NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Sziasztok! Nagyon leült a topic, SB másnap? 😃
Tippek első körre? CB, LB, OL, DL, más poszt? Vagy lecserélünk?
Én egy jó LB-nek örülnék…

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/qaleiqnzz9cnizsa5wyn
Projecting long-term contracts for 2022's franchise-tagged players
Anthony Holzman-Escareno projects potential long-term extensions for 2022's franchise-tagged players. What might Dalton Schultz, Mike Gesicki and Orlando Brown hope to earn on new deals?

A franchise tag-et kapott játékosokkal foglalkozik. Kinél várható hosszabbítás, a posztja kiemelkedő játékosai milyen szerződést kaptak és milyen leendő szerződésre tippel. Bates-nél 5 év 80M $, 30M garantálttal. Már csak az lenne a kérdésem, hol kell aláírni?
Trey McBride TE-t figyelik. 2. körben várható, hogy kimegy. Az utolsó szezonjában 1100+ yardja volt. Azon gondolkodtam, vajon miért akarunk 2. körben TE-t, amikor vannak hiányosságok, mint a védőfal és a CB, ahol sokkal drágább a minőségi játékos. Megérkezett a válasz is, a szezon végén Burrow, Higgins és Logan Wilson hosszabbítása van tervbe véve, Boyd pedig valszeg továbbáll. Ha így van, Boyd egy jó elkapó TE-el és egy 3-4. körös újonccal jó eséllyel pótolható. Fura, hogy eljön nálunk is az idő, amikor azon kell gondolkodni, hogy az alapemberek közül kit akarunk megtartani és kit kell elengedni.
Nem bánnám, ha nincs bent egy nagyon jó játékos az 1. kör végén, akkor hátrébb mennénk pár helyet egy extra 3. körért.
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Persze, meg lehet oldani, de azt nem látom, hogy Bates-szel mi meg tudjuk/akarjuk majd oldani.
Egyrészt mert safety, másrészt mert ha szeretne legalább 3 évre évi 16-17milkás majdnem full garantáltat átlagban, akkor olyat mi nem fogunk adni neki. De rövidesen kiderül mi a terv.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Ahogy SirPub is írja, frontloaded szerződést Batesnek, most azonnal. Boydnak van szerződése, Chase pedig kapni fog ez nem vitás, 3 sztárgázsi pedig nem fér el egyik csapat elkapósorában sem. A jövő év után Higgi bébit el kell cserélni, hogy kapjunk érte valamit.
Amúgy pedig a korai safety-húzástól sem kell megijedni, Bell utolsó éves, ráadásul depth azon a poszton jelenleg nem nagyon létezik. Akár még ideális is lehet, ha az új fiúnak lesz egy éve megszokni a rendszert, mielőtt kezdenie kell.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Ha Burrowt és Chaset egyszerre akarjuk megtartani, akkor más sztárgázsi nem fog beleférni. Bates és Higgins is ezért nehéz menet. Nem nagyon látok megoldást, mint adni nekik egy kiemelt, de nem csúcs ajánlatot és remélni. Higgins talán megtartható, mert ő azért árnyékban van. Bates szvsz esélytelen.

Egyébként pont ezért kell a kiemelten jó edzői és scout munka. Hosszú távon csak az tarthat contenderként fent egy csapatot.
nasheem
Nem feltétlen értek egyet. Pont, hogy most kellene Bates-nek pénzt adni, egy fejnehéz szerződéssel, hogy két év múlva már ne legyen magas a cap hitje. Burrow és Higgins leghamarabb egy év múlva kaphat új szerződést, Chase két év múlva. Higginsre rá lehet tenni a tag-et is.
Jonah Williams érdekes még, neki ez lesz a 4. éve. Első körösként nála az 5. éves opció is lehetőség.
Egyszóval most kellene megegyezni, akivel csak lehet. Mert az való igaz, hogy egyszerre sok sztárgázsi nem fér bele. De el lehet ezeket tolni, sok csapat csinálja. Nálunk most van nyitva az ablak, most kellene all in menni.

több mint 2 éve
Ha Burrowt és Chaset egyszerre akarjuk megtartani, akkor más sztárgázsi nem fog beleférni. Bates és Higgins is ezért nehéz menet. Nem nagyon látok megoldást, mint adni nekik egy kiemelt, de nem csúcs ajánlatot és remélni. Higgins talán megtartható, mert ő azért árnyékban van. Bates szvsz esélytelen.

Egyébként pont ezért kell a kiemelten jó edzői és scout munka. Hosszú távon csak az tarthat contenderként fent egy csapatot.

Szerkesztette: nasheem

több mint 2 éve
Hogy látjátok Bates helyzetét? Szerintem az 5 év 80m/30m garantált lehet a max amit a csapat adna, de mivel Mulugheta az ügynöke így ez kevés lesz. Nem látom jönni a megegyezést, szóval idén tag és talán jövőre is. Higginsvel ugyan ez lesz sajna, mert ő is határon mozog a nélkülözhetetlen vs. találunk a drafton jobbat skálán. Érdekes lesz a draft emiatt is, mert ha elöl húzunk S-t, akkor egyértelmű az irány.
Szipeter
Mindkettőt sajnálnám. Most kellene win now-ba kapcsolni.

több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Hogy látjátok Bates helyzetét? Szerintem az 5 év 80m/30m garantált lehet a max amit a csapat adna, de mivel Mulugheta az ügynöke így ez kevés lesz. Nem látom jönni a megegyezést, szóval idén tag és talán jövőre is. Higginsvel ugyan ez lesz sajna, mert ő is határon mozog a nélkülözhetetlen vs. találunk a drafton jobbat skálán. Érdekes lesz a draft emiatt is, mert ha elöl húzunk S-t, akkor egyértelmű az irány.
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
IMG-4466
how to upload a picture to google images

Parancsoljatok 😊 szépen fejlődik, ha valaki kíváncsi rá, személyesen is megtekinthető Debrecen közelében! 😀
több mint 2 éve
Apropó! Bengáliánk hogy fejlődik? 😂
meme
Ez jogos kérdés! 😁

több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Apropó! Bengáliánk hogy fejlődik? 😂

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Bakker, nem tudok másra gondolni, minthogy egyértelmű kontendernek hiszik/látják a csapatot. Mi másért írnál alá ilyen szerződést? Tuti lett volna jobb ajánlata.
Ilyenkor kicsit elszégyellem magam, mert én ennél sokkal visszafogottabb vagyok.
nasheem
Te inkább csak régebb óta figyeled a dzsungelt (mint mi többiek is itt), ezért vagy szkeptikusabb, pesszimistább. Viszont a (legtöbb) játékosnak ügynöke is van, és ha az azt tanácsolja, hogy írja alá, akkor mi is hihetünk benne, hogy jó most ez a csapat.
Általában távol áll tőlem az optimizmus, de most az vagyok. Igenis ki kell mondani: jelenleg úgy nézünk ki, mint egy PO contender, sőt AFC-bajnoki címre és SB-ra reálisan törő csapat! Reméljük a sérülésbogár elkerül, beválnak az újak, és akkor szép lesz az idény.

Szerkesztette: SirPub

több mint 2 éve
Bakker, nem tudok másra gondolni, minthogy egyértelmű kontendernek hiszik/látják a csapatot. Mi másért írnál alá ilyen szerződést? Tuti lett volna jobb ajánlata.
Ilyenkor kicsit elszégyellem magam, mert én ennél sokkal visszafogottabb vagyok.

több mint 2 éve
Collins szerződésének részletei elképesztően barátiak. Ha jól értelmezem összesen 5 millió a garantált tartalom?? a meccs bónusza magas, de ha kihagy meccseket, akkor nem fog sokat keresni. Brutál nagyot ment az FO eddig.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Szimpatikus hozzáállás.
több mint 2 éve
Mondjuk Waynes kirakásától önmagában még nem erősödött a keret. Vajh ki lesz az érkező? A kezdőbe kell vki. CBt inkább ne a draftról hozzunk.
nasheem
Úgy néz ki Gilmore-ra erősen ráizgultunk. Elég jó pénzeket szórunk idén és PO csapatnak is nézünk ki. Ezért most kivételesen nem mondom, hogy nulla az esély 😊
nasheem
Akkor mondjuk fél%? 😃😃😃

több mint 2 éve
Mondjuk Waynes kirakásától önmagában még nem erősödött a keret. Vajh ki lesz az érkező? A kezdőbe kell vki. CBt inkább ne a draftról hozzunk.
nasheem
Úgy néz ki Gilmore-ra erősen ráizgultunk. Elég jó pénzeket szórunk idén és PO csapatnak is nézünk ki. Ezért most kivételesen nem mondom, hogy nulla az esély 😊

több mint 2 éve

több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102

empty taxi
Ki is lett rakva.
Mikey
Hát ha jól értelmezem, fordított a sorrend. Megkapta az RFA-tendert, ami ugye 2.4 milla, de nincs benne garantált. Collins érkezésével ezen az áron nem kellett, így ment a waive, és utána jött vissza kevesebb pénzért.
megyerikrisz
Akkor Schefter van lemaradva, pont az előbb olvastam a tweetjét.
Mikey
Én is olvastam, csak nem értem 😂
Szimplán nem tudok angolul 😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve

empty taxi
Ki is lett rakva.
Mikey
Hát ha jól értelmezem, fordított a sorrend. Megkapta az RFA-tendert, ami ugye 2.4 milla, de nincs benne garantált. Collins érkezésével ezen az áron nem kellett, így ment a waive, és utána jött vissza kevesebb pénzért.
megyerikrisz
Mikey
Én is láttam, és nem biztos hogy naprakészebb vagyok mint Schefter. 😀
We'll see.

több mint 2 éve

empty taxi
Ki is lett rakva.
Mikey
megyerikrisz
több mint 2 éve

empty taxi
Ki is lett rakva.
Mikey

több mint 2 éve

empty taxi
Ki is lett rakva.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Trae Waynes kivágva. Továbbra is tökéletes minden lépésünk, élmény olvasni a híreket.