezetoseg keptelen megadni a megfelelo supportot.
Stez
Ez a Bengals egy jó csapat, most sikerült kifutniuk a szezont az SB-ig, gratula nekik érte.
Elnézve a jövő évi menetrendüket, sanszos lehet a 10+ győzelem, viszont jövőre a PO-ba várt csapatok is kijavítják a hibáikat.
Ha nem is azonnal, de ebben a csapatban benne van, hogy folyamatos esélyes lesz egy SB-runra.
Solymi
Es a Luck-fele Coltsban is benne volt a donto, nem veletlenul jutott egyre messzebb, Luck utolso eveben pedig mar fala is volt, ott foleg benne lett volna a Super Bowl.
Ugyhogy jelenleg semmivel sem masabb a dolog. Es a Bengalsnak villamgyorsan megoldast kell talalnia a fal feljavitasara, mielott Burrow-t teljesen osszetorik es megint kidol hosszabb idore. Ha ezt a lyukat befoltozzak, akkor benne van meg tobb donto, az tuti.
Stez
Luck mellé kellett volna egy jobb edző is, aki visszafogja és nem engedi, hogy belehajtsa magát a veszélyes játékokba, mert ő is rendesen hozzátett.
Én azt nem mondanám, hogy instant döntős csapat a Bengals, mert azért az AFC-ben ott van több csapat is (a Pats is évekig hintázott, a KC is el tudja bukni a dolgokat), de a folyamatos PO részvétel és AFC döntő közeliség simán elérhető számukra.
Onnantól meg már a szerencsés is múlik. Formaidőzítés, sérülések, stb., de szép jövő áll előttük.
Jó, de a Falcons az szárnyalt akkor meg a Pnathers is menetelt, aztán akkora pofont kaptak, hogy csak na.Tudom nem vigasztal titeket, de nem semmi amit itt a Playoff-ban véghezvitt ez a Bengals. Egy jobb fallal tiétek lett volna ez a meccs is. Remek a védelmetek, Burrow a jövő nagy tehetsége, és jó eséllyel évekig SB-contenderek lesztek. Nyilván ennyire közel a célhoz elbukni nem jó érzés (voltunk mi is ott 2018-ban).Azért vannak csapatok, akiket egy SB vereség eléggé leamortizált (Falcons, Panthers). Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Bengals is erre az útra lép, csak egy megjegyzés, hogy valakinek az az út jut. Más meg nem sokkal később megnyerte (pl Broncos, vagy ti)
Ti is megérdemelték volna simán, de most így jött ki a lépés. Ha nem a Rams lett volna itt, nektek szurkoltam volna.
Pizsama
shagi0206
Én úgy érzem, hogy velük ellentétben a Bengals megküzdött és kikaparta magának a lehetőséget és ha akadály volt előttük azt így-úgy megoldották.
Ebből tanulni kell, építeni tovább a csapatot és megtartani a tudatot, hogy képesek erre a szintre eljutni és nem csak álmodozni róla, de ehhez már edző is kell.
Nézd meg, hogy a KC is hogy összeroppant mikor nem előnyből játszottak és meg kellett volna oldani az AFC döntőt, pedig az az AFC top csapata jelenleg.
Ha Taylor tud annyit fejlődni mint eddig, akkor ez után a meccs után szerintem ő is nagyobbat lép előre (mint ahogy végülis McVay is tette), mert itt már nem arra fog készülni, hogy valahogy jussanak be a PO-ba, hanem a cél az SB és az teljesen más mentalitást, hozzáállást követel.
Solymi
több mint 2 éve
A fél karomat odaadnám egy erős közepes támadófalért.Nekünk van.
Mikey
Kérjük érte Burrow-t.
Amúgy ilyen SB sem nagyon volt még amikor a győztesnek ennyire örültem a vesztest meg ilyen piszokul sajnáltam.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
De akkor az nem kóklerség, hogy nem tudnak egy normális falat elétenni?Egyaltalan nem ment a koklerseg, Grigson rendre draftolta es fizette a falembereket, szimplan egyik sem hozta a kello szinten, es a fal nem lett jobb, amire rament egy karrier.Elnezve ezt a hajnali Bengalst es Burrow-t... Elkepesztoen Luck-feelingem volt. Hogy hiaba kurva jo ez a srac, de egesz egyszeruen ki fogjak nyirni ot ev alatt, ha nem pakolnak ele egy ertekelheto falat.Nem hinném, hogy ugyanaz történne mint az Indynél, ott folyamatosan ment ilyen téren a kóklerség.
Stez
Solymi
Stez
Pizsama
shagi0206
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Én azért a tegnapi miatt is aggódom. Oké, visszatért utána és játszott, de akkor ott nagyon fájdalmas fejjel feküdt a pályán, és nagyon látványosan bicegett le. Remélem nem sérült meg a térde komolyabban...
több mint 2 éve
Egyaltalan nem ment a koklerseg, Grigson rendre draftolta es fizette a falembereket, szimplan egyik sem hozta a kello szinten, es a fal nem lett jobb, amire rament egy karrier.Elnezve ezt a hajnali Bengalst es Burrow-t... Elkepesztoen Luck-feelingem volt. Hogy hiaba kurva jo ez a srac, de egesz egyszeruen ki fogjak nyirni ot ev alatt, ha nem pakolnak ele egy ertekelheto falat.Nem hinném, hogy ugyanaz történne mint az Indynél, ott folyamatosan ment ilyen téren a kóklerség.
Stez
Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Elnezve ezt a hajnali Bengalst es Burrow-t... Elkepesztoen Luck-feelingem volt. Hogy hiaba kurva jo ez a srac, de egesz egyszeruen ki fogjak nyirni ot ev alatt, ha nem pakolnak ele egy ertekelheto falat.Nem hinném, hogy ugyanaz történne mint az Indynél, ott folyamatosan ment ilyen téren a kóklerség.
Stez
több mint 2 éve
Elnezve ezt a hajnali Bengalst es Burrow-t... Elkepesztoen Luck-feelingem volt. Hogy hiaba kurva jo ez a srac, de egesz egyszeruen ki fogjak nyirni ot ev alatt, ha nem pakolnak ele egy ertekelheto falat.El fogjak cseszni a karrierjet, szet fogjak torni, amire ramennek a legjobb evei. Remelem, nem igy lesz es villamgyorsan kap nehany jo jatekost maga ele, mert ahogy Luck, ugy Burrow sem erdemli ezt.
több mint 2 éve
Igy a legjobb vesziteni, ha mar vesziteni kell. Mindent kitenni a palyara. Nem egy felpattano labdaval, szerencses INT-tel, ketes biroi dontesekkel (habar a Wilsonra dobott flag eleg nagy tulkompenzacio volt a Ramsey facemask miatt), vagy az 1 yardosnal hozott rossz edzoi dontessel.Így-így. Szerencsére bírózni sincs értelme, mert a Higgins TD tényleg ordas nagy hiba volt. A Wilson DPI kisebb, csak azt már javítani nem lehetett. De ahogy írod, nem ezen múlott.
Mentetek elore amig az OL-t fel nem oldotta schemaval a Rams. Onnantol, amikor kb 15 playbol jott 6 sack, lehetett tudni, hogy az edzoi szakertelem es playdesign nem tudja tovabb palastolni a Rams front es a Bengals OL kozti kulonbseget.
Egy ilyen “oszinte” vereseg utan lehet nyugodtan aludni, nem fogja a frencsajzz kiserteni evek multan sem a “mi lett volna ha”.
undisputedly
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Igy a legjobb vesziteni, ha mar vesziteni kell. Mindent kitenni a palyara. Nem egy felpattano labdaval, szerencses INT-tel, ketes biroi dontesekkel (habar a Wilsonra dobott flag eleg nagy tulkompenzacio volt a Ramsey facemask miatt), vagy az 1 yardosnal hozott rossz edzoi dontessel.Mentetek elore amig az OL-t fel nem oldotta schemaval a Rams. Onnantol, amikor kb 15 playbol jott 6 sack, lehetett tudni, hogy az edzoi szakertelem es playdesign nem tudja tovabb palastolni a Rams front es a Bengals OL kozti kulonbseget.
Egy ilyen “oszinte” vereseg utan lehet nyugodtan aludni, nem fogja a frencsajzt kiserteni evek multan sem a “mi lett volna ha”.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Na, akkor ez is megvolt. Egy olyan utazás ért véget hajnalban, amit rengeteget fogunk mi és mások is idézni. Nem lesz olyan outsider csapat, ahol szezon elején ne hangoozzon el példaként a 2022-es Bengals.
Rengeteget kaptunk ettől a szezontól szurkerként és franchiseként is. Megmutattuk, odabasztuk, bebizonyítottuk! Innentől egyrészt elhisszük mi is, másrészt elhiszik rólunk is. Önmagában ezért sokkal könnyebb lesz szurkolni a cspatnak és könnyebb lesz eredményt elérni.
Most is mi volt? 13-3nál simán éreztem, hogy jönni fogunk. És jöttünk is. Pedig nem voltunk jók. De hittünk benne és a Rams is elhitte, hogy nem dőlt még el. Ez még az SBben is működött egy másik flowban lévő csapat ellen. Akkor hogy a csába ne működne majd az ikszedik héten az alapszakaszban?
Meg kell fogni, be kell építeni ezt az érzést a mindennapokba. És meg is vagyunk. Ez hosszú távon még a gyűrűnél is többet érhet nekünk szurkolóknak.
Nagyjából két út visz innen tovább:
1. Ha a remélt módon alakulnak a dolgok, akkor amíg Burrow van, fixen PO aspiránsok leszünk. A plafon pedig láttuk hol van.
2. Visszaesünk a középszerbe. De ez a run, akkor is a miénk már. Mesélhetjük, nosztalgiázhatunk, újraélhetjük és a legjobb, hogy folyamatosan ott lebeg majd, hogy egyszer már megcsináltuk, miért ne csinálnánk meg újra.
A jó hír pedig az, hogy az elsőre most sokkal nagyobb esély mutatkozik. Mese.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Gratula, 1 evig AFC bajnokok vagytok! Tenyleg kell egy elfogadhato OL. Huzhatom is be sanszosan a kovi szezon elott az ujabb 2 losst ellenetek...😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Mikey
18 752
A fél karomat odaadnám egy erős közepes támadófalért.
több mint 2 éve
Micsoda szezon volt! Marha nehéz, de igazából büszkének kéne lennünk. Pár hét múlva biztos menni fog az is, egyelőre nagyon keserű...
(ezt az "elbengalszoztuk" faszságot meg hagyjuk már, SB másnapja van, c'mon man)
Szerkesztette: megyerikrisz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Kösz mindenkinek mindent!Azt gondoltam, jobban fog fájni, ha kikapunk egy szoros meccsen.
Az eszem tudja hogy bőven a realitások felett volt ez a szezon, de a szivem jelenleg vigasztalhatatlan.
Ha Taylorék találnak falat Burrow elé, rettegj NFL!!!
Miknar
Bőven várakozás feletti szezon, ahol mindenki hatalmasat lépett előre, aminek meg lesz a hozadéka.
A legnagyobb hiányosságok miatt kaptunk ki: OL és offense játékhívások.
Ha ezekben nem tudunk majd előrelépni, akkor menjenek a fenébe.
Amennyiben ezt a két dolgot sikerül megoldani, előttünk a jövő.
több mint 2 éve
Miknar
515
Kösz mindenkinek mindent!Az eszem tudja hogy bőven a realitások felett volt ez a szezon, de a szivem jelenleg vigasztalhatatlan.
Ha Taylorék találnak falat Burrow elé, rettegj NFL!!!
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Egy legalább átlagos fal Burrow eléHa ő nem, akkor van még egy jól passzoló Joe a csapatnál 😀
a többit megoldja....
ThundersNFL
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nem sokon múlt, de gratulálok ehhez az évhez a Bengals-nak. Jövőre nem szeretnék találkozni veletek...oh wait 😀