Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936

dande2
Ha ez így van, akkor 3. kiemelés és tét nélküli a vasárnapi meccs
SirPub
Ez azt jelenti, hogy nem 7-3-ról folytatják. De nem jelenti, h nem játsszák le.
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 784

dande2
Ha ez így van, akkor 3. kiemelés és tét nélküli a vasárnapi meccs

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Adam Schefter believes the NFL will not look to resume the Bengals vs. Bill game and that league is working towards either a potential neutral site AFC Championship game or 1 seed choosing between getting having a bye or home field with 2 seed getting whatever not picked.
ThySoul
Ettől milyen jól kinn vagyunk a vízből. AFC divisional a fagyott tundrán. A passzjátéknak oly jót tesz. Vagy rosszul számolok
laoce
Vagy jós vagy. De igazából mindegy, előbb érjünk el a hídhoz, ráérünk akkor agyalni azon hogy hogyan megyünk át rajta. Kicsit mintha túl lenne tolva a téma, aztán majd a WC-ben jön a ravens, pofán basz Huntley-val és nem lesz ilyen gondunk, hogy hol jatszuk az AFC döntőt.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Adam Schefter believes the NFL will not look to resume the Bengals vs. Bill game and that league is working towards either a potential neutral site AFC Championship game or 1 seed choosing between getting having a bye or home field with 2 seed getting whatever not picked.
ThySoul
Ettől milyen jól kinn vagyunk a vízből. AFC divisional a fagyott tundrán. A passzjátéknak oly jót tesz. Vagy rosszul számolok

Szerkesztette: laoce

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 983
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 032
Mondjuk most már jó lenne, ha kitalálnák. Már csütörtök van. Így hogy lovaljam bele magam a varjúgyűlöletbe? 😀
SirPub
Szinte biztos, hogy Hamlinnel kapcsolatban akarnak bejelenteni első körben valami nagyon pozitívat, utána fognak a meccsről is
r.baggio
Szerencsére ez a hír megjött🙏👍
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
#Bills S Damar Hamlin opened his eyes last night and is responsive. Truly incredible.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Mondjuk most már jó lenne, ha kitalálnák. Már csütörtök van. Így hogy lovaljam bele magam a varjúgyűlöletbe? 😀
SirPub
Tudom ajánlani a titans meccs utáni posztjait a tíz éves Norbinak
laoce
Ja, vele én nem foglalkozom (mint ahogy a ravens fanok sem). Vagy nagyon fiatal még, vagy rettentő zavart az ő lelke. Egyik lehetőség sem éri el az ingerküszöbömet. Minden jót neki, de ignorálom. 😃

több mint 2 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
SirPub
Szinte biztos, hogy Hamlinnel kapcsolatban akarnak bejelenteni első körben valami nagyon pozitívat, utána fognak a meccsről is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
SirPub
Tudom ajánlani a titans meccs utáni posztjait a tíz éves Norbinak

több mint 2 éve
Szombatig tuti eldől, de én örülök hogy nem sietik el, valszeg egy mindenki számára okés megoldást hoznak a tető alá
több mint 2 éve

több mint 2 éve
én azt feltételeztem, hogy olyan megoldást találnak ki, hogy minden meccs érdekes legyen, de vszeg a mi meccsünk így totális érdektelenségbe fullad az utolsó fordulóban. jelen állás szerint szinte tuti, hogy a két csapat egymással meccsel a rájátszás első körében is, így jó kis rostermélye meccsre van kilátás.
gedam
Az a baj hogy valamit úgy is befolyásol az a meccs, szóval ha skippelik rosszul jár valaki, ellenben ha lejátszák valszeg pont a bills-bengals kettős szívja meg mert kevesebbet pihennek vagy hasonló
több mint 2 éve
gedam 6 263
én azt feltételeztem, hogy olyan megoldást találnak ki, hogy minden meccs érdekes legyen, de vszeg a mi meccsünk így totális érdektelenségbe fullad az utolsó fordulóban. jelen állás szerint szinte tuti, hogy a két csapat egymással meccsel a rájátszás első körében is, így jó kis rostermélye meccsre van kilátás.
több mint 2 éve
.@ProFootballTalk says on @937theFan he got wind from high level NFL people that the following NFL schedule could happen:

Week 19
Bengals/Bills
NFC wild card playoffs
AFC playoff bye week

Week 20
AFC wild card playoffs
NFC playoff bye week
ThySoul
És csúszik a Superbowl, vagy az AFC egy héttel kevesebb időt kap?
ender1112
utana folytatodik a mindket ag ugyanonnan a Div korrel
no
Ez nekem nem jön ki anélkül, hogy az AFC-nek ne lenne egy héttel kevesebbje, bármi is történik. Mondjuk ez még elfogadható. Esetleg a Bills-Bengals opciós meccs lesz jövő hét közepén, a két csapat eldönti, hogy megéri e nekik lejátszani, oszt kész.
ender1112
A bills bengals kettősnek nem lenne pihije csak (illetve pár nfc csapatnak)
ThySoul
én most azt olvastam, hogy győzelmi százalék dönt a sorrendről
gedam
Van 20 féle forgatókönyv ami kiszivárgott, gondolom most megy az egyezkedés megállás nélkül hogy találjanak olyat ami PR szempontból is jó+ a csapatok is elfogadják. Az tisztán látszik hogy valaki rá fog baszni, de gondolom a kialakult helyzet miatt mindenki engedékenyebb lesz valamilyen szinten
több mint 2 éve
gedam 6 263
.@ProFootballTalk says on @937theFan he got wind from high level NFL people that the following NFL schedule could happen:

Week 19
Bengals/Bills
NFC wild card playoffs
AFC playoff bye week

Week 20
AFC wild card playoffs
NFC playoff bye week
ThySoul
ender1112
no
Ez nekem nem jön ki anélkül, hogy az AFC-nek ne lenne egy héttel kevesebbje, bármi is történik. Mondjuk ez még elfogadható. Esetleg a Bills-Bengals opciós meccs lesz jövő hét közepén, a két csapat eldönti, hogy megéri e nekik lejátszani, oszt kész.
ender1112
ThySoul
én most azt olvastam, hogy győzelmi százalék dönt a sorrendről

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve

Week 19
Bengals/Bills
NFC wild card playoffs
AFC playoff bye week

Week 20
AFC wild card playoffs
NFC playoff bye week
ThySoul
ender1112
no
ender1112
több mint 2 éve
Egyébként az általam bemasolt módszer sem tökéletes, rosszabb esetben a bills és a bengals is pihi nélkül tolja (egyik sem szerzi meg az első kiemelést) pihent ellenfelekkel szemben, illetve az NFC-ből kevesebb csapat pihenne ugyebár.
több mint 2 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.

Week 19
Bengals/Bills
NFC wild card playoffs
AFC playoff bye week

Week 20
AFC wild card playoffs
NFC playoff bye week
ThySoul
ender1112
no
több mint 2 éve
Van olyan lehetőség, hogy a week 18-on úgy alakuljanak az eredmények, hogy ne számítson a Bills@Bengals eredménye semmibe? Ha nincs, akkor mindenképpen le kell játszani, úgy lenne fair.
Proki_
Nincs, ha úgy alakulna hogy a meccs nem befolyásolná az első kiemelést (buf W, KC bengals L) akkor az afc north elsőség miatt mindenképp lekéne játszani
több mint 2 éve
SB csuszas nem lehet opcio szerintem. A vilag legnagyobb egy estes sportesemenyet nem lehet csak ugy tologatni egy honappal a datum elott. Annyi szerzodeses kotelezettseg es logisztika van mogotte.
undisputedly
a probowl kerülne a superbowlt mögé

több mint 2 éve
Proki_ Chicago Bears North Carolina Tar Heels 102
Van olyan lehetőség, hogy a week 18-on úgy alakuljanak az eredmények, hogy ne számítson a Bills@Bengals eredménye semmibe? Ha nincs, akkor mindenképpen le kell játszani, úgy lenne fair.
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 709 — SuperBowl Champions 2013/2014
SB csuszas nem lehet opcio szerintem. A vilag legnagyobb egy estes sportesemenyet nem lehet csak ugy tologatni egy honappal a datum elott. Annyi szerzodeses kotelezettseg es logisztika van mogotte.
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 296

Week 19
Bengals/Bills
NFC wild card playoffs
AFC playoff bye week

Week 20
AFC wild card playoffs
NFC playoff bye week
ThySoul
ender1112