NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
meme
2 102
Watson mégis a Barnákhoz jön, de a lelküket eladták érte 3 első kör és a 230-as fizu 5 évre durva.Valamit villantani kellett a qb temetőknek....
Szipeter
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Waynes-re kíváncsi leszek. Lehet, megy a háttérben megy a masszírozás, hogy mondjon le a fizetése jó részéről.
több mint 2 éve
Igy, hogy Ogunjobi kiesett a phisicali teszten, mi történik? Mi visszaigazolhatjuk? Nálunk is kell ilyen vizsgálat? Vagy nálunk volt az elmúlt évben, “jóvanazúgy”? 😀Szerintem várunk. Egyrészt Collins aláír-e, mert akkor nem marad túl sok lóvé, másrészt hogy keresik-e mások, ha nem, gyanítom 5-7 körül adnánk neki.
Miknar
több mint 2 éve
Az érdekes. Akkor mégis karras lesz a fal közepén.A kivágás inkább azért most realizálódott, mert Cappa hivatalosan is aláírt, eddig csak szóbeli volt.
És egyben jelzi hogy érik a Collins deal
nasheem
De remélem visszahozzuk.
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Watson mégis a Barnákhoz jön, de a lelküket eladták érte 3 első kör és a 230-as fizu 5 évre durva.Akkor a North se lesz gyenge csoport, bár eddig sem volt az. Jó ég, mi lesz itt?!
Szipeter
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Watson mégis a Barnákhoz jön, de a lelküket eladták érte 3 első kör és a 230-as fizu 5 évre durva.
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Hopkins túl sokba került volna cserének, ezért kivágtuk, és majd visszaigazoljuk. Remélem összejön a terv, mert szükség lehet rá, Hill engem nem győzött meg. Collinsról túl lassan jönnek a hírek, ha elhagyja a várost nem hiszem, hogy meg tudunk egyezni vele a Miami túráját követően.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Az érdekes. Akkor mégis karras lesz a fal közepén.Úgy tűnik.
És egyben jelzi hogy érik a Collins deal
nasheem
Taylor removes any doubt. Karras is the center.
— Paul Dehner Jr. (@pauldehnerjr) March 18, 2022
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Hopkinst kirakta a csapat, hoppá.
több mint 2 éve
Igy, hogy Ogunjobi kiesett a phisicali teszten, mi történik? Mi visszaigazolhatjuk? Nálunk is kell ilyen vizsgálat? Vagy nálunk volt az elmúlt évben, “jóvanazúgy”? 😀Mi a probléma vele? Fizikálisan gyenge, sérülése van v. mifene? Erről nem olvastam, csak hogy nem ment át a felmérőn.
Miknar
több mint 2 éve
Miknar
515
Igy, hogy Ogunjobi kiesett a phisicali teszten, mi történik? Mi visszaigazolhatjuk? Nálunk is kell ilyen vizsgálat? Vagy nálunk volt az elmúlt évben, “jóvanazúgy”? 😀
több mint 2 éve
Hát, hogy elégedett legyek, oda minimum Collins azért kellene. Az RT jelenleg óriási lyuk. Azt meg kell oldanunk és lehetőleg nem valami középszar igazolással. Plusz Uzsi nekem nagyon fog hiányozni. Hurst nem az a TE, aki azonnal feledteti. A Jonah Will, Karras, Hopkins, Cappa, Collins fal azért legalább ligaátlag passprotban. Annál sajnos nem jobb, de mindenképp előrelépés. Tretterrel lenne igazán ütős, de 4 poszton nem fogunk újítani, úgyhogy legyen Collins.
A DT is megoldandó, de azzal nem fogunk sietni. Hicks, Campbell, Cox és Richardson a nagyobb nevek. Nem sírok, ha nem közülük kerül ki majd az emberünk. Sőt, ezt a posztot simán lehet hogy a draftra hagynám. Logan Hall pl szerintem jól mutatna Reader mellett. Vagy akár még hátrébbról Winfrey.
Illetve érdekes, hogy Waynest nem vágtuk még ki. Csak nem vele próbálkozunk jövőre is?
Ja, és még az ugrott be, hogy ha ZaDarius Smith-t elhoznánk a varnyak orra elől, azt nagyon bírnám. tudom, hogy ő 34-es frontba való elsősorban, de bőven dobna a mi siettetésünkön is.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Összeségében megint csak azt kell majd mondanunk, hogy van koncepció az FA tevékenységünkben. Jó áron, jó embereket igazolunk, nem szállunk el a szerződésekkel, értelmes ösztönzők vannak. Hurst 3,5+1-ért szerintem nagyon jó deal. Apple 4-ért elfér, főleg úgy, hogy milyen számok repkednek a CB piacon. Cappa, Karras már majdnem készre húzza az OL-t, Collinsben látok némi rizikót, és lehet az ár sem lesz kedvező, de egy ilyet minden évben vállalni kell! Szóval eddig minden szuper. Az AFC west-ben mindenki allin-t mondott, valaki bukni nagyot fog bukni🤣
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Eli Apple marad 1 évre 4 millióért.Szépen rendbe teszi az FO-tok az OL-t, ha Collins aláír.
És közben elv La'el Collins is tárgyal a Bengalssal.
RT poszt is meg lenne oldva egy tapasztalt és nagyszerű játékossal.
zacknorb
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Eli Apple marad 1 évre 4 millióért.Nem gondoltam volna amikor ide szerződött, de most nagyon örülök ennek az újraigazolásnak. Fájdalmasan inkonzisztens meccsen belül is, de összességében hasznos játékos.
zacknorb
több mint 2 éve
Meg a hozzáállása. Ez a tiltott szer+ megvesztegetés kombó is hordoz kockázatot. Tupou is marad. Ha Collins még aláírna, onnét nagy mozgásokra már nem számítanék.Eli Apple marad 1 évre 4 millióért.Apple szerződése teljesen vállalható. Ismeri a csapatot, ennyire bőven rászolgált. Collinsban van kockázat, ha más nem az egészsége miatt, de ezt be kell vállalni.
zacknorb
megyerikrisz
Tán Ogunjobi pótlására egy olcsóbb opció. Esetleg még egy TE, de az inkább draft, aztán jövőre meglátjuk.
több mint 2 éve
Eli Apple marad 1 évre 4 millióért.Apple szerződése teljesen vállalható. Ismeri a csapatot, ennyire bőven rászolgált. Collinsban van kockázat, ha más nem az egészsége miatt, de ezt be kell vállalni.
zacknorb
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Eli Apple marad 1 évre 4 millióért.És közben elv La'el Collins is tárgyal a Bengalssal.
több mint 2 éve
Nekem nagyon hiányzik a játékunkból egy jó, markáns TE játék.... Mint anno Eifert a fénykorában.... Ha lenne falunk a 3 elkapóhoz egy erős TE, beszarás lenne.... Hát még az ellenfélnek!!!! Uzoma lehet, hogy jó volt csapatépítő szempontból, de a posztján erős középszer szerintem. Egy közepesnél picit jobb fallal, meglehet idén is minimum a rájátszás!
meme
TE Hayden Hurst's one-year deal with the #Bengals is worth $3.5 million with another $1 million that can be reached with incentives, per league source.
— Mike Kaye (@mike_e_kaye) March 17, 2022
a vezetőség is így gondolja 😉
több mint 2 éve
meme
2 102
Nekem nagyon hiányzik a játékunkból egy jó, markáns TE játék.... Mint anno Eifert a fénykorában.... Ha lenne falunk a 3 elkapóhoz egy erős TE, beszarás lenne.... Hát még az ellenfélnek!!!! Uzoma lehet, hogy jó volt csapatépítő szempontból, de a posztján erős középszer szerintem. Egy közepesnél picit jobb fallal, meglehet idén is minimum a rájátszás!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
176 volt az, de ki számolja... 😀A falconsban már halványabb volt, de a 3 drop 4 év alatt egész jól hangzik3 év, 4 target, 3 drop 😀 (csak pojén)
megyerikrisz
shagi0206
több mint 2 éve
#Bengals also announce re-signing of Josh Tupou and safety Michael Thomas
több mint 2 éve
A falconsban már halványabb volt, de a 3 drop 4 év alatt egész jól hangzik