NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Az pedig külön öröm, hogy Burrow komoly melót tesz a toborzásba. Vezér lesz(?) a srác.
nasheem
Lássuk be, az ő bőrére megy a játék. 😃
De igen, ott van és csinálja. Nem valahol hever a napon és várja a csodát.
Na, mi kell még? CB, LB és DT?
SirPub
Én még mindig nagyon bízok egy bizonyos Ossaiban is; aki tavaly a 3. körös választásunk volt és mindenki el volt tőle ájulva az előszezonban hogy a legjobb D játékos volt, míg meg nem sérült egész évre

Mellesleg azért remélem ha Carman marad azért minimum Spaint visszaigazoljuk ha olyan marad a jákéka mint tavaly. De természetesen kint már Trettert követelik, akkor lehetne Ő a C, és Karras az LG. De ez már túl szép 😀

Ossaiban viszont valamiért nagyon bízok
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Az pedig külön öröm, hogy Burrow komoly melót tesz a toborzásba. Vezér lesz(?) a srác.
nasheem
Lássuk be, az ő bőrére megy a játék. 😃
De igen, ott van és csinálja. Nem valahol hever a napon és várja a csodát.
Na, mi kell még? CB, LB és DT?

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
LT: Jonah Williams
LG: Jackson Carman
C: Ted Karras
RG: Alex Cappa
RT: La'el Collins

Nem elit a fal, de nem is kell az legyen. Szinte minden más az az O-ban, de ez már elég lesz egy átlag vagy akár jobb szintre is. Szép munka!
alatriste
Na, ez nagyon komoly. Ennek a stábnak tényleg el lehet hinni, amit mondanak, mert meg is teszik. Nagyon tetszik hogy Williamsen kívül kiraktak mindenkit, Carman pedig megérdemel még egy esélyt egy új poszton.
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life

Nem elit a fal, de nem is kell az legyen. Szinte minden más az az O-ban, de ez már elég lesz egy átlag vagy akár jobb szintre is. Szép munka!
alatriste
azért a miami tapasztalatok alapján nem lennék nyugodt karras miatt mint C, de valóban tavalyhoz képest ég és föld

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
nasheem
Lesz???
Szerintem inkább már az!!!
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 835 — Kinek mit intézett a kormánya
Bár első körbe így is falba húznék, de BPA alapon O- vagy D-line.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 835 — Kinek mit intézett a kormánya
FA-ről megvan a fal
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 944
Minden insider lehozta 😊
Miknar
Akkor simán egy elfogadható fal lesz Joey előtt. Már amennyiben egészséges tud maradni az egység.
több mint 2 éve
Minden insider lehozta 😊
több mint 2 éve
De valszeg igaz, mert itt a hivatalos oldalon is írják:
 www.bengals.com/news/reports-bengals-finalizing-deal-with-rt-la-el-collins
több mint 2 éve
The #Bengals are finalizing an agreement with OT La’el Collins, sources tell me and @RapSheet. He was supposed to leave town today for another visit but Cincy didn’t let him go.
Beki
Ezt akartam kérdezni, ennek mennyire lehet hinni?
 bengalswire.usatoday.com/2022/03/20/bengals-deal-free-agent-lael-collins-nfl-free-agency/
több mint 2 éve
The #Bengals are finalizing an agreement with OT La’el Collins, sources tell me and @RapSheet. He was supposed to leave town today for another visit but Cincy didn’t let him go.
Beki
Hell yes!!!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Kis csapat nagy pletykái:

Tegnap délután a Sports Illustrated megírta, hogy Collins elhagyta Cincyt, megy Miamiba körülnézni. Majd rá pár órára egy szurkoló közös képet posztolt Collinsal a Cincinnati Plázából. Innen felbolydult a fórum amit szoktam olvasni, mindenki találgatta mikori a kép, itt van-e még. Végül egy Cincy insider megírta pár órával később hogy Collins valóban elment vizitelni Miamiba, de a Bengals ajánlata 4 év 50 millió volt, ami pénzben elég lett volna, a szerződés strukturálása volt a gond.
Eközben a Miami állítólag rámegy Armsteadre, Ő a fő célpontjuk.

Nem tudom ezekből mennyi a valóság, de gondoltam összefoglalom nektek -ha jól értem- az elmúlt 24 órát.

Ami biztos: Collins több, mint 48 órát töltött Cincinnatiban, ahol steak házba vitték, és próbálta mindenki győzködni, mégis szerződés nélkül ment el innen.
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Na nincs megállapodás, de az insiderek szerint ettől még reménykedhetünk, mert versenyképes az ajánlatunk csak Collins még körülnéz.

Emlékszik bárki olyan FAra, akit itt járt, továbbnézett, de mégis hozzánk írt alá?
Ja, reménykedem.
nasheem
Nem emlékszünk.
De olyanra sem, hogy contender, esetleg PO győzelmekre reálisan esélyes csapat lettünk volna. Szóval azért én reménykedem.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Na nincs megállapodás, de az insiderek szerint ettől még reménykedhetünk, mert versenyképes az ajánlatunk csak Collins még körülnéz.

Emlékszik bárki olyan FAra, akit itt járt, továbbnézett, de mégis hozzánk írt alá?
Ja, reménykedem.

több mint 2 éve
Akkor Collinsról ennyit. Fasza.

... bár a hírek szerint még mindig a városban van és lesz még egy tali. Az első után nem volt deal, de nagyon akarjuk. Valószínűleg ő is hajlik rá, mert nincs egyelőre másik találkozója leszervezve.
nasheem
Nagyon kéne, hogy kiegyezzenek. Burrow is rajta van, Pollack is kedveli. Ég és föld lenne, hogy egy fiatallal kell felállnia a falnak, vagy kettővel. Ráadásul a drafton is sokkal nagyobb lenne a mozgástér.
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
nasheem
Miami menőbb hely, nincs adó, meleg van több lesz a garantált.. csoda lenne, ha Collins nálunk kötne ki végül
több mint 2 éve

... bár a hírek szerint még mindig a városban van és lesz még egy tali. Az első után nem volt deal, de nagyon akarjuk. Valószínűleg ő is hajlik rá, mert nincs egyelőre másik találkozója leszervezve.

Szerkesztette: nasheem

több mint 2 éve
Kis pletyka:

Allitolag Collins mar a physical résznél jár, amin ha átmegy, alá fog írni.
Legalábbis a kinti fórumokon ezt írják.
Miknar
Most azt olvastam megy Miamiba, nem jött össze egyelőre. Szerintem túl sokat akart, de lehet hogy volt valami a felmérésen. Szinte mindenki maszirozta, ha ez se elég akkor ennyi menni kell tovább
Szipeter
Igen, most írták meg kint is. Állítólag több garantáltat akart mint amit a Cincy kínált, egyelőre nem jött össze.

😕
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Kis pletyka:

Miknar
Most azt olvastam megy Miamiba, nem jött össze egyelőre. Szerintem túl sokat akart, de lehet hogy volt valami a felmérésen. Szinte mindenki maszirozta, ha ez se elég akkor ennyi menni kell tovább

Szerkesztette: Szipeter
több mint 2 éve
Kis pletyka:

több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Valahogy a Browns-Watson páros, amitől csoporton belül a legkevésbé tartok. A következő szezonban eltiltás miatt alaphangon kiesik neki kb. 6 meccs, és még össze is kellene csiszolódnia a csapattal.
Később pedig lutri, hogy mennyire fog a cap novekedni, de ahhoz, hogy a támadójátékuk működőjön a Watson 45 milliós fizetése mellett kell egy jó fal, amiből van most két 15-15 milliós G, de mellettük kell még 3 ember, tehát oda elmegy összesen 60, van 20 millióért egy WR-jük, egy 15 milliós RB-jük és egy 30 milliós pass rusher. Ez a nagyjából 210 milliós capból 170 millió. A maradék 45 játékost 40 millióból kellene megoldani. Ami azt jelenti, hogy a védelemben komoly lyukak lesznek. Arra az AFC Northban meg nem lehet játszani, hogy majd mindig több pontot szerzek, mint az ellenfél.

Szerkesztette: munoz