NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Watson mégis a Barnákhoz jön, de a lelküket eladták érte 3 első kör és a 230-as fizu 5 évre durva.
Szipeter
Valamit villantani kellett a qb temetőknek....

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
Waynes-re kíváncsi leszek. Lehet, megy a háttérben megy a masszírozás, hogy mondjon le a fizetése jó részéről.
több mint 2 éve
Igy, hogy Ogunjobi kiesett a phisicali teszten, mi történik? Mi visszaigazolhatjuk? Nálunk is kell ilyen vizsgálat? Vagy nálunk volt az elmúlt évben, “jóvanazúgy”? 😀
Miknar
Szerintem várunk. Egyrészt Collins aláír-e, mert akkor nem marad túl sok lóvé, másrészt hogy keresik-e mások, ha nem, gyanítom 5-7 körül adnánk neki.
több mint 2 éve
Az érdekes. Akkor mégis karras lesz a fal közepén.
És egyben jelzi hogy érik a Collins deal
nasheem
A kivágás inkább azért most realizálódott, mert Cappa hivatalosan is aláírt, eddig csak szóbeli volt.
De remélem visszahozzuk.
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Watson mégis a Barnákhoz jön, de a lelküket eladták érte 3 első kör és a 230-as fizu 5 évre durva.
Szipeter
Akkor a North se lesz gyenge csoport, bár eddig sem volt az. Jó ég, mi lesz itt?!

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
több mint 2 éve
Hopkins túl sokba került volna cserének, ezért kivágtuk, és majd visszaigazoljuk. Remélem összejön a terv, mert szükség lehet rá, Hill engem nem győzött meg.
Collinsról túl lassan jönnek a hírek, ha elhagyja a várost nem hiszem, hogy meg tudunk egyezni vele a Miami túráját követően.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
nasheem
Úgy tűnik.
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Hopkinst kirakta a csapat, hoppá.
több mint 2 éve
Igy, hogy Ogunjobi kiesett a phisicali teszten, mi történik? Mi visszaigazolhatjuk? Nálunk is kell ilyen vizsgálat? Vagy nálunk volt az elmúlt évben, “jóvanazúgy”? 😀
Miknar
Mi a probléma vele? Fizikálisan gyenge, sérülése van v. mifene? Erről nem olvastam, csak hogy nem ment át a felmérőn.
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Hát, hogy elégedett legyek, oda minimum Collins azért kellene. Az RT jelenleg óriási lyuk. Azt meg kell oldanunk és lehetőleg nem valami középszar igazolással. Plusz Uzsi nekem nagyon fog hiányozni. Hurst nem az a TE, aki azonnal feledteti.
A Jonah Will, Karras, Hopkins, Cappa, Collins fal azért legalább ligaátlag passprotban. Annál sajnos nem jobb, de mindenképp előrelépés. Tretterrel lenne igazán ütős, de 4 poszton nem fogunk újítani, úgyhogy legyen Collins.

A DT is megoldandó, de azzal nem fogunk sietni. Hicks, Campbell, Cox és Richardson a nagyobb nevek. Nem sírok, ha nem közülük kerül ki majd az emberünk. Sőt, ezt a posztot simán lehet hogy a draftra hagynám. Logan Hall pl szerintem jól mutatna Reader mellett. Vagy akár még hátrébbról Winfrey.

Illetve érdekes, hogy Waynest nem vágtuk még ki. Csak nem vele próbálkozunk jövőre is?

Ja, és még az ugrott be, hogy ha ZaDarius Smith-t elhoznánk a varnyak orra elől, azt nagyon bírnám. tudom, hogy ő 34-es frontba való elsősorban, de bőven dobna a mi siettetésünkön is.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Összeségében megint csak azt kell majd mondanunk, hogy van koncepció az FA tevékenységünkben. Jó áron, jó embereket igazolunk, nem szállunk el a szerződésekkel, értelmes ösztönzők vannak. Hurst 3,5+1-ért szerintem nagyon jó deal. Apple 4-ért elfér, főleg úgy, hogy milyen számok repkednek a CB piacon. Cappa, Karras már majdnem készre húzza az OL-t, Collinsben látok némi rizikót, és lehet az ár sem lesz kedvező, de egy ilyet minden évben vállalni kell! Szóval eddig minden szuper.
Az AFC west-ben mindenki allin-t mondott, valaki bukni nagyot fog bukni🤣
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Eli Apple marad 1 évre 4 millióért.
És közben elv La'el Collins is tárgyal a Bengalssal.
RT poszt is meg lenne oldva egy tapasztalt és nagyszerű játékossal.
zacknorb
Szépen rendbe teszi az FO-tok az OL-t, ha Collins aláír.
több mint 2 éve
zacknorb
Nem gondoltam volna amikor ide szerződött, de most nagyon örülök ennek az újraigazolásnak. Fájdalmasan inkonzisztens meccsen belül is, de összességében hasznos játékos.
több mint 2 éve
zacknorb
Apple szerződése teljesen vállalható. Ismeri a csapatot, ennyire bőven rászolgált. Collinsban van kockázat, ha más nem az egészsége miatt, de ezt be kell vállalni.
megyerikrisz
Meg a hozzáállása. Ez a tiltott szer+ megvesztegetés kombó is hordoz kockázatot. Tupou is marad. Ha Collins még aláírna, onnét nagy mozgásokra már nem számítanék.
Tán Ogunjobi pótlására egy olcsóbb opció. Esetleg még egy TE, de az inkább draft, aztán jövőre meglátjuk.
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
zacknorb
Apple szerződése teljesen vállalható. Ismeri a csapatot, ennyire bőven rászolgált. Collinsban van kockázat, ha más nem az egészsége miatt, de ezt be kell vállalni.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 835 — Kinek mit intézett a kormánya
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 735 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem nagyon hiányzik a játékunkból egy jó, markáns TE játék.... Mint anno Eifert a fénykorában.... Ha lenne falunk a 3 elkapóhoz egy erős TE, beszarás lenne.... Hát még az ellenfélnek!!!! Uzoma lehet, hogy jó volt csapatépítő szempontból, de a posztján erős középszer szerintem. Egy közepesnél picit jobb fallal, meglehet idén is minimum a rájátszás!
meme

a vezetőség is így gondolja 😉
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Nekem nagyon hiányzik a játékunkból egy jó, markáns TE játék.... Mint anno Eifert a fénykorában.... Ha lenne falunk a 3 elkapóhoz egy erős TE, beszarás lenne.... Hát még az ellenfélnek!!!! Uzoma lehet, hogy jó volt csapatépítő szempontból, de a posztján erős középszer szerintem. Egy közepesnél picit jobb fallal, meglehet idén is minimum a rájátszás!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
A falconsban már halványabb volt, de a 3 drop 4 év alatt egész jól hangzik
megyerikrisz
3 év, 4 target, 3 drop 😀 (csak pojén)
shagi0206
176 volt az, de ki számolja... 😀

több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 944
megyerikrisz
3 év, 4 target, 3 drop 😀 (csak pojén)

Szerkesztette: shagi0206
több mint 2 éve
#Bengals also announce re-signing of Josh Tupou and safety Michael Thomas

több mint 2 éve